Bob_Marley írta:@danianevem
Én egyáltalán nem így emlékszem az előző meccsre, sokkal inkább kézben volt mint pl a mai, de rendben ne ehhez hasonlítsuk össze. Egy akkor is jó Valencia ellen, idegenben lehoztunk úgy meccset, hogy igazán nagy helyzetük talán egy volt, s rendre jól működött a középpálya például. Labda is megvolt, vissza is szereztük ha elvesztettük elég gyorsan és megtudtuk normálisan játszani azt. Középpályán előnyt tudtunk szerezni egy fizikálisan erős csapat ellen..
Szerintem a játék képe az őszi meccsen a mai második félidőre hasonlított. Inkább mi domináltunk, a labdákat jó százalékkal visszaszereztük, de leengedni nem lehetett. Mondjuk ha Suarez szabályos gólját megadják más lehetett volna a kép. Ez a középpálya viszont így nem működik, szerencsére LE is felismerte és Rakitic beállása után már rendben volt, meglett a stabilitás.
Viszont Lucho majdnem ezt is eltaktikázta, mint a Sevilla ellen. Túl hamar vettünk vissza és ültünk rá egy bizonytalan eredményre.
Bob_Marley írta:Mai olyan volt, amilyenre számítottam a legfontosabbat begyűjtöttük, de nem volt egyszerű. Fáradt volt a csapat, pontatlan. Valencia frissebb volt, párharcokat is nyerték, odaléptek elvették. Mi meg körülményesek voltunk, kevés mozgás, rossz helyezkedések, eladott labdák. Második félidőre azért jobban sikerült megfogni őket, s a végén már bedaráltuk. Iszonyat fontos három pont a zsebben, a szezon ezen részében más nem is számít.
Az első félidő borzasztó volt.Nem emlékszem pontosan az összes meccsünkre, de ennyi helyzetet egy játékrész alatt senkinek nem engedtünk a szezonban. Főleg, hogy a válasz kevés volt és dominálni se tudtunk. Rakitic nagyon kellett. A második félidőben már többnyire rendben volt
a játék. A Valencia nem tudott kibontakozni, és helyzeteket is inkább mi alakítottunk ki.
Fontos volt, hogy hozzuk ezt a meccset. Ez a sorozat nagyon durva volt. Még kedden játszunk egyet a Párizzsal, reméljük nem lesz akkora izgalom, utána már könnyebb ellenfelek jönnek a bajnokságban. (mondjuk a jövő heti Espanol-ra azért figyelni kell) Ezért is volt nagyon fontos hogy idegenben kedvező eredményt érjünk el.
crixus írta:
És a legközelebb az jövő héten lesz a barcelonai rangadó....
Én még őszintén szólva még mindig a múlt hetet sajnálom, mert arra a meccsre a bajnokságunk is rámehet. Szórakoztunk el idén is pontokat, nem is egyet, de 2-0-ról, az luxus volt. A mai meccsen a szerencse mellénk állt, de pl egy olyan teljesítmény, mint amit az első félidőben nyújtottunk az jövő héten szinte biztosan nem lesz elég. Márpedig még egy botlás és a Madrid a bajnok

Azért a Real is megy még Sevillaba és (reméljük ezzel) a Valencia-val is lesz még egy party.