Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.03.16. 14:17:46

Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást, vannak hibái, de ha innen ugy összekapja a csapatot, h a 2 nagy trofeából 1et viszünk, akkor azzal bebizonyitaná, h igen is, még mindig tudja vezetni a csapatot.
itt a lenyeg.... hagyni kene dolgozni a mestert.... aztan majd ev vegen ertekelni a munkajat... eppen eleg ha a sajto baxogatja nem kene a szurkoloknak is a fejet kovetelniuk foleg ugy h elmletileg meg mind3 kupat begyujthetjuk.... jo.. persze realisan nezve nem ez a helyzet... de amig az elmeleti lehetoseg fennall addig nincs nagy problema... nem pont ideillo parhuzam... de kimi 17 pont hatrany dolgozott le 2 futam alatt... ami foci nyelven mondva 4-5 pontnak felel meg 2 fordulo alatt... hitt es bizott... es sikerult... persze ehhez kellettek hamilton botlasai... de ez nem csorbitja kimi erdemeit... kicsit ez most off lett s h beszeljek kicsit a blrol is.... sztem ismet nagy makunk volt a sorsolassal.. celtic utan megin sikerult a fordulo legeselytelebb csapataval osszekerulnunk... elodontoben angol csapatot fogunk kapni... ez szinte biztos...sot ha netalan dontosok lesznk szinu h a dontoben is angol cspaat varna rank... vagyis nem lesz konnyu dolgunk... de ha igyis nyerunk... annal edesebb lesz a gyozelem..
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 13:45:48

Nem megérdemli, hanem az ő edzői tudását mutatja. Szerintem a Copa del Reyt mindenképpen megnyerjük, de ha csak azt visszük el idén, akkor valószínűleg távozni kényszerül a mester.
in to exile
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 13:34:18

LG írta:Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást,
nálam itt a pont :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.16. 13:33:22

Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást, vannak hibái, de ha innen ugy összekapja a csapatot, h a 2 nagy trofeából 1et viszünk, akkor azzal bebizonyitaná, h igen is, még mindig tudja vezetni a csapatot. Ha nem nyerünk semmit, akkor ennek ellenkezőjét bizonyitaná be sztem. A kupa meg ne játszon szerepet a döntésben idény végén.
Hawk
Jugador del Barça

2008.03.16. 10:23:21

G-Jay írta:Adja Jesus Christ hogy ugy legyen ahogy mondod!
Már én is filóztam azon, hogy mi a jobb, ha idén nyerünk egy BL-t vagy valamit, és marad Frenky, vagy ha nem nyerünk semmit, de jön Murinho, aki rendbeszedi a bagázst.
Megmondom őszintén azért Scolarinak jobban örülnék....

G.
Tegnap két helyen is azt olvastam, hogy Murinho az Interhez megy és viszi magával Deco-t és Drogba-t.

Egyébként szerintem nyerjünk BL-t és azután majd lesz valahogy.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.16. 10:18:38

Na látom megint kezdődik :?

Ha nyerünk csak a játékosoké,ha vesztünk csak az edzőé,jellemző :roll:

Bármennyire is fáj egyes emberkéknek, a játékosok nagyrésze is rendesen benne van a gyengébb teljesítményben. Ahogy az edző is!

Nehogymár egy profi játékos ne bírjon megdögleni a pályán,még ha nem is megy neki,akkor is tegye fel a páyára a szívét! Sokan azzal jönnek,h mert Frank nem tudja motiválni őket (részben igaz),de az már NÁLAM rég rossz,h ha magától nincs meg vkiben a tűz. Tudnék pár példát mondani,h mekkora sztárokká váltak,és mégis úgy mentek ki a pályára,h mást el sem tudtak képzelni,csak a győzelmet! Ez lenne mindenkinek a minimum!

Szerk: Drigo megelőzőtt :cry: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.16. 10:17:56

Karashu írta:Ha ez mind megtörténik, Rijkaard marad!n Hogy minek? Francnak! Nem az ő aktuális zsenialitásának köszönhetjük majd a BL-t és a KK-t, hanem a játékosainknak!
Soha nem bírtam felfogni, hogy mire fel történnek ezek a kijelentések. Ha kikapunk/kiesünk, akkor az egyes egyedül az edző hibája, ha viszont nyerünk/továbbjutunk, akkor az kizárólag a játékosok érdeme...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.16. 09:54:23

barcafan0911 írta:Kell egy jó messi ahoz hogy bl-t nyerjünk, mint pl tavaly kaká a milánban aki húzóembere volt a csapatnak, az idén nálunk ezt a szerepet messi tölti be és ő megnyerheti nekünk a bl-t. Csak épüljön fel az elődöntőre és lendüljön formába, akkor már nem lesz gond.
ut: jó lenne megnyerni a királykupát meg a bl-t is, hiszen ha a real megnyeri a bajnokságot, lessz mit felmutatnunk ellenük és két trófea mégis több mint egy bajnoki cím. :!:
Ha ez mind megtörténik, Rijkaard marad!n Hogy minek? Francnak! Nem az ő aktuális zsenialitásának köszönhetjük majd a BL-t és a KK-t, hanem a játékosainknak!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lesy
Capitá del Barça

