Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.04.22. 20:42:19

Inigo egy sárgát kapjon majd össze, illetve ha bejön Koundé és Raphinha is.
Nem lenne jó felkínálni a Valladolid elleni meccsre, hogy 4-4 sárgával menjenek bele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.22. 20:31:40

Mondjuk asszem senki nem azt reklamálta, hogy kerüljön a kezdőbe mindenki fél év teljes csend után, hanem hogy kapjanak 10-15 perceket. :D Nem sok jóra számítok, mindkettőben gyakorlatilag 0 perc van hónapok óta. Aztán cáfoljanak rám. :) Lamine és a Cápa ha jó formában fociznak, az úgyis fél siker.

Ez gyakorlatilag egy őszi Osasuna 2.0, bátor húzás, de alighanem sajna muszáj.

Amúgy nem is teljesen értem, Araujo lesz jobboldalon, Fort meg kényszerposzton baloson? Vagy Inigo lesz balszélső? De akár még Eric is lehet jobbszélen, nem egyértelmű a helyzet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.04.22. 20:19:10

Lehet villantani, Fati, Fort is kezd.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.22. 20:18:04

Szczesny - Araujo, Eric, Iñigo Martínez, Fort - Gavi, Pedri, Olmo - Lamine, Ansu, Ferran

ezt már szeretem.
Kép
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.04.22. 18:39:50

Ennyi hiányzóval a keretében a Mallorca könnyebb ellenfél, mint bárki, aki jönni fog mostanában. Lehetne próbálkozni pár helyen, akár Pau Viktor, Fort és Fati is jöhetne hosszabban. DE, kell a legjobbakból is mint Yamal vagy Raphina.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.22. 18:33:56

Hansi Flick is thinking about starting Ansu Fati tonight.
— @tjuanmarti

na én örülnék neki.
Kép
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.04.22. 11:30:39

gránit írta:
2025.04.21. 11:32:33
... Persze kapusunk sincs, ...
Ezt a kijelentést vitatnám!
Kiváló kapusunk van!
bence0330

2025.04.22. 11:25:46

brazilfan írta:
2025.04.22. 09:50:31
Chino írta:
2025.04.21. 12:30:08
De taktika ide vagy oda két gólunk is egyéni hibákból kaptuk.
Igazság szerint mindhármat, a harmadik gól előtt Olmo lövőhelyzetből az ellenfélnek passzolt, aki egyből előrevágta a labdát, a túlságosan feltolt hátvédeink fölött. Nyilván nem véletlenül, vaktában vágta előre, a feltolt védelmünket többek között így lehet átjátszani. De kellett hozzá Olmo labdaeladása.
Pedrinek is volt egy labdavesztése (Moriba szerelte), amiből a Celta azonnal meglódult, de abból nem lett gól. Az első gólnál Szczesny is hibázott, de az már a végkifejlet volt, mert közvetlenül előtte a lesreállítás nem sikerült, a középen futó Iglesias a leshatárnál kapta a szélről érkező passzt.
Igen, ez a taktika azt is eredményezi hogy egy egyéni hibából nagy eséllyel gól lesz. Egy visszavontabb csapatnál ez nem így lenne. Cserében ők kevesebb gólt lőnek. Viszont így nálunk szerintem az egyéni hibák így teljesen mást jelentenek, én alig hívom annak. Szó szerint nyilván az, de nincs a világon az a csapat, amelyik hibátlanul játszik le meccseket, főleg sorban. Ez természetes, benne van. Az űrfoci ára.

Nyilván sérülésnek nem örülök, de azért jó, hogy Muriqi nem játszhat, az egyik legkellemetlenebb támadó szerintem a Ligában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.04.22. 11:31:09-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.04.22. 11:16:29

Hát igen, egyéni hibák voltak, de a kockázatos taktika tette őket súlyosabbá. Az Inter ellen valószínűleg célravezetőbb lenne egy óvatosabb harcmodor. A bajnokikon elmegy ez a taktika, de van, amikor még ilyen ellenfelek ellen is ráfázunk erre.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.04.22. 09:50:31

Chino írta:
De taktika ide vagy oda két gólunk is egyéni hibákból kaptuk.
Igazság szerint mindhármat, a harmadik gól előtt Olmo lövőhelyzetből az ellenfélnek passzolt, aki egyből előrevágta a labdát, a túlságosan feltolt hátvédeink fölött. Nyilván nem véletlenül, vaktában vágta előre, a feltolt védelmünket többek között így lehet átjátszani. De kellett hozzá Olmo labdaeladása.
Pedrinek is volt egy labdavesztése (Moriba szerelte), amiből a Celta azonnal meglódult, de abból nem lett gól. Az első gólnál Szczesny is hibázott, de az már a végkifejlet volt, mert közvetlenül előtte a lesreállítás nem sikerült, a középen futó Iglesias a leshatárnál kapta a szélről érkező passzt.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.22. 01:00:55

La Liga have NO INTENTIONS to change the kickoff time for Barcelona’s match against Real Valladolid on May 3, despite Barça requesting it.

