Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.16. 16:58:09

LG írta:Én 4-0-s Barca sikerre tippelek.
Ezt az első meccs előtt irtam.
LG írta:Én 1-1 tippelnék, de az már nem hinném, h bejön. 1x volt Budán kutyavásár :lol:
Ezt a 2. után.
Ez van gyerekek, vki nem csak nézi a focit, hanem érti is 8)
A Barca-Chelsea meg egyértelműen előrehozott döntő. Az Arsenal nincs rossz formában, de azért nem hinném, h esélyesek lennének, a mencseszter meg egy vicc :lol: Szégyen volt a tegnapi játékuk is.
Ahogy irták itt alattam is: Hiddink a legnagyobb erőségük, amikor átvette a csapatot, akkor egy fos volt a chelsea, mióta átvette meg szárnyalnak. Ettől függetlenül meg lehet őket verni, de ahhoz a legjobb formánk kell :!:
Off: Látom, rajtam kivül is van itt Undertaker fan :lol:
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.16. 16:02:51

Na, most volt erőm regisztrálni, és van is erőm írni... :D

OTT VOLTAM MÜNCHENBEN!
Ááá, nagyon király volt... a Barca - táborban! FANTASZTIKUS VOLT!
Sose felejtem el...

Jó lenne kijutni Londonba is...
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.16. 15:59:29

lluisllach89 írta:
szajko írta:Hiddink eddig az aktuális csapataival mindig kiesett az elődöntőbe... :)
Kivéve mikor BEK-et nyert a PSV-vel :D

Őrült 1 meccs volt a Chelsea-Pool, de egyáltalán nem betonbiztosak hátul.
Nyernek idegenben 3-1-re, otthon vezetnek 3-2-re és innen olyan szituációba jutottak el hogy volt olyan periódus hogy 1 gólra van a Pool a továbbjutástól. Ha jól tom Ashley Cole nem fog játszani, otthon agyon kell őket verni :D
Nem biztosak hátul? Csak azért nem voltak biztosak mert nem játszott John Terry. De a Chelsea védelme Terry nélkül is jobb mint a miénk.
:?
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.04.16. 15:34:50

THEBoss írta:Április 23 Barcelona-Chelsea
Köszi
Kép
THEBoss
Barça C

2009.04.16. 15:34:19

Április 28 Barcelona-Chelsea
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.04.16. 15:32:16

nem tudja vaki hogy mikor lesz az elödöntö odavágo?
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.16. 13:59:14

szajko írta:Hiddink eddig az aktuális csapataival mindig kiesett az elődöntőbe... :)
Kivéve mikor BEK-et nyert a PSV-vel :D

Őrült 1 meccs volt a Chelsea-Pool, de egyáltalán nem betonbiztosak hátul.
Nyernek idegenben 3-1-re, otthon vezetnek 3-2-re és innen olyan szituációba jutottak el hogy volt olyan periódus hogy 1 gólra van a Pool a továbbjutástól. Ha jól tom Ashley Cole nem fog játszani, otthon agyon kell őket verni :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.16. 13:47:30

Az még rendben van. De már az hihetetlen teljesítmény hogy azokkal a csapatokkal sikerült elődöntőig jutnia. Guus Hiddink a legjobb. Még Fergie-nél is nagyobbra tartom. A holland edzők amúgy miért olyan jók?
Erre már nagyon rég óta felfigyeltem és valószínű azért mert szerintem a Hollandoknak van a legjobb felfogásuk arról hogy mi az igazi foci.
Ismeri valaki Rinus Michells-t?(biztos:D)
szajko
Director del Fútbol

2009.04.16. 13:23:58

Hiddink eddig az aktuális csapataival mindig kiesett az elődöntőbe... :)
The Undertaker
Barça C

