Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez igaz, bár "gyengébb" ősz mellett is jöttek a pontok.crixus írta:A Real ellen meg hiába győznénk, ha utána mondjuk a Celta ellen jönne újra a bukta. Idén pedig a Real sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt.
Ez viszont már elég durva ferdítés... Ha csak a januári meccseket nézzük, már akkor túllépi a csapat ezt a számot, de a Madrid is a negatív oldaláról. Az egész szezont tekintve meg majdnem annyi gólnál jár a bajnokságban a Barca, mint a Real, a kupában bizonyosan jóval többet is lőtt. Talán a BL-ben már nem. A játék képe meg megint olyan, hogy mindkét csapatnál előfordulnak a gyengébb teljesítmények, "mázlis" győzelmek...crixus írta: Nekünk volt 1-2 jó meccsünk, de ezen kívül gyengén játszottunk, nekik volt 1-2 rossz meccsük, de egyébként jól (eredményesen) játszottak. Van különbség. Sajnos.
Pedro csak abban a 3 védős taktikában férne be a csapatba (Alves kárára), amit a PSG ellen játszottunk az ősszel, máshogy nem. Más kérdés, hogy megérné-e a taktikai váltás Pedro kedvéért.Petr írta:Suárez úgyis középszer, helyette simán befér.palesz77 írta:Mert hogy máshogy jusson szóhoz? Egyedül az jut eszembe, hogy Ini helyett Messi, és akkor Pedro csatár, de Messi nem tudom mennyire élvezné, ha annyit kéne folyamatosan védekeznie - még ha javult is idén ebben.
Egyébként nekem sincs elképzelésem, hogy hogyan férhetne be (ebbe) a rendszerbe. Kiegészítőembernek tökéletes, de ha a csapat kap érte nyáron egy 20+ milliós ajánlatot felőlem mehet, Deulofeu úgyis visszatér, erre a szerepre pedig ő is tökéletes.
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz, de ha a spanyol nagy csapatokról van szó, akkor a két madridi csapaton és rajtunk kívül talán még a Valencia meg a Sevilla jöhetne szóba, de utóbbi kettő sem igazán elit kategória.A Real ellen meg hiába győznénk, ha utána mondjuk a Celta ellen jönne újra a bukta. Idén pedig a Real sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt. Nekünk volt 1-2 jó meccsünk, de ezen kívül gyengén játszottunk, nekik volt 1-2 rossz meccsük, de egyébként jól (eredményesen) játszottak. Van különbség. Sajnos.mess2009 írta: lássuk be, van abban logika, hogy a Liga megnyeréséhez az összpontszámban kell elsőnek lenni. magyarán: tök mindegy, hogy ki ellen szórod el a nagyok, vagy a kicsik ellen..!? az még benne lehet a pakliban, hogy megverjük az összes szóba jöhető erős ellenfelet, a Madriddal igaz már csak x lehet, ha győzünk a Clássicón de ez viszont valóban elég lehetne....
Hidd el ezt a fiúk nem tudják a pályán, ugyanúgy fognak játszani, mintha a tv előtt ülnél!S.Agüero írta:Sajnos nem látom a mai meccset. Ilyenkor általában még sanszosabb, hogy nem nyerünk...![]()
Suárez úgyis középszer, helyette simán befér.palesz77 írta:Mert hogy máshogy jusson szóhoz? Egyedül az jut eszembe, hogy Ini helyett Messi, és akkor Pedro csatár, de Messi nem tudom mennyire élvezné, ha annyit kéne folyamatosan védekeznie - még ha javult is idén ebben.
lényegében egyetértek veled,de:crixus írta:Szinte mindegy, hogy ki kezd, bár Bartra-t jó lenne látni. Ha az elől lévő 3 sztárunknak megy, akkor nyerünk, ha nem, akkor bukunk. Idén ez a "taktika", már ha lehet annak nevezni azt, hogy 3 játékos egyéni megmozdulásaira építünk...
Valahol ennek köszönhető az is, hogy szinte semmi esélyünk a bajnoki címre. A Real idén csapatként működik, CR nélkül is nyertek, legyűrik sorban a kicsiket, miközben mi nem vagyunk erre képesek. Ezt támasztja alá az is, hogy náluk a középpálya is gólerős, míg nálunk Iniesta és Rakitic is abszolút veszélytelenek.
Gyorsan összegezve: a tétet (2. hely...) és a bajnoki formánkat nézve nem is biztos, hogy megéri holnap a tv elé ülni...
Mert hogy máshogy jusson szóhoz? Egyedül az jut eszembe, hogy Ini helyett Messi, és akkor Pedro csatár, de Messi nem tudom mennyire élvezné, ha annyit kéne folyamatosan védekeznie - még ha javult is idén ebben.Yokozuna írta:Pedro egyébként hasznos tagja lehetne a csapatnak, de miért csak valamelyik klasszis csatár kihagyása révén juthat szóhoz?
Legalább nem Suarez padozik Neymar helyett, de Pedro nevét olvasva még mindig kiráz a hideg.Petr írta:Possible line-up: Bravo - Alves Bartra Mascherano Alba - Xavi Busquets Rafinha - Messi Suarez Pedro #fcblive [rac1]
Röviden, kacsa..hady írta:Mi ez már megint....
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2397601" target="_blank
Ejj ha elnökváltás lesz szerintem LE repülni fog...hady írta:Mi ez már megint....
hady írta:Mi ez már megint....