Barcelona had formally asked for a rescheduling of the game from 9:00 PM CET to an earlier slot, either 2:00 PM, 4:15 PM, or 6:30 PM, since it takes place just before the UCL semi-final 2nd leg against Inter. However, La Liga have declined the request. [Mundo Deportivo]
Kép
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.04.20. 22:17:40
Troym írta:
2025.04.20. 18:51:13
Egy utolsó dolog:
A saját térfélen nincs les, a 3. Celta gólnál a legutolsó emberünk kb 70 méterre volt a kapujától, kb 20 méterre a félpályától, az milyen lestaktika szeretne lenni? Még a Celta csatár is 10 méterre a saját térfél szélétől kapta a labdát, kb 5-10 méter előnyben, ezt 17, 25, 33, 41 éves középhátvéd is tudja, hogy ilyet nem csinálunk.
Ez mind igaz, de az aztán tuti, hogy nem magától ment fel az egész védősorunk teljesen, mentünk az eredményért, all int toltunk, még a saját sztenderdünk szerint is. Én tutinak érzem, hogy edzői utasításra történt, innentől meg persz, hozhattak volna szuperextrát a védőink, de az meg nem elvárható.

Ez Flick ball, sőt, annak is az extremitása. Benne volt, hogy kapunk kettőt, és az is, hogy rúgunk hármat, és mindkettő bejött.
Ha megnézzzük a helyzeteket és gólokat, de igazából az egész meccset egyértelmű, hogy Raphinha és Baldé hiánya volt a meghaztározó. Ennek a két embernek a hiányát egyszerre (!) nem bírja el a csapat. Védelemben és támadásban is meghalt az oldal, Torres alapból beljebb játszik, visszaérni pedig képességeiből adódóan sem tud úgy mint a brazil, GM pedig amellett, hogy nem egy top játékos, ő is nagyon gyenge napot fogott ki. De taktika ide vagy oda két gólunk is egyéni hibákból kaptuk. Tek rosszul mérte fel a helyzetet (pár perccel később egy hasonló szituációban például nagyot fogott) nem egy kijátszott helyzetből, ahogy az Inoigo-De Jong bénázás is "ártatlan" volt. Ráadásul, ha nincs a feljebb tolt védelem, annyi labdaszerzés és lesreállítás ki nagyságrendekkel több veszélyes támadást építhetne fel az ellenfél, amiből jó eséllyel több gólt is kaphatnánk. Csak itt ez látványosabban jön ki, mind a pozitív mind a negatív oldala.

Tek-et és GM-et elővenni pedig nem korrekt. A tegnapi előtt zsinórban 11 meccsen 6 gólt kapott, köztük hat clean sheet (nem néztem utána, de szerintem ez egész Európában a legjobb stat). És bravúrokat is láthattunk tőle, de ez a szapult védelmünkről is elmondható. Eddig ráadásul a lengyel top kapusként volt beállítva aki simán elsőszámú kapus, veri MAtS-ot stb.
Ahogy GM teljesítménye is jó ideje nagyon korrektként van elkönyvelve, Inigo a liga idei legjobb védője stb.

