Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça C
Köszönjük szépen ezt a tartalmas hozzászólást.Szerencsére nem látjuk meg a Chelsea mire ment volna a döntőben...
Erre meg büszke lehetsz.
B.
Erre meg büszke lehetsz.
B.
"és a kezezése
agyam eldobom, ezt adnátok meg???
nézd meg hol a keze, mielőtt a labdába rugnak, ugyanott.
és a labda elrugta a kezét, ezt látod a mozdulatból.
1.6m ről jött a labda. "
agyam eldobom, ezt adnátok meg???
nézd meg hol a keze, mielőtt a labdába rugnak, ugyanott.
és a labda elrugta a kezét, ezt látod a mozdulatból.
1.6m ről jött a labda. "
WelCome tO jaMRocK !!!
Itélhetet volna a bíró Pique kezezéséért 1 büntetőt, de semmi másért. Abidal kiállítása téves volt és ezt se felejtsük el az első meccsről
teljesen megérdemelten jutottunk tovább, de ha nem is így lenne.. mikor nyertünk vagy jutottunk tovább párharcból amikor mi játszottunk gyengébben? soha, viszont milliószor zsívtunk már amikor mi domináltunk
ez járt már a Barcanak
teljesen megérdemelten jutottunk tovább, de ha nem is így lenne.. mikor nyertünk vagy jutottunk tovább párharcból amikor mi játszottunk gyengébben? soha, viszont milliószor zsívtunk már amikor mi domináltunk
ez járt már a Barcanak
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2009.05.07. 00:34:26-kor.
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
szeretnék pár szót írni a meccsről. Először is, van ISTEN és SORS!!!
A két meccset összegezve, legalább 3kiállítás lehetett volna a Chelseanél, míg Abidal kiállítása teljesen jogtalan volt, továbbá úgy érzem, hogy a Camp Nouban is volt megadatlan 11-es a barcanak. Ezzel szemben a Chelseanek csak egyet kellett volna befújni, mégpedig Pique kezezését, de itt felmerül bennem az, hogy ellenünk folyton hibáznak a bírók, úgy érzem sorsszerű volt most ez a bírói hiba. Ezekkel szemben, tiszteletreméltó amit a Chelsea művelt, egész egyszerűen meg tudták állítani a Barca hengert, ezt kell ellenünk játszani. Ott rontották el, hogy 11vs10-ben ugyanúgy védekeztek. Drogbát eddig csíptem, de amit ma művelt...ha belövi a ziccereit és nem vergődik tizikért, akkor egy csúnya kiütés is lehetett volna. Összességében tetszett a játék képe, viszont a 16oson túl semmit nem tudtunk kezdeni a labdával. Hozzátenném még azt, hogy ideje lenne minőségi cseréket igazolni. Nem kell sok csak 1-2.
Mondanom sem kell, ugráltam tapsoltam örömömben:) Ini gólja legalább akkora volt mint Essiené...Áhh még mindig dolgozik bennem az adrenalin:D
A két meccset összegezve, legalább 3kiállítás lehetett volna a Chelseanél, míg Abidal kiállítása teljesen jogtalan volt, továbbá úgy érzem, hogy a Camp Nouban is volt megadatlan 11-es a barcanak. Ezzel szemben a Chelseanek csak egyet kellett volna befújni, mégpedig Pique kezezését, de itt felmerül bennem az, hogy ellenünk folyton hibáznak a bírók, úgy érzem sorsszerű volt most ez a bírói hiba. Ezekkel szemben, tiszteletreméltó amit a Chelsea művelt, egész egyszerűen meg tudták állítani a Barca hengert, ezt kell ellenünk játszani. Ott rontották el, hogy 11vs10-ben ugyanúgy védekeztek. Drogbát eddig csíptem, de amit ma művelt...ha belövi a ziccereit és nem vergődik tizikért, akkor egy csúnya kiütés is lehetett volna. Összességében tetszett a játék képe, viszont a 16oson túl semmit nem tudtunk kezdeni a labdával. Hozzátenném még azt, hogy ideje lenne minőségi cseréket igazolni. Nem kell sok csak 1-2.