2008.03.16. 09:19:40

1 liverpooli illetőségű fórumozó azt írta másfél órával a sorsolás előtt, hogy az egész bunda. Már akkor leírta, hogy milyen párosítások lesznek...háááát....nekem jó a Schalke :wink:
Valszeg én is mondanék ilyesmiket, ha az Arsenalt kaptuk volna :roll:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.15. 10:45:18

Kell egy jó messi ahoz hogy bl-t nyerjünk, mint pl tavaly kaká a milánban aki húzóembere volt a csapatnak, az idén nálunk ezt a szerepet messi tölti be és ő megnyerheti nekünk a bl-t. Csak épüljön fel az elődöntőre és lendüljön formába, akkor már nem lesz gond.
ut: jó lenne megnyerni a királykupát meg a bl-t is, hiszen ha a real megnyeri a bajnokságot, lessz mit felmutatnunk ellenük és két trófea mégis több mint egy bajnoki cím. :!:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 22:47:42

Nem írtam,h választani kell :D Azt se,h jövőre ne nyerjük meg :wink:

Csupán,most ott vagyunk,meg kell nyerni! Nem arra alapozni,h nem gond ha nem nyerünk,legalább elmegy Frank,és Joseval meg úgyis összejönne :roll: Az azért nem biztos...van rá sansz,de az a jövő kérdése,idén meg ott vagyunk,és könnyen ott lehetünk továbbra is 8) :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 22:30:59

Mindkét félnek van igaza...

De azt érezzük már át,hogy Bl-lt nem lehet minden évben nyerni,kell hozzá szerencse is,most eddig nekünk az is megvan,most vagyunk ott,most kell megnyerni! Volt már ehhez hasonlóan jó keretünk,jobb edzővel,mégse nyertük csak úgy meg minden évben a Bl-lt...ezt a helyzetet ki kell használni,h könnyen a 4 között találhatjuk magunkat!

Bl-lt nyerni óriási dolog,és nagyon remélem,h idén is sikerül! Hozzáteszem,h ezzel nem azt mondom,h Frank idén mekkora egy zseni,mert nem arról van szó,benne van a keze bőven a rosszabb játékban,ahogy abban is amikor jobban nyomjuk....

Szóval ne azért szurkoljunk,h essünk ki és váltsák le Franket (ami szntem be fog amúgy is következni),és majd jövőre Jose-val úgyis megnyerjük ,mert ez korántsem biztos...nem olyan egyszerű dolog ez. Idén kell megnyerni!
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.03.14. 22:22:55

bando8 írta:nem tudom miért fontosabb nektek h mi lesz Rikaarddal mint h nyer-e a csapat... távol áljon tőlem h védjem őt de szinte másról nem szól már ez az oldal mint h ő mikor megy...
Azért nagyban tőle is függ a csapat jó ill. rossz szereplése...ő az edző,tőle várjuk jelenleg a "csodát".
Bár lehet te tökéletesen elégedett vagy vele...bár akkor jól eltájoltad magad :shock:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
bando8
Jugador del Barça

2008.03.14. 22:10:41

nem tudom miért fontosabb nektek h mi lesz Rikaarddal mint h nyer-e a csapat... távol áljon tőlem h védjem őt de szinte másról nem szól már ez az oldal mint h ő mikor megy...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.14. 21:55:20

Adja Jesus Christ hogy ugy legyen ahogy mondod!
Már én is filóztam azon, hogy mi a jobb, ha idén nyerünk egy BL-t vagy valamit, és marad Frenky, vagy ha nem nyerünk semmit, de jön Murinho, aki rendbeszedi a bagázst.
Megmondom őszintén azért Scolarinak jobban örülnék....

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
elprat
Capitá del Barça

2008.03.14. 21:51:41

Messi-#19 írta:
inkább triplázzunk vagy nyerjünk Divesion-t egy új edzővel mint Riijkardal szerencsétlenkedjünk tovább mer bejutott a negyeddöntőbe, telán az elődöntőbe.. Mer Laporta elvtárs úgyis kitalálja hogy: " Mardadhat még, hiszen Frank csodálatos edző és bejutott a BL negyeddöntőjébe. Nomeg megnyerte nekük a Király Kupát és még a Bajnokságban is másodikok lettünk" kb ezt fogja mondani a mi drága klubbtulajdonosunk. :roll:
A Barca tulaja Laporta? :shock:
És a részvényesekkel mi van?

Főnököm teóriája Frankyről:
" kb dec.-ben biztossá vált hogy kifelé áll Rijkaard rúdja,viszont januárban azért nem kűldték el mert pl:
1:sokat köszönhet neki a klub az elmúlt pár év okán
2:nem akarták sem őt sem a klubot holmi év közben történő edzőváltással "lealázni"......