Távolról sem hoztunk jó meccset, sok hiba volt elől és hátul is, főleg az első 2/-3-ában amit az ellenfél ki is használt, ezen javítani kell nem vitás, de nem kellene elfelejteni az eddigi zsinórban, hónapokon keresztül hozott játékot és eredményeket. Ahogy a BVB elleni 4:0 sem jelentette, hogy sima Inter/Bayern verés lesz.
Azt most meg sem említem, hogy nem először bizonyítja a csapat, hogy nincs lefutott meccs.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.04.21. 11:32:33

Én azt tartom hibának, hogy 1-0-ás vezetés után ilyen helyzetbe kerülünk. Vezetéssel a zsebünkben semmi nem indokolta, hogy így feltoljuk a védelmet. Persze kapusunk sincs, ez igaz, de ez még egy jó kapust is felesleges próbára tesz.
Troym írta:
2025.04.20. 09:58:53
GM helyett azonnal mást kell betenni kezdőként, én Inigot használnám
És meg is valósul az általam mindig támogatott 3 belső védős rendszer. Ahhoz viszont nagyon sok belső védő kell a keretbe, legalább 6, nálunk meg már az 5. leigazolása ellen is tiltakoznak (ami amúgy a 2 belső védős rendszer esetén is jól jönne, de nálunk még ezt is soknak tartják). De én személy szerint támogatom.
bence0330

2025.04.20. 22:17:40

Troym írta:
brazilfan írta:
2025.04.20. 14:14:13
Igen, abszolút. Olyan helyzetekbe, szituációkba vannak belekényszerítve, amelyeknek a megoldása sokkal ideálisabb életkorú középhátvédeknek sem lenne egyszerű, mi meg egy 17 évestől és egy 33 évestől várjuk el, hogy ha ilyen vagy olyan okból nem működik a lestaktika, akkor versenyt fussanak a leshatáron kiugró csatárokkal.
Fontos elismételni, hogy ezek a hátvédek jórészt csere nélkül hozzák le a szezont.
Egy utolsó dolog:
A saját térfélen nincs les, a 3. Celta gólnál a legutolsó emberünk kb 70 méterre volt a kapujától, kb 20 méterre a félpályától, az milyen lestaktika szeretne lenni? Még a Celta csatár is 10 méterre a saját térfél szélétől kapta a labdát, kb 5-10 méter előnyben, ezt 17, 25, 33, 41 éves középhátvéd is tudja, hogy ilyet nem csinálunk.
Ez mind igaz, de az aztán tuti, hogy nem magától ment fel az egész védősorunk teljesen, mentünk az eredményért, all int toltunk, még a saját sztenderdünk szerint is. Én tutinak érzem, hogy edzői utasításra történt, innentől meg persz, hozhattak volna szuperextrát a védőink, de az meg nem elvárható.

Ez Flick ball, sőt, annak is az extremitása. Benne volt, hogy kapunk kettőt, és az is, hogy rúgunk hármat, és mindkettő bejött.
Peter
Director del Fútbol

2025.04.20. 19:45:02

Troym írta:
A taktika önmagában egy dolog, de éppen annyit ér avagy jelent, amennyire betartják.

Anélkül, hogy felmenteném a játékosainkat, hozzá kell tenni, hogy menni kellett az eredmény után, miközben az is nyilvánvaló volt a játék képe alapján, hogy nem 100-as a csapat teljesítménye, nem gördülékeny a játék, szenvedni kellett.
1-2 után azért cseréltünk, hogy fordítsunk miközben éppen a cserék után pár perccel jött a 3. Celta gól, amire gyorsan reagáltunk és visszajöttünk a meccsbe.

Természetesen jogos a kritika, de felálltunk, visszajöttünk és a végén a győzelem is összejött.
Troym
Director del Fútbol

brazilfan írta:
Igen, abszolút. Olyan helyzetekbe, szituációkba vannak belekényszerítve, amelyeknek a megoldása sokkal ideálisabb életkorú középhátvédeknek sem lenne egyszerű, mi meg egy 17 évestől és egy 33 évestől várjuk el, hogy ha ilyen vagy olyan okból nem működik a lestaktika, akkor versenyt fussanak a leshatáron kiugró csatárokkal.
Fontos elismételni, hogy ezek a hátvédek jórészt csere nélkül hozzák le a szezont.
Egy utolsó dolog:
Peter
Director del Fútbol

2025.04.20. 15:49:20

Ha nincsenek felküldve vagy feltolva, akkor minden más lenne.
Más játék, más szerzett és más kapott gólok.....stb.
:D

Oldalpassz visszatér sorozat újabb évada....?
brazilfan
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2025.04.20. 10:07:03
Brazilfan szerintem nem emberre értette, hanem taktikára. Mindenki fel van küldve, tegnap még jobban fel voltak, mint általában, azt meg tudjuk, hogy nem gyorsak. Valóban nehéz hibáztatni szerintem is őket, teljesen ki voltak szolgáltatva, tegnap még az átlagosnál is jobban.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.04.20. 13:25:19

Saviola írta:
2025.04.20. 10:22:26
Azt gondolom, hogy Flicknek az agyonnyert meccseken jóval többett kellett volna cserélnie, többször hozzányúlni a keret mélységéhez, de azért azt is látni kell, hogy a gálakezdő megbontása mit eredményez (Dortmund).
Szerintem meg minden agyonnyert meccsen megvolt az 5 csere, sajnos 11 csere nem engedelyezett...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.04.20. 12:11:27

Troym írta:
2025.04.20. 10:38:56
Szerintem vagy nem akarod érteni, amit írok, vagy szándékosan félreértelmezed.

