Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.01. 11:57:36

Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar

kimaradt. Douglas, Masip, Vermaelen, Piqué, Montoya.
egyszer majd remélem valaki lenyilatkozza, vagy megírja egy könyvben, hogy mi az oka Montoya mellőzésének. személyes konfliktus, vagy nem edz elég keményen.. kitudja.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.11.01. 11:11:25

Nálam: Ter Stegen-Montoya, Piqué, Bartra, Alba-Rakitic, Xavi, Busi-Messi, Ney, Suarez. Messinek meglesz a rekord, Alvesre, Bravora, Maschra ráfér a pihenő, Piquét ellneben folyamatosan nyomatni kell, magára kell találnia. Suarezt nagyon várom, remélem meglövi az elsőt ma. Lényeg a 3 pont, és az, hogy folyamatosan az élen maradjunk. Ha a madridot tartani tudnánk tavaszig, jó sanszot látnék a bajnoki címre, addigra össze fogunk állni. Ehhez minden meccsen a 3pont kell, így ma is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.01. 08:49:14

egyáltalán: ideje lenne már egy STABIL kezdőnek is összeállni! ez az állandó variálás most nem ötletet, hanem bizonytalanságot sugall és nincsenek összeszokott csapatrészek, párok emberek....
nehéz (nekem) így is a madridi mélyütés után) újra jó kedvvel várni a meccseket, de otthon a Celtát nem csak hogy megverni de egy erőt sugárzó játékot produkálva kellene mutatni valamit... a felejtést (az időn túl) talán majd az hozhatja, ha a PSG-n javítunk.
messideco
Presidente del Barça

2014.11.01. 07:28:06

A Marca ilyet jósol:
Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Ez elég valószínű.

Rac1 rádiócsatorna:
Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.11.01. 00:23:31

Yokozuna írta:Nálam ez a csapat:
Bravo-Alves-Mathieu-Piqué-Adriano-Xavi-Mascherano-Rakitic-Messi-Suarez-Neymar
Lötyögéssel nem fogjuk megverni a Celtát. Pedig már előre látom a 0:0-ás első félidőt, aztán a görcsölést.
Kár, hogy nem adod neki oda előre a meccset.
Biztos vagyok, hogy a cikkben lévő kezdővel fogunk felállni, jót érzek, szerintem simán behúzzuk, Messi-rekord + Suárez meglövi első gólját + Neymar szokásosan betalál, 4-0 vagy 5-0 lesz. :D
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.10.31. 23:35:01

Nálam ez a csapat:
Bravo-Alves-Mathieu-Piqué-Adriano-Xavi-Mascherano-Rakitic-Messi-Suarez-Neymar
Lötyögéssel nem fogjuk megverni a Celtát. Pedig már előre látom a 0:0-ás első félidőt, aztán a görcsölést.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.10.31. 21:23:47

Feast4 írta: Egy C.B-Alves-Mathieu-Bartra/Mascherano-Alba-Busquets/Mascherano-Rakitic-Iniesta-Messi-Suarez-Neymar
Iniesta sérült. :| Remélem Rafinha veszi át a helyét a kezdőben.
Nem lenne az sem gond, ha ter-Stegen kapna már lehetőséget a bajnokságban, de nem tennék rá sokat, hogy a német kezd. Montoyát már meg sem merem említeni :mrgreen:

Idén elég stabil középcsapat benyomását kelti a Celta, a 6. helyen állnak. Igaz, hogy még szezon eleje van, elég közel vannak egymáshoz a csapatok, de nem szabad őket lebecsülni.

Ezek ellenére simább győzelmet várok, jó lenne felejtetni az 1 héttel ezelőtti kudarcot.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.31. 19:15:11

mess2009 írta:én azt mondtam a meccs előtt, hogy a támadó hármasunk az ami a javunkra dönthet. ami igazán elszomorít, hogy ez a hármas (is) megméretett és könnyűnek bizonyult. Neymart fokozatosan felőrölték, Messiből eleve hiányzik mostanság a pontosság a koncentráció és keveset is vállalt, Suarez annyiban csalódás, hogy éppen az erő hiányzott belőle, és nemhogy gólt de gólveszélyt sem hozott.
ezen túl: az a foci amit a Real játszik, hatékonyabb mert gyorsabb és kreatívabb egyszerre és mert a játékos állománya nemcsak abszolút értelemben erősebb de erre a stílusra is tökéletesen passzol.
ja : és van egy világklasszis edzőjük is. tavaly legalább annyi örömöm volt, hogy ezeket kiosztottuk, az idén????!! hoppá: már van egy kupánk!! :mrgreen:

Ezzel nem is vitatkozom, mert ez így van. De azért az hozzá kell tenni egy ezer éve épülő Madridról van szó és a támadóhármasunk most játszott előszörr együtt élesben. A mi csapatunk még kiforratlan. Szerintem az éven nem sok sót eszünk meg, de most, hogy már mindhárman bevethetőek, kezdhetik a csiszolgatást. A Celta ellen tökéletes lehet. Egy C.B-Alves-Mathieu-Bartra/Mascherano-Alba-Busquets/Mascherano-Rakitic-Iniesta-Messi-Suarez-Neymar kezdőre számítok. Illetve ennek örülnék. Ez a legütősebb felállásunk azt hiszem. Kéne egy kis önbizalomnövel erődemostráció!
Kép
BAudrey
Barça C

2014.10.31. 19:04:23

Köszi szépen.
Barcaforever írta:
BAudrey írta:Sziasztok! A segytségeteket szeretném kérni, mert valahogy el szeretnék juti a jövő heti Ajax - Barcelona meccsre. Épp kint leszek , viszont olyan 250 EUR körül találtam csak jegyeket. Azért ez elég húzós. Általában 100-150 EUR nál meg szokott állni. Aki meccsre jár, azoknak szólna a következő pár sor.Esetleg nem tudtok olyan oldalt , kapcsolatot, ahol max 100 - 150 EUR körül megállna a jegyár? Vagy egy álomvilágban élek? Köszönöm
Ezt az Utazás Barcelonába topicban szoktuk megtárgyalni.

Felmész az http://www.fcbarcelona.com" target="_blank oldalra, tickets, bankkártyával meg tudod venni és elküldik e-mailben. Az ott szereplú árak a "normál" árak. De sztem ha kinn leszel és elmetrózol a kék metroval és besétálsz a jegypénztárakhoz még aznap is lesz jegy.
messideco
Presidente del Barça

2014.10.31. 17:03:34

Holnap Suarezt, Bartrat és Montoyát akarom a kezdőbe. [-o< Meg egy Messi-duplát, és elégedett is lennék.
Kép
"And my heart will leave you never."
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.30. 08:29:25

én azt mondtam a meccs előtt, hogy a támadó hármasunk az ami a javunkra dönthet. ami igazán elszomorít, hogy ez a hármas (is) megméretett és könnyűnek bizonyult. Neymart fokozatosan felőrölték, Messiből eleve hiányzik mostanság a pontosság a koncentráció és keveset is vállalt, Suarez annyiban csalódás, hogy éppen az erő hiányzott belőle, és nemhogy gólt de gólveszélyt sem hozott.
ezen túl: az a foci amit a Real játszik, hatékonyabb mert gyorsabb és kreatívabb egyszerre és mert a játékos állománya nemcsak abszolút értelemben erősebb de erre a stílusra is tökéletesen passzol.
ja : és van egy világklasszis edzőjük is. tavaly legalább annyi örömöm volt, hogy ezeket kiosztottuk, az idén????!! hoppá: már van egy kupánk!! :mrgreen:
crixus
Entrenador del Barça

2014.10.30. 00:18:36

csababarca írta:Védelem mindegy hogy áll fel, középszer az egész, ha egy jó kp-szűrne előttük akkor nem domborodna ez ki.
Ezért nyomnám Mascheranot a kp-n,mert ott hasznosabb, ütközik, fut, szerel, leosztja.
Nagycsapatok ellen,ahol meg fontos a kp fölénye mehetne együtt a Masch-Busi vkp duó, előttük Iniesta-Rakitic, meg a nagy hármasból elől ketten.
Valahogy így kéne megoldani,mert nem engedhetjük meg,hogy egy chelsea,real, bayern csapatok ellen egy Busquets lézengjen a kp-n egyedül. Ezt nem bírja el a csapat. Elbírná,ha atom védelem lenne hátul...de így nem.
Egyetértek veled, legalábbis részben.
A Mascherano-Busquets-Rakitic-Iniesta négyes és két csatár támadásban kevés lenne.
Én a nagy meccsekre Rakitic-et vagy Busquets-et kiraknám. A védőmunkát tekintve inkább Busquets-et ültetném a padra. Rakitic és Mascherano jól szűrnének a kp-án és akkor nem okozna akkora gondot az elől lévő hármas védekezése (annak hiánya), főleg mert az ellenfél nem hagyhatná őket őrizetlenül. A Madrid ellen is a legfőbb baj szerintem pont a három kp-sal volt. Tulajdonképpen a Busquets.Xavi duóval a középpályánk súlytalanabb lett, mint a Madridé, így úgy mentek át rajtunk ahogy akartak. Na ezt egy Masch-Rakitic duó sokkal simábban megoldotta volna.

