tehát, ha valakinek van tíz beadása, de abból csak kettőhárom jó, az rosszabb, mintha valakinek lenne két beadása, és abból egy se lenne jó. hát nem nagyon értem, az egyiknél kettőhárom veszélyes helyzet alakulhat ki, a másiknál meg nulla, azaz 0, tehát egyetlen egy se. akármikor az elsőt választanám, mert akkor legalább az esély megvan a helyzetre, gólra, a másiknál meg nincs.Leon írta:Persze,hogy Alvesnek meccsenként akad 1-2 jó beadása de ő ezt 20-30ból hozza össze!![]()
Míg Alba meg Rafhina - ha nagy néha van rá lehetőségük- akkor beadnak 2-3 alkalommal aztán csókolom... Így aztán róluk is el lehet mondani,hogy milyen ...rul adnak be!![]()
Alvesből + Pedróbol már mindenkinek tele van mindene
aki nem "I Love All Barca Players" szemüveget hord!
Nem érdekel engem hogy sokat dolgoznak a pályán ha ezzel többet ártanak a csapatnak mint használnak. Ha ennyire szeretnek melózni akkor menjenek el Katarba focistadiont betonozni...
de az a baj, hogy ti a világ legegyszerűbb módján nézitek alves teljesítményt. rosszul ad be egy labdát = ALVES ROSSZ. direkt néztem az élő topicot, az elején volt négy beadása, amiből kettőből helyzet lett, egy másikat szögletre tudott tisztázni a védő, az utolsót pedig beküldte a kapu mögé. az utolsó után egyből írtak vagy ketten, hogy na alves ismét rossz

például alba tegnap hátul megoldotta a dolgokat sebességből, ahogy szokta, de elől duplanulla volt. semmit se adott hozzá a támadásokhoz. alves meg szinte minden támadásban benne volt, aktív volt, tőle indultak helyzetek, összjátékok és ezért sokat rontott is. ennek mi lett itt a hozománya? albáról semmi, alvesről meg egy csomó fika és páran védik. nem csodálom, ha azt érzi nem becsülik meg a szurkolók, egy biztos visszapasszolgatós teljesítményt jobban értékelnének, mintha valaki próbálkozik.
(azt meg csak zárójelben jegyzem meg, mekkora ellentmondás az, hogy alvesnél az a baj, hogy sokat próbálkozik, ezért hibázik is, pedronál meg az, hogy keveset próbálkozik ezért nem hibázik, de nem is ad semmi pluszt)