mess2009 írta:megnéztem a tavalyi 3:1 es meccs összefoglalóját, ..hát, mit ne mondjak - összeszorult a gyomrom....
nem is az a három, de amik ki maradtak?! jó a 11-es meglökte őket de mi pedig összezuhantunk rendesen. valami ott nagyon el lett szúrva...úgy hogy, attól csak jobb jöhet!
a rossz formát elfelejthetitek,habzó szájjal fognak ránk törni mert ez a nagy sanszuk a visszatérésre! kegyetlen meccs lesz.
Akkor tényleg nagyon összezuhant a csapat a 11-esnél, főleg mert szerintem sokan úgy érezték hogy nem is lett volna teljesen jogos...Meg persze ott volt a góltalansági rekord, és erre pont egy Ronaldo féle töri meg, és veri a mellét egy kérdéses 11-es miatt...

(Amúgy tényleg, mikor is lőtt utoljára gólt akcióból? kb úgy 2 éve)
Érezhetően sokkal gyengébbek voltunk akkor fejben, meg ugye nem is volt összeállva rendesen a csapat, MSN-ről nem is beszélve.
A tizi után teljesen összezuhantunk, a Real meg jól kihasználta és fordított.
Most talán ők gyengék fejbe, ha kapnak hamar 1 gólt, akkor szerintem jó eséllyel szét is esne a csapat mint a Schalke ellen, és akár olyan rape lenne a vége mint az Atleti elleni 4-0.
Ahhoz képest mostanában amikor hátrányba kerültünk, gyakran perceken belül válaszoltunk,esetleg fordítottunk is.
Remélem holnap is összeszedett lesz a csapat, és behúzzuk nagynehezen.
Persze avilág összes pénzét sokan odaadnánk egy szép többgólos győzelemért
(mellesleg meg is érdemelnék a realosok nagy része mert már eléggé elszálltak maguktól)
de megelégednék egy 1-0-val is 100%-ban.
Én a Real részéről a végleteket látom, padlógázzal vissza akarnak majd kerülni a rendes kerékvágásba és nyerni ellenünk, ha vezetést szereznek akkor akár meg se látszhat a mostani rossz formájuk, viszont ha mi vezetésre állunk akkor annál inkább összezuhanhatnak.