Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképesztő. A saját térfelünkön higgadt, nem vállal kockázatot, az ellenfél térfelén viszont olyan labdákat osztogat, mint a legjobb irányítók. Emellett villámgyors, jó az állóképessége és alázatos. Nem sok meccset játszott még nálunk, de most úgy érzem, hogy jobb lesz, mint egy csúcsformában lévő Alves. Remélem, hogy a szezon végéig kitart ez a forma.lics írta:nemtudom Ti hogyvagytok vele de Semedo hatalmas ZSENI az elmúlt 99999999999999 év top 3(védő) igazolása szerintem!
Még mindig várnék. A start szokás szerint jó, de az igazi próbák csak most jönnek. A Juvét szépen megfogtuk, de a Real ellen nem tudjuk mi lenne.Varatrix írta:valahol most van egy alternatív dimenzió ahol Coutinhoval és Verratival szenvedünk a pályán...
Elöl meg a Messi Neymar Ibrahimovic játszikVaratrix írta:valahol most van egy alternatív dimenzió ahol Coutinhoval és Verratival szenvedünk a pályán...
Ha lenne szagos okostelefon, akkor ez most büzlene az íróniatollics írta:nemtudom Ti hogyvagytok vele de Semedo hatalmas ZSENI az elmúlt 99999999999999 év top 3(védő) igazolása szerintem!
Hát az tény, hogy egyelőre jobban felvette a ritmust.Tunyacsap73 írta: Nem is kell nekünk Dembele, mikor itt van Ő a labda bűvölő..
Nem is kell nekünk Dembele, mikor itt van Ő a labda bűvölő..davi10 írta:Na jó azért túlzásokba ne essünk, senki nem látta előre, hogy az agysebész megsérül egyből, és nem azért sérült meg, mert 150-et adtunk érte. A bagóért jövő játékosok is meg szoktak sérülni. És nem 4 hónapért fizettünk, hanem itt lesz még a gyerek egy 4-5 évig.Tunyacsap73 írta: Nem jól fogalmaztam..arra akartam kihegyezni,hogy most 150 milla ment a kukába 4 hónapig.. és nem bővelkedünk formában lévő csatárokkal.
Nyugodtabban aludtam volna, ha lehozzuk kapott gól nélkül, de az eredményre egy rossz szavunk nem lehet.
Na jó azért túlzásokba ne essünk, senki nem látta előre, hogy az agysebész megsérül egyből, és nem azért sérült meg, mert 150-et adtunk érte. A bagóért jövő játékosok is meg szoktak sérülni. És nem 4 hónapért fizettünk, hanem itt lesz még a gyerek egy 4-5 évig.Tunyacsap73 írta: Nem jól fogalmaztam..arra akartam kihegyezni,hogy most 150 milla ment a kukába 4 hónapig.. és nem bővelkedünk formában lévő csatárokkal.