Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valaki aki tud spanyolul világosítson fel pls, hogy most ez a videó miről is szól pontosan..? Twitteren azt olvastam, hogy itt azt jelezte, hogy nyugodtan lehozhatja LE, de akkor nem értem, hogy a Marca mit akart kihozni ebből..Erxy írta:jön a klasszikus, a Marca meg hozza saját magát.
https://www.youtube.com/watch?v=P3HjWPKvlMo" target="_blank
nem látok benne különösebb problémát, mondjuk ez azért lehet mert nem is akarok, és nem várom hiénaként azokat a dolgokat, ami miatt bele lehet kötni Messibe.
Nem azt mondom , hogy tuti kamu de én nagyon furcsálnám ha ez nem egy összevágott vagy félreértelmezett videó .Erxy írta:jön a klasszikus, a Marca meg hozza saját magát.
https://www.youtube.com/watch?v=P3HjWPKvlMo" target="_blank
nem látok benne különösebb problémát, mondjuk ez azért lehet mert nem is akarok, és nem várom hiénaként azokat a dolgokat, ami miatt bele lehet kötni Messibe.
valaki írta h a nyári teszteken ő volt a leggyorsabb. hol? 10m-en vagy 100-on? amugy nála tényleg az a baj h lassan indul be.Petr írta:Nekem nem a végsebességével van a gondom, hanem azzal az idővel, amennyi idő alatt azt a tempót eléri. Ez a nem mindegy.
És ollózza lehetőleg, majd a lefújás után Mourinho fusson be a pályára és nyomja ki Messi szemeit....visca el barca írta:jövőhétre olyan meccset szeretnék, hogy 4-5, 5 kiállítással, tömegverekedéssel, és matyi verje az 5. gólunkat a 98. percben (ugy hogy csak 5. perc hosszabbítást mutattak fel)
Nekem nem a végsebességével van a gondom, hanem azzal az idővel, amennyi idő alatt azt a tempót eléri. Ez a nem mindegy.MichaaBee írta:Igazán leszokhatna mindenki arról, hogy Mathieu-t csigalassúnak tekinti csak azért, mert magas.
Igazán leszokhatna mindenki arról, hogy Mathieu-t csigalassúnak tekinti csak azért, mert magas. Alba után a leggyorsabb hátvédünk, de megkockáztatom, hogy majdnem ugyanolyan gyors. Persze ettől még szerintem is hiba lenne Albát leültetni, de már annyiszor láttam itt leírva, hogy Mathieu nem elég gyors, hogy nem bírtam elmenni emellett szó nélkül.Matyiőt a legnagyobb hiba lenne a balhátvéd pozíciójába rakni, egy gyors hátvédünk van és azt is padra rakjuk, a franciából hülyét csinálnának Bale és a többi futóbolond.
Nekem is tetszene az a bizonyos felvázolt kezdő.MessiCesc írta:Matyiőt a legnagyobb hiba lenne a balhátvéd pozíciójába rakni, egy gyors hátvédünk van és azt is padra rakjuk, a franciából hülyét csinálnának Bale és a többi futóbolond. Egyébként a Barcaman1993 által felvázolt kezdő szerintem evvel a cserével ütős lenne, de ne álmodjunk gyerekek szinte biztos vagyok benne, hogy egy
Bravo
Alves - Mascherano - Mathieu (Piqué) - Alba
Rakitics - Busi - Ini
Pedro - Messi - Ney kezdő lesz.
Van már 20 hsz azóta, csak mindenki a haragosod és nem látod őket..visca el barca írta:ez komoly? 3 hsz a meccs óta? hol van a sok fröcsögő?
Arra pedig 0.9 a szorzó (tudom, hogy ilyen nincs!MessiNeymarSuarez írta:Fogadhatunk, de arra 1.0000 az odds, inkább a kérdés az az, hogy ki fogja kiszimulálni kiharcolni a bűntetőt? !![]()
Arra már kemény 1.1 legyen a szorzó, hogy portugál lesz és 7-es mezben játszik
Fogadhatunk, de arra 1.0000 az odds, inkább a kérdés az az, hogy ki fogja kiszimulálni kiharcolni a bűntetőt? !Leon írta:0 kapott gól,8 meccs után!![]()
Lehet hülyén hangzik de jobb lett volna ha mondjuk ma 3-1re nyerünk mert bármennyire is NeymarMessiSuarez0kapottgól helyzetben vagyunk akkor is biztos nem ússzuk meg 1kapott gól nélkül a habfürdő ellen jövő héten!![]()
Akar valaki fogadni,hogy az 1. gólt amit a bajnokságban kapunk idén ősszel Ronaldo fogja lőni és tiziből?