Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért legalább mi Barca drukkerek mellőzhetnénk az ilyen kommentárokat. Van elég "bajkeverő" így is az oldalon, nem kell még mi is támadási felületet adjunk nekik. Szvsz amúgy semmivel sem volt nagyobb Barcafan a bíró, mint amilyen Chelseafan volt a múlt heti játékvezető.pety27 írta:Hozzáteszem hogy óriási szerencsénk is volt a bíróval,aki nagyon úgy tűnik hogy Barcafan, jöhet a MU!!!! visszavágunk nekik !!!
BARCA BARCA BAAAAAARCA!!
azért csak pár percen múlt, h nem annyira röhögtünk az ilyen angolfoci vicceken...xbalix írta:A Cselzi megmutatta mi az igazi angol futball!Vicc. De komolyan! Hahaha
Asszem jót alszok ma, mint a 2-6 után.
![]()
![]()
__________VV________Florjuice írta:MEGEGYSZER: NEM TÖRLIK EL A LAPOKAT A DÖNTÖRE. El lesz tiltva Abidal, Alves, nem lesz Marques![]()
Kerdem en, ki fog jatszani a vedelemben??????
És ezt most simán meg is tehetjük, kezdhetnénk akár a kupadöntővel is. Bár nem tudom Các eredetileg belső v szélső. Sztem jó playa és toure klaszisokkal jobb beállósnak.barca1615 írta:Recrea igazad van! Kéne most játszatni hogy alves nem lesz bl döntőn muszáj lenne belejönnie addigra
ez kurta jó lehetett Cimbora!!!! főleg ha van egy olyan ember (az Apád) kivel együtt fanatikusan drukkoltok!Ilúvatar írta:Minden út Rómába vezet!
Azt hiszem most ez nagyon is idepasszol
Szeretném elmesélni hogy mitörtént pontosan a TV előtt, amikor Iniesta bevarrt egy gólt:
Ülök a kanapén, nézem a tévét, és úgy voltam vele, hogy beletörődtem, hogy ez az antifoci kiiktatta minket. Édesapám meg az árverés katalógusát lapozgatja unottan, karikázgatja a tételt.
Azt a tévén látom, hogy a labda Iniesta felé gurul, és olyan helyzetben volt, amely simán gól lehet, ezért megállt bennem az ütő. Kiélesedett a látásom. Jobb kezemmel meg megütöttem apámat hogy nézzen a tévére. Azt megtörtént a lehetetlen: Gól. Először faterral csak 1-2 mp -ig néztünk a tévét, mert azt hittünk, hogy mellé ment. Azt fater felbhaszta a katalógusát a mennyezetre, azt elkezdett rohangálni őrjöngveÉn meg mint a vadállat üvöltem... Szó szerint nem foglalkoztunk a nőneműekkel, akik odafent aludtak 2 éves unokaöccsémmel
egyszerűen elborult az agyunk a gólörömtől
1, hát próbálj meg úgy továbbfutni, ha beakad a lábad...Abidal kiállításhoz annyit..ha már olyan sokszor megnézted a vidit, akkor azt is láthattad hogy :
1. annyitól ( ha akart volna) simán tovább tudott volna futni Análka
2. nem szándékos buktatás volt...szerintem össze akadt a lábuk...
Már itt sem vagyok!Ismét fokozottan kérünk minden madridistát, hogy hagyja el a fórumot, tisztán látható, hogy értelmetlen ma itt megpróbálni bármit is.
Jópofa, mindenki beírná, össze lehetne dobni egy könyvet. 10 másodperc futna több szálon.Ilúvatar írta:Minden út Rómába vezet!
Azt hiszem most ez nagyon is idepasszol
Szeretném elmesélni hogy mitörtént pontosan a TV előtt, amikor Iniesta bevarrt egy gólt:
Ülök a kanapén, nézem a tévét, és úgy voltam vele, hogy beletörődtem, hogy ez az antifoci kiiktatta minket. Édesapám meg az árverés katalógusát lapozgatja unottan, karikázgatja a tételt.
Azt a tévén látom, hogy a labda Iniesta felé gurul, és olyan helyzetben volt, amely simán gól lehet, ezért megállt bennem az ütő. Kiélesedett a látásom. Jobb kezemmel meg megütöttem apámat hogy nézzen a tévére. Azt megtörtént a lehetetlen: Gól. Először faterral csak 1-2 mp -ig néztünk a tévét, mert azt hittünk, hogy mellé ment. Azt fater felbhaszta a katalógusát a mennyezetre, azt elkezdett rohangálni őrjöngveÉn meg mint a vadállat üvöltem... Szó szerint nem foglalkoztunk a nőneműekkel, akik odafent aludtak 2 éves unokaöccsémmel
egyszerűen elborult az agyunk a gólörömtől
„Az MU-nak joga van rá, hogy a találkozó lefújását követő 24 órán belül tiltakozást nyújtson be. Ugyanakkor a sárga vagy piros lap elleni tiltakozás csak akkor fogadható el, ha a bíró abban hibázott, hogy rossz játékosnak osztotta ki a lapot” – mondta Rob Faulkner az UEFA részéről.xbalix írta:Abidal pirosát meg kell óvni! Jogosan tennénk!
Ha ő nem lesz akkor nálam ez a csapat kezd:
--------------Valdes----------------
Cáceres--Puyol--Piqué--Sylvinho
---------------Touré----------------
------------Xavi---Ini---------------
Messi-------------------------Henry
---------------Eto'o-----------------
Összességében meg sztem megérdemeltük!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan ?Benceee14 írta:Ti komolyan elhiszitek magatoknak, hogy Anelka összerúgta a saját lábait?