Élő közvetítések
-
- Capitá del Barça
Az első perctől kezdve játszatni kellett volna
Kifulladt az Atletico az utolso 10 percet meg kell huzni
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nagyon fáradtak, most kéne bedarálni őket.
Nyomjuk meg
-
- Capitá del Barça
Ééés jön a Megváltó
na végre jon a Legenda
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Paulinho..Talán nem az utolsó utáni pontrúgás után kellett volna behozni.
EV: Alba, te add be a labdát úgy, hogy az atma kifejelje, és majd a lepattaból majdcsak lesz valami.
Látszik az atmán, hogy már a védekezésük is elég szellős. 3 kapura lövésük volt, abból egy gól.
Második félidőben a kapunkra nem lőttek.
Látszik az atmán, hogy már a védekezésük is elég szellős. 3 kapura lövésük volt, abból egy gól.
Második félidőben a kapunkra nem lőttek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.10.14. 22:20:36-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
én is így vagyok vele.hdavid írta:Inkább most kapjunk ki atletitol mint ilyen deportivok ellen
ennek a csapatnak most az a feladata hogy a kicsiket elgyepálja, aztán majd tavasszal lehet focizni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Amikor nincs kispad.,..
Gomes remélem az egész éves játékperceit ma fogja eltölteni... Mi volt az a lövés, édes istenem..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jól érzed. Messze pariban lehetnénk, sőt eldönthetnénk javunkra a meccset, de a gyenge cserék+bekapott gól+semmi sem pattan be eléggé megnehezíti a dolgunkat.Vakmacska írta:Mintha az atma kicsit elfáradt volna.
vagy csak én érzem úgy?
Egy X is nagy bravúr lenne.
Kész vége. Ma nincs szerencsénk,van ilyen meccs,ennyi. Egyébként nem vagyunk rosszak de semmi nem megy be.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Mintha az atma kicsit elfáradt volna.
vagy csak én érzem úgy?
Gomes felhívta magára a figyelmet az NFL játékosmegfigyelőinél
vagy csak én érzem úgy?
Gomes felhívta magára a figyelmet az NFL játékosmegfigyelőinél
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.10.14. 22:15:41-kor.
-
- Capitá del Barça
De kellene egy Böde Dániel
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messi bakker, ez is mellé... 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Semmi sem jön ma össze, ez egy ilyen nap. Ezt máskor Messi mindig berúgja
94:39 6 - 1
Szerintem be fog.Bob_Marley írta:Lassan bepattanhatna.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Zdlv nygstlhjccjvltgízs
azért az atmánál is van egy-két oscar-esélyes
Gomes meg... hagyjuk, hogy "felnőtt a feladathoz"...
Semmi nem akar bemenni... Messi...

Gomes meg... hagyjuk, hogy "felnőtt a feladathoz"...
Semmi nem akar bemenni... Messi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.10.14. 22:13:35-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Eddig tök jól tudott sakkozni, mikor elég nehéz dolga volt...csababarca írta:Ezt szerintem túlgondolta most már az elejétől Valverde. Nem ennyire bonyolult dolog ez a foci.
Mindegy, most kicsit jobban állunk a lábunkon, hátha bekaparunk egyet.
Remélem ezzel a meccsel el is lőtte a szezonra a gyenge húzásokat, és akkor jók lehetünk.