Dugó, szavakba öntötted a lényeget.
Mindenki nyugodtan tehetne úgy mint ő...
Gondoljatok bele, bajnoki és bl címvédők vagyunk. Óriásiak az elvárásaink. A többi csapanak nem volt semmi előző évben...mégsem dőlnek a kardjukba, végsőkig kiállnak, és hisznek a csapatban.
Mindezeken felül elképzelhető nagyon könnyen, h idén kipottyanunk, de azért remélem látja már mindenki a fényt az alagút végén...már most javult a játékunk, ráadásul még nem épültek vissza a hiányzók. Nyáron a gyengébb láncszemek elmennek, legalább is egy részük, és aztán jönnek néhányan, akik újjak, és remélhetőleg képesek jó teljesítményre a posztjukon. És akkor szerintem még a 05-06os szezonnál is nagyobb reményekkel állhat neki a csapat a nyári munkának, és aztán a köv. szezonnak.
Egyszóval ha ki is esnénk, nem kell kétségbe esni, könnyen előfordulhat, de akkor is , sokkal de sokkal lesz ez még jobb!!!
Egyébként is, értem én h mindenki szeretné, ha az ő csapata lenne az első, de ha jók az információim, még egyetlen csapatnak sem sikerült egymás után kétszer megnyerni a bajnokok ligáját, magyarul megvédeni a címét.
Én is szeretném, de ne legyünk telhetetlenek, és legfőképp ne legyünk teljesen elkeseredve, ha ez idén nem sikerül.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila