Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.05. 17:27:43

Feast4 írta:Ezt mégis miből szűrted le?
Mert 5 ziccerből jó ha 1-et belövünk... Nyilván kis túlzással, de teljesen nyilvánvaló, hogy sokkal rosszabb a helyzetkihasználásunk, mint korábban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gránit
Director del Fútbol

2014.10.05. 15:54:20

Én nem látok nagy mentális problémákat, Munirra viszont haragudtam. Önző és túlhájpolt, utóbbiról persze nem ő tehet. Szerencséje, hogy az első fordulóban lőtt gólt, így máris mindenki felkapta a fejét, és ebből egy ideig meg is fog még tudni élni. Sok helyzetet elszórakozik, a tegnapi döntése meg nem hiszem, hogy a korán múlott. Önző volt, ne szépítsük. A többiek rendben voltak tegnap, jól működött a Piqué-Bartra-duó. Piqué-nek volt néhány szép ívelése is, valamint jó volt látni azt is, hogy Alves nem futkározott fel annyiszor felelőtlenül. Ez például egy egyértelmű taktikai előrelépés. Végre nem a szélről adogattunk befelé meddő módon, hanem ismét megpróbáltunk az ellenfél vonalai mögé kerülni.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.05. 15:14:41

Barcaman1993 írta:Egyrészt kevesebb gólt lőttünk, másrészt nyilvánvaló, hogy mentális problémái vannak a csapatnak.
Ezt mégis miből szűrted le?
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.05. 14:00:50

Chino írta:Én nem látom ilyen katasztrofálisan a helyzetet mint egyesek. A 2:0 után a lényegi kérdések eldőltek, a kiállítás után pláne. Az, hogy valamennyire visszavettek a tempóból érthető, de igazán csak a helyzetkihasználásra lehet panasz. Mert a lehetőségek megvoltak, főleg Messinek. Tegnap egy ilyen napot fogott ki. Nem jellemző rá, de ez van. Ennek ellenére a lehetőségeink bőven megvoltak, aminek speciel én jobban örülök, mintha nyertünk volna 3-4:0-ra úgy, hogy az összes helyzetünket kihasználjuk.
Az érdekelne, hogy miért is jobb? Egyrészt kevesebb gólt lőttünk, másrészt nyilvánvaló, hogy mentális problémái vannak a csapatnak.
Chino írta:Munir produkciója sem volt annyira kritikus, mint amennyire savazzák itt. Tény, hogy letehette volna Neymarnak, de ez a különbség egy tapasztaltabb és egy csikó játékos között.
Ez a különbség jó játékos és önző játékos között (de okos és ostoba játékost is írhatnék). Nagy különbség. Ezen túl engem nagyon idegesít, hogy 10 gólt már nyugodtan lőhetett volna, de rosszabb esetben is 5-öt minimum. Ehhez képest 7 meccsen 1 gólja van... Nem tartom egy hű de nagy számnak. Kicsit túl van lihegve.
Chino írta:Amúgy, ha Tono nem vágja fel lehet, hogy be tudta volna gurítani. Ha a bíró nem vak és befújja azt a tizit már nem lenne akkora felháborodás. Amellett azért ki is osztott egy szép gólpasszt. Van mit fejlődnie az tény, de még nagyon az út elején jár, nem lehet mindenki Messi, hogy 19 évesen már stabil kezdő legyen, főleg úgy, hogy egy komoly lépcsőfokot kihagyott, hirtelen nem is a mély vízben, hanem a Mariana-árokban találta magát.
Azért azt jegyezzük meg, hogy egyértelmű 11-es volt, ami már vagy az ötödik elmaradt büntetőnk volt az idén... De akkor se fogjuk a játékvezetőre a dolgot. Egy ilyen helyzetben kötelező letenni! Azt meg senki nem várja el tőle, hogy olyan legyen mint Messi. De azt igen ha már ott van, akkor a ziccereket képes legyen belőni, vagy letenni a csapattársának, mert amit eddig művelt az elképesztően kevés. Ha fiatal, ha nem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.05. 13:25:05