Mondanom sem kell, ugráltam tapsoltam örömömben:) Ini gólja legalább akkora volt mint Essiené...Áhh még mindig dolgozik bennem az adrenalin:D
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
Mondjuk a 4.-es pont ok-okozati viszonyban áll az 5.-sel. Ha nem lövik az elején azt az abszolút előzmény nélküli gólt nem játszhatták volna megint 80 percig azt amit a Nouban is játszottak.Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)
4. A cselzi talált egy olyan gólt amit 10 évente lehet rúgni.
5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. (Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. ))
Az nyilvánvaló, hogy a betömörülő védelmekkel szemben szenvedünk, lásd bármely spanyol kiscsapat ellen az első gólig. Csak itt az ellenfél a világ (egyik ha nem) legjobb védelme egy teljesen ennek a védelemnek alárendelt középpályával (ott szintén világklasszisokkal teletűzdelve) nehéz mit kezdeni. Amit egy Almeria ellen egyszerűen a képességek miatt hozunk az a fór az angolokkal szemben nincs meg. Így meg nehéz.
Az is érdekes, hogy ezt mindenki elfelejti...Cooltiszo írta:Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be.

Ennek tükrében még inkább szívhatják a fogukat, hogy emberelőnyben sem akartak focizni. Ment az agyontaktikázás ezerrel, nem jött be. Mindenki számoljon el magával. Ha a bíró megadja a tiziket nem jutunk tovább. Ha felvállalják a futballt lehet, hogy akkor se...Cooltiszo írta:2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
Összességében van egy tök korrekt vélemény a tiltott oldalról, remélem nem törlitek emiatt a hsz-t (nem igazolásokról szól...). Korrekt összegzés a meccsről. http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... ry-for-foo
nehéz bármit is mondani egy ilyen hihetetlen továbbjutás után.
tudom ti uyganúgy mint én nem tudtátok kivülállóként nézni a meccset. de azért nem értek veletek egyet. mert ez a chelsea olyat tett mint eddig senki. megtalálta az ellenszert a Barca ellen. persze nagyon csúnyát, de majdnem eredményeset. és el kell ismerni h a bíró is nekünk fújt ezen a meccsen a kiállítást kivéve.
viszont egyetlen dolgo miatt nagyon megérdemeltük a továbbjutást szerintem. az pedig az h én rengeteg barca meccset néztem, de sosem láttam olyat h mi szerencsével értünk volna el bármit is. hát most igen, talán mondhatom h járt már nekünk. Forca Barca!! a MU ellen bizonyíthatjuk h miénk európa legjobb csapata.
tudom ti uyganúgy mint én nem tudtátok kivülállóként nézni a meccset. de azért nem értek veletek egyet. mert ez a chelsea olyat tett mint eddig senki. megtalálta az ellenszert a Barca ellen. persze nagyon csúnyát, de majdnem eredményeset. és el kell ismerni h a bíró is nekünk fújt ezen a meccsen a kiállítást kivéve.
viszont egyetlen dolgo miatt nagyon megérdemeltük a továbbjutást szerintem. az pedig az h én rengeteg barca meccset néztem, de sosem láttam olyat h mi szerencsével értünk volna el bármit is. hát most igen, talán mondhatom h járt már nekünk. Forca Barca!! a MU ellen bizonyíthatjuk h miénk európa legjobb csapata.
frost86 írta:Egyet értek az előttem szóló Barca drukkerekkel!És én is emlékszem arra a meccsre mikor Valdest ráncigálták és Terry gólt fejelt belőlle!HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!Més que un club!!! Visca el Barça! Akinek meg nem tettszik valami az meg húzzon innen!!!!Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)
1. Aki ezt a csapatot semmilyen szinten nem változtatná meg nem látja jól a dolgokat. Kell ide egy brutál balszélső, Ini kell középre, cserénk meg elől nincs aki megfelelően pótolná akármelyik játékosunkat. Nem kimondva a nevet is kitalálható, hogy egy bizonyos .iberyre gondolok
Ennek a csapatnak fejlődnie kell, nem a játék minden elemében, de betömörülő védelmeket is tudnia kell kezelni egy Barcelonának.
2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
3. Hiddink nem alázta le Guardiolát taktikailag, én is fel tudnám a srácokat küldeni úgy, hogy 30 méteres területen tömörüljenek, Messire 3 ember, mindent felrúgni előre, Drogba lefejeli és lesz ami lesz.
