Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.10. 14:33:20

Ez a két meccs fogja eldönteni, hogy nyerünk-e valamit idén vagy sem. Szerintem amelyik csapat ebből a párharcból továbbjut, az nyeri a BL-t! Én most nagyon de nagyon rágyúrnék erre a két meccsre, ha kell akkor még a bajnokság rovására is! :roll: Az biztos, hogy ez a két meccs lesz az ÉV meccse!!!! Akármilyen formában vagyunk, egy BL elődöntőnek pláne egy MU elleni párharcnak óriási hangulata, preztízse lesz, ebben biztos vagyok! :twisted:

Csak megjegyzem egyébként a tegnapi meccshez visszakanyarodva, hogy Iniesta és Márquez megsérült. Iniestának ma lesz egy orvosi vizsgálata, állítólag a meniszkusza sérült, Márqueznek pedig kiújult a sérülése, ugyanaz a fájdalma van mint amivel kb. 40 napig bajlódott. Nem sok jót ígérnek ezek a hírek... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.04.10. 14:25:16

robag írta:http://youtube.com/watch?v=qbD6LHarSxo&feature=related

Hát ha ilyen lesz, az engem sírba is tesz, má' úgy idegileg! :shock:
hát ha ien meccsen mennénk tovább sztem széjjel izzadnám magam :)
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2008.04.10. 14:15:15

Hát a MU elég durva lesz.Össze kéne magunkat kapni ahhoz,hogy bejussunk a döntőbe,de ez nem lesz ilyen egyszerű.Puyol például nem játszhat :( .Messi renélem akkor már 100%-osan tud játszani merha ő se lenne az nagyon nagy veszteség lenne.
Ennek ellenére meglehet. :D
Campeones 2009
robag
Jugador d'estrella

2008.04.10. 14:05:53

http://youtube.com/watch?v=qbD6LHarSxo&feature=related

Hát ha ilyen lesz, az engem sírba is tesz, má' úgy idegileg! :shock:
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Blaugrana10
Barça B

2008.04.10. 12:15:08

Hat nagyon orvendek hogy az elodontobe vagyunk...ez nagyon kellett. Szerintem meglehet verni a Manchestert is, akik egyertelmuen a legeselyesebbek a BL megnyeresere, de vegulis amikor ket nagy sztar csapat jatszik egymassal nem igen lehet tudni hogy kifog nyerni... Velemenyem szerint otthon tudunk nyerni, max egy 2-1re es egy jo jatekkal persze meg szerencsevel eltudunk erni Manchesterben egy egalt. Kemeny meccs lesz, jo formaban van a ManU, remelem addigra valahogy osszeszedjuk magunkat...nagyon bizok Messiben
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.10. 11:42:16

Amíg nem kezdődik el a meccs és nem fújják le mindkettőt, addig egyenlők az esélyeink, mert ez a labdarúgás. Pillanatnyi forma és keret alapján lehet tippelgetni (megjegyzem én is a Manchesterre tennék ha nem lennék Barca-drukker), de amíg nem fújják le, addig bármi lehet.

Tavaly sem volt épp egy rossz csapat a Manchester, de a Milan azon a két meccsen megnyerte a BL-t. Nekünk most lesz 2 meccsünk, amin 120%-ot kell hozni annak fényében, hogy ennek a keretnek egy utolsó sansza idén, hogy nyerjen valamit, Rijkaard pedig búcsúzzon szépen.

Sokat helyre tudnának hozni abból, amit hónapok óta művelnek egy továbbjutással. Legalábbis nálam...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.10. 11:28:34

Meg tudjuk verni a MU-t, nem kérdés. Viszont óriásit kellene javulnunk.
Nem csak védekezésben, de támadásban is most már. Mert ahhoz, hogy kiejtsük őket, gólt/ jobban mondva gólokat/ kell lőni, és lehetőleg otthon nem kapni egyet sem!
Tegnap is jól védekezett a Manchester, a támadójátékuk pedig jelenleg a legjobb Európában.
Mindenesetre nem mi vagyunk a párharc esélyesei, ez tény.
Bár én tartom, h a BL ezen szakaszán nincs papírforma.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.04.10. 11:18:51

