Szerintem úgy nyertünk 3-0-ra, hogy kifejezetten gyenge játékot nyújtottunk. Ronaldinho csak szenvedett, Decotól rendszeresen elpattant a labda, kevés volt a mozgás a középpályán, gyakran nem vettük fel az embereket, Zambrotta is sokat hibázott. Henry nem tud centert játszani, ő neki csak akkor megy a játék, ha a baloldalról indul és van előtte terület futni. Most nem volt és sok ilyen meccs nem is lesz, erre fel kell készülnie neki is és nekünk szurkolóknak is.

Ráadásul Ronaldinho detto. Ami nekem legelőszőr feltűnt, hogy Henry és Ronaldinho mennyire NEM érzik egymást. Eto'o-nál nincs ekkora baj, mert ő viszont tud éket, centert, akár támadó kp-t is játszani, szóval az én szememben eldőlt a "kiajobbEto'ovagyHenry" vita. Messi viszont zseniálisan játszott, és még páran az újak közül (Touré és Abidal pl mindig biztos pont) szóval leginkább ennek köszönhetjük, hogy nyertünk egy alaposan legyengített Lyon ellen. NEM SZABAD ELSZÁLLNI A GYŐZELEMTŐL! Viszont azért megengedhetünk magunknak egy félmosolyt is:"hja, hát mi lett volna, ha még megy is a játék!"

Rijkaard pedig meghúzta 3 éves edzőségének ELSŐ jó cseréjét, ami tényleg ült: Ronaldinho OFF, Iniesta ON! Mondom ezt annak ellenére, hogy én rendszeresen megvédem Dinhot itt a fórumon. Szóval most már végre pihenni, regenerálódni, válogatott meccseket és egyéb hülyeségeket bojkottálni, és a Sevillát amolyan Arsenalosan megagyalni. Ez a következő feladat!