Én nem látom ilyen katasztrofálisan a helyzetet mint egyesek. A 2:0 után a lényegi kérdések eldőltek, a kiállítás után pláne. Az, hogy valamennyire visszavettek a tempóból érthető, de igazán csak a helyzetkihasználásra lehet panasz. Mert a lehetőségek megvoltak, főleg Messinek. Tegnap egy ilyen napot fogott ki. Nem jellemző rá, de ez van. Ennek ellenére a lehetőségeink bőven megvoltak, aminek speciel én jobban örülök, mintha nyertünk volna 3-4:0-ra úgy, hogy az összes helyzetünket kihasználjuk.
Munir produkciója sem volt annyira kritikus, mint amennyire savazzák itt. Tény, hogy letehette volna Neymarnak, de ez a különbség egy tapasztaltabb és egy csikó játékos között. Amúgy, ha Tono nem vágja fel lehet, hogy be tudta volna gurítani. Ha a bíró nem vak és befújja azt a tizit már nem lenne akkora felháborodás. Amellett azért ki is osztott egy szép gólpasszt. Van mit fejlődnie az tény, de még nagyon az út elején jár, nem lehet mindenki Messi, hogy 19 évesen már stabil kezdő legyen, főleg úgy, hogy egy komoly lépcsőfokot kihagyott, hirtelen nem is a mély vízben, hanem a Mariana-árokban találta magát.

A Rayo mindenesetre szimpatikus volt, legalábbis abban az értelemben, hogy próbált játszani, a sok vagdalkozás viszont beárnyalta ezt a képet.

A lényeg, hogy magabiztosan behúztuk a meccset, voltak jó teljesítmények, a Bartra-Piqué páros szépen muzsikált, úgy, hogy azért volt is dolguk.

Ja, és megtudtuk, hogy Alves most van élete legjobb formájában, sőt a mutatók szerint ő a legjobb a csapatban. :lol: :lol: :lol: :lol:
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.05. 11:12:46

Egyetértek azokkal akik azt mondják volt jobb meccsünk is. Ugyan simán hoztuk a meccset, de legalább 5-6 góllal kellett volna nyernünk. Sok helyzet kimaradt és sok emberelőnyös, létszámfölényes szitut rontottunk el.
Neymar és Messi dícsérhető az egész csapatból, bár Leo helyzetkihasználása, szokatlanul gyenge volt tegnap este, viszont rengetegett dolgozott. Munir legalább 2 góltól mentesítette tegnap a Rayot. Egy elbaltázott középre adás és egy passz hiánya okán, amikor is mind két esetben Ney várta a labdát. El kellene vele beszélgetnie LE-nek, mert dícséretes az önbizalom, de ne a csapat eredményessége múljon rajta. [-X
Alves hozta a szokásos "beadást csak Barcáshoz ne" játékát, de legalább kevesebbet jött fel a szélen, így hátúl eléggé jól mozgot és takarított. Busi hozta a semmit, észrevehetetlen volt egész meccsen. Bravonak volt két bravúros védése, a többit alapból hozta.
A Rayo eleve olyan taktikával játszik, ami fekszik a Barcának. Kevés olyan "kiscsapat"van, amelyik nyiltan vállalja a támadásokat és nem állítja le a buszt a 16-osa elé. Meg is volt a helyzet és a lehetőség, de tegnap az emberelőnyös szituációk és helyzetkihasználásunk katasztrófális volt. :(
Szóval csalódtam egy kissé a mérkőzésben, kevesebbet kaptam, mint amit vártam előzetesen.
A lényeg, hogy a 3 pont meg van.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.10.05. 11:07:01

