Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt a lenyeg.... hagyni kene dolgozni a mestert.... aztan majd ev vegen ertekelni a munkajat... eppen eleg ha a sajto baxogatja nem kene a szurkoloknak is a fejet kovetelniuk foleg ugy h elmletileg meg mind3 kupat begyujthetjuk.... jo.. persze realisan nezve nem ez a helyzet... de amig az elmeleti lehetoseg fennall addig nincs nagy problema... nem pont ideillo parhuzam... de kimi 17 pont hatrany dolgozott le 2 futam alatt... ami foci nyelven mondva 4-5 pontnak felel meg 2 fordulo alatt... hitt es bizott... es sikerult... persze ehhez kellettek hamilton botlasai... de ez nem csorbitja kimi erdemeit... kicsit ez most off lett s h beszeljek kicsit a blrol is.... sztem ismet nagy makunk volt a sorsolassal.. celtic utan megin sikerult a fordulo legeselytelebb csapataval osszekerulnunk... elodontoben angol csapatot fogunk kapni... ez szinte biztos...sot ha netalan dontosok lesznk szinu h a dontoben is angol cspaat varna rank... vagyis nem lesz konnyu dolgunk... de ha igyis nyerunk... annal edesebb lesz a gyozelem..Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást, vannak hibái, de ha innen ugy összekapja a csapatot, h a 2 nagy trofeából 1et viszünk, akkor azzal bebizonyitaná, h igen is, még mindig tudja vezetni a csapatot.
nálam itt a pontLG írta:Ha megnyerjük a BLt, vagy a bajnokságot, akkor szvsz megérdemli Ferenc a maradást,
Tegnap két helyen is azt olvastam, hogy Murinho az Interhez megy és viszi magával Deco-t és Drogba-t.G-Jay írta:Adja Jesus Christ hogy ugy legyen ahogy mondod!
Már én is filóztam azon, hogy mi a jobb, ha idén nyerünk egy BL-t vagy valamit, és marad Frenky, vagy ha nem nyerünk semmit, de jön Murinho, aki rendbeszedi a bagázst.
Megmondom őszintén azért Scolarinak jobban örülnék....
G.
Soha nem bírtam felfogni, hogy mire fel történnek ezek a kijelentések. Ha kikapunk/kiesünk, akkor az egyes egyedül az edző hibája, ha viszont nyerünk/továbbjutunk, akkor az kizárólag a játékosok érdeme...Karashu írta:Ha ez mind megtörténik, Rijkaard marad!n Hogy minek? Francnak! Nem az ő aktuális zsenialitásának köszönhetjük majd a BL-t és a KK-t, hanem a játékosainknak!
Ha ez mind megtörténik, Rijkaard marad!n Hogy minek? Francnak! Nem az ő aktuális zsenialitásának köszönhetjük majd a BL-t és a KK-t, hanem a játékosainknak!barcafan0911 írta:Kell egy jó messi ahoz hogy bl-t nyerjünk, mint pl tavaly kaká a milánban aki húzóembere volt a csapatnak, az idén nálunk ezt a szerepet messi tölti be és ő megnyerheti nekünk a bl-t. Csak épüljön fel az elődöntőre és lendüljön formába, akkor már nem lesz gond.
ut: jó lenne megnyerni a királykupát meg a bl-t is, hiszen ha a real megnyeri a bajnokságot, lessz mit felmutatnunk ellenük és két trófea mégis több mint egy bajnoki cím.
Azért nagyban tőle is függ a csapat jó ill. rossz szereplése...ő az edző,tőle várjuk jelenleg a "csodát".bando8 írta:nem tudom miért fontosabb nektek h mi lesz Rikaarddal mint h nyer-e a csapat... távol áljon tőlem h védjem őt de szinte másról nem szól már ez az oldal mint h ő mikor megy...
A Barca tulaja Laporta?Messi-#19 írta:
inkább triplázzunk vagy nyerjünk Divesion-t egy új edzővel mint Riijkardal szerencsétlenkedjünk tovább mer bejutott a negyeddöntőbe, telán az elődöntőbe.. Mer Laporta elvtárs úgyis kitalálja hogy: " Mardadhat még, hiszen Frank csodálatos edző és bejutott a BL negyeddöntőjébe. Nomeg megnyerte nekük a Király Kupát és még a Bajnokságban is másodikok lettünk" kb ezt fogja mondani a mi drága klubbtulajdonosunk.
inkább triplázzunk vagy nyerjünk Divesion-t egy új edzővel mint Riijkardal szerencsétlenkedjünk tovább mer bejutott a negyeddöntőbe, telán az elődöntőbe.. Mer Laporta elvtárs úgyis kitalálja hogy: " Mardadhat még, hiszen Frank csodálatos edző és bejutott a BL negyeddöntőjébe. Nomeg megnyerte nekük a Király Kupát és még a Bajnokságban is másodikok lettünk" kb ezt fogja mondani a mi drága klubbtulajdonosunk.dr. Mezey írta: Csak gratulálni tudok neked is és a többinek is akinek fontosabb hogy rijkaard lelépjen mint a csapat sikere. Ilyen az igazi divatdrukker
Csak gratulálni tudok neked is és a többinek is akinek fontosabb hogy rijkaard lelépjen mint a csapat sikere. Ilyen az igazi divatdrukkerMessi-#19 írta:De itt a béellben higgadtabban játszunk mint bajnokin. látszik a játékosokon a feszültség a bajnokikon a bl-be meg csapatként funkcionálunka sálke meg úgy felszíja magát mont az a gömb alakú hal ami tüskéket lövöldöz
talán én vok az egyedüli aki aztmondja hogy essünk kik. akkor jönne murinnyóvégre