Csak az a gond hogy elvileg jövőre visszavonul

Nem. Csak vannak meccsek mint pl a numancia elleni amikor nem játszottunk jol, de mégis meg lehetett volna nyerni a meccset...És mindenki azt mondja h job bak voltunk mint a mencseszter még is ök mentek tovább. Ezért mondom azt hogy nem csak akkor kell tudni meccset nyerni ha szépen játszunk, vannak kötelezök amit sz.r játékkal is hozni kell(numancia)...cps46 írta:Ezzel a hozzáállással viszont nincs értelme meccset nézni. Csak a végeredményt nézzük, aztán örüljünk, ha nyertünk?csabimo írta:Persze mi voltunk a jobbak aztán mégis a mu lett a bl gyöztes...máskor inkább legyünk rosszabbak vagy játszunk csúnyán csak nyerjünk...Demonhunter írta:Szerintem a meccs simább lesz mint gondolnánk, mert ez nem egy hazai csapat, azok már ismernek, de ők nem! Emlékezzetek mennyire féltünk a mencseszterjunájtödtől, aztán ki volt a jobb?
Ezzel a hozzáállással viszont nincs értelme meccset nézni. Csak a végeredményt nézzük, aztán örüljünk, ha nyertünk?csabimo írta:Persze mi voltunk a jobbak aztán mégis a mu lett a bl gyöztes...máskor inkább legyünk rosszabbak vagy játszunk csúnyán csak nyerjünk...Demonhunter írta:Szerintem a meccs simább lesz mint gondolnánk, mert ez nem egy hazai csapat, azok már ismernek, de ők nem! Emlékezzetek mennyire féltünk a mencseszterjunájtödtől, aztán ki volt a jobb?
Persze mi voltunk a jobbak aztán mégis a mu lett a bl gyöztes...máskor inkább legyünk rosszabbak vagy játszunk csúnyán csak nyerjünk...Demonhunter írta:Szerintem a meccs simább lesz mint gondolnánk, mert ez nem egy hazai csapat, azok már ismernek, de ők nem! Emlékezzetek mennyire féltünk a mencseszterjunájtödtől, aztán ki volt a jobb?
Ezt nem igazán értem.Itthon 0-0, idegenben 1-0.Demonhunter írta:Szerintem a meccs simább lesz mint gondolnánk, mert ez nem egy hazai csapat, azok már ismernek, de ők nem! Emlékezzetek mennyire féltünk a mencseszterjunájtödtől, aztán ki volt a jobb?
Itt keresgélhetszmanuel írta:Véletlenül valaki nemtudja hogy az interneten meglehet e nézzni a mecsett???
Nagyvonalakban...manuel írta:Moutinhós hír a SPORT-on![]()
ha lehetne akkor erről a Moutinhós témáról ha valamit esetleg tudnál mondani.Ő az egyik kedvenc Középályásom és csak azért érdekel hogy mi újság van vele.Kösszönöm előre is.
Nálam is.G-Jay írta:Henry, enemy of da state ugy látom..
Nálam akkor lenne boldogság, ha végre látnék egy Eto'o - henry csatárduót a pályán, szélen Messi és Ini, középen meg Xavi és Touré, Xavi a EB-s formájával, ahol tutijól irányított.
G.
Nem.manuel írta:www.sport.es&hl=en&ie=UTF-8&sl=es&tl=en
Igy jó lesz????