Bajnoki Mérkőzések
-
- Llegenda del Barça
megfogadtam magamnak, h nem fogok minden szron csomót keresgélni, nekem ez az 1-0 bőven megfelel a villarrealnál! okés, biztos lesz ez még jobb is, de akkor is örülök. pláne, h végülis a 13 éves sanyika hozta a meccset, az első labdaérintésével, az első felnőtt bajnoki meccsén!
gratulazione!!
gratulazione!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ezt a meccset 10 emberrel fejeztük volna be ha kicsit is szigorúbb a bíró. Alves 3 sárgát kaphatott volna amellett, h mennyi értelmetlen beadása volt neki. Még a kommentátor is megjegyezte, h hagyják őt beadni mert úgyis rossz lesz. Szerintem ő még akkor is ívelgetni akarna ha 50 cm-esek lennének a támadóink.
Mathieunak volt pár érdekes megmozdulása de szerencsére nem lett komolyabb gond belőle. Remélem a fiatalok élnek majd a lehetőséggel amit kapnak és pár év múlva Munir Sandro a felnőttbe leszek kezdők.
A meccs pozitívuma, h megvan a 3 pont.
Mathieunak volt pár érdekes megmozdulása de szerencsére nem lett komolyabb gond belőle. Remélem a fiatalok élnek majd a lehetőséggel amit kapnak és pár év múlva Munir Sandro a felnőttbe leszek kezdők.
A meccs pozitívuma, h megvan a 3 pont.
Alexist sosem bántottam, de Piqué nekem mindig is szúrta a szememet Fabregassal egyetemben, a lélektelen picsogós hozzászólás példái. Bár Pique ilyen szempontból most hagyján. De ettől függetlenítve rengeteget hibázik szezonok óta és meccsek mennek el rajta amióta Puyol nincs! Ez tény! És néha olyan a mozgása mint egy hasmenéses rozmárnak.MessiCesc írta:Hihetetlen! Matyi hiábiért is Piqué a felelős.... Piqué lassú ezért rúgta Matyi bele Busiba....
Hihetetlen ami itt megy, elment a 2 közellenség, Cesc és Alexis most két újat kell találni Piqué és Alves a hibás mostantól mindenért.
Amúgy három nagy gyenge pontot látok perpill, Busquets ( legnagyobb szerintem nagyon rendbe kell tenni, mert Rakitc helyette melózik most már és ő a vkp.) Pedro( tényleg minek játszik?) és Pique.

