Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgyse nagyon tudnánk erős 11 -el kiállni, mivel a csapat 90 %-a könföderációs kupa meg az U21-es torna miatt szabin lesz, a Bayernnél pedig szinte mindenki rendelkezésre áll. (mondjuk nem hiszem hogy az alapkezdőjüket állítanák ki)Barcaman1993 írta:Akkor streamezünk.sörvirsli írta:A Bayern - Barca meccs jövő hét szerdán (24.) este 8tól élőben az sportklubbon lesz látható!Végre lassan kezdődnek már a meccsek. Mondjuk sok jóra nem számítok. Az első meccsen mindig a Juvenil játékosai szoktak játszani, a Bayern meg egyébként is bombacsapat, ráadásul sokkal előrébb vannak a felkészülésben és otthon lesznek. Ne kapjunk ki és jó lenne egy feltörekvő fiatalt beépíteni úgy igazán a csapatba (Sergi Roberto, Bartra?).
Meg a német ZDF-en is, ha vkin ez segít.sörvirsli írta:A Bayern - Barca meccs jövő hét szerdán (24.) este 8tól élőben az sportklubbon lesz látható!
Akkor streamezünk.sörvirsli írta:A Bayern - Barca meccs jövő hét szerdán (24.) este 8tól élőben az sportklubbon lesz látható!
Szülinapom előtt egy nappal. Pedig jó ajándék lett volna aznapra egy Barca meccs.Taibi írta:2013.08.02.
"Gamper"
FC Barcelona - Santos
Gondolom ez is a Neymar biznisz részeként lett lefixálva. Lehet majd nyomatni a sajtóban ezerrel, hogy "Neymar a Santos ellen"...
A végén pont úgy csúszott el, mint a chilei szokott.Capon írta:Alexia miatt egyből Alexisre asszociáltam
Azt a mindenit de szép gól volt.miihii írta:A női csapatunk diadalmaskodott a Kupadöntőben, 4:0-lal intézte el a Zaragozát.
Alexia gólja meg parádés:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SRD8gYPO40![]()
ja,azt nem jelezte telefon hogy tizenegyesek...Pavel írta:Ja, és rúgtak egy valag tizit.Alexis9Sánchez írta:értemRinku írta:
@Alexis9Sanchez: Nem tudtak megállapodni, hogy kinek az anyját, aztán inkább zuhanyozni támadt kedvük.Összeugrottak, azt piros-piros. Semmi különös.
egyébként kimentem arcot mosni akkor még 1-1 volt, visszajöttem nézem telefon sok értesítés, 3-5
![]()
Jó kis meccs lett biztos végére
Ja, és rúgtak egy valag tizit.Alexis9Sánchez írta:értemRinku írta:
@Alexis9Sanchez: Nem tudtak megállapodni, hogy kinek az anyját, aztán inkább zuhanyozni támadt kedvük.Összeugrottak, azt piros-piros. Semmi különös.
egyébként kimentem arcot mosni akkor még 1-1 volt, visszajöttem nézem telefon sok értesítés, 3-5
![]()
Jó kis meccs lett biztos végére
értemRinku írta:
Vinném tokkal-vonóval. Inkább, mint Reinát. Aztán a nyelvvel sem lenne akkora probléma, ha annak a sok mókusnak az a baja a vezetőségben...Pavel írta:Parázs kis meccs lett belőle.
Ez a Kiko gyerek nagyon el akarja magát adni.