5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. Abidal kiállítása nem volt semmi (megnéztem többször is videón, semmi olyan mozgása nem volt Abidalnak ami szabálytalan lett volna, de sztem hozzá se ért, ha igen, akkor se volt semmi), Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be. És én még tisztán emlékszem a 2005/06-os meccsünkre, ahol az 5-sön belül két kézzel húzták vissza Valdest miközben egyik kék barátunk befejelte. Az is teljesen jogtalan volt, azzal estünk ki. A sors most visszaadta.
7. Messi aranylabdás kvalitásai nem ezen a meccsen múlik. Nem volt támadójátékunk, ami volt az Alves beadásai (húúú, nem is emlegessük), és az ha Messi hátrajött labdáért és egy két csel után kitette valahova a labdát.
8. Lassúak és körülményesek voltunk végig.
9. Ettől függetlenül nagyobb élmény volt Ini gólja mintha 6-ot rúgunk.![]()
valdes akadályozása az ötösnél bennem is máig él, mert akkor is nekünk kellett volna továbbmenni, akkor is rugtunk a mai gólokhoz hasonlóan gyönyörű gólt más szituációbol dinho révén...
ebben a stadionba nagyon szép gólokat rugunk : )))))
de cooltiszo....
meséld el, hogy kell felállni a csapatnak úgy, hogy ha messire 3an mennek
és ő kipasszolja üresbe, oda is odaérjenek ketten....
na ez a nem mind1
hiddink hatalmasat alkotott a 2 meccsen, végig életbentartotta azt a csapatot amit lehet, több góllal is verhettünk volna...
szóval grat a cselzinek, szerintem egy nagyon jó csapatnál voltunk jobbak,
jobbak, mert jobbaK voltunk.
WelCome tO jaMRocK !!!
-
- aka Game90
Chelsea most rájött, hogy milyen érzés a 90. perc környékén gólt kapni
Az ok, hogy 70-30 volt a labdabirtoklás ide, de kb. 35 méterre a Chelsea kapujától megállt a tudomány. Az első kaput eltaláló lövés is a 93. percben volt
MU ellen sokkal több kell!
MOM: Iniesta és Pique. Akik nem tetszettek: Samu, Alves.
A két legjobb csapat találkozik a döntőben!
Forca Barca!

Az ok, hogy 70-30 volt a labdabirtoklás ide, de kb. 35 méterre a Chelsea kapujától megállt a tudomány. Az első kaput eltaláló lövés is a 93. percben volt

MOM: Iniesta és Pique. Akik nem tetszettek: Samu, Alves.
A két legjobb csapat találkozik a döntőben!
Forca Barca!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Tudja mit csináljon a tudja mimmel, aki csalást állít. A jobb csapat jutott a döntőbe, és kész. Szerencsénk volt, vitathatatlan, viszont, ha a cselszki tudna focizni, és nem lett volna tele a gatyája, akkor megpróbál még egy gólt lőni, hogy ne ennyin múljon, ahelyett, hogy még a csatár is a gól vonalon áll. Futball szégyen lett volna, ha a londoniak jutnak tovább. A fegyelmezettséget, szervezettséget mindezek ellenére elismerem, mint pozitívum. Aki meg azt mondja, hogy ,,Ha a bíró megadja a 11-est...", annak csak annyit tudok mondani, hogy Valdes kivédte volna. És Abidalra még ki sem tértem!
Valdes nagyon jól védett sztem: két drogba ziccer, plusz drogba szabi a szélről és lampard megpattant lövése, ezek bravúrok voltak hahó. végre.
iniesta-simple the best
iniesta-simple the best
A velemenyem a tovabbjutasrol es a meccsrol :
- az elso meccsen legalabb 2 gollal kellett volna nyerni, ennek ellenere senki nem mondja, hogy igazsagtalan volt a 0-0
- kaptunk az elejen egy gyonyoru, de szerencses gol ami kovetkezteben a cselszkij jatszhatta tovabb a fociolo jatekat
- az elso nem volt tizi, mert a birok szandekot fujjak le nem pedig a kezet
a masodik pedig nem volt kez
- a kiallitas nem volt jogos
- a cselszkij rafazott, hogy meg 10 emberrel is bekkeljen ellenunk, raadasul kihagytak 3 helyzetett, ami nem biztos, hogy lett volna ha 11en vagyunk
- a golunk pedig ugyan olyan gyonyoru es szerencses volt mint a kekeke
Ezert szerintem megerdemltuk a tovabbjutast, mert mi focizni akartunk mind a ket meccsen az angolok meg brusztolassal es egy szerncses gollal tovabbjutni.