2009.04.16. 11:30:11

Én nem a Chelseatől félek hanem az edzőjüktől :? Vmit biztos h kifog találni Hiddink,hogy megpróbálja megállítani a Barcát.Véleményem szerint a bajnokság,és a spanyol kupa meglehet 8)
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.16. 11:20:35

látom sokunkat foglalkoztat a triplázás.én úgy látom, a sp.kupa a leg biztosabban nyerhető, már csak azért is mert egy meccsen múlik, és azon hogy Guardi mennyire "hígítja" fel a csapatot.
Akövetkező a bajnokság, mert ott még elég sok meccs van ahoz hogy akár egy-két botlás is beleférjen.
a leg nehezebb (nem véletlenül) a BL, mert ott két meccs az élet, és bár sokan a Chelsea-nak örülnek jobban én nagyon félek...Drogba egyre inkább formába lendül és (bár lehet hogy ez csak az én tévhitem) a Barcának az egyik legnagyobb gondja a klasszisok semlegesítése, ez a svihák pedig hihetetlenül gólveszéjes igazi lesipuskás aki képes 60 pecig várni a megfelelő alkalomra... de azt aztán belövi.
csak még egy gondolat a Bayern meccsekről ( a tárgyilagos értékelés fontossága miatt)
volt ugye egy álom első, aztán egy szép második, és végül két kőkemény 3-4 félidő amit ha átlagolunk ott bújhat meg a Barca igazi játékereje.
miihii
KHAL

2009.04.15. 23:09:03

ozsimiki írta:Rangadókról akkor beszélhetünk majd,ha a sevilla meg villarreal is felébred tavaszi álmából,mert jelenlegi játékuk középcsapat szintet is allig éri el, így nem lenne csoda,ha madrid megverné őket még ilyen játékkal is.

persze ez nekünk is jól jöhet,h többiek ilyen tré formában vannak. rem maradnak is még egy ideig.
Abban igazad van,h a jelenlegi állás szerint nem annyira klasszikus rangadókról van szó,hisz' a 3. 18 pontra van tőlünk,és pölö a 4. is már 20ra a 2.tól...Valamint a véleményes forma miatt is,amit mutat a La Liga top csapatainak többsége.
De ettől függetlenül én úgy érzem,h több pontot tudnak elvenni a reáltól,mint tőlünk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.15. 22:58:24

Rangadókról akkor beszélhetünk majd,ha a sevilla meg villarreal is felébred tavaszi álmából,mert jelenlegi játékuk középcsapat szintet is allig éri el, így nem lenne csoda,ha madrid megverné őket még ilyen játékkal is.

persze ez nekünk is jól jöhet,h többiek ilyen tré formában vannak. rem maradnak is még egy ideig.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.04.15. 22:54:29

Brian 20 írta:
Triplázás? a BL hihetetlen messze van még időben és meccsek tekintetében is.
a spanyol kupa, ha komolyan vesszük meglehet a bilbao tud meglepetést okozni, de nem lehet baj ha odafigyelünk.
a bajnokság attól félek a reál csúnya játékkal, de nagyon hozza a pontokat. egy botlás és lőtávon belül vannak

Viszont egy botlás ott,és mi kerülünk kívül a látótávolságukon :wink: Nem tudom elhinni,h ez a játék elég tőlük,h hozni tudják a rangadók sorozatát.Nekünk sem lesz sétagalopp,de asszem vannak olyan formában a playáink,h rotálva is be tudjuk gyűjteni a kellő pontszámot...
Igaz,h megnehezíti a dolgunkat a BL,ami igen komolyan bepréselődött a nagy sorozatba,de van annyi erő a csapatunkban,h meg tudjuk oldani a feladatokat.Ha esetleg vért is kell ... izzadni miatta :wink:
A kupadöntőt pedig nem szabad félvállról venni,akkor meglesz.És nem hiszem,h pont a döntőben flegmáznának a fiúk.Pep sem engedné...
Szal én naon bizakodó vagyok.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Jayden
Jugador del Barça

2009.04.15. 22:24:08

socio66 írta:Kép
:)
Ribery szerzett egy idegenbeli mezt is :)
Hát igen hazai pályán cserélt egy henry-s mezt most vajon kivel cserélt.
Jól jönne Ribery cserének a chelsea ellen vagy az el classicon :)