Ez igaz. Alves oké, hogy roszul ad be, de ezen a meccsen nem igazán volt olyan beadása ami a másik oldalon ment ki. Arról nem tehet, hogy középen állnak az emberink és nem érkeznek a labdákra.MessiCesc írta:Hihetetlen! Matyi hiábiért is Piqué a felelős.... Piqué lassú ezért rúgta Matyi bele Busiba....
Hihetetlen ami itt megy, elment a 2 közellenség, Cesc és Alexis most két újat kell találni Piqué és Alves a hibás mostantól mindenért.
Piqué-t meg hagyjuk már, rossz védő, ez van, nem kell itt magyarázni. Lehoz 1 meccsen klasszisként, aztán a következő 2-n meg, mint egy megye 3mas 120 kilós másnapos 40 éves...
-
- Llegenda del Barça
ja, csak azt nem írják oda ilyenkor, hogy milyen labdák voltak, amiket visszaszerzett. a többsége lecsorgó, eladott labda, amiket csak be kellett gyűjteni (direkt figyeltem, pont emiatt a stat miatt). egyébként arról lehetne vitázni, hogy ki a hater és ki szimpatizál vele, ebből következően ki próbálja meg objektíven megítélni, mindenesetre nem az én avataromon szerepel.Erxy írta: Busi remek volt, persze a hatereket ez nem érdekli. Busquets recovered 13 balls during the game against Villarreal and didn't lose any. Több szót ez nem is érdemel.
- csabimo
- Capitá del Barça
Én azt nem értem hogy miért a jobb oldal van többet eröltetve, ha Alves beadhat 15x a semmibe Alba miért nem probálkozhat?
Igen Alves nagyon aktiv volt, de Rakitic folyamat be kellett zárjon mögé amig fent tilitolizik..
Kellett volna Cuadrado ez ebböl a mecsből is kiderült mert támadásban biztos többet tudna hozzárakni mint Alves..
Busit nem értem, nálam már lassan értelmetlenné válik a játéka, tovabbpassz tovabbpassz, támadasba nem lép fel, a játékot folyamat csak lassitja, szürni is inkább Rakitic szürt!
Pedro 0 kb ennyi..
Rakitictől több pontosság, és távoli lövés kellene..
Lucho meg nem sok mindenen változtatott( felállásra gondolok) Raktátok itt a 3-2-3-2, 3-5-2, stb felállásokat maradt minden a régiben, beleértve Alves borzalmas beadásaival :S
Igen Alves nagyon aktiv volt, de Rakitic folyamat be kellett zárjon mögé amig fent tilitolizik..
Kellett volna Cuadrado ez ebböl a mecsből is kiderült mert támadásban biztos többet tudna hozzárakni mint Alves..
Busit nem értem, nálam már lassan értelmetlenné válik a játéka, tovabbpassz tovabbpassz, támadasba nem lép fel, a játékot folyamat csak lassitja, szürni is inkább Rakitic szürt!
Pedro 0 kb ennyi..
Rakitictől több pontosság, és távoli lövés kellene..
Lucho meg nem sok mindenen változtatott( felállásra gondolok) Raktátok itt a 3-2-3-2, 3-5-2, stb felállásokat maradt minden a régiben, beleértve Alves borzalmas beadásaival :S
Alves: "Better crosses this year? Always try to improve. Cross only makes sense if there are players in area and this season there are more"palesz77 írta:Alvesnek amúgy nem számoltam hány rossz beadása volt, de 10-15 biztosan - ha nem több.. Engem ezek idegesítettek nagyon, adja inkább be izomból laposan komolyan, akkor lehet legalább bepattan egy védőről, de ezektől az ívelésektől agybajt kapok már.
Én nem emlékszem stadionból kilőtt labdájára, középen pedig Munir vagy Messi legalább bent poroszkált a tizenhatoson belül, tehát előrébb léptünk tavalyhoz képest.

Egyébként mikor körbejárattuk már a labdát kétszer és nem találtunk rést akkor nem árt ha megpróbálja beadni és nem mégegyszer körbejáratjuk, a direktebb focihoz ez is hozzátartozik.
Rafinha szerintem gyenge volt, az első félidőben nem volt igazán jelenléte a pályán, keveset vállalt. A másodikban már feljebb javult, de összességében ez kevés volt.
Munir bujkált, de nem hibáztatom, rengetegszer leírtam/leírtuk (pl Chino) hogy hol volt tavaly ilyenkor és hol van most, Sandronak grat a góljához

Rakitic védekezésben hozta magát, támadásépítésben halványabb volt, nem ültek a passzai a megoldásai.
Busi remek volt, persze a hatereket ez nem érdekli. Busquets recovered 13 balls during the game against Villarreal and didn't lose any. Több szót ez nem is érdemel.
Piqué is jól játszott, amikor letolta Alvest hogy ne hisztizzen a bírónak az pláne tetszett, de a pályán nyújtott teljesítménye is rendben volt, nem hibázott.
Második játékrészre feljavult a csapat, helyzeteket dolgoztunk ki, végül egyet gólra is váltottunk. Tudtuk hogy nehéz lesz, de összességében nem volt rossz, a győzelem totál megérdemelt.

Hihetetlen! Matyi hiábiért is Piqué a felelős.... Piqué lassú ezért rúgta Matyi bele Busiba.... 

-
- Llegenda del Barça
hagyjátok már Alvest, most mi baj volt vele? legalább 2szer centerezett úgy, hogy a középső ember ziccerben találta magát, csak nem lőtte be. Albanak hány jó beadása volt? 2szer próbálta meg, mind2szer feladta a kapusnak, a többi 25 alkalommal meg visszapasszolta a középpályára. személy szerint én ezt sokkal jobban unom. még ha a védekezését szólja meg valaki, akkor oké, arra mindig rá lehet fogni, mert rendszeresen van veszélyes beadás az oldaláról, de ez a "írjuk le minden meccs után, hogy mennyire ótvarul ad be" című történet már fétissé vált körülbelül...
Busquets miért nincs megtalálva most se? a végére összeszedte magát, de a 80. percig a csapat dinamikájából kb. 3 sebességi fokozatot vett vissza a 34 éves Vieirára emlékeztető, poroszkáló játéka. alig ütközött, alig szerelt, Rakitic védekezett helyette egy csomószor. LE biztos fel tudná nekem rajzolni, hogy miért nagyon hasznos a háromszögek kialakításában és bontásában, de amit én laikusként látok, az az, hogy sokkal inkább Rakitic miatt nem lehet azt mondani a középpályánkra egyelőre, hogy átjáróház, miközben Busquets elvileg a VKP. én sokkal hátráltatóbb tényezőnek látom eddig Busquetset a csapat megújulásában, mint Alvest, azzal együtt is, hogy nyáron megváltam volna a braziltól.
egyébként az akarásért jár a taps, és újfent örömteli dolog, hogy lehetett számítani vészhelyzetben az ifistára. viszont még mindig az elavult, sehol máshol nem használt 4-3-3 megy, és úgy látom, hogy helyzetünk is sokkal inkább az egyéni improvizációból alakul ki (Messi), mintsem begyakorolt mozgásokból. mind1, a lényeg megvan, de én kevésnek érzékeltem. ja, és Pedro minősíthetetlen volt, már megint...
Busquets miért nincs megtalálva most se? a végére összeszedte magát, de a 80. percig a csapat dinamikájából kb. 3 sebességi fokozatot vett vissza a 34 éves Vieirára emlékeztető, poroszkáló játéka. alig ütközött, alig szerelt, Rakitic védekezett helyette egy csomószor. LE biztos fel tudná nekem rajzolni, hogy miért nagyon hasznos a háromszögek kialakításában és bontásában, de amit én laikusként látok, az az, hogy sokkal inkább Rakitic miatt nem lehet azt mondani a középpályánkra egyelőre, hogy átjáróház, miközben Busquets elvileg a VKP. én sokkal hátráltatóbb tényezőnek látom eddig Busquetset a csapat megújulásában, mint Alvest, azzal együtt is, hogy nyáron megváltam volna a braziltól.
egyébként az akarásért jár a taps, és újfent örömteli dolog, hogy lehetett számítani vészhelyzetben az ifistára. viszont még mindig az elavult, sehol máshol nem használt 4-3-3 megy, és úgy látom, hogy helyzetünk is sokkal inkább az egyéni improvizációból alakul ki (Messi), mintsem begyakorolt mozgásokból. mind1, a lényeg megvan, de én kevésnek érzékeltem. ja, és Pedro minősíthetetlen volt, már megint...
felírompalesz77 írta:Pedig Cuadradoban a végén már egyetértettem veled..

nyilván egy csomó rossz beadása is volt, de emellett meg egy rakás, amikor azt se tudták hova tisztázzanak a sárgák (általában szögletre, lőttünk is vagy tízetpalesz77 írta:Alvesnek amúgy nem számoltam hány rossz beadása volt, de 10-15 biztosan - ha nem több.. Engem ezek idegesítettek nagyon, adja inkább be izomból laposan komolyan, akkor lehet legalább bepattan egy védőről, de ezektől az ívelésektől agybajt kapok már..

elsőként adtam volna el a gyereket, és cseréltem volna le, de az elmúlt két meccsével elégedett vagyok. mindkétszer felfele lógott ki szerintem.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- diagonal
- Jugador d'estrella
Én most félig tele akarom látni a poharat inkábbBarcaman14 írta:Az 1. fordulóban is többet vártam, de akkor azért jobban megtaláltuk a réseket, ami részben az Elche védelmének köszönhető. Ma is megvoltak ugyan a lehetőségek, de sokszor ugyanazt az impotens játékot láttam, mint tavaly jó párszor. Jócskán van még min javítani Luis Enriquének és bízzunk benne, hogy előbb utóbb ez a pályán is meg fog látszani.
A középpályánkat eléggé súlytalannak éreztem, ami nagy részt Rafinha számlájára írható. Láthatóan idegenül mozog még a csapatban, mert egyelőre csak vergődik a pályán többnyire.
Rakitc megint dicséretet érdemel. Bár a forintos labdák ezúttal elmaradtak, de megint elképesztően sokat melózott.![]()
Mathieu pedig ezúttal komolyabb feladatok elé is volt állítva, azzal a lendülettel el is tűnt az a magabiztosság, amit az Elche ellen produkált.
Értékes 3 pont, nagyon sok mindenben kell még javulnia, változnia(!) a csapatnak.

Volt hogy rezgett a léc, pl. a kapufájuknál 0-0-nál, de ilyen a foci. Az ma látható volt, hogy Pedro és Munir súlytalan egy ilyen kaliberű ellenfél ellen, Pedrónak azért volt két lehetősége, de elbaltázta, Munirhoz még a labda sem nagyon jutott el, ha igen akkor rövid úton elveszítette, neki sok volt még ez a Villareal, de majd lesz máshogy is idővel.
Mathieu-nek volt három kapitális hibája, amit középső védőnek szinte elsőnek tanítanak, hogy nem vágunk ki labdát röviden középre, ezt megcsinálta kétszer ( az egyik után lőtte a kapufát a Villareal ), plusz egyszer 16-oson belül rápasszolta Busquetsre a labdát bután, onnan is ellenfélhez pattant, de az is kimaradt. Hát, nagyon könnyen kaphattunk volna gólt ma róla, szerencsére nem történt meg. Ezzel szembe tudom állítani, hogy gyakran kiválóan tisztáz, fizikálisan pedig egészen kiváló játékos, ha felmegy fejelni mindenkit elnyom a levegőben pl. Remélem le tudja vetkőzni ezeket a kihagyásokat és akkor tényleg nagyon jó is lehet hosszú távon.
Előre játékban az a baj mindenki a Pep érához hasonlítja a csapatot tudat alatt is akár, én is sokszor. Hát az már nem jön vissza. Rakitic, Rafinha nem rossz játékosok, főleg a horvát, de egyik sem Xavi vagy Iniesta, ezt el kell fogadni.
Van 6 pontunk egy nagyon könnyű és egy nagyon nehéz ellenfél után, ennek lehet örülni. Sokat kell még dolgozni LE-nek ezzel a csapattal, de hát ezt tudtuk.
Nem Matyit kéne szerintem se elő venni! Ő legaláb próbálta tenni amit kell. Mr. Shakirát megint úgy forgatták, hogy bűn volt nézni és nem volt neki valami nagy segítség. Jó Matyi is hibázott, de szerencséje volt megúszta innentől még egy szót sem érdemel a dolog. Vermaelen felépülhetne már (ezt se hittem hogy kimondom de inkább játszon ő) Bartra az a baj, hogy lassú és most is több baj volt a lassúságból...
Ahol viszont én marha nagy bajt látok az Pedro és Busquets. Össze vissza rohangáltak mint a lágy szellentés a fürdőben. Rakitic annyit ment Busquets helyett, hogy elképesztő. (Szerintem ez nagyon soakt elvett az erejéből amivel segíthetett volna többet elől) Nagyon be kéne tenni Mascheranot a helyére, mert nagyon nincs rendben a srác és nem úgy fest, hogy egy-két meccsen össze lehet szedni. Pedro meg... Miért? Tényleg a fiatalokat kéne játszatni a helyén, vagy bárkit! De őt minek?
Alvest most tényleg nem piszkálnám, látszott az akarat a hajtás, csak az a baj, hogy nem ér mindig vissza és úgye a beadások...
Neymar meg. Kell egy pár meccs mire megint belejön.
És a másik gondunk Messi... Ha ő nincs megint besett az eső? Nagyon nem bánnám ha találnánk végre valami megoldást, hogy ne neki kelljen csinálni mindent, mert a kedve így lehet nagyon hamar elszáll megint és hoz egy oylan évet mint tavaly.
Ahol viszont én marha nagy bajt látok az Pedro és Busquets. Össze vissza rohangáltak mint a lágy szellentés a fürdőben. Rakitic annyit ment Busquets helyett, hogy elképesztő. (Szerintem ez nagyon soakt elvett az erejéből amivel segíthetett volna többet elől) Nagyon be kéne tenni Mascheranot a helyére, mert nagyon nincs rendben a srác és nem úgy fest, hogy egy-két meccsen össze lehet szedni. Pedro meg... Miért? Tényleg a fiatalokat kéne játszatni a helyén, vagy bárkit! De őt minek?
Alvest most tényleg nem piszkálnám, látszott az akarat a hajtás, csak az a baj, hogy nem ér mindig vissza és úgye a beadások...
Neymar meg. Kell egy pár meccs mire megint belejön.
És a másik gondunk Messi... Ha ő nincs megint besett az eső? Nagyon nem bánnám ha találnánk végre valami megoldást, hogy ne neki kelljen csinálni mindent, mert a kedve így lehet nagyon hamar elszáll megint és hoz egy oylan évet mint tavaly.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát a kapufás hiba előtt fél perccel eljátszotta full ugyanezt, csak abból nem jutottak el lövésig. Meg egyszer felszabadítás helyett rárúgta Busira, akiről ellenfél elé ment, abból meg lövés lett. De amúgy volt bőven jó megmozdulása is, csak ezek a hibák elég szembetűnőek voltak..visca el barca írta:matyiőnek egy hibája volt, a középre lőtt labda amibol kapufa lett, az öngólos szituáció egy szerencsetlen mozdulat volt, semmi több.
kristop írta:itt szinte semmivel se értek egyet, de ezen már nem lepődök meg![]()
a brazil szinte mindent csinált és minden támadásunkban benne volt. az egyetlen negatívum vele kapcsolatban csak az első félidős hisztije lehetett.
Pedig Cuadradoban a végén már egyetértettem veled..

