Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Subinho
Director del Fútbol

2014.08.25. 09:07:42

Így, hogy itt van Munir, Rafinha és volt egy Deaulefeau - vagy hogy kell leírni :) én Pedronak biztos megköszöntem volna az eddigi munkáját, ahogyan Songnak is... semmi szükség nincs arra, hogy a lelátón ülve vegye fel a fizetését... Ez a fiatalítás egyébként nekem tetszik! Bízni kell bennük! Tudom Xavi egy nagy legenda és imádtam/imádom most is, öröm a pályán látni, de sajnos lehet, hogy jobb lett volna, ha elmegy vhova levezetni, mert nagyon rossz így a padon ücsörögve látni... Alves meg... hát tegnap hajtott, meg ment előre, de hatalmas üres területek voltak mögötte és egy komolyabb csapat ellen ezekkel szívtunk volna rendesen. Zongorázni lehetett a különbséget közte és Alba között! Alba valami fantasztikusan játszott! Elől és hátul is mindíg ott volt, amikor kellett! Hibátlan volt, rengeteget dolgozott!
A védelem azért eléggé előre toltan játszott, a Real ellen mondjuk ez pár kontra gólt eredményezett volna, de megmondta LE, hogy nem ugyanazt fogja játszani a csapat, azaz nem az az elsődleges, hogy ráerőltesse a csapat a másik csapatra a saját játékát, hanem alkalmazkodni fogunk! Ez is tetszik!!! Ebből a csapatból el kell mennie még (ha sajnáljuk is) Xavinak és az Alves, Song, Pedro trionak. Elvileg Alvest kell csak pótolni, a többi hely megvan. Fiatal, dinamikus és főleg sikeréhes csapat lenne ezzel, mellettük Iniesta, Messi rutinja... Jó lesz ez!!!
Messiről pedig teljesen külön egy gondolat: tegnap megint régi fényében csillogott, nagyszerűen játszott, úgy ahogy azt kb. 1 éve várjuk!!! Hajrá Messi, csak így tovább!!!
Subinho
Director del Fútbol

2014.08.25. 09:07:08

Így, hogy itt van Munir, Rafinha és volt egy Deaulefeau - vagy hogy kell leírni :) én Pedronak biztos megköszöntem volna az eddigi munkáját, ahogyan Songnak is... semmi szükség nincs arra, hogy a lelátón ülve vegye fel a fizetését... Ez a fiatalítás egyébként nekem tetszik! Bízni kell bennük! Tudom Xavi egy nagy legenda és imádtam/imádom most is, öröm a pályán látni, de sajnos lehet, hogy jobb lett volna, ha elmegy vhova levezetni, mert nagyon rossz így a padon ücsörögve látni... Alves meg... hát tegnap hajtott, meg ment előre, de hatalmas üres területek voltak mögötte és egy komolyabb csapat ellen ezekkel szívtunk volna rendesen. Zongorázni lehetett a különbséget közte és Alba között! Alba valami fantasztikusan játszott! Elől és hátul is mindíg ott volt, amikor kellett! Hibátlan volt, rengeteget dolgozott!
A védelem azért eléggé előre toltan játszott, a Real ellen mondjuk ez pár kontra gólt eredményezett volna, de megmondta LE, hogy nem ugyanazt fogja játszani a csapat, azaz nem az az elsődleges, hogy ráerőltesse a csapat a másik csapatra a saját játékát, hanem alkalmazkodni fogunk! Ez is tetszik!!! Ebből a csapatból el kell mennie még (ha sajnáljuk is) Xavinak és az Alves, Song, Pedro trionak. Elvileg Alvest kell csak pótolni, a többi hely megvan. Fiatal, dinamikus és főleg sikeréhes csapat lenne ezzel, mellettük Iniesta, Messi rutinja... Jó lesz ez!!!
Messiről pedig teljesen külön egy gondolat: tegnap megint régi fényében csillogott, nagyszerűen játszott, úgy ahogy azt kb. 1 éve várjuk!!! Hajrá Messi, csak így tovább!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.08.25. 08:01:42

