Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
még aztán belejöttünk 

na ezt már szeretem! egész jó kis második lett....
-
- Director del Fútbol
Denis és Robi

Denis is nagyon megérdemli,már a hétvégén is jól szállt be.
Köszi Tunyacsàp, a kekszedet àtveheted a rozsdàs ràkollòbanTunyacsap73 írta:Ő a nagy darab pasi, aki mindig ott van amikor cserélünk...Tivadar6 írta:A nagydarab pasi, aki mindig ott van, ha cserèlünk, milyen poziciòt tölt be nàlunk?

-
- Capitá del Barça
Ő a nagy darab pasi, aki mindig ott van amikor cserélünk...Tivadar6 írta:A nagydarab pasi, aki mindig ott van, ha cserèlünk, milyen poziciòt tölt be nàlunk?
- davi10
- Llegenda del Barça
Na elkezdtem nézni a meccset, erre még a végén gála lesz belőle 
Eddig az a a kevés amennyit láttam belőle (2. félidő) egész tetszetős, ez az Alena gyerek meg kifejezetten ügyesnek néz ki.

Eddig az a a kevés amennyit láttam belőle (2. félidő) egész tetszetős, ez az Alena gyerek meg kifejezetten ügyesnek néz ki.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Na jönnek a gólok azért.
nocsak?! mintha szót fogadtak volna! 

A nagydarab pasi, aki mindig ott van, ha cserèlünk, milyen poziciòt tölt be nàlunk?
-
- Director del Fútbol
Vidal is beköszönt 

Piqué nem játszott hiába.
Még hogy nem megy a játék.. 

-
- Capitá del Barça
Semedo de kár hogy nem jamaikai sose látja a fehér csíkot.. mindig túl Fut rajta.
-
- Director del Fútbol
Piqué 

-
- Jugador del Barça
Sajnos eddig nem tudtam nézni a mai meccset. Valaki írna egy rövid véleményt róluk?
És lehetőleg térjen ki Alcacerre, Denisre, Oriol Busquetsre és Alenára
Köszönöm!

De kár érte,ez gyönyörű volt most.
Piké
Piké

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sinya22 2017.11.29. 20:41:56-kor.
-
- Capitá del Barça
Nincs gond ezzel a meccsel,max annyi hogy nincs egy kiemelkedő,húzóember, olyan akiben lenne egy picivel több mint a többi játékosban..
- MatyiG
- Adminisztrátor
Lol, de jó, hogy itt mindig megy a sírás.mess2009 írta:szokták mondani..:..ez vagy az nem Barca szint.. nos akik ebben az alakulatban most a pályán vannak ,nagyjából Muncia szintet képviselnek... konkrétan egy ziccert sem sikerült ki körülményeskedniük 45 perc alatt - a gólt leszámítva (bár az a gólpassz is elég esetlegesnek tűnt...)
az hogy lassúak ok. ismert, de a némi sebességet felmutató Semédo-Vidal, vagy a Deulofeu-digne kettős is teljesen hatástalan.
illene javulni a másodikra.
Mit vártál egy ilyen betömörülő csapat ellen? Szerintem egész jól játszunk, a letámadás baromi jó például.
szokták mondani..:..ez vagy az nem Barca szint.. nos akik ebben az alakulatban most a pályán vannak ,nagyjából Muncia szintet képviselnek... konkrétan egy ziccert sem sikerült ki körülményeskedniük 45 perc alatt - a gólt leszámítva (bár az a gólpassz is elég esetlegesnek tűnt...)
az hogy lassúak ok. ismert, de a némi sebességet felmutató Semédo-Vidal, vagy a Deulofeu-digne kettős is teljesen hatástalan.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ez a Deulofeu minél többet játszik, annál rosszabb. Sajnálom, mert a hozzáállása nagyot változott pozitív irányba, de be kell látni, hogy kevés ide.
Semedo tetszik, a kis Buszkecc se rossz.
Semedo tetszik, a kis Buszkecc se rossz.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Deu bal oldalon sokkal veszélyesebb, mint jobbon. Sokszor írtam már, és nem csak én, hogy ott kéne játszatni.
Azért Vidal és Semedo egész jól összejátszanak a jobboson. Persze ez sörmeccs,de Semedo-nak sokszor egy ilyen játszótárs hiányzik.