Barcaman1993 írta:Ismét egy csalódást okozó meccs. A tegnapi meccset 10 gól fölött kellett volna nyernünk és ez nem vicc.
Én is több gólt reméltem, főleg a kiállítás után, de nagyon spórolósra vettük a figurát. A befejezéseknél sokszor látszott dekoncentráltnak a csapat. Minden esetre simán hozták a kötelezőt és ez a lényeg.
Barcaman1993 írta: Ami még jobban aggaszt, az a középpályásaink játéka. Minimum 8-10 olyan alkalom volt, hogy a csatáraink megindultak tiszta ziccerben, de egyszer sem tették nekik a labdákat. Xavi folyamatosan visszafele játszott, Iniesta pedig ismét elkezdte a szokásos rátekeredem a labdára játékát. Neymar 4-5 gólt lőhetett volna, ha passzolnak neki.
Másik topicban már írtam, hogy nem muzsikált jól a Xavi-Ini duó tegnap (főleg Ini tűnt úgy, hogy végig csak szenved. Képtelen volt jó megoldásokat választani. Xavi meg szimplán eltűnt a mezőnyben, de ő azért nem játszott pocsékul.) Szerintem is jóval több kiugratást tolhattak volna.
Barcaman1993 írta: Továbbá kiemelném Munir játékát. Szemmel láthatóan tök ballábas játékost, a jobbos felé még lépni sem hajlandó. A Neymaros helyzetéhez meg tényleg csak gratulálni lehet. Jár a taps! =D> Ilyen játékosokra van szükségünk. Akkor most várom a fél fórumot fröcsögni, akik folyamatosan Deulofeu távozását követelték és támogatták is. Kérdem én, Munir miben különb nála? Mert játékban nem, az önzőség meg tőle sem áll messze.
Munir azért még nagyon az út elején jár. Ráadásul simán vissza lehet tenni a B-be, főleg ha már bevethető lesz Suarez. Deulofeu ez esetben már erősen létszám feletti vált volna, nem beszélve arról, hogy neki kell a bizonyítási lehetőség és a rendszeres játéklehetőség.
Barcaman1993 írta: Messi nagyon visszaesett góllövés területén (bár az is tény, hogy nagyon jól játszott), a Pedro-Munir-Sandro 3-as értékelhetetlen, egyedül Neymarral léptünk előrébb.
Messi szinte már középpályás és mégis majdnem meccs/gól-nál van. A töménytelen gólpasszról nem is beszélve. Ha beépül Suarez is, lehet, hogy még ebben a szezonban megdönt valami assist rekordot. :D Visszatérve a góllövésre, szerintem most a 2. félidőben több lehetősége volt kis túlzással, mint az egész eddigi szezonban. Egyszerűen elbarmolta őket. Volt ilyen korábban is, volt hogy 4-5 tiszta ziccert elrontott, de hintett mellette 3-4 gólt. A pozíciójából adódóan kevesebb lehetősége van a gólszerzésre, (kivéve tegnap emberelőnyben) mint korábban, ennek tükrében pedig végképp jól áll idén szerintem.
Barcaman1993 írta: Az egyetlen pozitívum, hogy Bravo jól védett és a Bartra-Piqué-Mathieu tengely nagyon jól muzsikált. Remélem Madridban ismét ők kezdenek.
Ezzel nagyon együtt tudok érteni. Kelleni fog a magasság és a meccs alakulásának tükrében bármikor be lehet dobni Albát, ha szükséges.
csabimo
Capitá del Barça

2014.10.05. 11:04:32

Barcaman1993 írta:. Minimum 8-10 olyan alkalom volt, hogy a csatáraink megindultak tiszta ziccerben, de egyszer sem tették nekik a labdákat. .
Boccs, de nem is olvasom tovább! Egyszerüen érthetetlen ha van is terület ahová belépni, akkor sem jönnek zsigerből ezek a labdák! Busi kétszer is felnézett az indulo Neymarra majd egy laza mozdulattal lekilsőzte 3 méterre Ininek..Nem tudom mennyi ilyen szitu volt csak Neymarnak volt legalabb 4-5..
Beállt védelem ellen ugye nincs terület kevesebb a lehetőség stb, tegnap a Rayo nem állt be plussz emberelöny meg 2-0 meg jáccot mindenki és igy sem sikerült azokat a labdákat megtenni amiket illett volna, amiből cr7 meg a real 4-5 golt simán berámol és elhitetik hogy ök a császárok! De esküszöm ettől a lagymatag hozzáállástól már ez is jobb! Egy Andres Iniesta ilyen meccsen sem tud kitünni, nem akar golt rugni golpasszt adni semmi! Messi annyira koncentrált hogy mindent kihagyott! lehet hogy sokan elégedettek a tegnapi focival, szerintem borzaszto kevés volt, pláne hogy 10 ember ellen majdenem többet védekeztünk mint támadtunk..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.05. 10:30:02