Jó kis kezdés volt ez de jövő héten már jön is egy erőfelmérő a Villareal elleni idegenbeli meccs.
Alba és Messi nagy tanárok voltak, bizonyították,hogy miért is vannak a világ legjobbjai közt.
Rakitic szerintem már most hasznosabb mint Fabregas volt,szóval telitalálat volt az igazolása.
Matyiő pedig pedig pozitív csalódás,lehet,hogy több év után stabilabbak leszünk hátul? :roll:
Pedro meg biztos be...sott Munirtól azért volt a gyomorrontása,remélem a fiatal srác gyorsan az első számú csere lesz a 3 szupersztár (Neymar,Messi,Suarez) mögött mert óriási potenciál van benne és Pedrot amúgy sem akarom meglátni a pálya közelében. :twisted:
A cica engem nem zavart,az viszont igen,hogy Bartra helyett már megint Mascherano kezdett hátul és meg is lett az eredménye!Legalább jövő héten nem játszhat ott! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.25. 05:41:50

Bíztató kezdet és nagy az egyetérés, hogy kik voltak jók. Örülnék, ha lenne mozgás az utolsó héten és nem kéne a jövőben Alvest és SR-t néznünk. Xavi meg nem hiányzott senkinek. Talán Rakiticet helyettesítheti, ha valamiért ő éppen nem játszhat. Busquetsnek meg meg kell mondani, hogy szedje össze magát, mert nem nélkülözhetetlen (Mascherano, Samper).
diagonal
Jugador d'estrella

2014.08.25. 01:34:20

shutterisland írta:nyitásnak jó volt, de igazából semmi extra, mert otthon játszottunk egy olyan csapat ellen, amely valószínűleg az utolsó harmadában lesz a tabellának.

három dolog, aminek örülök:
1. messi jól kezdett, több akarás és kedv volt most benne.
ha gödörben nyitná a szezont, az nem sejtetne sok jót, remélhetőleg marad ebből a mai felfogásból a szezon további részére is.
2. egy ilyen rakitic típusú játékos (aki képes a kreatív középpályási feladatkör mellett melózni is) nagyon kellett a középpályára.
képességekben nem világklasszis, de nagyon hasznos lehet.
3. a 14 ma pályára lépő játékosból 9 saját nevelés volt, ez még akkor is örömmel tölt el, ha tudom, hogy páran közülük csak kiegészítőemberek lesznek.

két dolog, aminek nem :
1. a védelem miatt idén is rengeteget fogunk bosszankodni.
2. a fekete macska nem esett jól az első meccsünk első percében, kicsit babonás vagyok.
A meccs számomra legnagyobb pozitívuma egyértelműen az 1. pontod vagyis Messi. Ma néhol olyan sebességgel és kedvvel közlekedett a pályán amit hosszú hónapok óta nem láttunk tőle. Ez nagyon nagy pozitívum.
Aki még nagy pozitívum nekem az Munir, a góljánál ahogy ütemtelenül elrúgta az klasszis megoldás volt. Rakitic szintén ígéretesen játszott, tényleg nagyon hasznos ember.
A meccs meg bőven elment szezon elején, ilyenkor senki nincs csúcsformában, meg azért 10 emberrel, Elche vagy nem Elche, két gólt rúgni mégiscsak szép dolog.
Összességében meg kell mondjam én rosszabb bemutatkozást vártam ennél a csapattól attól függetlenül ki volt az ellenfél.
A macska megjelenése meg zseniális volt szerintem, mondjuk én bírom az ilyen furcsaságokat:-) Csak azt nem értettem miért nem próbálja meg megfogni egyik játékos sem, mindenki csak bámulta ( na jó. Masche tett egy tétova kísérletet ), legviccesebb Bravo a kapus volt aki mutogatott meg beszélt a macskának, hogy menjen le a pályáról. Beszarás, azt hitte ez egy kutya, megérti és lemegy?:-)
Messithebest
Director del Fútbol

2014.08.25. 01:26:01

Nagyon vártam a mai meccset már. Nagyon tetszett a csapat jateka mondjuk nyilván sokat nem lehet levonni ebből de tetszett. Messi végre nem setalgatott, Munir oriasi tehetség és ma is jól játszott, Rakitic nálam az év igazolasa(nem érdekel Suarez) zseniális a srác, élvezet nézni amit csinál. Mathieu is nagyon jo volt, amit hianyoltam az Bravo tesztelése, nem sok dolga volt szegénynek, de ez legyen a legnagyobb bajom. Így tovabb!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.25. 00:18:33