Előre viszont az Iniesta-Messi-Neymar/Suárez trió kevés, mind a négyen kellenek egyszerre, hogy kellőképpen lekössék a védőket és össze tudjanak játszani. Vagy ha valaki sérült, akkor a lehető legjobb pótlék kell a helyére.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.29. 23:27:51

Védelem mindegy hogy áll fel, középszer az egész, ha egy jó kp-szűrne előttük akkor nem domborodna ez ki.
Ezért nyomnám Mascheranot a kp-n,mert ott hasznosabb, ütközik, fut, szerel, leosztja.
Nagycsapatok ellen,ahol meg fontos a kp fölénye mehetne együtt a Masch-Busi vkp duó, előttük Iniesta-Rakitic, meg a nagy hármasból elől ketten.
Valahogy így kéne megoldani,mert nem engedhetjük meg,hogy egy chelsea,real, bayern csapatok ellen egy Busquets lézengjen a kp-n egyedül. Ezt nem bírja el a csapat. Elbírná,ha atom védelem lenne hátul...de így nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
pepG1991
Barça C

2014.10.29. 23:11:33

Kovbal88 írta:
Annyit fűznék hozzá, hogy utólag könnyű okosnak lennie, azt mondom Piqué és Mathieu volt nagyon gyenge.
A másik a madridnak nem csak ez a három helyzete volt, amit belőtt hanem volt ott még jó néhány. Gyengék vagyunk, de egy jó csapatösszeállítással lehet ez jobb
Neymar Suarez Messi
Iniesta Mascerano Rakitic
Alba, Bartha Mathieu Alves
T.Stegen
a kispadot inkább hagyjuk
Egyrészt, nem állítottam pellengére LE-t, csak leírtam, hogy szerintem Rakiticet előbb be kellett volna hozni, illetve, hogy Albat kellett volna kezdetnie Mathieu helyett. Az elején leirtam, hogy alapvetően nem tartottam rossz ötletnek xavit játszatását, hozzá is tettem, hogy stabil volt a csapat. Aztán pedig leírtam a szubjektív véleményemet, hogy én milyen felállasban játszattam volna a gárdát. Egy szóval nem írtam sehol, hogy ezzel nyertünk volna, egyszerűen csak kifejtettem a véleményemet. Amit aztán te is megtettél a válaszodban, én még sem fogom azt írni neked, hogy a gép/telefon/tablet elől könnyű okosnak lenni. Valamint sehol nem írtam, hogy a Madridnak 3 helyzete volt, csupán jeleztem, hogy szerintem a játékosok egyéni hibái, döntően befolyásolták a mérkőzést. Igen az első fél órában volt a Benzema kapufa, de akkor nekünk is volt ziccerünk, abszolút meccsben voltunk. A madridi helyzetek pedig a második, de főleg a harmadik gól után jöttek futószalagon, lévén, hogy kinyíltunk, mert támadni kellett. Az pesze elgondolkodtató, hogy a harmadik gólt követően, hiába nyíltunk ki még jobban, jó formán akkor sem tudtunk egy normalis helyzetet kialakítani. Zárójelben hozzá tenném azt is, hogy a Madrid gyözelmét is elismertem. Abbam viszont megegyezhetünk, hogy a későbbiek során a komoly összecsapásokon ennél kiegyensúlyozotabb és jobb játék kell majd. Visca el Barca!
Barcaforever
Director del Fútbol

2014.10.29. 22:29:48

BAudrey írta:Sziasztok! A segytségeteket szeretném kérni, mert valahogy el szeretnék juti a jövő heti Ajax - Barcelona meccsre. Épp kint leszek , viszont olyan 250 EUR körül találtam csak jegyeket. Azért ez elég húzós. Általában 100-150 EUR nál meg szokott állni. Aki meccsre jár, azoknak szólna a következő pár sor.Esetleg nem tudtok olyan oldalt , kapcsolatot, ahol max 100 - 150 EUR körül megállna a jegyár? Vagy egy álomvilágban élek? Köszönöm
Ezt az Utazás Barcelonába topicban szoktuk megtárgyalni.

Felmész az http://www.fcbarcelona.com" target="_blank oldalra, tickets, bankkártyával meg tudod venni és elküldik e-mailben. Az ott szereplú árak a "normál" árak. De sztem ha kinn leszel és elmetrózol a kék metroval és besétálsz a jegypénztárakhoz még aznap is lesz jegy.
Kép
BAudrey
Barça C

2014.10.29. 21:02:10

Sziasztok! A segytségeteket szeretném kérni, mert valahogy el szeretnék juti a jövő heti Ajax - Barcelona meccsre. Épp kint leszek , viszont olyan 250 EUR körül találtam csak jegyeket. Azért ez elég húzós. Általában 100-150 EUR nál meg szokott állni. Aki meccsre jár, azoknak szólna a következő pár sor.Esetleg nem tudtok olyan oldalt , kapcsolatot, ahol max 100 - 150 EUR körül megállna a jegyár? Vagy egy álomvilágban élek? Köszönöm
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.29. 10:51:00

Samper írta:
Kovbal88 írta:[
Annyit fűznék hozzá, hogy utólag könnyű okosnak lennie, azt mondom Piqué és Mathieu volt nagyon gyenge.
A másik a madridnak nem csak ez a három helyzete volt, amit belőtt hanem volt ott még jó néhány. Gyengék vagyunk, de egy jó csapatösszeállítással lehet ez jobb
Neymar Suarez Messi
T.Stegen
Minthogy Ini sérült, helyette én Sampert játszatnám. És Halilovicot leültetném a kispadra.
Azért azt te sem gondolod komolyan , hogy egy olyan játékost kezdetnél akinek eddig egy meccse van a Barcában ??? Ha olyan nagy istenkirálycsászár lenne akkor rendre ott ülne a padon vagy minden edzésen ott lenne , de ezek közül egyik sem teljesül még az edzéses része sem. Nagy tehetség és egyszer még meghatározó tagja lehet a Barcának de nem idén és nem is jövőre.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Samper
Director del Fútbol

2014.10.29. 08:55:28

Kovbal88 írta:[
Neymar Suarez Messi
T.Stegen
Minthogy Ini sérült, helyette én Sampert játszatnám. És Halilovicot leültetném a kispadra.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.10.29. 08:18:41

pepG1991 írta:Így utólag, azt mondom, hogy látva az első fél órát, szerintem nem feltétlen volt hibás döntés xavi játszatása. Nem azt mondom, hogy sziporkázott a csapat, de stabilan állt a lábán. Aztán jött Piqué és minden megváltozott. Még most sem tudom, hogy mi volt a célja azzal a mozdulatsorral. A hibát inkább abban látom, hogy LE félidőben nem cserélte le Xavit és küldte be Rakiticet, amikor már érezni lehetett az egyenlítő gólt követően, hogy lendületett kapott a Madrid. Mathieu pozícióját és játékat inkább nem minősíteném. Az Alba-Neymar kettőssel,akár a mérközést is meglehett volna nyerni az első félidőben. Suarezt viszont nem játszattam volna, inkább vagy Rakiticet raktam volna, vagy Mascheranot toltam volna fel Busquets mellé, Iniesta pedig kaphatott volna egy Messiéhez hasonló kötetlen szerepkört, nyilván több védekező feladattal. Suarez pedig jöhetett volna eredménytől függően, vagy a félidőben vagy egy picit később. Egy fáradtabb védelemmel találta volna magát szembe. Ami pedig a kh posztot illeti, hát itt nem igazán tudom, hogy mi lett volna a jó megoldás, talán a pique-mathieu kettős, megtámogatva egy Mascherano, Busquets szűrő párossal. Megérdemelten győzött a Madrid, de azt gondolom, hogy az első és harmadik gólt komoly egyéni hiba előzte meg, ami döntőem befolyásolta a dolgokat. A második gól esetében azt mondom, hogy szögletnél benne van a figyelmetlenség a kommunikációs zavar, de az első gólnál 2 ember biztosított középen, piqué mégis becsúszott, Iniestanak pedig minden fajta nehézség nélkül egyszerűen csak ki kellett volna engednie a labdát.
Neymar Suarez Messi
T.Stegen
pepG1991
Barça C