Alvesnek amúgy nem számoltam hány rossz beadása volt, de 10-15 biztosan - ha nem több.. Engem ezek idegesítettek nagyon, adja inkább be izomból laposan komolyan, akkor lehet legalább bepattan egy védőről, de ezektől az ívelésektől agybajt kapok már..
Nem kell félni, lesz ez még jobb is! Most hiányzott Ini a kp-ról és Messinek is szüksége volt egy játszótársra, mint Neymar. Csak sajnos a brazil a második félidőben szállt be.
Alvest nem kommentálnám, először gondolom úgy, hogy inkább Douglas kezdjen, mint Dani...
Alvest nem kommentálnám, először gondolom úgy, hogy inkább Douglas kezdjen, mint Dani...

- visca el barca
- Presidente del Barça
matyiőnek egy hibája volt, a középre lőtt labda amibol kapufa lett, az öngólos szituáció egy szerencsetlen mozdulat volt, semmi több.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

itt szinte semmivel se értek egyet, de ezen már nem lepődök megpalesz77 írta:Mondjuk Neymarnak több köze volt a gólhoz kb mint Sandronak, Messit ő indította tökéletes ütemben.. Ezzel nem akarom elvenni Sandro érdemeit, de Neymar szerepét sem kéne elvitatni a mai meccsből. Bár amikor a földön fekvő játékos fölött nem volt képes átemelni.. Na mindegy, lesz ez még jobb is!
Matyi meg ma eléggé bizonytalan volt, csak 3 gólt akart rúgatni az ellenféllel, mellé lőtt egy kapufát.. Ha jövő héten se kezd Bartra.. Alves szintén homály volt, vagy Douglas, vagy Montoya játsszon könyörgöm, mert amit ma Dani elművelt.. Az meg szintén "vicces", hogy bárki feljön a B csapatból, az jobb mezőnyben, és veszélyesebb kapura, mint Pedrito barátunk..

