Így, hogy itt van Munir, Rafinha és volt egy Deaulefeau - vagy hogy kell leírni

én Pedronak biztos megköszöntem volna az eddigi munkáját, ahogyan Songnak is... semmi szükség nincs arra, hogy a lelátón ülve vegye fel a fizetését... Ez a fiatalítás egyébként nekem tetszik! Bízni kell bennük! Tudom Xavi egy nagy legenda és imádtam/imádom most is, öröm a pályán látni, de sajnos lehet, hogy jobb lett volna, ha elmegy vhova levezetni, mert nagyon rossz így a padon ücsörögve látni... Alves meg... hát tegnap hajtott, meg ment előre, de hatalmas üres területek voltak mögötte és egy komolyabb csapat ellen ezekkel szívtunk volna rendesen. Zongorázni lehetett a különbséget közte és Alba között! Alba valami fantasztikusan játszott! Elől és hátul is mindíg ott volt, amikor kellett! Hibátlan volt, rengeteget dolgozott!
A védelem azért eléggé előre toltan játszott, a Real ellen mondjuk ez pár kontra gólt eredményezett volna, de megmondta LE, hogy nem ugyanazt fogja játszani a csapat, azaz nem az az elsődleges, hogy ráerőltesse a csapat a másik csapatra a saját játékát, hanem alkalmazkodni fogunk! Ez is tetszik!!! Ebből a csapatból el kell mennie még (ha sajnáljuk is) Xavinak és az Alves, Song, Pedro trionak. Elvileg Alvest kell csak pótolni, a többi hely megvan. Fiatal, dinamikus és főleg sikeréhes csapat lenne ezzel, mellettük Iniesta, Messi rutinja... Jó lesz ez!!!
Messiről pedig teljesen külön egy gondolat: tegnap megint régi fényében csillogott, nagyszerűen játszott, úgy ahogy azt kb. 1 éve várjuk!!! Hajrá Messi, csak így tovább!!!