Már meze van szval :D :wink: :lol:
Brian 20

2009.04.15. 22:04:18

Varga Tamás írta:
bali 15 írta:Most beszélnek arról hogy a Barcán nagyon sok múlik az idán arról hogy ledöntse az Angol hegemóniát. Párhuzamot vonnak a 2007-es Milánnal.
Végül is ők átgázoltak a Mu-n és a Pool-on, idén mi szerezhetünk nagy dicsőséget. De tényleg, miért jobb az angol bajnokság? Jobb a pénzügyi helyzet?
Amúgy hány meccset kell megnyerni hogy a Bajnokságot megnyerjük?
Amennyiben a Reallal szembeni egymás elleni eredmény a számunkra kedvezően alakul, akkor kettővel kevesebbet, mint a Madrid. Azaz: 6 pontot leadhatunk az előnyünkből. Ha hat meccset nyerünk, biztos bajnokok vagyunk - amennyiben a Real minden hátralévő meccsét megnyeri.
Azért nem árt megvizsgálni minden lehetőséget úgy, hogy a reál hozza minden meccsét:
A, a Real megver minket nagyobb különbséggel mint 0-2
akkor 3 pont lesz a hátránya és akkor az utolsó fordulóban ől el a bajnoki cím az utolsó meccsen egy döntetlen is elég lenne de addig minden meccset hozni kell
B, A real megver minket, de csak 1 góllal így jobban vagyunk az egymás elleni meccseken azonos pont esetén mi vagyunk a bajnokok így lettek ők két éve
C, döntetlen a Bernabeuban, akkor a real és köztünk marad a hat pont és két meccsel a a vége előtt hozzunk
d, ha megverjük a realt akkor 9 ponnt az előny és már a vége előtt hárommal bajnokok lehetünk tehát zsinórban hozzuk a következő 5 meccset megvan a cím abban a reál meccs is benne van.
nagyon közel vagyunk hozzá hogy 100 gólt rúgjunk a bajnokságban azért nem lenne rossz. De Guardiola első szezonja, így is fantasztikusra sikerült

Triplázás? a BL hihetetlen messze van még időben és meccsek tekintetében is.
a spanyol kupa, ha komolyan vesszük meglehet a bilbao tud meglepetést okozni, de nem lehet baj ha odafigyelünk.
a bajnokság attól félek a reál csúnya játékkal, de nagyon hozza a pontokat. egy botlás és lőtávon belül vannak
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.15. 20:46:47

Guardiola sztem nem véletlenül játszatta többször a kisebb csapatok ellen a fiatalabbakat, a nem kulcsebereket.:-) Majd a mostani meccseken fognak jól jönni, hogy a "nagyok" is pihenhessenek, esetleg ne kezdjenek, de 2. félidőben álljanak be, ha rosszul áll a meccs. Elég erős kerete van a csapatnak és bőven megléphető szvsz ez a taktikázás, hogy frissebbek legyenek a kulcsemberek a legfontosabb meccseken. Bár az a baj, hogy minden meccs nagyon fontos lesz, de a valencia ellen pl sztem nem kell mindenképpen a legerősebb kezdőt pályára küldeni. Ne kapjunk közben egy mentális pofont, én mindig azt mondom, hogy az tudja a legjobban megfogni a csapatokat. Ha nyerni tudnánk a Real ellen, akkor ők kaphatnának pofotn; a bajnokságon spórolhatnánk energiát. És akkor már nem is olyan vészes ez az összeállítás. :)

Meg lesz a triplázás! :D

Túl nagy az aláírásképed, vedd kisebbre!
S.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.15. 20:44:34

bali 15 írta:Most beszélnek arról hogy a Barcán nagyon sok múlik az idán arról hogy ledöntse az Angol hegemóniát. Párhuzamot vonnak a 2007-es Milánnal.
Végül is ők átgázoltak a Mu-n és a Pool-on, idén mi szerezhetünk nagy dicsőséget. De tényleg, miért jobb az angol bajnokság? Jobb a pénzügyi helyzet?
Amennyiben a Reallal szembeni egymás elleni eredmény a számunkra kedvezően alakul, akkor kettővel kevesebbet, mint a Madrid. Azaz: 6 pontot leadhatunk az előnyünkből. Ha hat meccset nyerünk, biztos bajnokok vagyunk - amennyiben a Real minden hátralévő meccsét megnyeri.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.15. 20:37:07

Most beszélnek arról hogy a Barcán nagyon sok múlik az idán arról hogy ledöntse az Angol hegemóniát. Párhuzamot vonnak a 2007-es Milánnal.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.15. 20:30:39

takivini írta:
Stoichkov írta:mindenki szídja a szövetséget, hogy milyen sorrendben vannak a bajnoki meccsek...