a helyzeteinket meg kábé vagy messi vagy alves dolgozta ki. a brazil szinte mindent csinált és minden támadásunkban benne volt. az egyetlen negatívum vele kapcsolatban csak az első félidős hisztije lehetett. ha amikor ilyen jól játszik, akkor is őt emeljük ki negatív irányba, miközben a csapat három legjobbja között tuti ott volt, akkor nincs számunkra megfelelő ember arra a posztra, nem csak házon belül, de az egész világon se.
szerintem most pont úgy játszott, mint ahogy piqué szokottKash írta:Mi a gondotok a predátorral?![]()
piqué meg pont úgy játszott, ahogy matyi szokott, hibátlanul, magabiztosan
mintha fordítva lettek volna a mai meccsen bekötve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2014.08.31. 21:25:57-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát mondjuk ha nem 2m-re rúgja el és középre azokat a belőtt labdákat, akkor nincs ellenfél helyzet..mess2009 írta:mert a szpíker Mathieu-zött itt is kezdődik!! a srác kétszer mentett belőtt labdát ami kétszer pattant szabadon kószáló sárgához!

- Kash
- Entrenador del Barça
Mi a gondotok a predátorral?Matyi mindent elkövetett, hogy ne nyerjünk.

1x hibázott, amikor majndem öngólt lőtt, ezen kívül jól teljesített.
Am meg, az vesse rá az első követ aki egyszer sem hibázott, nem 1x volt, hogy azért ikszeltünk vagy vesztettünk mert a védelmünk kapitulált...Ez legalább megtiszteltetés lett volna, hiszen a Predátor vette be a kapunkat (Meg szégyen a villarealnak, hogy a Barca védője kell gólt rúgjon ahhoz, hogy nyerjenek,)
Pedro és Alves játéka egyáltalán nem tetszett...Alves no comment

Szerintem nem szóltak neki, hogy a beívelései miatt útálják sokan.

