Kolléga! Ne ezzel törődj ma este, nyugodj meg és eméssz, ahogy én is teszem. Felesleges ilyen arcokon felhúzni magad, mert nem érnek ennyit. Mondjanak amit akarnak. Neked most az a feladatod, hogy elkönyveld a helyzetet, nem kellenek a plussz izgalmak.Varga Tamás írta: Egy Barcelona-drukker hogyan regelhet a fehérek ikonjának neve alatt. Ha nekem ezt világosan megmagyarázná valaki, boldog ember lennék. Vagy én hülye vagyok?
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egy Barcelona-drukker hogyan regelhet a fehérek ikonjának neve alatt. Ha nekem ezt világosan megmagyarázná valaki, boldog ember lennék. Vagy én hülye vagyok?raúlgonzales89 írta:Föl a fejjel emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha télleg ennyire rosszul is áll a szénánk,akkor se ugy kell hozzá álni hogy valami véget ért...áááá [auto_cenzúra] most kezdődik!gekkodan írta:Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez igaz, de ne jöjjenek már ide, mert így is eléggé idegbeteg vagyok. Ne akarjátok, hogy még jobban kiboruljon a bili. Éppen ilyenkor kellene kussolniuk, és elmenniük a jó büdös...Épp elég csalódottak vagyunk, és jönnek a süket dumáikkal, hogy milyen nagyon nekünk drukkoltak. Ne kétszínüsködjenek. Én ios örültem a Madrid kiesésének, ők is ezt teszik. Csak én kimondom, ők meg hazudoznak össze-vissza.Boixos írta:sztem ez a legkisebb probléma ma este...Varga Tamás írta:Csak azt nem értem, a madridisták már megint mit okoskodnak ittennék ehol ni'? ....

- BarcandLove
- Barça B
Ez sajon tuti hogy edzői utasitás votl hogy ne lőjenek 16 on kívülről!100%
- raúlgonzales89
- Barça B
Föl a fejjel emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha télleg ennyire rosszul is áll a szénánk,akkor se ugy kell hozzá álni hogy valami véget ért...áááá [auto_cenzúra] most kezdődik!gekkodan írta:Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
-
- Director del Fútbol
Főnök! Nyugodj meg, teljesen mindegy mit osztanak itt a lilák. Nehogy ilyenen felhúzd magad, van elég dolog, amit meg kell emésztenünk!Varga Tamás írta:Csak azt nem értem, a madridisták már megint mit okoskodnak ittennék ehol ni'? Menjenek haza, és ott döntsék el, hogy ki a jó edző, ne szóljanak bele mások dolgába, más csapat edzőjének értékelésébe.
Ja, és ne jöjjenek ide nyalni, mert nem hatnak meg. Pfúj, hányingerem van
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- BarcandLove
- Barça B
Mivel a Barcának vége a szezonjának elkezdődik a Nagy Selejzetés játékos és edző terén.Kiváncsi leszek hányan hadják el a Barcát 

-
- Director del Fútbol
Egy ilyen csapat ellen nem lehet 180 percen át az 5öst eröltetni. Aki nem lő kapura a 16-oson kívülről, az nem érdemel BL-döntőt. A manchester lőtt, ott is vannak. Megjegyzem Zambrotta pocsék mentését, ami megelőzi a gólt, de ez nem vitatja el Scholes zsenialitását.kovik írta:kapjunk ki 1 gollal, essünk ki, ok, de ne ugy hogy 0 gól és 0 gólhelyzet, nekem ezért nagy csalódás.Shandor írta:Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek.
Visca el Barca! Előre a 2. helyért!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
no meg a cserek miert "NEM" walalt kockazatot....
ezt kifeleftettem!
ezt kifeleftettem!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csak azt nem értem, a madridisták már megint mit okoskodnak ittennék ehol ni'? Menjenek haza, és ott döntsék el, hogy ki a jó edző, ne szóljanak bele mások dolgába, más csapat edzőjének értékelésébe.