Mit lát Luis ebben a Roberto gyerekben? Inkább küldte volna el őt, és nem Deulofeu-t. Semmi szerepe nincs a Barca játékában, áll középen és passzolja vissza a labdákat.
Alves játéka tetszett, de nem értem mik ezek a hajviseletek nála...Akkor játszott a legjobban, amikor kopaszra volt vágatva a haja, a hidrogénszőke, meg ez az olasz sapka szerű hajviselet elég gáz. Mascheranot meg remélem beteszi legközelebb vkp-ra(vagyis az eltiltása után) Busquets-et meg vagy leülteti, vagy megtanítják hátul játszani. Magas, technikás, egy tökéletes kh lehetne.
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.08.24. 23:50:05

Feast4 írta:Üsszességében elmondhatjuk, hogy nagyon jól indul, Igaz ez a csapat nem szint, még de már főporóbának tökéletes. Messinek úgy tűnik lesz kedve játszani, remélem ez kitart a szezona.Munri egyembertelen gólzsák lesz ha nem szúrjuk el! Iniesta szerintem kezd visszatalálni a formájába, Rakitic egy zseni! Matyi meglepően jó, nagyon teper, hogy folyamatos kezdő legyen, de ebben a védő grniítúrában azt hiszem egyértelmű, hogy az is lesz. Busquets szerintem ott van ahol a VB-n abbahagyta. Csapongó és sokat hibázik, nagyon rendbe kéne tenni mert szerintem most bűn rossz volt és Masch ezt szívta be. Alba nagyon jó. Alves meg szerintem lehet beijedt, hogy jövőre nem lesz munkája! :D De amit végig mondogattunk az átigazolások topicban is, Pedro, SR.nem való ide...
95%-ával egyetértek, csak nekem Alves játéka nagyon nem tetszett. Ha nem Rakitic lett volna az oldalán,hanem mondjuk Ini, sokkal több helyzete lett volna az Elchenek. Ráadásul ha a gólnál is akarunk keresni második számú bűnbakot,akkor az egyértelműen ő,mert befutott a csatárral,míg a többi védő vonalban állt,és igy nem lett lesen a támadó. Szóval rövidre fogva,védőmunkája dupla nagy kuka, támadásban meg rengeteg elszórt labdája volt. Hányszor idegeskedtem ma,mikor egy egyszerű passzt nem adott pontosan a belső középpályásnak,és csak szerencsével maradt nálunk a zsuga,te jó ég... Egyedüli dolog,amit nem felejtett el,az azok a semmit sem érő kényszerítőzések Messivel,mikor se előre,se hátra nem haladunk velük,csak Messit jól felrúgják,vagy kimegy a labda taccsra. Ha valahogy megoldanánk a pótlását(mondjuk Pedro :D :D Jól védekezik,meg sokat fut),akkor én teljes mértékben meg lennék elégedve a csapattal. Küzdős,szép focit játszó csapat leszünk, csak ezen az úton kellene tovább haladnunk... Persze majd most jönnek az igazi meccsek, idegenben Villareal, amit már lehet igazi próbának nevezni,meglátjuk! =D>
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.24. 23:33:50

Üsszességében elmondhatjuk, hogy nagyon jól indul, Igaz ez a csapat nem szint, még de már főporóbának tökéletes. Messinek úgy tűnik lesz kedve játszani, remélem ez kitart a szezona.Munri egyembertelen gólzsák lesz ha nem szúrjuk el! Iniesta szerintem kezd visszatalálni a formájába, Rakitic egy zseni! Matyi meglepően jó, nagyon teper, hogy folyamatos kezdő legyen, de ebben a védő grniítúrában azt hiszem egyértelmű, hogy az is lesz. Busquets szerintem ott van ahol a VB-n abbahagyta. Csapongó és sokat hibázik, nagyon rendbe kéne tenni mert szerintem most bűn rossz volt és Masch ezt szívta be. Alba nagyon jó. Alves meg szerintem lehet beijedt, hogy jövőre nem lesz munkája! :D De amit végig mondogattunk az átigazolások topicban is, Pedro, SR.nem való ide...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.24. 23:29:55