Ismét egy csalódást okozó meccs. A tegnapi meccset 10 gól fölött kellett volna nyernünk és ez nem vicc. Rengeteg tiszta ziccert hagytunk ki, de ami még jobban aggaszt, az a középpályásaink játéka. Minimum 8-10 olyan alkalom volt, hogy a csatáraink megindultak tiszta ziccerben, de egyszer sem tették nekik a labdákat. Xavi folyamatosan visszafele játszott, Iniesta pedig ismét elkezdte a szokásos rátekeredem a labdára játékát. Neymar 4-5 gólt lőhetett volna, ha passzolnak neki. Mindemellett kiemelném, hogy ez a Rayo a tökéletes ellenfél volt számunkra. A védekezésük egyébként is nagyon gyenge volt, e-mellé párosult, hogy teljesen kinyíltak. Számtalan emberelőnyös helyzetünk volt, amik közül jó párszor még lövésig sem jutottunk.

Továbbá kiemelném Munir játékát. Szemmel láthatóan tök ballábas játékost, a jobbos felé még lépni sem hajlandó. A Neymaros helyzetéhez meg tényleg csak gratulálni lehet. Jár a taps! =D> Ilyen játékosokra van szükségünk. Akkor most várom a fél fórumot fröcsögni, akik folyamatosan Deulofeu távozását követelték és támogatták is. Kérdem én, Munir miben különb nála? Mert játékban nem, az önzőség meg tőle sem áll messze. Ez volt a bajnokság első pillanata, amikor Pedrot szívesen láttam volna a pályán, ő legalább letette volna a lasztit Neymarnak. Egy klasszis csatárt (Suárezen kívül) továbbra is hiányolok a csapatból. És ismét elmondom, hogy tele vagyunk gólképtelen játékosokkal. Messi nagyon visszaesett góllövés területén (bár az is tény, hogy nagyon jól játszott), a Pedro-Munir-Sandro 3-as értékelhetetlen, egyedül Neymarral léptünk előrébb.

Az egyetlen pozitívum, hogy Bravo jól védett és a Bartra-Piqué-Mathieu tengely nagyon jól muzsikált. Remélem Madridban ismét ők kezdenek.
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.04. 21:33:39

Nem volt rossz meccs, kár hogy a második félidőt így ellazázták a srácok. Igazából nem is örültem annyira a kiállításnak, mert akkor már tényleg el lett döntve a 3 pont sorsa, feltűnően vissza is vettünk az iramból. Ennek ellenére könnyen megszórhattuk volna őket. Messin nagyon csodálkoztam. Máskor becsukott szemmel bevágja ezeket a ziccereket, amiket most fölé-mellé durrantgatott.
Neymar megint tetszett. Agilis, veszélyes a kapura, ugyanakkor a társakat is egyre jobban érzi. Ami külön öröm, hogy kezdi megtalálni az egyensúlyt. Nem megy bele annyiszor felesleges cselekbe, ugyanakkor ha van esély bátran nekiindul. Összességében egyre érettebben játszik, de nem megy a látvány kárára. Még akkor is, ha nem játszott hibátlanul ma.

Norbikán én is kiakadtam, amikor közölte hogy Alves kirobbanó formában van, és "szakértők szerint" a legjobb osztályzatokat is ő kapja. :lol: :lol: :lol: :lol:
Forca Barca!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2014.10.04. 21:27:05