2014.10.29. 01:23:33

Így utólag, azt mondom, hogy látva az első fél órát, szerintem nem feltétlen volt hibás döntés xavi játszatása. Nem azt mondom, hogy sziporkázott a csapat, de stabilan állt a lábán. Aztán jött Piqué és minden megváltozott. Még most sem tudom, hogy mi volt a célja azzal a mozdulatsorral. A hibát inkább abban látom, hogy LE félidőben nem cserélte le Xavit és küldte be Rakiticet, amikor már érezni lehetett az egyenlítő gólt követően, hogy lendületett kapott a Madrid. Mathieu pozícióját és játékat inkább nem minősíteném. Az Alba-Neymar kettőssel,akár a mérközést is meglehett volna nyerni az első félidőben. Suarezt viszont nem játszattam volna, inkább vagy Rakiticet raktam volna, vagy Mascheranot toltam volna fel Busquets mellé, Iniesta pedig kaphatott volna egy Messiéhez hasonló kötetlen szerepkört, nyilván több védekező feladattal. Suarez pedig jöhetett volna eredménytől függően, vagy a félidőben vagy egy picit később. Egy fáradtabb védelemmel találta volna magát szembe. Ami pedig a kh posztot illeti, hát itt nem igazán tudom, hogy mi lett volna a jó megoldás, talán a pique-mathieu kettős, megtámogatva egy Mascherano, Busquets szűrő párossal. Megérdemelten győzött a Madrid, de azt gondolom, hogy az első és harmadik gólt komoly egyéni hiba előzte meg, ami döntőem befolyásolta a dolgokat. A második gól esetében azt mondom, hogy szögletnél benne van a figyelmetlenség a kommunikációs zavar, de az első gólnál 2 ember biztosított középen, piqué mégis becsúszott, Iniestanak pedig minden fajta nehézség nélkül egyszerűen csak ki kellett volna engednie a labdát.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.28. 23:20:32

aynas írta:Guillem Balague a Barcelona belsős újságírója
Balague egy bohóc, nem a barca belsős újságírója.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2014.10.28. 23:19:29

Chino írta:
palesz77 írta: Ó, ne legyél te abban olyan biztos.. :lol: Nem csodálkoznék, ha év végén jönnének a nyilatkozatok a játékosoktól, hogy "érzem magamban az erőt a folytatáshoz, és úgy gondolom még hasznára lehetek a csapatnak", a stáb meg bedobná a "Xavi/Alves még mindig a posztja legjobbja, örülnénk ha nálunk folytatnák, nagy hasznára tudnának lenni a csapatnak" kliséket, és még 1 évig boldogítanának minket. Őszintén csodálkoznék, ha a Xavi-Alves-Pedro-Pique kvartettből év végén 2 is távozna..

A Pedro-Piqué duó viszont 99%, hogy marad. Itt az dönthet talán, ha Vermaelen felépül és beilleszkedik a csapatba, akár stabil kezdőként, akkor Piqué szerintem lépni fog.

Pedro valószínűleg jövőre távozni fog. Idén is azért maradt , mert elment fő riválisa Alexis + LE. is maradásra bírta. Kell ennél több? (Mondjuk azóta már LE is megbánta.)
Emellett Pedroban is éget a bizonyítási vágy , azt gondolta , hogy majd ő bizonyít , amíg nem fog játszani Suárez , aztán majd megint kezdő lesz. Elhitte.
Hiába küzd , akar , hajt , egyszerűen nincs jobb szó rá , egy szerencsétlen. És az a fej , amikor kínjában röhög , saját magát múlja alul.
LE is védi (jó persze érthető , ez a dolga), hogy keményen eddz , satöbbi. hagyjuk már ezt , berúgja a gólokat vagy nem ?!
Pedro sem olyan hü**e mint amilyennek kinéz . 27 éves , tudja azt nagyon jól , hogy váltania kell jövőre , még egy nagy csapatban lenne helye.(Gondolok itt egy Arsenalra , mert arról mennek most a hírek.) Ha jövőre is marad akkor egy erős túlzással mondhatom azt , hogy vége a karrierjének. Lehet , hogy túlzó volt , de már az idei szezonban is elég szépen építi lefele a karrierjét.

