Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sokáig én is így láttam, de az idei szezonban fegyelmezetlenek vagyunk. Neymar, Suárez legalábbis biztos. Valahol őket is megértem, mert darálóban vannak Messivel egyetemben és sokszor néma marad a síp. De ez már azért nem mehet tovább, hogy minden meccsen pl Neymar kapjon egy sárgát reklamálásért, odarúgásért.csababarca írta:
ehhez is hozzászokhattunk, ellenfélnél kell 4-5 hentelés egy nyomorult sárgalapért, mi ránézünk az ellenre, jön a lap.
Sanya mondott már valaha jót "rólunk" ? zsigerből gyűlöli a Barcát...zola8787 írta:Egy Suárez - Torghelle csere jöhetne, Sanyinak feküdne ez a kemény játék![]()
![]()
Én behoznám rakéta helyett, aztán ami a csövön kifér. Továbbjutni nem fogunk, mert tuti bekapunk egy kontrát, de meg kell próbálni.Vakmacska írta:Én inkább Pacot hoznám jobbra.
Ott egész ügyesen mozgott
MO-on NB 1-es meccsekért kapnak megközelítőleg fél millió ft-ot, szerintem a fizetést nem kell idevennipep71 írta:ez viszont jó meglátás, szvsz is akkora felelőséget tesznek egy bíróra, ami már kezelhetetlen szinten van, főleg, hogy ő nekik mellette rendes munkájuk is van, fizetésük még a 100-ada sincs a sztárokéhoz, felkészülni sincs annyi idejük, stb..bazsa007 írta:Szerintem túl nagy a nyomás a bírókon. Videóbíró kéne már rég. Felesleges az emberi tényezőt ennyire érvényesülni hagyni.
arra a részre reagálnék csak, hogy nem folyik a labda stb..csababarca írta:kikapcsoltam volna a tévét, ha visszaadjuk ott.bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
gyenge muzsika eddig, jól mondta a kommentátor, egy erős 10 percünk volt, amúgy semmi. nem folyik a labda, nulla kreativitás a kp-n, csak ha Messi visszajön.
elől meg szintén nem jó, hogy Lajos annyira egyszerű ehhez a játékhoz mint a faék, egy kényszerítőt nem lehet vele megcsinálni.
Az hogy nem találunk kaput sem, vérciki, igaza van Bobnak, hatékonyság nulla. Ezekbőla lehetőségekből a juve kettőt bevert múlthéten.
Nero, azt a Pep-éra alatt és azóta sem tanultuk meg.
ehhez is hozzászokhattunk, ellenfélnél kell 4-5 hentelés egy nyomorult sárgalapért, mi ránézünk az ellenre, jön a lap.Legendinho írta:IMás. Az mekkora már, hogy kaptunk 2 sárgát is, a Juvenak meg még csak a szabálytalanságot se fújják be...
Mindent meg kell próbálni, nyilván a sporira is hatalmas nyomást tolnak hátha besegít. Szerintem jok vagyunk, ha Torinoban is úgy álltunk volna a dolgokhoz akkor most minden más lenne.Ronaldinho&Barca írta:Rengeteget reklamálunk, fele ennyit fociznánk... erőlködés, pontatlan passzok, gólhoz is kevés nem a továbbjutáshoz.
bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
kikapcsoltam volna a tévét, ha visszaadjuk ott.bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
ehhez is hozzászokhattunk, ellenfélnél kell 4-5 hentelés egy nyomorult sárgalapért, mi ránézünk az ellenre, jön a lap.Legendinho írta:IMás. Az mekkora már, hogy kaptunk 2 sárgát is, a Juvenak meg még csak a szabálytalanságot se fújják be...
ez viszont jó meglátás, szvsz is akkora felelőséget tesznek egy bíróra, ami már kezelhetetlen szinten van, főleg, hogy ő nekik mellette rendes munkájuk is van, fizetésük még a 100-ada sincs a sztárokéhoz, felkészülni sincs annyi idejük, stb..bazsa007 írta:Szerintem túl nagy a nyomás a bírókon. Videóbíró kéne már rég. Felesleges az emberi tényezőt ennyire érvényesülni hagyni.
Ráadásul úgy, hogy előtte ő könyökölt és utána meg dobta is magát a CR-féle delfinezéssel...zola8787 írta:Mindig is sportszerű voltam, viszont ilyen esetben amikor Mandzukic direkt fekszik a földön és amikor látja, hogy csapattárshoz kerül majd a labda, akkor szépen komótosat kezd felállni, hát elnézést kérek, de én sem adtam volna vissza.bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.