Pavel írta:Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
mért ez lenne az utolsó esélye? jövőre meghal? vagy visszavonul? v mi? :shock:

amugy meg sztem 50-50% van a továbbjutásra. igen vagy nem. ennyire egyszerű az egész. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.10. 10:48:59

Vito írta:
gergo9 írta:kb 30% adott ki magából a manchaster ha azt a 11-est belövik rögtön jött volna Ronaldo és Rooney és 20 perc alatt kivégzik a Roma-t Én semmit nem szeretnék jobban ha a mi jutnánk tovább, de ebbe nincs semmi realitás. Realitás: Manchester szétaláz minket...

Fergusson szintű edző nem kockáztat a Bl elődöntő kapujában, nem hiszem, hogy gurigázni küldte ki a csapatát. nem kell itt kivégzésről, meg szétalázásról beszélni.
ha szétalázzák a Barca-t, akkor az azért lesz, mert a játékosainknak a maradék becsületük is elfogyott.
ha be akarják bizonyítani, hogy igenis van bennük tartás, akkor most oda lehet tenni magukat. nem mondom, hogy tuti a továbbjutás, de ha nem sz-rnak bele úgy, mint az utóbbi időben, akkor lehet keresnivalónk.
ez a MU nincs azon a szinten, ahol a Barca volt, úgyhogy óvatosan a szuperlatívuszokkal. a játékosaik képességben nem jobbak a mieinknél.
a Nou Campban nyerni kell 2-0ra és kész. 8)
Így van, nem kell beszarni. Ha úgy jásztunk és olyan lesz a mentalitás mint a Getafe ellen vagy a Betis ellen, akkor csúnya vége lehet, de egyébként akkor is a Barca vagyunk, Európa egyik legjobb játékoskeretével akiket nem lehet leírni, akkor sem ha egyébként nem megy nekik.
merx
Capitá del Barça

2008.04.10. 10:34:15

jobban aggódnék ha most a pool ellen kellene majd játszanunk.
MU: az igaz, hogy a támadó játékuk finoman szólva is kumma jó, de a védelmük, mit mondjak sztem egyáltalán nincs olyan szinten ahogy azt sokan hiszik, egyáltalán nem vagyok attól a védelemtől elájulva :roll:
a védelmük ilyen játékosokkal verhető, csak a mi védelemünknek kellene nagyon nagyon nagyon odafigyelni, és végre elő kellene, hogy jöjjön bennük az a 2005/06-os tűz :twisted:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.04.10. 09:03:34

Pavel írta: Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
Lehet hogy az utolsó esélye,de én személy szerint azt kívánom, hogy ne egyedül Henry próbálja meg majd elintézni a MU-t.
Elég gáz lenne ha az egyéni megoldásokra hagyatkoznának,a United egész,egységes,összeszedett csapatot kíván -persze normál esetben mindig így kéne lennie...
Megfogható minden csapat,de ha egy kis porszem bekerül a gépezetbe simán legyilkolják a Barcát.
Most mindenki előveheti az általunk is ismert legjobb tudását,rajtuk múlik csak hogy ne alázzák le őket......
Gyerünk Barca!!!!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.10. 08:18:58

aronba írta: Egy motívált jól felkészített Barcának semmi rettegnivalója nincs a MU-től
Csak a Barcára most egyik se igaz.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.10. 08:15:40

Így van elég a kishitűségből a defetizmusból nem kell megijedni a MU-től. Tisztelni kell őket de félni nem. Ami az ijesztő eredményeket illeti: MU-Róma 7-1 hát ott a MU-nak minden bejött nem véletlen hogy sem előtte sem utána nem tudta annyira legyőzni a Rómát. MU-Liverpool 3-0 azért ne felejtsük el, hogy a meccs nagy részét a Liverpool emberhátrányban játszotta. MU-Arsenal 4-0 azért nézzük meg az Arsenal keretét messze nem a legerőssebek játszottak azon a meccsen, meg nem is voltak motíválva.
Egy motívált jól felkészített Barcának semmi rettegnivalója nincs a MU-től
noodle77260
Jugador del Barça

2008.04.10. 08:00:34

[quote="Ordog"]Elég legyen már ebből a mencseszter lealáz minket szövegből. Dehogy aláz! 40%-60% nekik. Ez a realitás. Semmi alázás nem lesz itt. Nem engedjük!

