Hát ez van, kiestünk. Nem lepődtem meg, várható volt. Ez a Barca nem méltó a BL-hez.
Találtunk egy szerencsés gólt amit talán csak azért érdemeltünk meg mert legalább végighajtottuk a meccset. De mondanom sem kell, a Pool megérdemelten jutott tovább.
Ismét egy nyúgdíjasfoci foci játékot játszottunk amit az ellenfelek réges rég kiismrtek. A Pool azt játszotta amit manapság ma már kell egy ilyen csapat ellen. Vagyis betonfoci minden mennyiségben. Bejött...
Voltak ismét gyenge teljesítmények de legalább ma már láttam vmi akarást. Dinho a szokásos volt, réges rég könnyedén fogják meg, faltolják le. Deco jól játszott habár az első félidőben elég sok labdát eladogatott. Valdes fantasztikus volt, itt a válasz a kételkedőknek. Puyol szerintem jól játszott, a kommentátor sokszor mondta h lemaradt dehát 2 védő esetén ez nem meglepő. Messi semmit nem csinált. Marquez végre nem bakizott. Olegeur az 1. félidőben katasztrófa, a 2. félidőben megmutatkozott h ő nem szélső védő, a támadásokat nem segítette de jó szerelései voltak. Eto'o-nak még érződik a sérülése.
Rijkaard az első félidőben tanácstalan volt, pedig ha már ott szervez vmit és szerzünk egy gólt akkor nagyobb esélyünk lett volna.A 2. fléiőben taktikázott vmit, de ez is csak anyni volt hogy nem voltak katasztrófális cseréi. A gólt nem igazán az ő munkájának köszönhetjük. De most azért mutatott vmit, nálam a helyét a padon megszilárdította egy kicsit.
A sikerekhez nem kérdés mi kell, új játékosok...Ebbe a 4-3-3-ba már nem igazán tudunk új embereket beépíteni ezért új taktika kell, 4-2-3-1. Ezt viszont Rijkaard aligha fogja meghúzni, ezzel ellentmondok a korábban írtaknak.
Egyszóval kiestünk, várható volt, nem dőlt össze a világ. A mi játékosaink sem robotok, 3 év alatt elfáradtak. A bajnokságra kell koncentrálni és megnyerni.