Én is Matyiőztem, de teljesen igazad van. Kb mindenben, igen jól átlátod a dolgokat. Mondjuk még Matyiőt az öngóltól is egy hajszál választotta el, azért messze nem volt ma a topon.mess2009 írta:mert a szpíker Mathieu-zött itt is kezdődik!! a srác kétszer mentett belőtt labdát ami kétszer pattant szabadon kószáló sárgához! hol voltak a többiek?! Piqué tanárurat viszont kétszer elfektették úgy hogy a labdához köze nem volt...na igen egyszer Matyit is ez ok. valóban hiba.
ha valaki kritikán aluli az Busquets .. futkos mint pók a falon úgy hagyják ott ahogy akarják...., Rakitic megmutatta, hogy mit kellene ezen a poszton csinálni úgy hogy még vitte a sajátját is.
egyetlen üdítő perc: a Neymar Messi Sandro villanás és a gól . a többi a tavalyi lassú gyötrődés.
ja: azért a három pont idegenben (ezen a pályán!) mégiscsak megsüvegelendő!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
mert a szpíker Mathieu-zött itt is kezdődik!! a srác kétszer mentett belőtt labdát ami kétszer pattant szabadon kószáló sárgához! hol voltak a többiek?! Piqué tanárurat viszont kétszer elfektették úgy hogy a labdához köze nem volt...na igen egyszer Matyit is ez ok. valóban hiba.
ha valaki kritikán aluli az Busquets .. futkos mint pók a falon úgy hagyják ott ahogy akarják...., Rakitic megmutatta, hogy mit kellene ezen a poszton csinálni úgy hogy még vitte a sajátját is.
egyetlen üdítő perc: a Neymar Messi Sandro villanás és a gól . a többi a tavalyi lassú gyötrődés.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem szabad elfelejtenünk hogy új csapat épül, türelem kéne a részünkről. Szerintem a múltkori egészen jó játékot és a mostani hatalmas és eredményes hajtást figyelembe véve többet kaptunk eddig két forduló alatt, mint ami elvárható.
A bíró siralmas volt, szerencsére nem volt lehetősége hogy nagyobbat is hibázzon.
LE kezdőcsapatán kiakadtam, és abszolút be is igazolódott a dolog. Iniestából és Xaviból egynek mindenképp a pályán kell lennie, arról nem is beszélve hogy Pedro a környékén se lehetne semmiféle kezdésnek, egyszerűen szánalmas amit csinál.
Az újak közül ma senki se volt különösebben jó, Messi meg attól függetlenül is a legjobb volt, hogy megint megcsinálta a győzelmet érő támadást.
Nem volt ez rossz, lehetett izgulni, nem volt siralmas a játék, és még be is húztuk.
Kemelni amúgy még Alvest bírnám, aki már sose lesz fiatalabb és így a régi sem, de jóval kevesebbet hibázik eddig, és nagyon aktív, valamint kifejezetten jó haszna van a támadásoknál sokszor. Örülök hogy megtartottuk, mert nagyon sovány a piac jobbszélsőkből.
A bíró siralmas volt, szerencsére nem volt lehetősége hogy nagyobbat is hibázzon.
LE kezdőcsapatán kiakadtam, és abszolút be is igazolódott a dolog. Iniestából és Xaviból egynek mindenképp a pályán kell lennie, arról nem is beszélve hogy Pedro a környékén se lehetne semmiféle kezdésnek, egyszerűen szánalmas amit csinál.
Az újak közül ma senki se volt különösebben jó, Messi meg attól függetlenül is a legjobb volt, hogy megint megcsinálta a győzelmet érő támadást.
Nem volt ez rossz, lehetett izgulni, nem volt siralmas a játék, és még be is húztuk.
Kemelni amúgy még Alvest bírnám, aki már sose lesz fiatalabb és így a régi sem, de jóval kevesebbet hibázik eddig, és nagyon aktív, valamint kifejezetten jó haszna van a támadásoknál sokszor. Örülök hogy megtartottuk, mert nagyon sovány a piac jobbszélsőkből.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- CsocseX
- Jugador del Barça
Nagyon kemény meccs volt. A lényeg, hogy megvan a három pont. Sandro góljának örülök nagyon, Neymar nem jó belépő, kezdenie kell mindig a meccseken, Bravo és Mathieu egy kicsit bizonytalannak tűnnek. Valahogy úgy érzem, mintha beszugerálnák maguknak ezeket a szituációkat. Csak az a kapufa mentette meg a három pontunkat ma este is, habár azért tegyük azt is hozzá, hogy Ivan jól helyezkedett a lövő játékos előtt... (kissé összezárt lábakkal, rákényszerítve ezzel az ellent, hogy valamelyik sarokba lőjjön)
Dani Alves... A középpálya elég gyengén mozgott ma. (talán ez betudható Iniesta hiányának is) Ha keményebben mozogna a középpálya, akkor talán Alvesnek is több lehetősége lenne, mint hogy ezekkel a "kényszerbeadásokkal" operáljon. Ez elég nagy lutri így... Az Elche ellen szerintem jól játszott Alves. Volt kb. öt ilyen beadása, viszont a mozgalmas középpálya tőle is behúzta a labdákat.
Gratulálok!
Van még mit csiszolni...
Dani Alves... A középpálya elég gyengén mozgott ma. (talán ez betudható Iniesta hiányának is) Ha keményebben mozogna a középpálya, akkor talán Alvesnek is több lehetősége lenne, mint hogy ezekkel a "kényszerbeadásokkal" operáljon. Ez elég nagy lutri így... Az Elche ellen szerintem jól játszott Alves. Volt kb. öt ilyen beadása, viszont a mozgalmas középpálya tőle is behúzta a labdákat.
Gratulálok!
Van még mit csiszolni...
Força Barça!