Bárcsak rajtunk múlna!!

Ha nem kapják magukat össze a srácok, akkor az a/ -as arány ennél sokkal rosszabb lehet. Bíznék a csapatba, de mostanság valami nagyon nem stimmel náluk. Nagyon sok pletyka van, és általába ezek a negatív hírek a csapatmorált is lehúzzák.

De remélem, hogy az elődöntőig fejreáll minden és az idény legszebb játékával megfirkáljuk a mencsesztert 3-1-re.

De szép is lenne!!!!!
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.10. 07:04:34

Ugyan már nekem Madrid szurkoló létemre kell itt néhány emberkét biztatni, hogy nincs minden veszve? Igen a MU nagyon erős csapat, sztárjai vannak több és jobb formában mint a Barcánál. De...
De ha a csapat is úgy állna hozzá mint itt egyesek, akkor az egész párharcot kár lenne lejátszani, akkor tessék kitűzni a fehérzászlót a Nou Campra.
A bizalmat megérdemlik a játékosok meg az edzők is, felesleges arról írkálni, hogy majd a MU 4-5 gólt lő a Barcának, meg szétalázza a csapatot.
Majd ha tényleg annyit lő, akkor rendben lehet szidni mindenkit, de addig sorokat összezárni bízni reménykedni, egymást buzdítani.
Riijkardnak annyitr lehet mondani ébresztőként, mint Cassilas mondott Ramosnak a kiállítása előtt:
Végeszd a munkádat te gyengeelméjű!
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.10. 01:21:04

Hát azér volt egy-két meccs idén amikor csak az ellenfél kvalitásán múlt hogy nem kaptunk 4-5 gólt. Ha ráülünk az eredményre onnantól végünk, nem tudunk onnan felpörögni na akkor majd kapjuk a gyalázást!! Mert ha egyszer a MANU megfogott egy nagycsapatot onnantól kezdve rommá verte. Nagyon fel tud javulni a játékuk egy biztos eredmény után..... Arsenal elleni 4-0 Pool elleni 3-0 vagy Roma elleni 7-1 hogy csak párat említsek
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.10. 00:35:43

Ezzel a sorsolással nekünk kötelező volt idáig eljutni, a neheze viszont most jön csak. Én nem hiszem, hogy a MU szétalázna minket, sőt...Nem vagyunk esélytelenek. Messi játéka-reméljük formába lendül addig- kulcsfontosságú lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.09. 23:44:37

gergo9 írta:kb 30% adott ki magából a manchaster ha azt a 11-est belövik rögtön jött volna Ronaldo és Rooney és 20 perc alatt kivégzik a Roma-t Én semmit nem szeretnék jobban ha a mi jutnánk tovább, de ebbe nincs semmi realitás. Realitás: Manchester szétaláz minket...

Fergusson szintű edző nem kockáztat a Bl elődöntő kapujában, nem hiszem, hogy gurigázni küldte ki a csapatát. nem kell itt kivégzésről, meg szétalázásról beszélni.
ha szétalázzák a Barca-t, akkor az azért lesz, mert a játékosainknak a maradék becsületük is elfogyott.
ha be akarják bizonyítani, hogy igenis van bennük tartás, akkor most oda lehet tenni magukat. nem mondom, hogy tuti a továbbjutás, de ha nem sz-rnak bele úgy, mint az utóbbi időben, akkor lehet keresnivalónk.
ez a MU nincs azon a szinten, ahol a Barca volt, úgyhogy óvatosan a szuperlatívuszokkal. a játékosaik képességben nem jobbak a mieinknél.
a Nou Campban nyerni kell 2-0ra és kész. 8)
Pavel
Entrenador del Barça

2008.04.09. 23:39:10

Szerintem 50%-50% az esély. Tavaly mindenki azt mondta, hogy a MU simán nyer. Aztán tudjuk mi történt.
Az viszont igaz, hogy a mai játék az kritikán aluli volt. Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.09. 23:22:36

Elég legyen már ebből a mencseszter lealáz minket szövegből. Dehogy aláz! 40%-60% nekik. Ez a realitás. Semmi alázás nem lesz itt. Nem engedjük!