Ám a klub már rég megegyezett nagy "kedvencünkkel", José Pökhendi Mourinho sikeredzővel!
Ha nyer, ha nem nyer bajnokságot ill. BL-t a Barca ebben az évadban: Franket útjára bocsájtják.
Ergo: ha megnyeri a csapattal valamelyiket a két nagy trófea közül-méltó képpen búcsúzik,
ha nem nyer kb semmit (max spanyol kupát) azért búcsúzik."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2008.03.14. 22:24:40-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.14. 21:47:11

Klubbtulaj :?: :lol: :lol: :lol: na jó...késő van már...

Frank sajna tényleg nem tud megújjúlni legtöbbször,de azért remélem megnyerjük még vele a Bl-lt. Az nagy siker a klubbnak,és nekünk is!
Kép
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.14. 21:21:39

dr. Mezey írta: Csak gratulálni tudok neked is és a többinek is akinek fontosabb hogy rijkaard lelépjen mint a csapat sikere. Ilyen az igazi divatdrukker
inkább triplázzunk vagy nyerjünk Divesion-t egy új edzővel mint Riijkardal szerencsétlenkedjünk tovább mer bejutott a negyeddöntőbe, telán az elődöntőbe.. Mer Laporta elvtárs úgyis kitalálja hogy: " Mardadhat még, hiszen Frank csodálatos edző és bejutott a BL negyeddöntőjébe. Nomeg megnyerte nekük a Király Kupát és még a Bajnokságban is másodikok lettünk" kb ezt fogja mondani a mi drága klubbtulajdonosunk. :roll:
Kép
Més que un club
bando8
Jugador del Barça

2008.03.14. 21:08:44

hát mit mondjak néhányatok elég fura hozzászólásokat ír... némelyiknek mintha nem is lenne helye ezen az oldalon. persze ezt nem az én tisztem elbírálni.
én azt mondom örüljünk h a schalke lesz az ellenfelünk a 8 között. de tiszteljük őket, akkor jó esély van a biztos továbbjutásra. és ki tudja addigra remélhetőleg javul a formánk és a MU kiverésével az egész szezont a helyére tehetjük.
kűr azt mondani h nincs esélyünk ellenük mert bizony én hiszek benne h van! a Barcelonának mindig mindenki ellen jó esélyei vannak!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.14. 20:28:41

Messi-#19 írta:De itt a béellben higgadtabban játszunk mint bajnokin. látszik a játékosokon a feszültség a bajnokikon a bl-be meg csapatként funkcionálunk :lol: a sálke meg úgy felszíja magát mont az a gömb alakú hal ami tüskéket lövöldöz :lol:
talán én vok az egyedüli aki aztmondja hogy essünk kik. akkor jönne murinnyó :roll: végre
Csak gratulálni tudok neked is és a többinek is akinek fontosabb hogy rijkaard lelépjen mint a csapat sikere. Ilyen az igazi divatdrukker
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.14. 20:22:08

De itt a béellben higgadtabban játszunk mint bajnokin. látszik a játékosokon a feszültség a bajnokikon a bl-be meg csapatként funkcionálunk :lol: a sálke meg úgy felszíja magát mont az a gömb alakú hal ami tüskéket lövöldöz :lol:
talán én vok az egyedüli aki aztmondja hogy essünk kik. akkor jönne murinnyó :roll: végre
Kép
Més que un club
Giga999

2008.03.14. 20:17:15

Megkaptuk a legideálisabb ellenfelet!!!Ami nem azt jelenti hogy könnyű lesz a továbbjutás!!!Viszont kötelező!Utána meg megcsaplyuk a Romat azt hirtelen Moscowba találjuk magunkat!!!
Blaugrana10
Barça B

2008.03.14. 20:14:33

Na hat hatalmas szerencsenk volt!!! Na de vegules az elodontobe jutasert ket merkozest kell lejatszanunk, tehat nem kell elbizzuk magunkat. A legelfogathatobb ellenfelet kaptuk, na de azert nem rosz csapat az a Schalke. Remelem h az elodontoben a Romat kapjuk, na de nehez elkepzelni h tuljussanak a Manu-en. Vegul is a Manuet is meglehet verni, persze nem olyan jatekkal mint amilyent produkaltunk az utobbi idoben. De ne rohanjunk a dolgok elebe, a BL-ben jellenleg a Schalkera kell koncentralni. Viva Barca
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.14. 20:01:40

na, talán a legkönnyebbet kaptuk, nem lehet egy szavunk sem.
bár ha szétbekkelik a meccseket, akkor ciki is lehet, a 11esekig semmiképpen sem szabadna elmenni, mert a németek kapusa állat. ráadásul már hetek óta transzban van, nem egyszerű neki beköszönni.
na de majd a samuék!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése