Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
Nem szeretném szaporítani a szót, mert nagyon sok HSZ van már a mai meccsel kapcsolatban, sok újat senki sem tud mondani.
Túlzás nélkül az év legnehezebb meccsére számítok, ennél már csak a visszavágó lesz keményebb, de menjünk csak szép sorban. A Chelsea egy hihetetlen stabil csapat, erős kerettel, a világ vitán felül egyik legjobb edzőjével, összeszokottak, masszívak és nagyon nagy taktikai tudásuk van. Mindezt fűszerezi az a tény, hogy már nyíltan lemondtak a bajnokságról (Hiddink), hajtja őket az elmúlt 2 év BL-kudarca, 1 elődöntő és 1 döntő, ráadásul utóbbi 11-esekkel ment el. Egy olyan csapatot fogunk fogadni, akik vért ittak. Ez már a Bajnokok Ligája elődöntője, nincs egyszerű meccs, kiváltképp a Chelsea ellen.
Nehéz eredményt tippelni, szinte majdnem lehetetlen. Mégis arra van a legnagyobb esély, hogy 1 góllal hozzuk és kapunk 1 gólt mi is, vagy szorosan, de megyünk 2 góllal. Egyébként az X és a vereség is simán benne van, leptek már meg minket elégszer. A kulcs, hogy az első gólt nem mi kaphatjuk. A Chelsea van olyan profi és gigászi csapat, hogy 1 gólos előnyben élvezi igazán a taktikai harcot, nagyon nehéz dolgunk lenne. Márpedig ez is benne van a pakliban.
Tökéletes 3 esélyes meccs, ne legyünk elfogultak, hogy több góllal nyerünk és jajj de sima lesz, mert reálisan értékelve azt mondhatjuk, hogy ez egy tipikus 3 esélyes játék, ami bárhogy elsülhet. A fogadóirodák 1.6-os oddsa pedig egy vicc, simán fizetnék 2x-es pénzt a Barcára, nem kell példákat említenem a múltból, hogy miért. Aggasztó a védelem egyik fele, Alves is formán kívül, Puyol hajmeresztő dolgokra képes mostanában, VV-t pedig ismerjük....Szögletből simán mattolhatnak, nem juthatnak pontrúgáshoz.
Az év legnehezebb meccse lesz, de nagyon drukkolok! HAJRÁ FIÚK! VISCA EL BARCA!
Túlzás nélkül az év legnehezebb meccsére számítok, ennél már csak a visszavágó lesz keményebb, de menjünk csak szép sorban. A Chelsea egy hihetetlen stabil csapat, erős kerettel, a világ vitán felül egyik legjobb edzőjével, összeszokottak, masszívak és nagyon nagy taktikai tudásuk van. Mindezt fűszerezi az a tény, hogy már nyíltan lemondtak a bajnokságról (Hiddink), hajtja őket az elmúlt 2 év BL-kudarca, 1 elődöntő és 1 döntő, ráadásul utóbbi 11-esekkel ment el. Egy olyan csapatot fogunk fogadni, akik vért ittak. Ez már a Bajnokok Ligája elődöntője, nincs egyszerű meccs, kiváltképp a Chelsea ellen.
Nehéz eredményt tippelni, szinte majdnem lehetetlen. Mégis arra van a legnagyobb esély, hogy 1 góllal hozzuk és kapunk 1 gólt mi is, vagy szorosan, de megyünk 2 góllal. Egyébként az X és a vereség is simán benne van, leptek már meg minket elégszer. A kulcs, hogy az első gólt nem mi kaphatjuk. A Chelsea van olyan profi és gigászi csapat, hogy 1 gólos előnyben élvezi igazán a taktikai harcot, nagyon nehéz dolgunk lenne. Márpedig ez is benne van a pakliban.
Tökéletes 3 esélyes meccs, ne legyünk elfogultak, hogy több góllal nyerünk és jajj de sima lesz, mert reálisan értékelve azt mondhatjuk, hogy ez egy tipikus 3 esélyes játék, ami bárhogy elsülhet. A fogadóirodák 1.6-os oddsa pedig egy vicc, simán fizetnék 2x-es pénzt a Barcára, nem kell példákat említenem a múltból, hogy miért. Aggasztó a védelem egyik fele, Alves is formán kívül, Puyol hajmeresztő dolgokra képes mostanában, VV-t pedig ismerjük....Szögletből simán mattolhatnak, nem juthatnak pontrúgáshoz.
Az év legnehezebb meccse lesz, de nagyon drukkolok! HAJRÁ FIÚK! VISCA EL BARCA!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Deus
- Boixos Nois
a poén az hogy én is álmodtam hasonlót, sőt egy harmadosztályú focicsapattól kaptunk kimademan írta:áhhhh!!!
Tegnap szörnyű rémálmom volt. Barátnőm költött fel mert szuszogtam és rúgkapáltam, le voltam izzadva meg fáztam ahogy kell ilyenkor!!!
Azt álmodtam hogy kikaptunk 3:1-re! Szörnyű volt....

Azt hiszem, hogy a közelgő chelsea meccs miatt aggódunk ennyit éjszaka...

-
- Capitá del Barça
áhhhh!!!
Tegnap szörnyű rémálmom volt. Barátnőm költött fel mert szuszogtam és rúgkapáltam, le voltam izzadva meg fáztam ahogy kell ilyenkor!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- csabimo
- Capitá del Barça
ööö Bizok a csapatban, föleg iniestában-messiben-toureban, ha mindenki hozza amit hoznia kell egy ilyen meccsen akkor nem lehet probléma...
Az i betü már meg van most már csak a pontot kell feltenni rá, mint a bl-ben mint a bajnokságaban...
Mindenkinek jó szurkolást, sok hazai gólt, szép játékot kivánok...( én megyek a spanok már várnak, meg a sörök
....
Az i betü már meg van most már csak a pontot kell feltenni rá, mint a bl-ben mint a bajnokságaban...
Mindenkinek jó szurkolást, sok hazai gólt, szép játékot kivánok...( én megyek a spanok már várnak, meg a sörök

Az a tény, hogy ilyen bivalyerős kezdővel hazai pályán eddig még csak nyertünk, és az estek 65%-ban gálával, teljes magabiztossággal tölt el.
Viszont az a tény, hogy már emberemlékezet óta nem tudunk úgy továbbjutni, hogy a Nou Camp-ba esedékes az odavágó, teljesen elbizonytalanít.
Viszont az a tény, hogy már emberemlékezet óta nem tudunk úgy továbbjutni, hogy a Nou Camp-ba esedékes az odavágó, teljesen elbizonytalanít.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nem is tudom mit szokás egy ilyen meccs előtt mondani, illetve szabad-e. Azt mondom, menjünk ki a pályára és mutassuk meg, mit is tudunk, focizzuk le őket. Bár hatalmas meccs várható, ádáz küzdelem, de én rég bíztam ennyire már a csapatban. Camp Noubaban, több mint 90 ezer ember előtt... fuh lesz hangulat azért. Első gólt kell csak begyötörni, utána elindul a Barca gépezet! Áh kezdődjön már el a meccs...

CSAK A BARCA!!!

CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hogy lehet az hogy ez a játékos keret Scolarinán 3-0 kapott ki a Unitedtől
a Pool tól 2-0 ra a Romától 3-1 re futni nem birtak a srácok mert állítólag erőnlétni problémájuk volt és Hiddink után már jó volt az erőnlét?????
A Hotspur már verte 1-0 ra a Chelsea-t!!!
a Pool tól 2-0 ra a Romától 3-1 re futni nem birtak a srácok mert állítólag erőnlétni problémájuk volt és Hiddink után már jó volt az erőnlét?????
A Hotspur már verte 1-0 ra a Chelsea-t!!!
A csapatnak egyetlen cél lebeghet a szeme előtt a győzelem és legkevesebb 2 golos előny kiharcolása.ha a középpályán dominálni tudunk akkor nem lehet nagy gond.Ini és Xavi ki tud bontakozni akkor meglesznek a helyzetek
golok
Nagyon fontos lesz, h az ellenfél pontrúgásait, h ''túl éljük''.a chelsea játékosai nagyon jól fejelnek és ha lehetőséget adunk nekik akkor azokat könyörtelenül ki fogják hasznáni
tippÉ3-0
nagyon nagy mecs lesz
hajrá fiúk 

Nagyon fontos lesz, h az ellenfél pontrúgásait, h ''túl éljük''.a chelsea játékosai nagyon jól fejelnek és ha lehetőséget adunk nekik akkor azokat könyörtelenül ki fogják hasznáni

tippÉ3-0
nagyon nagy mecs lesz

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Caesarka
- Jugador del Barça
Óh, hogy kapjátok be!SINCE 1899 írta:Én meg itt vagyok a stadionban,most váltottam pár szót Eto'o-val:)RonaldinhoX írta:Sziasztok!Itt vagyok kint a stadion előtt már nagyon várom a meccset!jó szurkolast minden eurobarcasnak!!!!!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Sziasztok!Itt vagyok kint a stadion előtt már nagyon várom a meccset!jó szurkolast minden eurobarcasnak!!!!!
Már alig várom az esti meccset!
Remélem sikerül előnyt szerezni a visszavágóra.
Hajrá FCB!
Remélem sikerül előnyt szerezni a visszavágóra.
Hajrá FCB!
- Skeraj
- Jugador del Barça
Lejátszottam a meccset Fifába Legenda szinten,más eredmény nem létezhet!!:DTZS írta:De szép is lenne.Skeraj írta:A tippem mára h 3-0ra nyerünk!Eto'o rúg 2-öt,Messi meg egyet.Az első félidőben 2-0 ide,aztán miután berugtuk a 3ikat visszaállunk és behuzzuk a meccset!
Remélem igazad lesz!

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Titinho
- Director del Fútbol
Nos...elérkezett az igazság órája. Jobban mondva az igazság 90 perce... 
Nem akarok sokmindent írni, csak már nem leszek gépközelben innentől, így most leírok néhány gondolatot.
Egyértelműen támadni kell, legalább 2 gólt kéne lőni nekik, ebben bízok is, hogy ennyit fogunk lőni. Nem nagyon szabadna kivárásra játszani, be kell darálni őket! Győzni győzni és győzni! Nagyon bízok most a csapatban, remélem, sőt nem is, inkább biztos vagyok benne, hogy az ÉV legnagyobb párharca lesz ma este! Óriási meccsnek nézünk elébe és nem kell mondanom, hogy mekkora óriási plusszt is adna egy szép győzelem a játékosoknak az El Clásico előtt.
SOM-HI TOTS!!!!! TOTS UNITS FEM FORCA!!!!!
Ezzel a videóval kívánok mindenkinek kellemes meccsnézést és Barca győzelmet:
http://www.youtube.com/watch?v=L5l-48lrhqk

Nem akarok sokmindent írni, csak már nem leszek gépközelben innentől, így most leírok néhány gondolatot.
Egyértelműen támadni kell, legalább 2 gólt kéne lőni nekik, ebben bízok is, hogy ennyit fogunk lőni. Nem nagyon szabadna kivárásra játszani, be kell darálni őket! Győzni győzni és győzni! Nagyon bízok most a csapatban, remélem, sőt nem is, inkább biztos vagyok benne, hogy az ÉV legnagyobb párharca lesz ma este! Óriási meccsnek nézünk elébe és nem kell mondanom, hogy mekkora óriási plusszt is adna egy szép győzelem a játékosoknak az El Clásico előtt.
SOM-HI TOTS!!!!! TOTS UNITS FEM FORCA!!!!!
Ezzel a videóval kívánok mindenkinek kellemes meccsnézést és Barca győzelmet:

http://www.youtube.com/watch?v=L5l-48lrhqk
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.04.28. 18:34:08-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
kicsit merész kijelentés, bár remélem igazad lesz. amúgy hallottál már ez Essien-Lampard-Ballack/esetleg Deco középpályás sorról? ez azért nem egy spanyol kiscsapat szint. úgyhogy én nem nézném le őket, főleg ha ekkora agy ül a kispadon(bár azért nálunk se kutya az edzőEntonii8 írta:Ma mindenhol csak azt hallom,h milyen szoros csata lesz ez a ma esti meccs... A Chelsea is támadni fog,stb. Akkor feltennék 1 költői kérdést: Hogy lehet úgy támadni,h közben nincs nálad a labda?!
Ez olyan mint ha fegyver nélkül indulnál el a háborúba...-->semmi esélyed..
(Chelsea-nél sem lesz labda!)
Tippem: 2vagy 3-0.

De szép is lenne.Skeraj írta:A tippem mára h 3-0ra nyerünk!Eto'o rúg 2-öt,Messi meg egyet.Az első félidőben 2-0 ide,aztán miután berugtuk a 3ikat visszaállunk és behuzzuk a meccset!
Remélem igazad lesz!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- Skeraj
- Jugador del Barça
A tippem mára h 3-0ra nyerünk!Eto'o rúg 2-öt,Messi meg egyet.Az első félidőben 2-0 ide,aztán miután berugtuk a 3ikat visszaállunk és behuzzuk a meccset!

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Ma mindenhol csak azt hallom,h milyen szoros csata lesz ez a ma esti meccs... A Chelsea is támadni fog,stb. Akkor feltennék 1 költői kérdést: Hogy lehet úgy támadni,h közben nincs nálad a labda?! 

Nem álmodozni kell...
Leomessi14 írta:Guddy mar lott golt a Chelseanak(Ha jol tudom 2-ot isNem biztos:)
Gudjohnsennek már a Barcát is sikerült kiejteni.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Guddy mar lott golt a Chelseanak(Ha jol tudom 2-ot isColos írta:Vagy Gudjohnsen.baas11 írta:DE Örülnék ha Hleb ejtené ki a Chelsea-t !!!Mekkora lenne már?!![]()