Olyan hirtelen tud fordulni a világ. Eddig mindenki dícsérte Alexist, hogy felvállalja és többnyire megnyeri az 1 vs 1-eket, hasznosan játszik, assistokat ad. Most egy-két rosszabb meccs után fogalmatlan, béna, mit keres itt, takarodjon stb. Érdemes visszanézni a topicját. Rengeteget melózik és idáig mindenkinek az volt a baja, hogy nem lő gólokat, mert az minősíti a csatárt, most pedig tessék, vezeti a házi góllövőlistát. És kit érdekel, hogy többnyire otthon talál be, ha fontos meccseket tud eldönteni és nem csak a kiscsapatokat tömi ki. Másrészt, ha nem hajtaná ki a belét Alvesről sokkal több gólt kapnánk. Tegnap is felfelé lógott ki a csapatból. Most persze jön, hogy mindenki sz@r volt. Pedronál pedig minden tekintetben jobb, aki pedig Tellot tenné a helyébe.... Hagyjuk.
Az hogy a Sevillanak is ugyanolyan volt a pálya tök igaz, de hasonlítsuk már össze a két csapat játékát. Enyhén jobban akadályozott minket, mint a Sevillat. Ez csak egy adalék a közhely mellé. Persze, hogy nem lehetett úgy passzolgatni.Ennek ellenére tényleg bűn rosszak voltunk az első félidőben, főleg az első fél órában. Az mondjuk túlzás, hogy 3 góllal is vezethettek volna, a góljuk is jókora potya volt (ezt már kezdem megszokni), viszont a második játékrészben egyértelműen jobbak voltunk és gólhelyzetük is alig-alig volt. Piqué is feljavult valamennyire, de akkor is járna neki egy jókora seggberúgás. Túlságosan megszokta a jót vagy a franc tudja.
A második félidővel azért vagyok valamennyire "elégedett" mert a korábbi meccsekhez képest jobban játszottunk, de ez nem tudom pozitív vagy negatív irányba hajlott volna normális körülmények között. Még felszabadítani is alig lehetett és még sok tényező van ami nem derült ki teljesen, viszont én az előbbire gondolok/hiszek.
Ezt meg megint nem értem. Most arra panaszkodnak egyesek, hogy nem azt akarják látni, hogy egy Sevilla ellen a csapat visszább áll és csak öt-hat gólhelyzetünk van a meccsen, ráadásul kontrázunk. A Valencia ellen meg pont az ellenkezőjéért sírtak itt az emberek. Döntsétek már el mi a jó.
A hajtással én nagyjából elégedett vagyok, mentünk labdát szerezni rendesen, futottak a srácok még Messi is szokatlanul sokat támadott le. Persze van még hová fokozni, de az utóbbiakhoz képest ebben valamicske fejlődést látok.
Mindent összevetve nem volt egy hú de jó játék tőlünk, amit azért az idő sem támogatott,emellett nagy volt a kontraszt a két félidő közt. és nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, viszont nem is hordanám lesz a csapat, kivéve egy-két emberkét.
Akit ki lehet emelni szerintem Ini, Song, (második félidős) Messi, akinek mehet a tockos: Piqué, Valdes, Montoya.
Amúgy jelentkezzen már aki látta a Norwich-City meccset (0:0). Ahhoz képest mi álomjátékot nyomunk, legalábbis ami ez első 60-70 percet illeti, pedig már az összes támadóját beküldte Pellegrini. Dehát persze, az angol bajnokság mennyivel erősebb.