jó kis meccs volt, de a második félidő közepére kicsit szétesett a játékunk. Azt hittem, hogy a kiállítás után megszórjuk őket, egy komolyabb csapat ellen balul is elsülhetett volna ez a visszaesés. Leo ennyi helyzetet nem is emlékszem mikor szórt el, de nála ez bele fér.....
Neymar nagy kedvel és jól játszott, jó lenne ezt nagyobb csapatok ellen is ezt látni, mert a PSG ellen kicsit súlytalan volt. Munir már egyre görcsösebb, nagyon akar, de egy támadót csak a góljai minősítenek, nem a szimpatikussága.
Mathieu-t ki kellett tét nélkül próbálni a bal oldalon, de Albával szemben nem egy szint, legfeljebb opció. Talán egy keményebb, bekkelősebb meccsen opció lehet a francia Albával szemben, ha lesz ilyen meccsünk.
Pique önmagához képest stabil volt, Bartra is szépen lehozta a meccset, DE! egy komoly támadó sorral szemben is megnézném őket.
Alves-el kapcsolatban nem értettem miről beszélt Farkas Norbi, komolyan mondom nagyon kedvelem a palit, tisztelem a munkáját és tudását, DE ennyi hülyeséget össze hordani....

Ini halvány volt ma is, Rakitics is csak bezuhant a második félidőre. Xavi-val szemben elfogult vagyok, de amit vártak tőle azt lehozta.
Busquets helyett ma megnéztem volna a kis főnököt az eredeti posztján a középpályán.
Bravo stabil

, egy biztos pontnak tűnik eddig, én a BL-be is őt raktam volna kapuba, de LE a főnök, biztos tudja miért....
Vermaelent és Douglast kiváncsi vagyok mikor mutatják be a pályán, a Vámpírról nem is beszélve, bár nála dobódik a bünti miatt.
A madridban lesz a következő hőmérőzés, kíváncsi vagyok LE mennyit változtat a hátsó alakzaton és a középpályán, a támadó sor default.