A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Rafinha és Adriano 30 percet legalább kapnak remélem, eredménytől függetlenül. Rafinha szimplán kiérdemelte, Adrianonak meg kellenek a percek szerdára.. Amúgy nem rossz kezdő, kemény meccsre számítok, de remélem behúzzuk valahogy. Hazai pályán illene.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar

Mondjuk ha most úgy pontot hullajtunk, hogy még 2 Atletico elleni meccs, és 1 Classico is hátra van, akkor már kétlem, hogy azt be tudjuk hozni. Tudom, hogy hosszú a szezon, de még egy olyan szezonzárás, mint a tavalyi kétlem, hogy lesz - 5-ből jó ha 3 meccset megnyertek az esélyesek -, a 3 rangadóból meg kétlem, hogy mindhármat behúznánk - jelen állás szerint legalábbis. Bár persze simán benne van az is, hogy lesérülnek a kulcsembereik, és akkor botladoznak, de erre alapozni nem lehet..visca el barca írta:jah, viszont a bajnokságban lehet javítani, ha a bl-ben meg megkapunk egy realt (ha lehet9 vagy bájernt, ugy elhasalunk h öröm lesz nézni...
jah, viszont a bajnokságban lehet javítani, ha a bl-ben meg megkapunk egy realt (ha lehet9 vagy bájernt, ugy elhasalunk h öröm lesz nézni...Bob_Marley írta:Nyilván nem mindegy, de odáig van több hónap és a bajnokság fontosabb is mint a BL.

azért szerintem nagyon nem mindegy, hogy kit kapunk a nyolcaddöntőben.Bob_Marley írta:BL-ben a továbbjutás már megvan, nem olyan fontos meccs mint pl a mai, ahol tapadni kellene a fővárosi klubbokra (illetve megelőzni az egyiket).

középpályásMessiNeymarSuarez írta:Ő amúgy középpályás vagy csatár eredetileg?
A kis horvát Messis gólja:MessiNeymarSuarez írta:Közben Halilovic miszép gólt lőtt![]()
Én sem hagynám ki. Ha Adriano kerülne a kezdőbe, még véletlenül megsérülne, Douglas pedig egy városi derbin emberhátrány lenne, ahogy a PSG ellen is, tehát marad Alves.visca el barca írta:1000% h alves fog kezdetni. ha nincs eltiltva vagy nem sérült, úgysem hagyja ki.
Sajnos,csak tudnám mi értelme, ahelyett hogy szokná az a játékos aki JHV-ként fog játszani a PSG-ellen.visca el barca írta:1000% h alves fog kezdetni. ha nincs eltiltva vagy nem sérült, úgysem hagyja ki.

Szerintem is jó lenne ha Adriano kezdene már most.danianevem írta:Berezonált a rádió és véletlenül befogta Enrique taktikai értekezletét. Kiderült, hogy Dani Alves után jobbhátvéd nélkül fog játszani a csapat, ehhez mérten a pályát is átalakítják majd:
Komolyra fordítva: szerintem is Adrianonak kellene kezdenie, valószínűleg ő is fog, bár én továbbmennék és inkább Ter Stegent is játszatnám, már ha a német fog kezdeni a PSG ellen.

Lehet, hogy Adriano fog ma jobbhátvédbe kezdeni vagy annyira nem érdekli LE-t, hogy játékba legyen a jobbhátvéd, hogy inkább Alvest játszatja majd, esetleg megpróbálja hamis igazolással játszatni mint megyeiben XDDpalesz77 írta: szerk.: Csak kérni kellett:
Squad (vs Espanyol): Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar