Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ne kiabáld elozsimiki írta:Amúgy én nem tartok a meccstől,biztos vagyok a gólban,és abban is,h egynél többet nem kapunk,tehát legrosszabb esetben 1-1Már csak a Bl maradt,és ott nem döcög a gépezet...ma sem szabad!
FORZA BARCAAA![]()
A tuti maradáshoz nyernie kell(ene) valamit. BL...?..nem valószinű. Bajnoki cím..?Nyhm írta:Szerintem független a holnapi eredménytől. Nincs maradása, véleményem szerint 0-3 sem tartaná itt, max az idény végéig.
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy 2-2-es döntetlen után mit lépnének, mert az azért nem lenne rossz eredmény idegenben.Ilúvatar írta:kíváncsi vagyok a holnapi meccsreFrankie számára élet-halál a tét.
www.port.huDona írta:Légyszi valaki mondja meg hol nyomják majd élőben a meccset!Mert a Viasaton csak összefoglalóként fogják leadni..
Én már azon sem lepőúdnék meg ha a Schalke ellen mindenki lesérülne, persze ezt nem akarom, csak nme lepődnék meg rajtaRonaldinho&Barca írta:Örülök hogy Márquez visszatért, talán így majd a védelmünk kicsit rendeződik. Ronaldinhoval meg mi a ... van??? Nem értek én már semmit, de már nemis akarok... talán hozzuk a meccset, de ha kikapunk se fogok annyira meglepődni.
Az lesz Titi hogy nyerünk és Rijkard esélyei megint nőnek a maradásra!Titinho írta:Itt van a Schalke elleni keretünk:
Valdes, Pinto, Milito, Marquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Etòo, Zambrotta, Henry, Edmílson, Sylvinho, Giovani, Thuram, Abidal, Touré and Bojan.
Ronaldinho nem került be ismét a keretbe, viszont Márquez és Milito visszatér. Nem kapta még meg Deco sem a "zöld jelzést" az orvosoktól így ő valószínűleg csak hétvégén a Getafe ellen térhet vissza.
Nem mondok én már semmit a keddi meccsről, mert minek...nem tudni, hogy mi lesz ott is...