Ez nem az Újpest-Vaduz...
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.04.09. 23:16:07

Érdekes, hogy BL negyeddöntőből való tovább jutás után ilyen nagy a csend itt a forumon. Pedig akár, hogy de a legjobb négy között vagyunk. Meccsről annyit, hogy a tovább jutás nem nagyon volt veszélybe. Amit elöl csináltak az csúnya volt. Fehér zsebkendők nem tudom mit kerestek ezen a mérkőzésen. Bojan cseréjével nem volt semmi baj pihentetni kell, persze jól játszott de azért elég lazán futkorászhatott.
Mindenesetre örülök a tovább jutásnak. 8)
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.09. 23:14:31

kb 30% adott ki magából a manchaster ha azt a 11-est belövik rögtön jött volna Ronaldo és Rooney és 20 perc alatt kivégzik a Roma-t Én semmit nem szeretnék jobban ha a mi jutnánk tovább, de ebbe nincs semmi realitás. Realitás: Manchester szétaláz minket...
Ok: Lett volna lehetőségünk idén erőt demonstrálni de kivétel nélkül kikaptunk(Madrid,Villareal,Atletico(idegenben)). Na most egy olyan csapattal játszunk akikhez a fennt említett 3 csapat összesen nem ér fel.... Egy játékosra támaszkodunk ami nagyon kevés. Addigra lesz Vidic és Ferdinand is. Tavaly is azt hitte mindenki hogy majd a Pool ellen megmutatjuk hát nem sikerült. A Manchester is kegyetlenül felfogja magát szívni, azér az idén mutatott teljesítményünk ellenére tartanak tőlünk. Az a sebbeség az a játéktempó amivel ők játszanak az nem nekünk való :evil: :evil: . Ők fojtják a játékot ami nagyon nem fekszik nekünk. Nem hiszem hogy bármelyik védőnk(most) meg tudná állítani akár Ronaldo-t,Rooney-t,Tevez-t,Nani-t. Plusz nem beszélve a két edző közötti különbségről(nem egy dimenzió) . Én biztos vagyok benne ki fog találni valamit Messi ellen is. Így mindkét meccs után 20-25% adunk magunknak! És optimista voltam.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.09. 23:01:29

Mi ez a pesszimista hangvétel emberek??? Nehéz lázba hozni ezeket a játékosokat egy ilyen puhapöcsű edzővel, de úgyvélem, hogy egy MU elleni elődöntő párharc számukra is hatalmas kihívás lesz és beleadnak majd apait anyait, amennyi a csövön kifér gyerekek:DDD

Itt tuti nem lesznek fehér zsebkendőt mert ki fogják futni még a lelküket is és megmutatják Európának, hogy van itt nafta:DD Elég csak megnézni a Milan példáját...

Aztán majd megnézzük srácok, hogy mire lesz elég ez, de abban biztos vagyok hogy felemelt fejjel mehetünk majd le a pályáról... Egy bl elődöntőre igen is kötelességük odatenni magukat és oda is fogják teljes mértékben!!!

Összekell jönni közös meccsnézésre!!!!! :twisted:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.04.09. 22:52:34

Titinho írta:
Badi írta:nem tudja valaki, hogy konkrétan melyik napokon leszenk az elődöntőink?
Elődöntők (április 22-23. és 29-30.)
Liverpool - Chelsea
Barcelona - MU

Itthon kezdünk, úgyhogy nagyon fel kell pörögnünk arra a meccsre... :roll:

úgy értettem, hogy 22 vagy 23, ill. 29 vagy 30
de már megtudtam, azért köszi
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.09. 22:52:17

Ugyan gergo ha így fogog fel tényleg vége, ha a 11-est belövik még gondba is került volna a MU. Kicsit nagyképüek voltak lenézték a Rómát ha ezt megteszik a Barcával is akkor végük
Válasz küldése