2009.05.07. 10:35:30
Az igazat megvallva,tegnap megsajnáltam a Chelsea-t!Fater is Barca-drukker,ő kicsit radikálisabban állt hozzá a dolgokhoz,ő azon a véleményen volt,hogy a Chelsea-nek inkább futballozni kellett volna és akkor megvan a meccs,1-0 után 10 ember ellen,nincs hova tartalékolni!!!Nem szimpatikus csapat a Chelsea,de megérdemelte volna a továbbjutást...
Tavaly is egy "fűcsomón" múlt a BL-serleg,azt hiszem,még mindig nagyon bennük volt a tavalyi és úgy éreztem a Chelsea már nagyon szeretne revansot venni a United-en a múltkoriért.
De a bosszú rossz tanácsadó!
A bíráskodás mindkét meccsen nagyon rossz volt,ezt felesleges is továbbragozni!
Az meg,hogy megvettük a meccset,ugyan már Bosingwa!
Nyilván nem ismeri a Barca-filozófiát és nyilván nem tudta mit beszél!
A BARCA egy örök erkölcsi,filozófiai,utánpótlásneveleési útmutatás,mindenkinek!!!Neked is Bosingwa!
Ez a csapat,soha,de soha nem adja fel és mindig magát adja!
Ennek a csapatnak egyetlen egy arca van,nem tud 20-féle taktikát játszani,mint egy Chelsea,de ez az egy arc,mindenkiénél őszintébb futballt mutat!Nincs Ballack,aki keménykedik,nincs Drogba aki többet hisztizik,ahelyett,hogy a futballra koncentrálna,mert különben az egyik legjobb focista a világon...
Nálunk nincs semmi,csak FUTBALL!
Iniesta meg köszönte szépen és feltette a balba...
Ennyi!
1-1,irány Róma!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...