- az elso meccsen legalabb 2 gollal kellett volna nyerni, ennek ellenere senki nem mondja, hogy igazsagtalan volt a 0-0
- kaptunk az elejen egy gyonyoru, de szerencses gol ami kovetkezteben a cselszkij jatszhatta tovabb a fociolo jatekat
- az elso nem volt tizi, mert a birok szandekot fujjak le nem pedig a kezet
a masodik pedig nem volt kez
- a kiallitas nem volt jogos
- a cselszkij rafazott, hogy meg 10 emberrel is bekkeljen ellenunk, raadasul kihagytak 3 helyzetett, ami nem biztos, hogy lett volna ha 11en vagyunk
- a golunk pedig ugyan olyan gyonyoru es szerencses volt mint a kekeke
Ezert szerintem megerdemltuk a tovabbjutast, mert mi focizni akartunk mind a ket meccsen az angolok meg brusztolassal es egy szerncses gollal tovabbjutni.
-
- Llegenda del Barça
okés, hisztizhet drogba, az összes cselziszurkoló és a madridisták egy része is, akiknek a hétvége után most sem annyira jött össze ugye
de akármi is történt, a cselzi 1-0 után még több, mint húsz percig jogtalan emberelőnyben játszott, de nem tudtak vele mit kezdeni. ha például az a paraszt nem dobálja magát a meccsen, hanem inkább a játékba fektet akkora energiákat, mint a kamerának szóló magánszámába, akkor most nincs miről beszélni. de nem tette, bukták a bugit. ez van.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
Nem azért, de nem a Barca fújta a meccset, szóval a bírót fikázd.chelsea4ever írta:barcelonaforever írta:jaaaaaaaaaj Istenem chelsea szurkolók de sajnállak titeket akik itt arcoskodnak!sztem inkább menjetek el egy Barca edzésre és nézzétek meg hogyan kell támadni meg passzolni stb... mert ugyebár ez lenne a foci lényege!!!!10 emberrel védekezni pfff,,,, a világ legerősebb bajnoksága a tiétek nem? ahhoz képest úgy védekezett kedves csapatotok mint ha csak egy sporting gijónt láttam volna:)!! pszt ám és nézzétek a római döntőt és álmodjatok róla h majd egyszer taln megérdemeljük a bl-t muhaha
ennyit ér egy barcás ti mondjátok h nekünk van sok pénzünk...
elég szépen lefizettétek a bírót már boccs MINIMUM 3 tizit nem adott meg a bíró szal erről ennyit
A CHELSEA EURÓPA "LEGJOBBJA" (védekezésben)-->ez tény
S kérlek ne rágalmazd a csapatot látatlanba..
Vagy ekkora ÁSZ vagy, hogy tudod, ill. hallottad-láttad személyesen, h a barca lefizetett volna valakit? Bocsika, de egy ilyen szintű csapat nem süllyed le ilyen szintre. Nem bunker focit kellett volna játszani, hanem támadni, s rúgni még gólokat.
Mi próbálkoztunk sikertelnül, és végül bejött... Ennyi
Hát gyerekek ekkora szerencse nincs is a Földön,ez égből jött szószerint!!!
Örömömben szét is rugtam a szekrényt,hát mondhatni megérte!

Messi a király!!!:)
- frost86
- Jugador del Barça
Egyet értek az előttem szóló Barca drukkerekkel!És én is emlékszem arra a meccsre mikor Valdest ráncigálták és Terry gólt fejelt belőlle!HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!Més que un club!!! Visca el Barça! Akinek meg nem tettszik valami az meg húzzon innen!!!!Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)
1. Aki ezt a csapatot semmilyen szinten nem változtatná meg nem látja jól a dolgokat. Kell ide egy brutál balszélső, Ini kell középre, cserénk meg elől nincs aki megfelelően pótolná akármelyik játékosunkat. Nem kimondva a nevet is kitalálható, hogy egy bizonyos .iberyre gondolok
Ennek a csapatnak fejlődnie kell, nem a játék minden elemében, de betömörülő védelmeket is tudnia kell kezelni egy Barcelonának.
2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
3. Hiddink nem alázta le Guardiolát taktikailag, én is fel tudnám a srácokat küldeni úgy, hogy 30 méteres területen tömörüljenek, Messire 3 ember, mindent felrúgni előre, Drogba lefejeli és lesz ami lesz.