Piquéről meg annyit , hogy kijelentette , hogy maradni fog , várható , hogy nem is fog elmenni.
Mennyi pénzt megadnék , azért , hogy egy Vermaelen - Barta duót lássak a védelem közepén. Van egy olyan érzésem , hogy Vermaval , egy Gabri Millito 2.0-t vettünk.
aynas
Capitá del Barça

2014.10.28. 22:00:15

http://somiserem.blog.nepsport.hu/archi ... hircsokor/" target="_blank

Guillem Balague a Barcelona belsős újságírója szerint a nagy meccseken nem fog működni a Neymar-Messi-Suárez trió. A beatwriter szerint Suárez támadásban beilleszthető a gépezetbe, a Clásicón is jól mozgott a labdával, de anélkül ő sem fog meghalni a pályán - védekezésben nem bírja el a csapat azt, hogy a támadótrió egyike sem zár vissza rendszeresen. Balague szerint a Bajnokok Ligájában nem engedheti meg magának senki, hogy három ember kiessen védekezésből, ma már teljes csapattal kell lezárni a területeket - bár a spanyol bajnokság nagy része ellen ez is elég lehet.

erről írtam a szombati vereség után. megnyugtat, hogy azt ami nyilvánvaló, nem én látom egyedül.
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.28. 13:30:33

palesz77 írta: Ó, ne legyél te abban olyan biztos.. :lol: Nem csodálkoznék, ha év végén jönnének a nyilatkozatok a játékosoktól, hogy "érzem magamban az erőt a folytatáshoz, és úgy gondolom még hasznára lehetek a csapatnak", a stáb meg bedobná a "Xavi/Alves még mindig a posztja legjobbja, örülnénk ha nálunk folytatnák, nagy hasznára tudnának lenni a csapatnak" kliséket, és még 1 évig boldogítanának minket. Őszintén csodálkoznék, ha a Xavi-Alves-Pedro-Pique kvartettből év végén 2 is távozna..
Én is tartok valami ilyesmitől, de ez függ attól, hogy a fiatalokkal mennyire akar majd számolni LE. Ha Rafinha-t komolyan gondolja és érkezne Halilovic, nem biztos, hogy Xavi nem lépne. Idén várható volt, hogy játszani fog, még ha többnyire csereként vagy kezdőként olyan 60 percet, jövőre már nem vagyok ebben biztos. Alves-el kapcsolatban viszont mi is az igazság? Zubi azt mondta nincs semmilyen opció a szerződésében és mivel nem hosszabbíthatunk, hála a transferbannak, mindenképp menni fog. Ezek szerint őt ki lehet lőni.
A Pedro-Piqué duó viszont 99%, hogy marad. Itt az dönthet talán, ha Vermaelen felépül és beilleszkedik a csapatba, akár stabil kezdőként, akkor Piqué szerintem lépni fog. Az egyértelmű, hogy Matyi előtte van és Mascheranot is inkább használja LE. Akkor legjobb esetben is csak 3.-4. számú védő lehetne. Ezt nem biztos, hogy el fogja fogadni.
És abban sem vagyok biztos, hogy Deu nem jön majd haza. Ha így folytatja a szezonban, komolyan el lehet gondolkodni a hazatérésén.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.28. 12:21:59

visca el barca írta:üdv!

xavitól és alvestől nem kell tartani, jövőre mindketten elmennek innen.

...

amgy vicces h minden évben igazolunk egy csomót, aztán a nagy meccseken, vhogy mindig ugyanaz a 11 ember játszik. ezt kellene elfelejteni de gyorsan.
Ó, ne legyél te abban olyan biztos.. :lol: Nem csodálkoznék, ha év végén jönnének a nyilatkozatok a játékosoktól, hogy "érzem magamban az erőt a folytatáshoz, és úgy gondolom még hasznára lehetek a csapatnak", a stáb meg bedobná a "Xavi/Alves még mindig a posztja legjobbja, örülnénk ha nálunk folytatnák, nagy hasznára tudnának lenni a csapatnak" kliséket, és még 1 évig boldogítanának minket. Őszintén csodálkoznék, ha a Xavi-Alves-Pedro-Pique kvartettből év végén 2 is távozna..

Az utolsó meg tényleg nagyon gáz, fb-on votl egy jó kép erről:
Kép
Válasz küldése