Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó. én nem nézem, csak telefonom jelez minden barca meccsnél ha történik vmi, mert bevan állítva rá ha nem tudnám nézni.... amúgy jelzett most hogy kiállították Song-ot meg Stuani-t :O mi volt? :ORinku írta:Látom, hallom, nézem én is. Ezért felesleges volt címezni nekem egy kommentet.Alexis9Sánchez írta:1-1
De valóban, 1-1, jöhet a hosszabbítás.
Látom, hallom, nézem én is. Ezért felesleges volt címezni nekem egy kommentet.Alexis9Sánchez írta:1-1
1-1Rinku írta:Eszes kis kapus ez a Kiko Casilla, ügyesen véd, nem rossz. Bár kaphatna egy gólt, hogy hosszabbítás legyen, nagy kedvem lenne még fél órához...
ékezet nélkül.BritishKnight írta:Én sehol sem találom a meccsünket az eredmények.comonWolfy11 írta:Na, az eredmények(.com) szerint vezetünk
szerk: Javították
Belinkelnéd? Vagy elmondanád, hogyan jutok el oda?
Én sehol sem találom a meccsünket az eredmények.comonWolfy11 írta:Na, az eredmények(.com) szerint vezetünk
szerk: Javították
Szerintem elég kamuszagú a dolog. Május 26-án bajnokit játszunk az Espanyol vendégeként, a kicsik 25-én a Girona vendégeként.
Érdekes meccs lenne, az bíztos!Daniel Barca írta:
remélem adja valamelyik magyar csatorna a mérkőzést, kíváncsian várom
egyébként meg lesz ez az egész játszva, a svájciak hazaküldenek minket 2-3 góllal, csak a show kedvéért, mindenesetre örülök egy ilyen sörmeccsnek
off:
barcafan0911, ne próbáld nekünk bemagyarázni, hogy akkor születtél, tudjuk, hogy terrorista vagy
Gareth Tello írta:Oier - Gabarrón, Sergi Gómez, Lombán, Ié (Bagnack 85') - Espinosa, Ilie, Rafinha (Luis Alberto 45') - Femenía (Adama Traoré 45'), Araujo (Luís Gustavo 61'), Joan Román (Dongou 61').Alexis9Sánchez írta:Mi volt a kezdő?
Lombán szerezte a győztes gólt.
Oier - Gabarrón, Sergi Gómez, Lombán, Ié (Bagnack 85') - Espinosa, Ilie, Rafinha (Luis Alberto 45') - Femenía (Adama Traoré 45'), Araujo (Luís Gustavo 61'), Joan Román (Dongou 61').Alexis9Sánchez írta:Mi volt a kezdő?