gránit írta:A végén elég lazán játszott azért a Real. Egy téttel bíró utolsó 20 percben kaptuk volna az atomkontrákat, szerencsénk is volt, hogy nem játszott Bale. Matyi ott valóban nem középhátvéd volt, de úgy megforgatták párszor, hogy szegény nem nagyon tudta, merre hány méter. Szerintem is pozitív jelenség, hogy a kisebb csapatok ellen sorra hozzuk a meccseket kapott gól nélkül, de majd az igazán fontos, élet-halál meccseken, gondolok itt a BL egyeneses kieséses szakaszára, nem biztos, hogy ezt a képet fogjuk látni. Ne így legyen, én azt mondom. Egyszerűen csak óvatosabb lennék a védelem kérdésében. Jó pár hete egyébként én is ugyanezt gondoltam, hogy bár a védelmet érte szó akkor is, inkább elől nem éreztem az átütő erőt, de Suarez belelendülésével, ha erősödik a kémia ott elől, az sokat fog lendíteni az esélyeinken. Komolyabb meccseken meg szerintem nem kéne erőltetni Mathieu-t. Kisebb csapatok ellen OK, én szívesen nézném a Mascherano-Bartra-duót állandó jelleggel.
Egyetértek veled.
Mindenesetre jó lenne minnél jobban összekovácsolni a csapatot, és jó lenne egy stabil állandó kezdő. ( amiből természetesen kisebb meccseknél 1-2-3 embert rotálni, de nem folyamatosan meccsenként 9 embert változtatni)
Én is egy Masche-Bartra párost megnéznék,vagy egy Bartra- Matyi párost.
Szerintem a legjobb az úgy lenne, hogy Mascherano VKP, így kevesebb teher hárul a hátvédsorra, meg sokszor visszajön segíteni, és KH-ként egy Bartra- Piqué/Matyi párost.
Piquét csak akkor, ha így halad tovább, mert az utolsó 2 meccsen szerintem egész jól tette a dolgát, jó lenne ha visszalendülne ő is a formába.