6. Abidal kiállítása nem volt semmi (megnéztem többször is videón, semmi olyan mozgása nem volt Abidalnak ami szabálytalan lett volna, de sztem hozzá se ért, ha igen, akkor se volt semmi), Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be. És én még tisztán emlékszem a 2005/06-os meccsünkre, ahol az 5-sön belül két kézzel húzták vissza Valdest miközben egyik kék barátunk befejelte. Az is teljesen jogtalan volt, azzal estünk ki. A sors most visszaadta.
7. Messi aranylabdás kvalitásai nem ezen a meccsen múlik. Nem volt támadójátékunk, ami volt az Alves beadásai (húúú, nem is emlegessük), és az ha Messi hátrajött labdáért és egy két csel után kitette valahova a labdát.
8. Lassúak és körülményesek voltunk végig.
9. Ettől függetlenül nagyobb élmény volt Ini gólja mintha 6-ot rúgunk.

Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Szerintem Mázlink Volt.
-
- Capitá del Barça
Nem tudom hogy vagytok vele, de én úgy gondolom , hogy Pepnek a következő a feladata:
Az elkövetkező meccseken, amik a BL döntő elött lesznek, azokat a védőket kell játszatni, akik majd bennt lesznek a MU elleni meccsen.
Össze kell szokniuk, kell nekik a meccs (Caceres, Sylvi)
Hiába van bajnokságban Dani Alves, és Abidal, az ő játékukat fel kell áldozni a bajnoki meccseken.
SZVSZ
Az elkövetkező meccseken, amik a BL döntő elött lesznek, azokat a védőket kell játszatni, akik majd bennt lesznek a MU elleni meccsen.
Össze kell szokniuk, kell nekik a meccs (Caceres, Sylvi)
Hiába van bajnokságban Dani Alves, és Abidal, az ő játékukat fel kell áldozni a bajnoki meccseken.
SZVSZ
hát srácok nem tudom ti hogy vagytok vele de én még nem láttam még 1 ilyen elcsalt gusztustalan meccset !!
ui. ! csababarca nem személyeskedés de miért van Nadal a képeden ?? ő Madridista
ui. ! csababarca nem személyeskedés de miért van Nadal a képeden ?? ő Madridista

http://worldreferee.com/img/referee/ovrebo_tom_v2.jpg
azért a bírónak is elrebeghetünk egy imát. De Ini Valdes és főleg Piqué hozták nekünk a meccset.
azért a bírónak is elrebeghetünk egy imát. De Ini Valdes és főleg Piqué hozták nekünk a meccset.
-
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=Iq_PxjLcsnM
szimpatikus gyerek nem?
a szabad fordítást asszem visszatartom, mindenki kattintson szótárra. sok kis piros sípolás lenne, miközben kimondanám.
szimpatikus gyerek nem?
a szabad fordítást asszem visszatartom, mindenki kattintson szótárra. sok kis piros sípolás lenne, miközben kimondanám.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Én is leírom a ma esti élményemet:)
egyik komámmal néztem a meccset, mi is már kezdtük elkönyvelni h kész ennyi volt, de mikor megláttuk h gól....először fel se fogtuk. egy kis hatásszünet után elkezdtünk rohangálni a lakásban majd mindent dobálni:)
még most se hiszem el...mi nagyon nem vagyunk állatok, de most sikerült egymást szétrúgni egy focilabdával és széttépni egy párnát..hihetetlen ami ma történt.
FORCA BARCA!!!
egyik komámmal néztem a meccset, mi is már kezdtük elkönyvelni h kész ennyi volt, de mikor megláttuk h gól....először fel se fogtuk. egy kis hatásszünet után elkezdtünk rohangálni a lakásban majd mindent dobálni:)
még most se hiszem el...mi nagyon nem vagyunk állatok, de most sikerült egymást szétrúgni egy focilabdával és széttépni egy párnát..hihetetlen ami ma történt.
FORCA BARCA!!!
- hölör
- Jugador del Barça
Én éppen Brüsszelben vagyok munka ügyben és a többiekkel (senki nem magyar) kerestünk egy kiskocsmát, ahol a meccset lehet nézni. Nos az EGÉSZ kocsma a Barcának szúrkolt, mi ugrálás, meg ordibálás ment mikor ini berúgta a gólt az hihetetlen. 
Egy élmény volt, duplán.

Egy élmény volt, duplán.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.