2015.03.14. 20:34:26
Valami hasonlót sejtettem, egy brusztolós, de azért magabiztos győzelmet. A meccs legjobbja szerintem Bartra. Amellett, hogy hiba nélkül hozta le a meccset, nagyon stabil volt és gyönyörű dolgokat mutatott.
SR kellemes meglepetés volt. Nem tartottam jó ötletnek Lucho-tól, hogy őt teszi be vkp-nak, de mindketten rámcáfoltak. A saját dolgát szinte tökéletesen megoldotta, labdákat szerzett, szerelt és többnyire jól is játszotta azt meg, a gondok akkor adódtak, mikor többet akart és túlvállalta magát. Ilyenkor sok esetben labdavesztés lett a vége.
Ami nagyon meglepett, hogy borzasztó pontatlanok voltunk. Sokszor a legegyértelműbb passzok is túl rövidek vagy hosszúak voltak. Úgy nyújtózkodtak a srácok egy-egy labdáért, hogy rossz volt nézni. Emellett sok gyors támadásunk akadt meg a pontatlan átadásokon. Persze hozzájárult az is, hogy nedves volt a fű, felgyorsult a labda, de játszottak már rosszabb talajon is.
SR mellett Rafinha is jól játszott. Aktív volt, folyamatosan kérte a labdát, bejátszotta az egész kp-t , de rá is jellemző volt sokszor a pontatlanság.
Messi feladta a leckét Cr-nek, ősszel még legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy megszorongatja a portugált a góllövőlistán, nemhogy megelőzi, ráadásul március közepére. Azok a szólók pedig... Nagyon durvák voltak.
mindent egybevetve nem volt rossz meccs, hoztuk a kötelezőt egy meglepően jó ellenféllel szemben, de mind szerdán, mind vasárnap ettől sokkal több kell, leginkább a támadóktól. Nem sérült le senki, Rakitic is pihenhetett egy kicsit, mindenki ott lehet a Madrid ellen.
Forca Barca!!!!