egyébként a chavin kívül tényleg jó meglátásai voltak a meccsel kapcsolatban. pl a mascherano dolog is, mindenki látja ezt, mindenki leírta már, de mégis mindenki (én is) piquével számol és mellé keresünk valakit, hogy hátha hozni fogja a két évvel ezelőtti formáját.
pedig ebben az esetben lehetne tényleg megfontolni hummelst, ha nem piqué mellé jönne, hanem helyette. tudom, nem fog jönni, de így azért elférne.
mondjuk a vége, hogy neymar túltehet messin az esélytelen. utóbbi a világtörténelem egyik legjobb játékosa, a brazil pedig nagykirály, de kétlem, hogy ilyen magasságokba emelkedne.
sörvirsli írta:Amúgy jobb ha észreveszed,hogy a több ezer hozzászólásos emberek itt a legnagyobb királyok és szakértők,ők mindent mindenkinél jobban tudnak és minden más nem rég regisztrált fórumtag az ő szemükben pár hónapos divatbarcás.
de te tényleg nem tudom miért csodálkozol, amikor az ON után ISMÉT hatalmas hülyeségeket írsz le, mint már nem egyszer. persze fórum, persze mindenki nyilváníthat véleményt, de pont ezért mindenki el is mondhatja neked, hogy baromság amiket összehordasz néha.