Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt már akkor se értettem mikor valaki fanyalog, hogy ki-kit vert meg, meg ez megérdemli az nem. Itt is 3 pontot adnak a Real ellen meg az Atletico ellen is meg az Eibar és sorolhatnám ellen is. A lőtéri kutyát nem érdekli hogy kit verünk meg és kitől kapunk ki ha a végén nekünk van a legtöbb pontunk. 38 fordulós bizonyítvány, ennél jobban nehezen lehetne leszűrni ki érdemli meg a kupát. Aki a legtöbb pontot gyűjti az megérdemli. Kapjunk ki az Atleticotol oda-vissza meg a Realtól is oda-vissza ha megnyerjük a végén a bajnokságot. 100/100 aláírnám.Vakmacska írta:
Az a baj, hogy eddig a komolyabb csapatok simán rúgtak nekünk egy hármast.
Attól nem lesz rendben semmi, ha őket megalázzuk.
Aztán meg majd jön az ATMA, és ők is elkalapálnak minket.
Tavaly azon fakadtunk ki, hogy a real nehogymá bajnok legyen, mikor ellenünk és az ATMA ellen is elhasalt. Hát mi se akarjunk úgy bajnokságot nyerni, hogy a komolyabb csapatok ellen már elhasalunk.

Én a Celtát nem becsülném le az utóbbi időben nagyon jól játszottak.Vakmacska írta:Az a baj, hogy eddig a komolyabb csapatok simán rúgtak nekünk egy hármast.Bob_Marley írta: Menni kell tovább, s a Celta ellen javítani kell.
Attól nem lesz rendben semmi, ha őket megalázzuk.
Aztán meg majd jön az ATMA, és ők is elkalapálnak minket.
Tavaly azon fakadtunk ki, hogy a real nehogymá bajnok legyen, mikor ellenünk és az ATMA ellen is elhasalt. Hát mi se akarjunk úgy bajnokságot nyerni, hogy a komolyabb csapatok ellen már elhasalunk.

Ezért kéne egy olyan edző akinek más elképzelése is van a fociról, nem csak a Pep féle tiki-taka és már valamit fel is mutatott, egy komolyabb csapattal...ez egy nagyon jó keret, sokkal jobb edzőket érdemelne a Barca, mint pl. TataAlonso0190 írta:Az igazság az, hogy a Bayernes vereség(ek) óta tudjuk, hogy a tiki-taka halott, ehelyett még mindig az nyomatjuk. Semmi változás. Azóta is rossz védekezés, elképesztő helyezkedések a szögleteknél, szabadrúgásoknál, lassú körülményes passzok, no mozgás. Ráadásul még mindig itt van Alves, Pedro, Busi, Xavi... és Ini is kezd kicsit ingadozni és amíg olyan edzőnk lesz akinek van köze a Barcaához addig nem is lesz semmi változtatás. Idén is kevéske kupa lesz ( ha lesz ) de ne legyen igazam, jövőre úgyszintén mivel valószínűleg nem igazolhatunk.
Az a baj, hogy eddig a komolyabb csapatok simán rúgtak nekünk egy hármast.Bob_Marley írta: Menni kell tovább, s a Celta ellen javítani kell.
Suárezé miért volt az amúgy? Adott egy gólpasszt, egy gólpassz értékű labdát, és még kb 2-3 támadás volt neki köszönhető, amiből gól is lehetett volna, ha nem vagyunk balfalloszok.. Pedro fele ennyit ha hozzátett volna a játékhoz kezdőként. Igaz, hogy nem érzi még annyira a játékot, de így is jobb volt mint Pedro.danianevem írta: - Suárez és Xavi játéka elhamarkodott/felelőtlen döntés volt
- Luis Enrique nem tanult semmit a PSG elleni meccsből

A földön talán igen, de levegőben nagyon durván kijön a magasságbeli különbség.Dr.Dre írta:Mascherano az egyetlen épkézláb védőnk.
Az a baj, hogy a Madrid az első félidőben nulla volt önmagához képest és a Barcának sikerült 1-1 lehozni, szép munka. 2.félidő értékelhetetlen. Ha nincs Masch, akkor 6-1 vagy 7-1 is lehetett volna simán. Ennyire nem szabad feltolni a védelmet, egy Real ellen, főleg ha ott van Pique...bojankrkic27 írta:mielőtt nagy szitkozódásokba kezdtek szeretnék valamit leszögezni. az első félidőben teljesen partiban voltunk ezzel a bomba madriddal, sőt véleményem szerint jobbak voltunk náluk. Sok nagy helyzetet kidolgoztunk a 11es előtt amiből ha egyet sikerült volna belőni mi irányítjuk a meccset valószínűleg a végéig.
Sajnos ez most így alakult és kikaptunk 3-1re de én valamiért nem vagyok annyira elkeseredve mivel az első félidő játékával több mint elégedett voltam. Szerintem azt a játékot kéne állandósítani és lehet keresnivalónk akármelyik csapat ellen.
Én nem látom egyáltalán olyan tragikusnak a helyzetet. Ami egyedül tragédia az a cserejátékosok színvonala. Pedro katasztrófa...

A meccs összképét tekintve Mascherano volt az egyetlen játékosunk, aki végig jól játszott. A 3. gól után teljesen leültünk, elfogadtuk a vereséget. Kár érte. Megkaptuk az összes tipikus gólt, ami jellemez bennünket. 11-es, szöglet-fejes és kontra (bár a kontránál Ini szerepe óriási volt. Nem is értettem.)Dr.Dre írta:Mascherano az egyetlen épkézláb védőnk.