Barça a Bajnokok Ligájában
nem tudom Ti hogy vagytok vele, de részemről nagyon várok egy Céronáldó vs MESSI "párharcot". Lehet hogy kiesünk, de ezen a meccsen látható lesz, hogy Leo - ha nem is fényévekkel- de messze sokkal jobb mint a portugál hisztibenő 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pörgősebb meccset várok a megszokottnál, mármint a Barca oldaláról, én így állnék fel:
-----------------------------V.V------------------------------
---Zambrotta-----Marquez------Milito----Abidal/Sylvinho
---------------------------Torué-----------------------------
----------------Xavi--------------------Iniesta--------------
---Messi----------------------------------------------Henry-
--------------------------Eto'o--------------------------------
Valszeg így is fogunk felállni, ha csak Marquez helyett nem Thuram fog bekerülni, én jobban örülnék a mexikóinak. Illetve nem így állnék fel, de tudom, h franky nem mer majd újat bedobni.
-----------------------------V.V------------------------------
---Zambrotta-----Marquez------Milito----Abidal/Sylvinho
---------------------------Torué-----------------------------
----------------Xavi--------------------Iniesta--------------
---Messi----------------------------------------------Henry-
--------------------------Eto'o--------------------------------
Valszeg így is fogunk felállni, ha csak Marquez helyett nem Thuram fog bekerülni, én jobban örülnék a mexikóinak. Illetve nem így állnék fel, de tudom, h franky nem mer majd újat bedobni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azt hozzátenném, hogy a Manchester igen tartalékos összeállitásban verte a ROMA-t! Hozzá szép focit produkálva...the Legend írta:ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak![]()
Barca esélyeihez nem tudok hozzászolni konkrétan, mert nem tudom, hogy mennyire veszik a játékosok tényleg komolyan a BL-t. Ha annyira, mint a La Liga-t, akkor nincs itt sok keresnivalonk, de ha tényleg keményen edzenek, és felszántják a pályát, akkor akár pozitív eredmény is kisülhet. Reménykedjünk

Egyértelműen az MU az esélyesebb, de akkor sem szabad elkönyvelni a győzelmüket
. Véleményem szerint ki fogunk esni, de az itthoni meccset meg fogjuk nyerni. Kezdem rosszul érezni magam, ami ezt a szezont illeti 

Jah, egységesen jók, és teli vannak önbizalommal. Ez van.Dave87 írta:Édes kevés lesz Ronaldo-t kivonni a játékból.
Igaz, hogy rengeteg akció fut az ő oldalán, és pillanatnyilag a MU legjobbja, de azért van ott pár ember (Giggs, Scholes, Carrick v Anderson), aki el tud indítani vagy be tud fejezni egy támadást.
Ha van kit tömni bogyóval, mondjuk Rooney, v Tevez, akkor mindjárt több variáció is előjön.
Sir Alex pedig ezt mindenkinél jobban tudja.
Az igazság az, hogy elég jól megy nekik idén, mert szinte mindenki jól teljesít, kevés a gyenge formában tengődő játékosuk.
Mondjuk ez nem meglepő, hiszen ilyen periódusban a csapat húzza magával a gyengébb embereket (legalábbis én így látom).
- Dave87
- Capitá del Barça
Édes kevés lesz Ronaldo-t kivonni a játékból.
Igaz, hogy rengeteg akció fut az ő oldalán, és pillanatnyilag a MU legjobbja, de azért van ott pár ember (Giggs, Scholes, Carrick v Anderson), aki el tud indítani vagy be tud fejezni egy támadást.
Ha van kit tömni bogyóval, mondjuk Rooney, v Tevez, akkor mindjárt több variáció is előjön.
Az igazság az, hogy elég jól megy nekik idén, mert szinte mindenki jól teljesít, kevés a gyenge formában tengődő játékosuk.
Mondjuk ez nem meglepő, hiszen ilyen periódusban a csapat húzza magával a gyengébb embereket (legalábbis én így látom).
De, ez az idei szezon alapján a REALITÁS. Az meg egy "legendásan" nagy baromság, h Ronaldot kikapcsolva lehet nyerni, ugyanis a MU idén CSAPAT, athe Legend írta:Olafinho írta:Reálisan: A MU szanaszét szedi a tunya Barcát. Olyan intenzív, gyors, és stabil a MU, h az hihetetlen.
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak![]()
a lényeg h ronaldot kivonjuk a játékbol, ha ronaldonak nem megy a csapat is csak szenved (általában). középpályán toure meg ledarálja az olyanokat mint hargreaves vagy carrick...
meg egy-két meccsre bármilyen nagyágyu csapatot el lehet kapni
Barca pedig morálisan is meg van zuhanva, quasi nincs akkora csapategység.
Szerinted ez nem így van?
Bocsi, de a Hsz-emben azt is írtam,h mint szurkoló látok esélyt és magasról teszek a realitásra, de ha nem lennék elfogult akkor semleges nézőként azt mondanám: a MU az esélyese a 2 ütközetnek, mert a forma és az egység alapján ez áll szerintem közelebb a valósághoz.
Értve vagyok?
-
- Director del Fútbol
Te hozzászólásod sem okosabb! Roma ellen nem pörögtek csak kb 50%-on főleg otthon. Ronaldo kivétele nem hiszem hogy annyit gyengítene rajtuk Arsenalt is bedarálták R7 nélkül is. Meg nem úgy néz ki hogy a mi védelünk képes lenne megállítani Ronaldot. Hargreaves,Carrick? Ember ők is védekező feladatokat látnak el. Itt Tevezt,Rooney-t,Ronaldo-t,Nani-t,Andersont kell megállítani ami szerény véleményem szerint nem fog sikerülni.the Legend írta:
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak![]()
a lényeg h ronaldot kivonjuk a játékbol, ha ronaldonak nem megy a csapat is csak szenved (általában). középpályán toure meg ledarálja az olyanokat mint hargreaves vagy carrick...

- the Legend
- Barça B
[quote="Olafinho"]Reálisan: A MU szanaszét szedi a tunya Barcát. Olyan intenzív, gyors, és stabil a MU, h az hihetetlen.
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak

Browneger oldalán szinte minden Barca klasszis veszélyes lehet, így én inkább hagynám Messit a helyén ügyködni, mivel ő klasszis védőket is meg tud verni. Yayában lesz a védekezésünk kulcsa szerintem is.gergo9 írta:Nem biztos hogy megússzuk nagy zakó nélkül. Most rosszabb csapatunk van vagyis rosszab formában lévő csapatunk van mint tavaly a Romanak a Manchester meg sokkal jobb mint tavaly. Ha azt hozzuk mint az elmúlt meccseken akkor Old Traffordra a saját kivégzésünkre megyünk! Itthon nyerni kell legalább 2 ha nem 3 gólal. De lesz Messink meg Deconk ez sokat számíthat. De kiscsapatok ellen is egyszerűen impotens a támadójátékunk most meg egyszerűen a világ legjobb védelmével felálló csapatot kell megvernünk akik támadásba sem gyengék finoman szólva. De néztem a Manu meccseit és szélen Brown helyén sebezhetőek. Brown elképesztő mennyit tud bénázni nem is értem miért játszatja SAF. Olyan ő mint a mi Oleguerünk. Bár lehet hogy ellenünk Gary Neville vagy Silvestre fog kezdeni ami már keményebb dió!! Arra a szélre mindenképpen Messit raknám aki után sztem Brown csak fetrengene. De arra is kiváncsi vagyok hogy Abidal vagy Zambrotta oldaláról Ronaldo mit tud majd kezdeni. Muszáj lesz már középpályán is szűrni keményen. Tehát Yaya-ra is kemény feladatok várnak. Óriási meccset remélek!!![]()
![]()
-
- Director del Fútbol
Nem biztos hogy megússzuk nagy zakó nélkül. Most rosszabb csapatunk van vagyis rosszab formában lévő csapatunk van mint tavaly a Romanak a Manchester meg sokkal jobb mint tavaly. Ha azt hozzuk mint az elmúlt meccseken akkor Old Traffordra a saját kivégzésünkre megyünk! Itthon nyerni kell legalább 2 ha nem 3 gólal. De lesz Messink meg Deconk ez sokat számíthat. De kiscsapatok ellen is egyszerűen impotens a támadójátékunk most meg egyszerűen a világ legjobb védelmével felálló csapatot kell megvernünk akik támadásba sem gyengék finoman szólva. De néztem a Manu meccseit és szélen Brown helyén sebezhetőek. Brown elképesztő mennyit tud bénázni nem is értem miért játszatja SAF. Olyan ő mint a mi Oleguerünk. Bár lehet hogy ellenünk Gary Neville vagy Silvestre fog kezdeni ami már keményebb dió!! Arra a szélre mindenképpen Messit raknám aki után sztem Brown csak fetrengene. De arra is kiváncsi vagyok hogy Abidal vagy Zambrotta oldaláról Ronaldo mit tud majd kezdeni. Muszáj lesz már középpályán is szűrni keményen. Tehát Yaya-ra is kemény feladatok várnak. Óriási meccset remélek!!

- Dave87
- Capitá del Barça
Olyan zakót, mint a Roma tavaly, tuti nem kapunk.
Szinte biztos vagyok benne, h éles küzdelemben dől majd el a párharc sorsa.
Fel fogjuk magunkat szívni a meccsekre (legalábbis az elsőre tuti), Messi is játszik, nem lesz gond.
Mégiscsak a Barcelona vagyunk, gyárekek!
Szinte biztos vagyok benne, h éles küzdelemben dől majd el a párharc sorsa.
Fel fogjuk magunkat szívni a meccsekre (legalábbis az elsőre tuti), Messi is játszik, nem lesz gond.
Mégiscsak a Barcelona vagyunk, gyárekek!

- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát, igaz ami igaz, nem avlami összeszedett a hátsó alakzat...djtrack írta:te hol élsz h 1 gólt kapunk? ezzel a védelemmel ahogy muzsikál örüljünk ha nem szaladunk bele egy zakóba mint a Roma tavaly! fejben össze kell szednünk magunkat! főleg h Puyol se lesz,ha volt sose nyerőember volt akkor is szívát kitette a pályán!

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Te hol élsz ember? Tanulj meg értelmezni. Azt írtam hogy LEGALÁBB 1 gólt kapunk.
Egyébként meg Puyol az odavágón nem játszik, tehát a Traffordon már igen - úgyhogy itt is sz@rba nyúltál.
Egyébként meg Puyol az odavágón nem játszik, tehát a Traffordon már igen - úgyhogy itt is sz@rba nyúltál.
Előre a TITOlusokért!
- djtrack
- Capitá del Barça
te hol élsz h 1 gólt kapunk? ezzel a védelemmel ahogy muzsikál örüljünk ha nem szaladunk bele egy zakóba mint a Roma tavaly! fejben össze kell szednünk magunkat! főleg h Puyol se lesz,ha volt sose nyerőember volt akkor is szívát kitette a pályán!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Mostmár nem sokat kell aludni a meccsig
Én nagyon bizakodó vagyok. Attól eltekintve, hogy milyen a helyzet a csapat körül, szerintem nem lehetetlen egy jó eredményt elérni a MU ellen. Ők is emberekből állnak, ők is hibázhatnak
Tulajdonképpen, úgy érzem, hogy a Barca 2 dimenziót képvisel az idén. Van a LaLiga, amiben nem találja a helyét, teljesen kiegyensúlyozatlan, ezért vagyunk ott, ahol vagyunk, a Ligában...
És, van a Bajnokok Ligája, ahol viszont rendre jönnek az eredmények, most a mutatott játék képétől tekintsünk el. Hogyha azt vesszük alapul, hogy egy eredménycentrikus játékot játszva jó eredményt érjünk el, akkor ez lehetséges... A továbbjutás kulcsa az lesz, hogy itthon kapunk e gólt... mert egy 1-0 sokkal jobb eremény, mint egy esetleges 2-1.
Úgyhogy, a lecke adva van, gólt/gólokat kell lőni, ellenben kapni nem szabad..

És, van a Bajnokok Ligája, ahol viszont rendre jönnek az eredmények, most a mutatott játék képétől tekintsünk el. Hogyha azt vesszük alapul, hogy egy eredménycentrikus játékot játszva jó eredményt érjünk el, akkor ez lehetséges... A továbbjutás kulcsa az lesz, hogy itthon kapunk e gólt... mert egy 1-0 sokkal jobb eremény, mint egy esetleges 2-1.
Úgyhogy, a lecke adva van, gólt/gólokat kell lőni, ellenben kapni nem szabad..