azzal kezdeném, hogy: végre!!!! elkezdődött.
a lényeg: megvan az első három pont, Messi újra "egészséges" :lol: ,ez az Elche bizony ahogy a szpíker mondta nem volt egy súlycsoportban....
innen viszont nem érdemes, ahogy mondják - messzemenő következtetéseket levonni. a csapat "játék-képe" nem változott, továbbra is kevés a direkt kapura törő ember mivel inkább passzol mindenki a végletekig. nagyon feltűnő volt ez Rafinha-nál aki az első húsz percben különösen indiszponált volt szinte mindent hátra küldött...Munir annál inkább kellemes meglepetés, bár ő is legalább három esetben passzolt lövés helyett, de végül is egy debütáns 18 éves sráctól ez a kezdet biztató.
Alba ma nagyon jól mozgott elől-hátul, Alves hozta magát, Mathieu nem volt igazán igénybevéve, Masc. ember legyen aki eldöntheti jót tett e vagy rosszat, így utólag talán jót mivel a srác belőtte volna (valószínű).
Ini - Rakitic jó volt, Busi a másodikra feljavult, a passzaival semmi bajom de a szűrő munkája szt.em kevés.Messi melózott, varázsolt, és gólokat lőtt...mi kell még?
még egy: 3:0-nál nagyon is helyeslem, hogy Sergi R. jött és nem Xavi , Pedro pedig Pedro...
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.24. 23:29:14

nyitásnak jó volt, de igazából semmi extra, mert otthon játszottunk egy olyan csapat ellen, amely valószínűleg az utolsó harmadában lesz a tabellának.

három dolog, aminek örülök:
1. messi jól kezdett, több akarás és kedv volt most benne.
ha gödörben nyitná a szezont, az nem sejtetne sok jót, remélhetőleg marad ebből a mai felfogásból a szezon további részére is.
2. egy ilyen rakitic típusú játékos (aki képes a kreatív középpályási feladatkör mellett melózni is) nagyon kellett a középpályára.
képességekben nem világklasszis, de nagyon hasznos lehet.
3. a 14 ma pályára lépő játékosból 9 saját nevelés volt, ez még akkor is örömmel tölt el, ha tudom, hogy páran közülük csak kiegészítőemberek lesznek.

két dolog, aminek nem :
1. a védelem miatt idén is rengeteget fogunk bosszankodni.
2. a fekete macska nem esett jól az első meccsünk első percében, kicsit babonás vagyok.
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.24. 23:08:47

ezt még nem jegyezte meg senki, de szerintem iniesta végre megint nagyon jó volt. akkor volt valami játék, ha messi vagy iniesta csinálta, vagy a két szélsővédőnk.

iniesta, alba, messi a meccs legjobbjaik
munir és rakitic pedig remek bemutatkozást tudhatnak maguk mögött

ami még látszott, ismét pár másodperc alatt szereztünk vissza a labdákat
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
CsocseX
Jugador del Barça

2014.08.24. 23:07:35

Nah, ez is elkezdődött végre... Azt hittem sosem lesz már vasárnap.

Hmm... Nem igazán értek egyet azokkal, akik nem látnak változásokat. (megint 4-3-3, Mascherano megint hátul, stb...) Nagyon sok edzői munkát látok már az elején. Ami a legjobban látszódik, az a motiváció, de hát az utolsó pár meccseinknél hozzászokhattunk a céltalan lötyögésekhez. Matthieu nagyon pozitív benyomást keltett bennem már a Gamper kupán is, s ez most sem változott. Eléggé magabiztos pont lehet, ha így folytatja. A piros jogos volt, nem ért egyáltalán meglepetésként. Ennek ellenére Mascherano is nagyon jól játszott. Alba nagyon sokat dolgozott, Alves is higgadt volt. Jól védekeztünk. Amikor kicsit melegedett a helyzet, akkor pedig mindig eszembe jutott (bár nagyon tisztelem őket), hogy "jaahh, tényleg, nem Pinto van a kapuban". :)

Tetszett, hogy Rakitićnek adta Lucho az egész meccset. (Xavit nem erőltette) Nagyon bátran dobta a mély vízbe a fiatalokat, ami a második gólunkhoz vezetett.

Messi pedig... Annyira boldog voltam a játékát látván, hogy lúdbőrzött a hátam. Ekkor kérdeztem fel magamban, hogy még van egy Neymarunk és egy Suárezünk is? Bakker... Ha Lucho így folytatja, akkor komoly dolgokra leszünk képesek.