- Ferminről nem is írtam, de ha szeretnéd leírom, hogy beállt a helyére Olmo és onnantól létezett a támadójáték. Ez nálam a csereszint definíciója, mert van valaki, aki adott poszton sokkal jobb.
Nyilván, egy ideális világban, ahol nem 2 meccsenként sérült, minden ép eszű ember Dani Olmot játszatná. Ebben egyetértünk. Hozzáteszem, csereként az eddigiek alapján sokkal látványosabban tett hozzá, mondjuk komolyabb következtetéseket nehéz is levonni, úgy, hogy folyamat lerokkan valamiben.

- Lewa 40 gólos mégis mindig el van mondva mindennek. Azért "védem" mert nem értem még mit akar bárki egy 36-37 éves középcsatártól? Ennyi a dolga.
Ezt már körbejártuk párszor, nem is kezdek bele. :)

- Gavi tegnap beállt, de 1-2 durvaságon kívül sok másra én nem emlékszem tőle, de őt sem hoztam szóba eddig. Most épp nem hoztad szóba, de ezekre a "durvaságokra" valszeg megint csak én nem emlékszem.

- Araujot szerdától tegnapig a fél fórum eladná, mert hibázik, Inigo, Cubarsi meg így-úgy jobb, meg előrejáték, tudomisén? Nem érzel ellentmondást? Kapjuk a góloökat Araujoval is, nélküle is, akkor nem ő lesz a probléma...(nem is önmagában Inigo és nem is Cubarsi egymaga)
Szerintem mindegyiknek voltak gyenge meccsei, meg kiemelkedőek is, de az, hogy, ha valamelyik hibázik, máris az a jobb, aki a padon ül, elég bagatell.

- Védem Fati, Torre, stb cseréket, később leírod, hogy Flick keveset cserél és ez a baj valójában?
Akkor itt mit állítasz?
Döntsd el először, hogy akkor kellenek-e az "agyonnyert" meccsekre. vagy sem.
Szerintem fel kellett volna építeni őket egy 10-20 perces használható szintre, de mindegy.
Azt állítom, amit fentebb is, Ara esetében. Ha valaki gyenge teljesítmént nyújt, akkor az lenne jobb, aki a padon ül, mert miért nem az játszik? Kellettek volna, igen, lehetett volna őket többet használni, igen, ugyanitt tartanánk? Nem biztos. [Itt arra gondolok, ha pl. B kerettel kezdtünk volna, nem a meccs közbeni cserékre.] Összességében az nem szimpatikus, hogy vannak játékosok, akik bármit csinálhatnak, kikezdhetetlenek, illetve vannak olyanok, akik egy rossz passz után már megye III-as szintre kerülnek. Te ugyanezt nehezményezed, mégis ugyanezt csinálod. De legalább abban egyetértünk, hogy G. Martin botrány. :)

Mindegy elengedem, te biztos érted a kritikáid. Písz.
:roll:
Troym
Director del Fútbol

2025.04.20. 10:38:56

Saviola írta:
Komolyan nem értem, milyen fixáció ez Nálad, hogy minden alkalmat megragadva végletekig:
- Védjed Lewa, Ara párost, meg, akik éppen a padon vannak, Fati, Chris, Torre stb, mert, ha játszanának, biztos minden jobb lenne.
- Szapuljad Cubarsí, Inigo, Gavi, Fermín sort egy rossz passz után, azonnal, el sem hagyta a lábukat a labda, már érkezik is a hsz., hogy max. csere szint és társai. :)

Igen, ennyi kapott gólban egyértelműen benne vannak a védők is, szerintem ezt mindenki látja, meg azt is, hogy, ha esetleg elúsznak a kupák, abban sáros lesz Flick nullához konvergáló rotációja is, nem is kicsit. De pl. Lewát szerintem senki nem szidta tegnap, pedig az első ziccerénél 6 méterről kettőt tévedett, utána meg a védőből szembeni ütemelőnyből kitöltötte a labdát a stadionból. De engedjük is el, nem akarok belemenni ebbe a vitába, mert totál parttalan, most, hogy lesérült, lehet bizonyítani a többieknek.

Azt gondolom, hogy Flicknek az agyonnyert meccseken jóval többett kellett volna cserélnie, többször hozzányúlni a keret mélységéhez, de azért azt is látni kell, hogy a gálakezdő megbontása mit eredményez (Dortmund).
Szerintem vagy nem akarod érteni, amit írok, vagy szándékosan félreértelmezed.

- Ferminről nem is írtam, de ha szeretnéd leírom, hogy beállt a helyére Olmo és onnantól létezett a támadójáték. Ez nálam a csereszint definíciója, mert van valaki, aki adott poszton sokkal jobb.

- Lewa 40 gólos mégis mindig el van mondva mindennek. Azért "védem" mert nem értem még mit akar bárki egy 36-37 éves középcsatártól? Ennyi a dolga.

- Gavi tegnap beállt, de 1-2 durvaságon kívül sok másra én nem emlékszem tőle, de őt sem hoztam szóba eddig.

- Araujot szerdától tegnapig a fél fórum eladná, mert hibázik, Inigo, Cubarsi meg így-úgy jobb, meg előrejáték, tudomisén? Nem érzel ellentmondást? Kapjuk a góloökat Araujoval is, nélküle is, akkor nem ő lesz a probléma...(nem is önmagában Inigo és nem is Cubarsi egymaga)

- Védem Fati, Torre, stb cseréket, később leírod, hogy Flick keveset cserél és ez a baj valójában?
Akkor itt mit állítasz?
Döntsd el először, hogy akkor kellenek-e az "agyonnyert" meccsekre. vagy sem.
Szerintem fel kellett volna építeni őket egy 10-20 perces használható szintre, de mindegy.

Mindegy elengedem, te biztos érted a kritikáid. Písz.
Saviola
Júdás 2, az áruló

Troym írta:
brazilfan írta:
2025.04.20. 09:34:54
Én nem a kiszolgáltatott helyzetbe hozott hátvédeket hibáztatom a kapott gólokért.
Ez nem feltétlen neked szól, de az elég komoly probléma, ha jelentős mennyiségű szurkoló, fórumozó, akár újságíró szerint nem a védelem mondott teljes csődöt egy héten belül másodszor, amikor az ellenfél középcsatára triplával zárja a meccset.

2 meccsen 6 gólt kaptunk, 5-öt lőttünk.

Lassan tényleg ott tartunk, hogy ezért a sok kapott gólért is Lewa a felelős, de halkan megkérdem, hogy a tegnapi 3 és hétközi 3 kapott gól valójában kinek a hibája?
Szczesny, Araujo és Lewa és le van tudva a probléma?

Még az sem kell, hogy most aztán XY takarodjon, mert hibázott, de ismerjük már el, hogy a védelem csődöt mondott kétszer, és mindenféle összetételben. Tegnap Inigo és Cubarsi, hétközben Araujo és Cubarsi számára volt megoldhatatlan Guirassy és Borja Iglesias 3 gólnál kevesebben tartása, pedig utóbbi 32 évesen kb 5 góllal állt a bajnokságban, finoman szólva sem klasszis szint.

Szerintem
- GM helyett azonnal mást kell betenni kezdőként, én Inigot használnám ott és GM akkor álljon be, ha van 2-3 gól előnyünk.
- EG ezentúl 50-50%ban osztozzon a játékperceken Frenkievel, mert katsztrófálisan körülményes ismét a holland, utolsó 5 meccséből 4szer gyenge volt.
- Araujo és Cubarsi osztozzon a khv posztokon per pillanat, de pl a Mallorca ellen betenném Christensent akár és elkezdeném visszahozni csere szintre
Komolyan nem értem, milyen fixáció ez Nálad, hogy minden alkalmat megragadva végletekig:
- Védjed Lewa, Ara párost, meg, akik éppen a padon vannak, Fati, Chris, Torre stb, mert, ha játszanának, biztos minden jobb lenne.
- Szapuljad Cubarsí, Inigo, Gavi, Fermín sort egy rossz passz után, azonnal, el sem hagyta a lábukat a labda, már érkezik is a hsz., hogy max. csere szint és társai. :)