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Reálisan: A MU szanaszét szedi a tunya Barcát. Olyan intenzív, gyors, és stabil a MU, h az hihetetlen.
DE: Ahogy közeledik a meccs egyre inkább jön belőlem a drukk. Barca fan vagyok, úgyhogy szerintem nyerni fogunk itthon, Manchesterben pedig X-elünk.
Itt most 2 meccs választja el a Barcát attól, h bizonyítson akármit. Ez nem lehetetlen. Ha sikerül a védelmet megszervezni, akkor bármi lehet.
A realitást pedig mostantól hanyagolom mint szurker, mer' az nagyon magyar mentalitás lenne, ha úgy szurkolnék a csapatnak, h közben nem hiszek bennük.
Az is lehet, h csak csodára van szükség, de az MU 1999-ben már bebizonyította, h szélsőséges esetekben is lehet hozni egy mérkőzést. A felkészülést azzal kezdeném, h megmutatom annak a BL döntőnek az utsó 3 percét a keretnek, aztán lehet gyakorolni.
DE: Ahogy közeledik a meccs egyre inkább jön belőlem a drukk. Barca fan vagyok, úgyhogy szerintem nyerni fogunk itthon, Manchesterben pedig X-elünk.
Itt most 2 meccs választja el a Barcát attól, h bizonyítson akármit. Ez nem lehetetlen. Ha sikerül a védelmet megszervezni, akkor bármi lehet.
A realitást pedig mostantól hanyagolom mint szurker, mer' az nagyon magyar mentalitás lenne, ha úgy szurkolnék a csapatnak, h közben nem hiszek bennük.

Az is lehet, h csak csodára van szükség, de az MU 1999-ben már bebizonyította, h szélsőséges esetekben is lehet hozni egy mérkőzést. A felkészülést azzal kezdeném, h megmutatom annak a BL döntőnek az utsó 3 percét a keretnek, aztán lehet gyakorolni.

hmmm...
micsoda érdekes dolgokat láttam...
Sztem esélyünk az ugyan úgy megvan, mint a másik 3nak, persze reálisan nézve nem, de sztem a Chelsea-t megfirkálnánk!
Xavi se, nemhogy még Messi karmester..
de meghatározó ez tény, és ő elsősorban a váratlan húzásairól híres, profi 1 az 1ben, megcsinálja a cselt és lendületet ad a meccsnek ez az ami kell, csak épp szervezni nem tud, ez az ami most hiányzik a Barcából!!
De bízzunk bennünk, mást úgysem tudunk.

micsoda érdekes dolgokat láttam...

Sztem esélyünk az ugyan úgy megvan, mint a másik 3nak, persze reálisan nézve nem, de sztem a Chelsea-t megfirkálnánk!
Xavi se, nemhogy még Messi karmester..

De bízzunk bennünk, mást úgysem tudunk.
„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
-
- Director del Fútbol
A Manchester nem az idény közepére lendült jóformába hanem már az első három meccsét leszámítva bombaformában játszik!! Négy csapat közül nekünk van a legkisebb esélyünk a győzelemre ez tény. Messi meg szerintem nem az a karmester típus Ronaldinho inkább az volt. Azon kívül mindenben egyetértek veled. 

a Manchester az idény közepére formába lendült de nem szabad megilyednünk még ha most nem is megy úgy de nagy esélyünk van megnyerni a BL-t és a Manchester-t meg lehet lepni jó játékkal és MESSI is vissza tért úgyhogy lesz karmester is XAVI mellett
BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Sziasztok megmaradt 2 jegyem a Manchester-Barca meccsre,ha vkit érdekel írjon tr20061@gmail.com!Szívesen átadom! (Rendes árban,110 euro)
Akit érdekel a dolog az a megadott e-mail címre írjon, vagy esetleg pü-ben, de ne itt beszéljétek meg a dolgokat!
S.
Akit érdekel a dolog az a megadott e-mail címre írjon, vagy esetleg pü-ben, de ne itt beszéljétek meg a dolgokat!
S.
-
- Director del Fútbol
Az kevés hogy itthon ütjük őket ! Még két gólos előny is kevés lehet a Manchester otthoni és a mi idegenbeli játékunkat,védekezésünket ismerve!! Lásd tavaly Roma!! Old Traffordon idén sok nagy csapat szaladt már bele méretes zakóba!!!!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
még év elején mondtam h:MOSZKVÁIG MEGSEM ÁLLUNK én bizakodó vok otthon ütjük őket Messi és Eto'o játéka létfontoságú lesz majd hiszen ha ők elkapjáka fonalat akkor ...
Bár lehet h cs én vok túl optimista,Pista...
VISCA EL BARCA!!
CSOKIS KEKSZ!!

VISCA EL BARCA!!
CSOKIS KEKSZ!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."