Tökéletes bemutatkozás, 3 pont, GRATULÁLOK MINDENKINEK!Így továb! :)
Força Barça!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.24. 23:07:16

Én amúgy Alvest is kiemelném ma, emlékeim szerint 1 hülye beívelése volt csak, gólpasszt is adott, szaladgált föl-alá mint a mérgezett egér.. Nem volt neki se rossz meccse - bár az Elchen nem is próbált meg támadni..

Rakitic meg ha így folytatja nagy kedvencem lesz, megint annyi labdaszerzésben volt része, hogy már számolni se tudtam kb.. :D Egy hasonló ember tényleg hiányzott már középről, kicsit furcsa egy ilyen harcos típusú középpályást látni a Xavi-Ini-Cesc trió után, de örülök neki nagyon - pedig eleinte elleneztem. A gólpasszán kívül meg volt egy szintén nagy labdája Messinek, csak az épphogy les volt. De nem lesz vele nagyobb baj úgy érzem, nincs nagyon megilletődve, kiadja magából amit tud. Csak így tovább!

Rafinhat meg szeretném megnézni a középpályán, ahol úgy kaphatja meg a labdát, hogy nem háttal áll a kapunak.. Lényegesen javulna a teljesítménye szerintem.
westerngom
Entrenador del Barça

2014.08.24. 23:04:08

Varatrix írta:
LG írta:
herlius írta:ascherano meg egyértelműen jobb vkp-ént.

Azért ezt a Vb-n kívül nem igen lehet másra alapozni, szóval én is egyetértek abban hogy Maschot mihamarabb vkp-ként ki kéne próbálni, de hosszútávon örülnék ha fejbe helyreraknák Busit mert ő kell a kezdőbe.
aha... nagyon Busquets kell a kezdőbe, most is az ő szerencsétlen hátra stukolása miatt lett a kiállatás. Masc sokkal jobb középpályás, az pedig csak egy plusz, hogy egy sorral hátrébb is bevethető. Megnézném Busquetset egy sorral hátrébb......
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.24. 23:02:37

Ami jó, az jó, el kell ismerni, Messi ismét hozta, amit vártunk tőle, és nagy kedvvel játszott. Munir jól tolta, laza ez a gyerek, mint a rigalánc, első meccsén 18 évesen rúg egy orbitális kapufát meg egy nagyon szép gólt, lesz még belőle valaki. Rakitic jól melózott, Alba dettó, nálam pedig meccs embere Bravo, aki gyönyörűen hozta kapott gól nélkül a meccset - ja, most nézem a kapuralövéseket, 8-0 ide :lol: .

Szóval, hogy ne csak örömködjek, nagyon hiányolom a dinamikát a csapatból. A támadóink nem mozognak eleget, nem készek a kiugrásra, végig úgy kéne keresni a kapu elé kerülésnek a lehetőségét egy hosszú passzból az összes csatárnak, ahogy Munir tette a góljánál, bár Neymar és később Suárez miatt bevallom, nem aggódom annyira, de nem szabad lekötni a posztokat. Rafinha ahogy befelé vitte többször, szerintem tudna hozzátenni a csapat játékához, de ő sem érzi magát otthon a szélen, pedig mintha ki lett volna szögezve oda.

Hát nagyon vártam ezt a meccset, és örülök a győzelemnek, de nem vagyok annyira elégedett. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
pep71
Entrenador del Barça

2014.08.24. 23:01:56

Subinho írta:Messi mellett Albát kell kiemelni ma, mindketten nagyon akartak!!! Gratula! Igazából mindenki jól játszott, csak a végén Pedro, meg S.R. ... no mindegy, nem számított . Csak így tovább!!!
Teljesen egyetértek. Munirt viszont még kiemelném, életveszély a kapu előtt.
Pedro úgy mozgott mint aki még nem látott labdát.
S.Roberto helyett meg sokkal inkább Xavi álljon, még fél lábbal is jobb Robnál, de hát a fiataloké a jövő, csak nem Robé(remélem)...
Subinho
Director del Fútbol

2014.08.24. 22:58:02

Messi mellett Albát kell kiemelni ma, mindketten nagyon akartak!!! Gratula! Igazából mindenki jól játszott, csak a végén Pedro, meg S.R. ... no mindegy, nem számított . Csak így tovább!!!
pep71
Entrenador del Barça

2014.08.24. 22:57:36

Számoljon LE akkor a középhátvéd poszton Mascherano-val, hogyha csak egy KH van aki bevethető vagy pedig Bartrat el vagy kölcsön kell adni, mert így nem nagyon fog játszani, ezáltal fejlődni se. Sem Masch-nak nem jó ez, sem Bartrának, de a csapatnak sem...
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.24. 22:54:41

LG írta:
herlius írta:ascherano meg egyértelműen jobb vkp-ént.

