Barca videók és összefoglalók
Tisztelt Kollegák!
Úgy látom a topic egy kicsit visszafogott mostanában - meccsek hiányában ez teljesen érthető -, ezért arra gondoltam érdemes lenne egy kis visszatekintőt nézni az elmúlt BL szezonról. Fogtam magam és összeállítottam egy kis klippet mindannyiunknak a tavalyi fantasztikus menetelésről. A link, mely remélem működik is:
http://rapidshare.de/files/26127960/BarcaBL.wmv.html
A file mérte kb 85 MB, de úgy gondolom jól sikerült és érdemes letölteni. Egyetlen utasítás tartozik hozzá:HANGERŐT RÁ!!!
Jó szórakozást mindenkinek, remélem elnyeri tetszéseteket az összeállításom!
Úgy látom a topic egy kicsit visszafogott mostanában - meccsek hiányában ez teljesen érthető -, ezért arra gondoltam érdemes lenne egy kis visszatekintőt nézni az elmúlt BL szezonról. Fogtam magam és összeállítottam egy kis klippet mindannyiunknak a tavalyi fantasztikus menetelésről. A link, mely remélem működik is:
http://rapidshare.de/files/26127960/BarcaBL.wmv.html
A file mérte kb 85 MB, de úgy gondolom jól sikerült és érdemes letölteni. Egyetlen utasítás tartozik hozzá:HANGERŐT RÁ!!!
Jó szórakozást mindenkinek, remélem elnyeri tetszéseteket az összeállításom!
Visca el BARCA!
-
- Entrenador del Barça
Ja ténylegEnrique írta:Hááát, nem véletlenül linkeltem ám be őket... Kipróbáltam, az összes működik...![]()
Jobb katt rá, aztán cél mentése más néven. Jónak kell lennie.

Kösz szépen, teljessé tetted a gyűjteményemet.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Entrenador del Barça
Tudom, hogy már az új szezonra készülünk, mi, szurkolók is, de azért had tekintsek egy kicsit vissza. Sajnos ilyen-olyan okok miatt hiányzik néhány meccs-összefoglalóm. Nagyon hálás lennék, ha valaki be tudná linkelni az alábbi meccsek letölthető öf.-ját:
1. Ford. Alavés 2005.08.27.
2. f. Mallorca 05. 09.11
3. f. At. Madrid 05.09.18.
5. f. Betis 05.09.24.
31. f. Real 06.04.1.
Előre is köszi.
1. Ford. Alavés 2005.08.27.
2. f. Mallorca 05. 09.11
3. f. At. Madrid 05.09.18.
5. f. Betis 05.09.24.
31. f. Real 06.04.1.
Előre is köszi.
2006. május 17., 2009. május 27.,
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.as.com/comunes/2006/barcelon ... nidos.html
Érdemes meghallgatni őket, hatalmas élmény!
Ajánlom a RM elleni Eto'o gólt, és Roni első gólját a Depor elleni 3-2-es meccsen.
Érdemes meghallgatni őket, hatalmas élmény!

Ajánlom a RM elleni Eto'o gólt, és Roni első gólját a Depor elleni 3-2-es meccsen.

Sziasztok!
Tegnap láttam az eurosporton, hogy egy kisfiú odarohant Ronihoz az edzésen brazil mezbe és kérte a pólóját! Ezt a vidót nem tudja valaki honnan tölthetném le?
Tegnap láttam az eurosporton, hogy egy kisfiú odarohant Ronihoz az edzésen brazil mezbe és kérte a pólóját! Ezt a vidót nem tudja valaki honnan tölthetném le?
Ezzel az a baj h a megauplodon van, és ott meg azt írja ki nekeem h a magyaroknak engedélyezett 100 slot foglalt, és nem tok letölteniMilus írta:http://www.fcb-videos.com/autres_saisons.htmlMorminho írta:Nincs vkinek véletlen videója az 1992-es BL győzelemről? A gólról, meg esetleg az ünneplésről! Előre is kösz, fontos lenne:)
Lap alján keresd!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador del Barça
Évek óta keresem ezt a gólt, most sem ezért néztem be ide, nem hittem volna, hogy valaki még emlékszik erre....Enrique írta:Ezt tessék letölteni: Overmars vs Liverpool
Amúgy nem lenne semmi különös a gólban, csakhát' 23 passz után született...![]()
Szerintem vannak, akik emlékszenek rá.
![]()
Ezer köszönet!
- Milus
- Jugador del Barça
http://www.fcb-videos.com/autres_saisons.htmlMorminho írta:Nincs vkinek véletlen videója az 1992-es BL győzelemről? A gólról, meg esetleg az ünneplésről! Előre is kösz, fontos lenne:)
Lap alján keresd!
Visca el B a r ç a
Més Que Un Club

Nincs vkinek véletlen videója az 1992-es BL győzelemről? A gólról, meg esetleg az ünneplésről! Előre is kösz, fontos lenne:)
-
- Capitá del Barça
Na, de legalább ennyit igazán odabökhetett volna vmelyikőtök.Enrique írta:... Őőőő, talán nem találta meg senki...Sylvinho_ írta:Jó lenne, ha vki válaszra méltatna már.![]()

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.