Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt írtam lehet.ZolTano írta:az első félidő végén nem gondoltam volna, h több kihagyotthelyzetünk lesz náluk, de a második felesben erősen rámcáfoltak, iszonyat miket hagytunk ki is mennyit. szal sztem egyáltalán nem volt ikszes meccs, megérdemelt győzelem, sok kihagyott helyzettel itt is- ott is.Bob_Marley írta:Három pont megvan, egy szoros jó meccsen. Gyors vezetés, aztán buta kapott gól, de a második félidőre a sorokat is rendeztük meg a RM is elfáradt. Lehet ikszes volt, de Suarez remekül megoldotta a gólnál és eldöntötte.
Szerintem is ikszes volt inkább játék képe alapján, de nem baj hogy nem az lettBob_Marley írta:Három pont megvan, egy szoros jó meccsen. Gyors vezetés, aztán buta kapott gól, de a második félidőre a sorokat is rendeztük meg a RM is elfáradt. Lehet ikszes volt, de Suarez remekül megoldotta a gólnál és eldöntötte.
szivesen, LuchoErxy írta:nincs kp-nk, mikozben Messi szenved a szelen a vonal mellet.
miert nem hagyja Lucho h Messi beljebb jojjon tamogatni Rakiticeket?
alig tudjuk megtartani a labdat, ha nem huzza beljebb Messit csak ido kerdese h mikor tori meg a vedelmunket a rm.
nem lesz ez igy jo
az első félidő végén nem gondoltam volna, h több kihagyotthelyzetünk lesz náluk, de a második felesben erősen rámcáfoltak, iszonyat miket hagytunk ki is mennyit. szal sztem egyáltalán nem volt ikszes meccs, megérdemelt győzelem, sok kihagyott helyzettel itt is- ott is.Bob_Marley írta:Három pont megvan, egy szoros jó meccsen. Gyors vezetés, aztán buta kapott gól, de a második félidőre a sorokat is rendeztük meg a RM is elfáradt. Lehet ikszes volt, de Suarez remekül megoldotta a gólnál és eldöntötte.