jó kis meccs volt, de a második félidő közepére kicsit szétesett a játékunk. Azt hittem, hogy a kiállítás után megszórjuk őket, egy komolyabb csapat ellen balul is elsülhetett volna ez a visszaesés. Leo ennyi helyzetet nem is emlékszem mikor szórt el, de nála ez bele fér.....
Neymar nagy kedvel és jól játszott, jó lenne ezt nagyobb csapatok ellen is ezt látni, mert a PSG ellen kicsit súlytalan volt. Munir már egyre görcsösebb, nagyon akar, de egy támadót csak a góljai minősítenek, nem a szimpatikussága.
Mathieu-t ki kellett tét nélkül próbálni a bal oldalon, de Albával szemben nem egy szint, legfeljebb opció. Talán egy keményebb, bekkelősebb meccsen opció lehet a francia Albával szemben, ha lesz ilyen meccsünk.
Pique önmagához képest stabil volt, Bartra is szépen lehozta a meccset, DE! egy komoly támadó sorral szemben is megnézném őket.
Alves-el kapcsolatban nem értettem miről beszélt Farkas Norbi, komolyan mondom nagyon kedvelem a palit, tisztelem a munkáját és tudását, DE ennyi hülyeséget össze hordani.... :D
Ini halvány volt ma is, Rakitics is csak bezuhant a második félidőre. Xavi-val szemben elfogult vagyok, de amit vártak tőle azt lehozta.
Busquets helyett ma megnéztem volna a kis főnököt az eredeti posztján a középpályán.
Bravo stabil =D> , egy biztos pontnak tűnik eddig, én a BL-be is őt raktam volna kapuba, de LE a főnök, biztos tudja miért....
Vermaelent és Douglast kiváncsi vagyok mikor mutatják be a pályán, a Vámpírról nem is beszélve, bár nála dobódik a bünti miatt.
A madridban lesz a következő hőmérőzés, kíváncsi vagyok LE mennyit változtat a hátsó alakzaton és a középpályán, a támadó sor default.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.04. 20:34:57

Leon írta:-Mascherano kh-ként játszik -hiába gyors és vannak nagy mentései,nagy meccseken mindig össze hoz egy orbitális hibát,egyébként meg vkp-ként világklasszis szinten van (A VB-n is látszott) de ott még csak véletlenül se játsszon hátha sokkal jobban segítené a csapatot mint a mostanában gyengélkedő Bui...
Viszont az argentinok egy teljesen más szisztémában játszanak, eleve zártabbak a vonalaik...

Busquetscel a legnagyobb probléma éppen az, hogy nincs riválisa, és ő ezt tudja jól. Ezért kellene minél hamarabb Sampert is felépíteni, mert legalább lenne kivel rotálni Sergiot.

Fogalmam sincs miért ilyen keltezéssel jelent meg a hsz-em. Lehet, időutazó vagyok? :-k :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.10.04. 14:12:14-kor.
gránit
Director del Fútbol

2014.10.04. 20:27:33

Ez szerintem csak egy humbug, hogy az argentinok mennyivel másképp játszanak. Az ellenfél védősorait ugyanúgy át tudná passzolni, a mentéseit egy sorral fentebb ugyanúgy véghez tudná vinni, mint bármilyen játékstílusú csapatban. Busquets-cel meg az a legnagyobb gond, hogy lusta. Ma konkrétan észre sem vettem. Tudom, hogy a pályán van, csak nem veszem észre. Nagyon langyos a teljesítménye már egy ideje.

(Charles Barkley)
Leon
Director del Fútbol

2014.10.04. 20:24:22

Történelmi rekordok, 3pont,C.Bravo,Neymar-Messi,ennyi. 8)
Ami még tetszett,hogy hátul végre nem 160 centi volt a védelem átlagmagassága,bár Albát hiányoltam a PSG elleni rosszabb teljesítménye ellenére is.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.04. 20:06:39

na, első benyomásra: kiváló első félidő, és egy el könnyelműsködött második. feltűnően sok az elpasszolt laszti, de ezt most úgy látom nem kell tragikusan felfogni mert ezek NEM A MEGSZOKOTT OLDALPASSZOK !! ez pedig az első komoly jele a változó játéknak. tulajdonképpen Messi négy ordító ziccere a leg bosszantóbb momentum, nem is értem egy zseniális gól után mit akart?! nem szokta az égbe lövöldözni....hát mindegy ilyen is van úgy látszik. amit viszont nem láttam tisztán, hogy mit akart játszatni Mathieu-vel, mert mintha zömmel három védős lett volna a hátsó rész, a Francia meg középen bóklászott és elől próbálkozott - nem sok sikerrel.a Bartra-Pique páros elég jól zárt, Alves végre keveset adott be (talán egyet?!) az is elszállt ahogy szokott, egyébként jól játszott. a Busi Ini kettős is stabil volt, Xavi előre talán keveset adott, inkább az tűnt fel, hogy néhányszor elveszítette a lasztit ami nála ritkaság.
összegezve: egy erőlködő, lelkes (helyenként durva) kiscsapattolhoztuk el a három pontot idegenből, gól nélkül, dícséret.
gránit
Director del Fútbol

