Na akkor elkezdeném én is...
Először is gratulálok a csapatnak, hogy kitartással és nem kevés hittel végre tudták hajtani a továbbjutást! Itt azért megjegyezném, hogy köszönetet mondhatunk a bírónak is, bár ez annyira de annyira nem izgat most engem, hogy az valami hihetetlen, de az illedelemből megköszönöm.
Igazából én már nem hittem a továbbjutásban Abidal (jogtalan) kiállítása után, ezt bevallom. De jött a 93. perc ahol megszületett előbb Alves első JÓ beadása, aztán Messi egyetlen értelmes passza és persze Iniesta gólja ami persze az első kaput eltaláló lövésünk is volt!

Életemben nem örültem még ennyire gólnak! Valami elképesztő feszültség tört ki belőlem, szó szerint őrjöngtem, ordítottam!
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!! A Chelsea-nek idegenben volt 3 otthon meg 8 vagy 9. Az össz-vissz 11-12 kapuralövés 2 meccsen. Sőt...plussz ha még hozzávesszük, hogy kb. 27-28 percig emberelőnyben játszottak és a kiállítás után 3 perccel Drogba helyett beküldi Belletti-t, akkor nem is tudom mit vártak a Chelsea-nél.

Pedig ha ott elkezdtek volna nyomni, (és itt nem arra a 2 kontrára gondolok) akkor simán nyerhettek volna 3-0-ra is és egy szavunk nem lehetne.
Ha már említettem Drogbát is, akkor csak ennyit fűznék hozzá: Egy akkora vadbarom vagy barátom, hogy az már fáj! Olyan eltiltást fogsz kapni Bosingwa-val és Ballack-al egyetemben, hogy csak nézhetsz hülyegyerek!
Ezt a BBC egyik labdarúgó-szakírója, Phil McNulty írta a blogjában:
„Övrebö egyértelműen kevésnek bizonyult ehhez a meccshez, de emlékezzünk rá, hogy Abidal kiállítása is szigorúnak tűnt. De bármit is tett a játékvezető, semmi sem jogosította fel Drogbát a magánszámára, hogy berohanjon a gyepre a kék mezében és papucsban, mint valami dühtől szétrobbanó nyaraló, majd eszét vesztve üvöltözzön, és fenyegesse a bírót. Az, hogy képtelen az önuralomra, ismét kiderült a tavalyi BL-döntő után. Valószínűleg súlyos büntetést kap az UEFA-tól, és teljesen meg is érdemli. (…)A legszomorúbb, hogy a hiszti elvonta a figyelmet a Chelsea kitűnő teljesítményéről” – írta.
Ezért utálom ezt az "embert"!
Ha már felvetettem a bírót is akkor ehhez is hozzáfűznék valamit:
1. Tényleg nem adott meg minimum 1 (Piqué) tizenegyest.
2. Mi sem kaptunk meg egy jogos tizenegyest az első meccsen. Bosingwa-Henry:

3. Abidal kiállítása legalább akkora szégyen volt, mint a meg nem adott büntető(k).
És itt belinkelném a 2005. március 8-ai Chelsea-Barcelona összefoglalóját valamint a meccs utáni nyilatkozatokat: (ezt elsősorban azoknak ajánlom akit még akkor nem tudták, hogy mi az a Chelsea-Barca, vagy esetleg olyan madridistáknak akik erre nem emlékeznek, majd ezután kérnék reagálást tőlük)
Fájdalmas búcsú Európától:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3127
A játékosok csalódottak:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3129
És egy részlet belőle:
A 76. percben egy szöglet után nem meglepő módon Terry fejelt kapura, s szép mozdulattal a jobb sarokba talált. A szituáció szépséghibája csupán az volt, hogy Ricardo Carvalho egyszerűen megfogta (átölelte) Victor Valdés kapust, aki így nem tudott elmozdulni a hosszú sarok, és a labda felé. Azonban sem Collina játékvezető, sem az asszisztense nem ítélte meg a teljesen egyértelmű szabálytalanságot, így a Chelsea ismét lépéselőnybe került. 4-2!...
Pár sorral lejjebb:
A találkozó után a nagy bírói tévedés miatt nem csak Rijkaard edző, de az általában igen nyugodt Ronaldinho is nagyon idegesen viselkedett, melyet ezúttal meg lehet érteni. Egy ilyen párharc során, miután a Barcelona fölállt a padlóról, nehéz megemészteni, hogy egy szabálytalan góllal esik ki az együttes.
4 évvel ezelőtt a bíró fosztott meg minket a továbbjutástól, tegnap meg pont fordítva! Akkor is elismerte a bíró, hogy hibázott, meg most is. Most egállban vagyunk...úgyhogy nekem ne jöjjön itt senki azzal, hogy megvettük a bírót, meg ilyen csalás, olyan csalás! Igen...ilyen érzés kiesni egy BL-ből ha az ellenfélnek fúj a bíró! Kicsit sajnálom a Chelsea-sekeket, mert mi Barcások tudjuk, hogy milyen érzés így kiesni!
A Madridistáknak meg üzenem, hogy azért kicsit visszább vehetnének az arcból, meg az ítélethozó szerepéből! Ha valakitől, hát pont egy madridistától nem fogadom el ezeket az elítélő szavakat meg csalózást, meg mákosozást! Remélem tudja az a személy, hogy kinek ment. De azért leírom: Realista24 vagy mi. Átjössz ide és osztod az észt, hogy milyen gyökér a Barca meg a világ szégyene? Hát barátom, akkor el se tudom képzelni, hogy mit mondhatsz a saját csapatodról...gondolkozz mielőtt írsz, vagy inkább ne írj. A Chelsea fórumán nincsenek így felháborodva, mint itt a madridisták...na ez a szégyen!
Na nem tudom, hogy mit hagytam még ki, valamit még akartam.
Egy biztos: ez egy vérbeli Chelsea-Barcelona párharc volt! Volt itt minden: kiállítás, rugdosódás, meg nem adott büntető, majdnem bírólincselés, az utolsó percig izgalom. Mellettünk állt Fortuna is, de hát ahogy a mondás tartja: Jó csapatnak, szerencséje van! Vagy: A BL győzelemhez egy nagy adag szerencse is szükséges! A szerencsénk már megvolt, már csak a BL győzelem hiányzik!
Na ennyit akartam, jó hosszú lett, de fel akartam hívni egy pár dologra a figyelmet illetve aktiválni egy kicsit a memóriát!
Vigyázz MU, jön a BARCA!!!!!!!!!