Igen, ennyi kapott gólban egyértelműen benne vannak a védők is, szerintem ezt mindenki látja, meg azt is, hogy, ha esetleg elúsznak a kupák, abban sáros lesz Flick nullához konvergáló rotációja is, nem is kicsit. De pl. Lewát szerintem senki nem szidta tegnap, pedig az első ziccerénél 6 méterről kettőt tévedett, utána meg a védőből szembeni ütemelőnyből kitöltötte a labdát a stadionból. De engedjük is el, nem akarok belemenni ebbe a vitába, mert totál parttalan, most, hogy lesérült, lehet bizonyítani a többieknek.

bence0330

2025.04.20. 10:07:03

Troym írta:
brazilfan írta:
Én nem a kiszolgáltatott helyzetbe hozott hátvédeket hibáztatom a kapott gólokért.
Ez nem feltétlen neked szól, de az elég komoly probléma, ha jelentős mennyiségű szurkoló, fórumozó, akár újságíró szerint nem a védelem mondott teljes csődöt egy héten belül másodszor, amikor az ellenfél középcsatára triplával zárja a meccset.

- GM helyett azonnal mást kell betenni kezdőként, én Inigot használnám ott és GM akkor álljon be, ha van 2-3 gól előnyünk.
Utóbbin egy idejeén is gondolkodom, nem lehetne-e a pályán egyszerre kvázi 4 középhátvéd. Az a baj, hogy egyiknek sincs sebessége a szélső poszthoz, Arának nyilván, de ő meg jobblábas, és még azzal is necces. A másik gond, hogy ha leveszed ezt a meccset, meg kb a szezonban még kettőt, akkor Inigo toronymagasan a legjobb védőnk, őt necces kivenni középről, de szerintem is érdemes lenne megfontolni, mert annyira gyenge Martin. Fortért hatalmas kár, továbbra is 50 milliós játékost éreznék benne rendszeres lehetőséggel mostanra.

Brazilfan szerintem nem emberre értette, hanem taktikára. Mindenki fel van küldve, tegnap még jobban fel voltak, mint általában, azt meg tudjuk, hogy nem gyorsak. Valóban nehéz hibáztatni szerintem is őket, teljesen ki voltak szolgáltatva, tegnap még az átlagosnál is jobban. Nem csak a feltolt védelem miatt, hanem a középpályás szűrésünk is messze a szezon nagy része alatt volt, Pedri sorra vesztette a labdákat, DJ meg szintén maga alatt focizott. Dortmund ellen meg mindenki gyenge volt, én azt a meccset egy az egyben elfelejteném több okból kifolyólag is, tét néllküli, stb.
Troym
Director del Fútbol

brazilfan írta:

2 meccsen 6 gólt kaptunk, 5-öt lőttünk.

Lassan tényleg ott tartunk, hogy ezért a sok kapott gólért is Lewa a felelős, de halkan megkérdem, hogy a tegnapi 3 és hétközi 3 kapott gól valójában kinek a hibája?
Szczesny, Araujo és Lewa és le van tudva a probléma?

Még az sem kell, hogy most aztán XY takarodjon, mert hibázott, de ismerjük már el, hogy a védelem csődöt mondott kétszer, és mindenféle összetételben. Tegnap Inigo és Cubarsi, hétközben Araujo és Cubarsi számára volt megoldhatatlan Guirassy és Borja Iglesias 3 gólnál kevesebben tartása, pedig utóbbi 32 évesen kb 5 góllal állt a bajnokságban, finoman szólva sem klasszis szint.

Szerintem
- EG ezentúl 50-50%ban osztozzon a játékperceken Frenkievel, mert katsztrófálisan körülményes ismét a holland, utolsó 5 meccséből 4szer gyenge volt.
- Araujo és Cubarsi osztozzon a khv posztokon per pillanat, de pl a Mallorca ellen betenném Christensent akár és elkezdeném visszahozni csere szintre
brazilfan
Entrenador del Barça

Húsvéti feltámadás. Persze feltámadni csak tetszhalott állapotból lehet, ez a kómaszerű lézengés az első félidőben meg is volt. De az egyéni hibák ellenére sem bántanám a játékosokat, nem ők tehetnek arról, hogy emberfeletti teljesítményt várnak el tőlük, amely a következő hetekben csak fokozódni fog.
Válasz küldése