2014.10.04. 20:05:18

Szerintem Mathieu jobb, ha szélen játszik, mint középen, mert ha bizonytalankodik, nem veszélyezteti a kaput közvetlenül. Jobb ő a szélen. Bravo óriási volt, nagyokat mentett. A partjelző meg hihetetlen volt, és sajnos nem ő az egyetlen. Úgy integetik be állandóan a lest, mintha az életük múlna rajta. Rengeteg rossz ítélet született, és amellett, hogy hibás döntések voltak, a támadófutballt blokkolják vele.

(Charles Barkley)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.04. 19:55:09

nyugis meccs, 3 pont meg van. kár a sok kihagyott helyzet miatt... a rayo meg már régóta szimpatikus csapat, paco jó focit játszat velük.

bravonak is grat a rekordhoz, de ma már azért kétszer nyújtóznia is kellett :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.10.04. 18:01:55

Chino írta:Nem értem miért kell Mathieut balhátvédnek. Ez nekem magas. Ott van Adriano. Azt se lehet mondani, hogy a franciának meccshiánya van, ráadásul olyan poszton, ahol nem tegnap játszott és nem is oda kell. Úgy látom LE szerelmes bele.
Szerintem nagyon jó ez a hátsó alakzat így. Mathieu-nek féligmeddig eredeti posztja a balbunkó, ráadásul ez a felállás könnyen elképzelhető 3 védős felállásként is, ahol Alvés felszaladgálhat. Ha pedig sima 4 védős, akkor is jobb, hogy legalább egyik oldalon védekezőbb felfogású játékos van. Majd elválik, mit álmodott meg Lucho.
StickyFingaz írta:Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.
Matyit jobbhátvédként? Mégis miért? :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
CsocseX
Jugador del Barça

2014.10.04. 17:50:00

Sziasztok!

Kérnék szépen egy live stream linket valakitől a Rayo meccsről. Egy lagziban vagyunk, de leléptem meccset nézni. :)
Força Barça!
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.04. 17:17:16

StickyFingaz írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Munir Messi Neymar #fcblive

Bench Barcelona: Ter Stegen, Mascherano, Alba, Adriano, Rakitic, Pedro, Sandro #fcblive

Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.Ha baj van,akkor meg jöhet Rakitic.Jó lesz ez. 8)
Nem értem miért kell Mathieut balhátvédnek. Ez nekem magas. Ott van Adriano. Azt se lehet mondani, hogy a franciának meccshiánya van, ráadásul olyan poszton, ahol nem tegnap játszott és nem is oda kell. Úgy látom LE szerelmes bele. Alba és Rakitic pihentetése OK, a belső védőkkel és a támadóhármassal viszont elégedett vagyok.
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2014.10.04. 17:08:15

Rég volt ilyen erős cserepadunk. Visca!
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.04. 17:08:00

StickyFingaz írta:Alves Pique Bartra Mathieu
Ezt a felállást már a francia érkezése óta vártam. A nagy meccseken sztem mindenképpen neki kéne majd ott kezdenie.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.04. 17:07:15

Erxy írta: szerintem csalódni fogsz :lol:
Kohm.. :mrgreen:

Matyi-Alves paros erdekes, Bartra johir, Pedro nincs, az is.. Galat kerek!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.10.04. 17:01:10

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Munir Messi Neymar #fcblive

Bench Barcelona: Ter Stegen, Mascherano, Alba, Adriano, Rakitic, Pedro, Sandro #fcblive

Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.Ha baj van,akkor meg jöhet Rakitic.Jó lesz ez. 8)
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.04. 16:40:35

soha a büdös életbe nem fogunk ebbe bele látni!!!! ha érkezik egy kritika valamire, valakire, pofálanul az a válasz,(LE:) hogy meg van elégedve az illetővel..., meg kell, hogy védjem...., élvezi a bizalmunkat....stb. így csak sorjáznak a kérdőjelek.
Válasz küldése