Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg ha tavaly sikerült a Milannak akk nekünk mért ne sikerülne!bence93kis írta:ITT SINCS ESÉLY sajnos.... a MU megveri a a Barcát 4-1 re az old traffordon a Camp Nouban pedig X lesz... ileny játékkal nem lehet megverni a MU-t...Lionel85 írta:Nana, azért itt még nem tartunk, a BL-re mindig összeszedi magát a csapat és jobb teljesítményt nyújt, mint a bajnokságban, szerintem itt van egyedül sansza trófeát nyerni a csapatnak, a bajnokság már elszállt. Bár matematikailag még nem.
ITT SINCS ESÉLY sajnos.... a MU megveri a a Barcát 4-1 re az old traffordon a Camp Nouban pedig X lesz... ileny játékkal nem lehet megverni a MU-t...Lionel85 írta:Nana, azért itt még nem tartunk, a BL-re mindig összeszedi magát a csapat és jobb teljesítményt nyújt, mint a bajnokságban, szerintem itt van egyedül sansza trófeát nyerni a csapatnak, a bajnokság már elszállt. Bár matematikailag még nem.
Nemtom mért mindenki C.Ronaldoval asszociál a ManU.-ra, nem belőle áll 1 csapat, nélküle is azt mondom sima BL esélyes csapat sőt...MQuC írta:Ha a MUt kapjuk a köv körben, (feltée, ha mi is tobávvmegyünk) Szerintem rajtuk is tul lehet jutni, még ezzel a játékkal is
![]()
Köztudott, hogy C.Roni nem mutat nagyot a nagycsapatok ellen. Legalábbis tavaly nem nyujtott semmit. Reméljük most is ez lesz, és akkkor már csak néhány embertől kell félni
Ez igaz...Messi valahogy össze kéne hegeszteni, legalább az utolsó 20-30 percretenkl írta:de ha mindenki eltiltattja magát, akkor egy enyhén tartalékos csapattal nehéz lesz a MU ellen.MQuC írta:Ha a MUt kapjuk a köv körben, (feltée, ha mi is tobávvmegyünk) Szerintem rajtuk is tul lehet jutni, még ezzel a játékkal is
![]()
Köztudott, hogy C.Roni nem mutat nagyot a nagycsapatok ellen. Legalábbis tavaly nem nyujtott semmit. Reméljük most is ez lesz, és akkkor már csak néhány embertől kell félni
de ha mindenki eltiltattja magát, akkor egy enyhén tartalékos csapattal nehéz lesz a MU ellen.MQuC írta:Ha a MUt kapjuk a köv körben, (feltée, ha mi is tobávvmegyünk) Szerintem rajtuk is tul lehet jutni, még ezzel a játékkal is
![]()
Ezt akartam mondani.Azt hittem a Schalke edzője nyilatkozta, ezt, h milyen büszke magára.Aztán jobban megnéztem, h ki mondta ezt......Qpi írta:„képes volt a csapat az eredmény tartására."...ezek szerint tényleg ez lenne a taktika?
Éppen ezért kellene Deconak még rossz formában is játszania mert nélküle nincs irányítónk, a nelkül viszont nehéz játszani. Mert bármilyen rossz formában is van képes szépmegoldásokra...haze71 írta:Már az idejét sem tudom, mióta mondom, hogy nincs középpályánk. Akár milyen jónak is tartják Init meg Xavit ez a középpálya nem jól muzsikál. Ha megvan az emberelőny, nem a csatárokat indítják, hanem gyakran visszakerül a labda a hátvédekhez. Védekezésben pedig nagyon könnyen átjátszhatóak vagyunk. Nincs aki összefogja a csapatot, irányítson. Ez a kulcsa mindennek. Jöhet Messi meg Ronni, de ez akkor is így van. És a míg ebben nem lesz változás, nem leszünk világverők.
Mivel a 2. félidőben alig jöttünk át az ellenfél térfelére, ennek fényében a 8km a 80. percig nem akkora gáz egy csatártól. Ráadásul Eto'o-t kinyomta Frank szélre ahol kevesebbet lehet mozogni, mint középen.redmiller írta:Azért Eto'o közel 8 kilómétere vicc...