Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egyetértek veled! De azt gondolom, hogy most mindennél fontosabb egy jó BL kezdés, és nekem nagyon nagy félelmeim vannak egy rotációval szemben most, amikor elkaptuk a fonalat az utolsó két meccsen felálltakkal kezdenék! Én , de nem én vagyok az edző. Azt biztosan tudom, (és bár lehet ellenvélemény, és kell is, hogy vannak gyengébb csapatok,) hogy nincs lefutott meccs, nincs gyenge ellenfél. Mert senki sem azért fut ki a pályára, hogy ne akarna hajtani és küzdeni, a nagyok ellen megmutatni! És nagyon nem volna jó egy betli döntetlen...A következő meccsre nem volna bíztató! Mindegy hogyan, de ma nyerjünk és ne azt nézzük, hogy ki az ellenfél, és hogy lehet már ma spórolni.NovaProspekt írta: ↑2022.09.06. 20:26:37a csapatnak így kell gondolkodnia ezen a szinten, viszont nem mi szurkolók állunk oda a pályára. mi igenis kimondhatjuk, h egy Cadizt várhatóan könnyebb lesz megütni, mint egy Sevillát, mégha égtünk már meg sokszor is (ahogy minden csapat).drobika írta: ↑2022.09.06. 19:34:55Ez egy vélemény, amit tiszteletben tartok. De nagyon nem értek vele egyet. Nincs könnyű meccs! Elfelejteni azonnal! És holnap teljes gőzzel a legjobb csapattal felállni, hogy formába lendüljön a csapat, és meglegyen a győzelem, amit nem írhatunk még be az ellenőrzőbe!
Én is félek ettől, ez az utóbbi évek emlékei miatt szerintem normális, viszont nem véletlenül vásároltak össze ekkora keretet. Nagyon szoros a menetrend a VB-ig, illetve utána is sokminden történhet, sokan és szerintem mi is azzal számolunk, hogy ebből az a csapat jöhet ki jól, akinek nagyon mély a kerete. Ahhoz, hogy a mély keret működjön játszani kell mindenkinek.
Azt hiszem, hogy a Plzen ellen ( nem lebecsülve őket) bele kell, hogy férjen egy rotáció.
Akiket én írtam mind a csapat tagjai, kell a perc, a rotacio, nem elég 11 játékost tűzben tartani, hosszú a szezon.drobika írta: ↑2022.09.06. 19:34:55Ez egy vélemény, amit tiszteletben tartok. De nagyon nem értek vele egyet. Nincs könnyű meccs! Elfelejteni azonnal! És holnap teljes gőzzel a legjobb csapattal felállni, hogy formába lendüljön a csapat, és meglegyen a győzelem, amit nem írhatunk még be az ellenőrzőbe!Fernando írta: ↑2022.09.06. 15:34:33Két abszolút nyerhető meccsünk jön papíron jóval gyengébb ellenfelek ellen. Ez a Cadiz sem a tavalyi Cadiz, ahogy mi sem vagyunk a tavalyi Barca. Remélem rotal Xavi és nem toljuk ész nélkül Lewat, Raphinhat meg Pedrit ezen a két meccsen is. Megnézném Kessiet a kezdőben valamelyik meccsen és remelem Busi is egyet a padon kezd, valamint bedobjuk Depayt is. A tippem a kezdore szerdára:
Ts, SR-Kounde-Chris-Alba, Pedri-Busi-de Jong, Ferran-Lewa-Raphinha
Csere: Kessie, Depay, Fati, Dembele, Pique
Hétvégére:
Ts, Bellerin-Araujo-Kounde-Balde, de Jong-Kessie-Gavi, Fati-Lewa-Dembele
a csapatnak így kell gondolkodnia ezen a szinten, viszont nem mi szurkolók állunk oda a pályára. mi igenis kimondhatjuk, h egy Cadizt várhatóan könnyebb lesz megütni, mint egy Sevillát, mégha égtünk már meg sokszor is (ahogy minden csapat).drobika írta: ↑2022.09.06. 19:34:55Ez egy vélemény, amit tiszteletben tartok. De nagyon nem értek vele egyet. Nincs könnyű meccs! Elfelejteni azonnal! És holnap teljes gőzzel a legjobb csapattal felállni, hogy formába lendüljön a csapat, és meglegyen a győzelem, amit nem írhatunk még be az ellenőrzőbe!
Ez egy vélemény, amit tiszteletben tartok. De nagyon nem értek vele egyet. Nincs könnyű meccs! Elfelejteni azonnal! És holnap teljes gőzzel a legjobb csapattal felállni, hogy formába lendüljön a csapat, és meglegyen a győzelem, amit nem írhatunk még be az ellenőrzőbe!Fernando írta: ↑2022.09.06. 15:34:33Két abszolút nyerhető meccsünk jön papíron jóval gyengébb ellenfelek ellen. Ez a Cadiz sem a tavalyi Cadiz, ahogy mi sem vagyunk a tavalyi Barca. Remélem rotal Xavi és nem toljuk ész nélkül Lewat, Raphinhat meg Pedrit ezen a két meccsen is. Megnézném Kessiet a kezdőben valamelyik meccsen és remelem Busi is egyet a padon kezd, valamint bedobjuk Depayt is. A tippem a kezdore szerdára:
Ts, SR-Kounde-Chris-Alba, Pedri-Busi-de Jong, Ferran-Lewa-Raphinha
Csere: Kessie, Depay, Fati, Dembele, Pique
Hétvégére:
Ts, Bellerin-Araujo-Kounde-Balde, de Jong-Kessie-Gavi, Fati-Lewa-Dembele
ha tippelni kellene
Igen, azért a B csapatunk bár nem rossz, de nem is az, akik stabilan végigvernek bárkit. Meg itt 2 pont veszteség alighanem komolyabb (anyagi szinten is) következényekkel járna, mint mondjuk egy spanyol kiscsapat ellen a bajnokságban. Ott még lehet hosszútávon javítani, itt meg ilyen halálcsoportban katasztrófa lenne, iszonyú nyomással a 2 nagycsapat ellen. Nyomással pedig egyelőre még nem biztos, hogy meg tudunk birkózni, akárhogy is játszunk.Andris írta: ↑2022.09.05. 10:12:27Piquén, Kessién és Lewa tartalékolásán én meglepődnék, de Ferran, Alba és FdJ borítékolható, és kell is nekik a játék, mert ők abszolút 12. embereknek tűnnek eddig Xavi fejében. Valószínűnek tartom Robertot a szélen, és Christensent is középen.
Ennél egyszerűbb meccsünk nem lesz idén papíron, de azért elszórakozni sem szabad. Érdekes lesz, hogy mennyit vállal be Xavi.
Piquén, Kessién és Lewa tartalékolásán én meglepődnék, de Ferran, Alba és FdJ borítékolható, és kell is nekik a játék, mert ők abszolút 12. embereknek tűnnek eddig Xavi fejében. Valószínűnek tartom Robertot a szélen, és Christensent is középen.visca el barca írta: ↑2022.09.04. 20:20:41Araujo, Eric, Gavi and Dembele will NOT start against Viktoria Plzen in the Champions League. Xavi decided that rotations should be made after Sevilla. [@ffpolo
Sztem alba, pique, christensen, kessie tuti kezdo lesz. Sőt, sanszos h lewy is csak pados lesz.
Alba biztos, de a másik háromban nem vagyok biztos így, hogy most egy percet sem játszottak.visca el barca írta: ↑2022.09.04. 20:20:41Araujo, Eric, Gavi and Dembele will NOT start against Viktoria Plzen in the Champions League. Xavi decided that rotations should be made after Sevilla. [@ffpolo
Sztem alba, pique, christensen, kessie tuti kezdo lesz. Sőt, sanszos h lewy is csak pados lesz.
Igen, és ez nem csak egy meccs, idén mindkét rangadójukat eléggé elrontották, bár ma ugye nem volt pl. Lukaku sem. Ez eddig nem az elmúlt két év stabil, szervezett, erős Intere, de mivel a játékosállomány nem változott, bármikor összeállhatnak.visca el barca írta: ↑2022.09.03. 19:58:57Vegigneztem a milan intert, hát őszintén szólva nem egy nagy eresztés ez a kék-fekete csapat. Nyilvan egy meccsből túl sok kovetkeztetest nem lehet levonni, de kis odafigyeléssel oda-vissza üthetőek