Feast4 írta:
Nem illik a játékba. Tök mindegy milyen posztra tesszük darabos. Igaz senki se jó most csak az a baj, hogy ő most is ugyanazt a szintet hozza amit mindig hozott amióta idejött. A többiek estek vissza nem ő jött fel. Négy edző alatt játszott és egyik sem tudott vele mihez kezdeni. Én lennék a legboldogabb ha hirtelen magára találna de már több mint elég idő lett volna, hogy ez megtörténjen.
De mi ez, hogy nem illik? Oszt mé' nem? Nézd vissza az összes őszi meccsét amikor középpályás volt, vagy idén télről a Rayo ellenit. El nem hiszem, hogy azok alapján azt mondanád, hogy nem illik ide, meg hogy nem hozza a szintet..
Komolyan nem értem, hogy hogy lehet ilyen szelektív az a memória sokaknál. A szezon nagy részében - talán a City elleni meccsig - ő volt a legjobb középpályásunk, összességében jobb szezont fut mint Ini - aki csak az utóbb időre javult fel, bár a nagy zsugái elmaradnak azért rendre - és Xavi, mégis pont ő menjen?

Ezt sose fogom megérteni..
gránit írta:Még ilyen hullámzó teljesítménnyel is az egyik legtermékenyebb középpályás, a probléma az, hogy az év első felében összelapátolt számokból él, hónapok óta lébecolgat.
Idénre vetítve akkor meg el lehet mondani, hogy Xavi az eddigi éveiből összelapátolt számaiból él, hónapok óta csak lébecolgat. Iniestára pedig a szezon első felére volt igaz. Amúgy az utóbbi 3 évben rendre leeresztett a csapat tavaszra, mégis nála van ez csak kiemelve.. No mindegy, remélem a vezetőség nem szándékozik eladni azért..
szerk.: (nem akarok új hsz-t küldeni megint)
gránit írta:Nem is állítottam, hogy Xavi vagy Iniesta brillírozna mostanában. Csak ez nem menti fel Fabregas rendszeres beleszürkülését a mezőnybe. De ahogy írtam, arról is megvan a véleményem, hogy páran itt az eladásáról írtak, főleg most, hogy Xavi lehet, hogy távozik, érdekes is lenne, ha Fabregast elküldenék...
De ez a Fabregas-ügy is csak egy másodlagos probléma. Nem a középpályánkon mennek el a meccseink, a labdabirtoklás ezen a meccsen is megvolt, egyszerűen nem egy tank már ez a gépezet ott elől, ami mint a kés a vajon, úgy megy át a vonalakon. Tizenhatost háromszázezerszer körbepasszolgatják, betörést alig-alig látni (persze ahhoz, hogy valaki áttörje a védővonalat, nem futballban, hanem bármelyik sportágban, meg is kellene tudnia vernie egy az egyben az emberét, másképp nem megy). Amit Fabregas hozzá tudna tenni ehhez az állóvízhez, azok az átlövések, amiből volt néhány gyöngyszem a szezon első felében. Ezekkel egyszerűen leállt, és nem értem, miért.
Ezzel így összességében egyet is értek.

Csak nem szeretem, amikor valakit kikiált a fórum bűnbaknak, miközben a teljesítmény alapján másokat ugyanúgy kéne szidni.. Ezért védem én folyton. Látom én is a hibáit, de túlzásnak érzem, amit itt sokan írnak róla..