Azért ezt a Vb-n kívül nem igen lehet másra alapozni, szóval én is egyetértek abban hogy Maschot mihamarabb vkp-ként ki kéne próbálni, de hosszútávon örülnék ha fejbe helyreraknák Busit mert ő kell a kezdőbe.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.08.24. 22:32:18

herlius írta:
mess2009 írta:az az igazság, hogy Masc, hátvédsorsa Busquets miatt van! én őt ültetném padra, Masc a helyére és Bartra is a helyére. ha LE. nem mer "hozzányúlni" Busquetshez, az egyfajta színvakság, (Busi kvalitásait illetően) persze : szerintem.amire rá fog fizetni.
Masc saját maga többször több helyen is lenyilatkozta, hogy mindkét poszton tökéletesen jól érzi magát és mindkét helyen egyformán szeret is játszani, LE pedig mindkét poszton számol is vele. Az, hogy LE nem mer hozzányúlni Busihoz valószínűleg azért van, mert nem is kell. Ő is és Pep óta minden edzőgárda őt szerepeltette ezen a poszton, ami feltehetőleg nem véletlen. Valószínűleg egy [auto_cenzúra] többet konyítanak a szakmához, mint mi itt együttvéve.
Biztos, hogy jobban értenek hozzá, de nekik is vannak hibáik, az egyik ilyen véleményem szerint a Busquetshez való túlzott ragaszkodás. Az utolsó szezonja elég pocsék volt, ahogy a VB-n is, és ezen a meccsen is vétett egy fatális hibát. Mascherano meg egyértelműen jobb vkp-ént.
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.24. 22:23:06

lahertitty írta:Engem is felháborít Bartra mellőzése, de innen én mit tudnék csinálni? :lol:
Nyilvánvaló, hogy Maschot és Matyikát KELL játszatni... :evil:
Kövi meccsen Piqué-Bartra párost a védelembe, légyszi L.E. [-o<

Isten ments! Pique a kezdő közelébe se! De sajna jövő héten kezd... És Maschot igen csak játszanti kell, csak Busquets helyén. Tegyük már hozzá kinek a hülyesége miatt maradt egyedül a támadóval? A BV formáját úgy látom hozta magával a szezonra...

Szerintem amúgy most Pique és Busquets a két nagy gyenge pontunk.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.24. 22:13:09

El Haddadi! A srác már meggyőzőbb most Duli! Szerintem most az A csapatba is bejátszhtja magát! ÉÉÉÉSS Messi fut!!!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.24. 22:03:03

azért remélem láttatok, mikor egy szöglet után messi a felezőig sprintelt és szerelt... én megkönnyeztem! :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.24. 21:59:25

herlius írta:
mess2009 írta:az az igazság, hogy Masc, hátvédsorsa Busquets miatt van! én őt ültetném padra, Masc a helyére és Bartra is a helyére. ha LE. nem mer "hozzányúlni" Busquetshez, az egyfajta színvakság, (Busi kvalitásait illetően) persze : szerintem.amire rá fog fizetni.
Masc saját maga többször több helyen is lenyilatkozta, hogy mindkét poszton tökéletesen jól érzi magát és mindkét helyen egyformán szeret is játszani, LE pedig mindkét poszton számol is vele. Az, hogy LE nem mer hozzányúlni Busihoz valószínűleg azért van, mert nem is kell. Ő is és Pep óta minden edzőgárda őt szerepeltette ezen a poszton, ami feltehetőleg nem véletlen. Valószínűleg egy [auto_cenzúra] többet konyítanak a szakmához, mint mi itt együttvéve.
bizonyára így lehet, jó szakmunkások....én viszont ma is azt látom, hogy bár adott egy gólpasszt, a posztján nulla! két labdaszerzésére emlékszem és három eladásra, na meg a passza ugye, ami Mascheranóba került....
Válasz küldése