Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Minden Barca drukker örült az akkori 1:0-nak, meg a mostani 2:0-nak is. Viszont azt írtad, hogy irányított a csapat és jól védekezett. Egyik sem volt igaz.Bob_Marley írta:Jah nyilván rajtam kívül senkinek nem tetszett....Meg nyilván csak én örültem pl, hogy 1:0ra nyertünk. Akkor is és most is teljesen nyilvánvaló, hogy miért kellett az a felállás.
Jah nyilván rajtam kívül senkinek nem tetszett....Meg nyilván csak én örültem pl, hogy 1:0ra nyertünk. Akkor is és most is teljesen nyilvánvaló, hogy miért kellett az a felállás. Ezerszer inkább visszasírom azt a meccset mint a mait.....Ahol véleményed szerint fájdalom volt nézni, ma milyen nézni?palesz77 írta: Mondjuk az a meccs rajtad kívül szerintem egy Barca drukkernek sem tetszett, amit elöl leművelt a támadósor az maga volt a megtestesült fájdalom.
Mondjuk az a meccs rajtad kívül szerintem egy Barca drukkernek sem tetszett, amit elöl leművelt a támadósor az maga volt a megtestesült fájdalom.Bob_Marley írta:Szerintem ez a Mestalla-ban is működött. Irányítottuk a meccset és nem sok levegőt hagytunk a Valenciának. Most is reménykedem hasonlóban és egy hasonló eredménnyel maximálisan ki is egyeznék, az hogy megint Busi rúgja a gólt már extra lenne, meg a topikjának se tenne jót.Hajrá srácok, menekülés a győzelembe.
nekem elég ha csak suarez fog ki mondjuk egy mesterhármazós napot.palesz77 írta:MSN-en múlik inkább, remélem jó napot fognak ki a srácok..
Hát igen, sejtem mire célzol..MR. TROMORT777 írta:Adriano kezdetése meglepett. Remélem Ő is meglep minket egy bombagóllal. Ilyen meccseken szereti elővenni a lövő cipőjét...
Azóta sok víz folyt le a Dunán. Bízzunk Lucho-ban és a csapatbandanianevem írta:Ez a középpálya vicc... Ki fog irányítani? Xavi?
A Busquets+ Masch ősszel sem működött túl jól, akkor Bravo megmentette a csapatot...