kapjunk ki 1 gollal, essünk ki, ok, de ne ugy hogy 0 gól és 0 gólhelyzet, nekem ezért nagy csalódás.Shandor írta:Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek.
jo ertem de ugyanugy ahogy a mu wedok ismerik henry ugyanugy o is "ismeri" oket a stilusukat a gyengeiket... 15-20 perc alatt nem lehet meccset nyerni... Es lett wolna is helye a csapatba Eto'o mind a 2 meccsen nagyon nagy 0 wolt! siman befert wolna helyette...
no meg a cserek miert walalt kockazatot a 9 emberrel wedekezo mu ellen az utolso 10 perce legalabbbbb!!!! aaa
no meg a cserek miert walalt kockazatot a 9 emberrel wedekezo mu ellen az utolso 10 perce legalabbbbb!!!! aaa
-
- Director del Fútbol
Egy olyan csapat szurkolója, mint az Fc Barcelona, nem lehet elégedett semmivel jelenleg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi volt a 2 meccs képen, kiestünk és ez jellemzi az egész szezonunkat. Véget ért egy korszak.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- raúlgonzales89
- Barça B
Azér jól fogok aludni mégis ma este az első mondat után!!!!De azér nem kell haverodék meg a mi pi...ánkat kinyalnimusti írta:En real drukkel wagyok de hawerokkal neztem a meccset es tiszta sziwembol a barcanak szurkoltam...! Tenyleg nagyon nagyon jó meccs wolt! SAJNOS igy alakult! Szrtem Raikard rontotta el a meccset! Henryt akinek a legnagyobb tapasztalata wan az angolok ellen otthaggya a cserepadon. Miutan wesztesre all a barca a hue rajkard nem mer semmit kockaztatni csatart csatarra cserel, a wegen meg behozza azt a [auto_cenzúra] gudjonzent.... :-j ha rajkard kicsit is szereti csapatat le kene mondjon!

Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazad van, én is elégedett vagyok. 1:0lás összesítés nem gáz, csak ne estünk volna ki...Shandor írta:Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek. Most ez ennyire volt elég. Nekünk nem volt szerencsénk, nekik volt egy Scholes-uk.
Meccsről: sajnos Messi nagyon egyedül volt, Eto'o-t ennyire rosszul Barca mezben még nem láttam játszani. Viszont Zambrotta a 2 meccs alapján bebizonyította, miért igazoltuk le. Tragikomikum az egészben, hogy ő adta el a labdát a gól előtt. Nálam így is ő a meccs embere.

FC BARCELONA mindenek felett!!!
Szerintem meg pont jól tette, hogy Henryt csak csereként hozta be gondolj bele az angolok őt ismerik legjobban még frissek levették volna Henryt a pályáról, mert kívülről tudják mit fog tenni, de ha a 65-percben jön be mikor a MU védők figyelme lankad az egész más. Barcelonában is majdnem így nyerte meg Henry a meccset. Sok mindent rontott el Riijkard de ezt az egyet jól tette. Azt meg hogy Etot lehozta nem volt hülyeség, még a legelfogultabb Barca szurkoló sedem kérdőjelezheti meg Eto lehozatalának jogosságátmusti írta:En real drukkel wagyok de hawerokkal neztem a meccset es tiszta sziwembol a barcanak szurkoltam...! Tenyleg nagyon nagyon jó meccs wolt! SAJNOS igy alakult! Szrtem Raikard rontotta el a meccset! Henryt akinek a legnagyobb tapasztalata wan az angolok ellen otthaggya a cserepadon. Miutan wesztesre all a barca a hue rajkard nem mer semmit kockaztatni csatart csatarra cserel, a wegen meg behozza azt a [auto_cenzúra] gudjonzent.... :-j ha rajkard kicsit is szereti csapatat le kene mondjon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.04.29. 23:12:11-kor.
-
- Jugador d'estrella
Lehet furcsának fog tűnni a véleményem, de én a két meccs alapján elégedett vagyok. Többet nem várhattunk az idei csapattól; amit tudtak, megtettek. Most ez ennyire volt elég. Nekünk nem volt szerencsénk, nekik volt egy Scholes-uk.
Meccsről: sajnos Messi nagyon egyedül volt, Eto'o-t ennyire rosszul Barca mezben még nem láttam játszani. Viszont Zambrotta a 2 meccs alapján bebizonyította, miért igazoltuk le. Tragikomikum az egészben, hogy ő adta el a labdát a gól előtt. Nálam így is ő a meccs embere.
Persze tisztelet a kivételnek.....az előbbi kommentemre értem
-
- Llegenda del Barça
már hogy a francba ne lennék elfogult? ha te is majdnem 30 éve szurkolnál a kedvenceidnek, lehet, h te is elfogult lennél.gergo9 írta:Boixos attól még hogy az egyik csapatodat mint a szél a másikat pedig nehezebben ütötte ki az MU attól még nem kéne ennyire elfogultnak lenned. Két normális ziccerünk nem volt a két meccs alatt akkor meg miről beszélünk. Nekik több volt és teljesen megérdemelten jutottak a döntőbe. Amit meg is fognak nyerni. Pool ellen biztosan Lokomotiv London ellen 70%.
de az elfogultságomtól függetlenül nálam azért az 1-0lás továbbjutás nem az a húdemarhameggyőző fölény, pláne nem úgy, h láttam a meccseket.
magabiztosan játszott a mu, de például ronaldo - akiből ugye csak egy van, legalábbis a szrházi mencseszteri pólókészítők szerint -, nem csinált semmit, max a kihagyott 11esével és a hisztérikus jeleneteivel tűnt ki a többiek közül.
ezzel együtt más lett volna a bugi, ha nem olyan töketlenek a támadóink, kivéve messit.
mindegy, a mu ment tovább, azt viszont lesz.a.rom, h megnyerik-e, v sem, innentől nem érdekel a bl. angol meccsek nézegetésére ott az eurosport2.
mi megfáztunk, lényeg, h jövőre jobbak legyünk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.04.29. 23:14:57-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
En real drukkel wagyok de hawerokkal neztem a meccset es tiszta sziwembol a barcanak szurkoltam...! Tenyleg nagyon [auto_cenzúra] meccs wolt! SAJNOS igy alakult! Szrtem Raikard rontotta el a meccset! Henryt akinek a legnagyobb tapasztalata wan az angolok ellen otthaggya a cserepadon. Miutan wesztesre all a barca a hue rajkard nem mer semmit kockaztatni csatart csatarra cserel, a wegen meg behozza azt a [auto_cenzúra] gudjonzent.... :-j ha rajkard kicsit is szereti csapatat le kene mondjon!
Most nem azért, de nem tudom mit keres itt ebben a topicban egy (több) realos. Sajnos sz*rtse érdekel az ő véleményük. Koncentráljanak a bajnokságra ha akarnak, vagy a jövő évi blre, ha már ennyire tudnak mindent.
Amúgy simán meglehetett volna ez a meccs, elbasztuk, 1gól kevés a MU-tól, ahhoz képest, hogy olyan 'elsöprő' a hírük. Nem voltak jobbak, csak több helyzet jutott nekik, belőttek egyet. Viszlát. Majd a döntőben talán drukkolok nekik (már ha lesz kedvem megnézni...a chelsea ellen..)
Amúgy simán meglehetett volna ez a meccs, elbasztuk, 1gól kevés a MU-tól, ahhoz képest, hogy olyan 'elsöprő' a hírük. Nem voltak jobbak, csak több helyzet jutott nekik, belőttek egyet. Viszlát. Majd a döntőben talán drukkolok nekik (már ha lesz kedvem megnézni...a chelsea ellen..)
[quote="goda06
Már ne haragudj, de ezen a meccsen a 2 csapat szinte azonos teljesítményt nyújtott. Egy apró hiba okozta a kiesést. Más kérdés, ha az nem megy be akkor mi lett volna, de a fociban nincs HA... Egyik oldalon sem voltak igazán szépen végigvitt támadások, amiknek ziccer lett volna a vége. Ilyen a foci.[/quote]
Azért a hibát ne nevezzük aprónak.
Már ne haragudj, de ezen a meccsen a 2 csapat szinte azonos teljesítményt nyújtott. Egy apró hiba okozta a kiesést. Más kérdés, ha az nem megy be akkor mi lett volna, de a fociban nincs HA... Egyik oldalon sem voltak igazán szépen végigvitt támadások, amiknek ziccer lett volna a vége. Ilyen a foci.[/quote]
Azért a hibát ne nevezzük aprónak.
- elprat
- Capitá del Barça
Hogy jobb volt aláírom,de hogy egész végig az erős túlzás.fir3bird írta:egy olyan real nyeri a bajnokságot aki jobb volt egész végig a bajnokságban. a BL teljesen más tészta...
Mikor botlott a Madrid elszerencsétlenkedtük a lehetőségeket,ha abból a tengernyiből behúzunk párat még nem lenne vége.....számunkra az idénynek..............
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!