ezt rohadtul sorsolják nem????? :roll:
Nem a Spanyol bajnokság fordulói nem sorsolásos alapon következnek, valahogyan az előző bajnokság sorrendjéből alakítják ki... Nemtom miért nem jó a hagyományos módszer Spanyolhonban is. :D
Persze,h nem sorsolják teljes mértékben a meccseket,mert ha ez így lenne, akkor egy százmillióhoz esély lett volna kb arra,h a real mindig a mi előző ellenfelünkkel játszik. Sorsolás esetén biztosak lehetnénk benne, hogy ez egy hatalmas csalás ( nem beszélve arról,h a szerencsétlen csapat harmadik ellenfele a Villareal:D)
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.15. 20:30:27

Titinho írta:Április 18. Szombat: Getafe - Barcelona
Április 22. Szerda: Barcelona - Sevilla
Április 26. Vasárnap: Valencia - Barcelona
Április 28!!! Kedd: Barcelona - Chelsea (nincs 2 nap a meccsek között!!!)
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona (na itt lesz 4 nap regenerálódás, 5. nap meccs)
Május 06. Szerda: Chelsea - Barcelona
Május 10. Vasárnap: Barcelona - Villarreal
Május 13. Szerda: Ath. Bilbao - Barcelona (Király-kupa döntő)

Ha ránézek erre a sorsolásra, akkor nem a triplázás jut először az eszembe. Confused Szerintem nem létezik csapat amely ilyen sorsolás után triplázni tudna
Titinho! Ne légy kishitű! Összejöhet! :) Ha nincs is rá sok esély, meglehet a triplázás! :D De nagyon kemény lesz, az biztos! :?
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
takivini
Capitá del Barça

2009.04.15. 20:18:09

Stoichkov írta:mindenki szídja a szövetséget, hogy milyen sorrendben vannak a bajnoki meccsek...

Nem a Spanyol bajnokság fordulói nem sorsolásos alapon következnek, valahogyan az előző bajnokság sorrendjéből alakítják ki... Nemtom miért nem jó a hagyományos módszer Spanyolhonban is. :D
Kép
Stoichkov
Jugador d'estrella

2009.04.15. 20:01:59

mindenki szídja a szövetséget, hogy milyen sorrendben vannak a bajnoki meccsek...

sasi1
Entrenador del Barça

2009.04.15. 19:22:34

Titinho írta:Április 18. Szombat: Getafe - Barcelona
Április 22. Szerda: Barcelona - Sevilla
Április 26. Vasárnap: Valencia - Barcelona
Április 28!!! Kedd: Barcelona - Chelsea (nincs 2 nap a meccsek között!!!)
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona (na itt lesz 4 nap regenerálódás, 5. nap meccs)
Május 06. Szerda: Chelsea - Barcelona
Május 10. Vasárnap: Barcelona - Villarreal
Május 13. Szerda: Ath. Bilbao - Barcelona (Király-kupa döntő)

Ha ránézek erre a sorsolásra, akkor nem a triplázás jut először az eszembe. Confused Szerintem nem létezik csapat amely ilyen sorsolás után triplázni tudna
A Bl meccsek elötti bajnokink mindíg szombaton volt eddig, biztosan így lesz ezután is, a 48 óra pihenő előírás! Én annyira nem látom borúsan a dolgot, gondolom ilyenkor már nincsenek kemény edzések, 3-4 naponként meccs, közte meg taktikai megbeszélés, laza átmozgatás, meg pihenő - gondolom én.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.04.15. 19:04:45

Tegnapi meccsről sok mindent elmondani nem lehet, hoztuk a kötelezőt.Az biztos hogy Chelsea kemény dió lesz.Hazai pályán szerintem minimum 2 vagy 3 gólt ismét szereznünk kell.Kicsit tartok attól hogy Hiddink mivel nagy taktikus hírében áll kitalál valamit Barca megállítására.Bár ha fejben továbbra is rendet tud tartani Pep akkor egyenes út vezet a csúcsra.Mindenesetre eddig eljutottunk de ezzel még nem lehetünk elégedettek, mert aki ilyen játékerőt képvisel mint mi annak Bl-t kell nyerni.És ez így is lesz :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése