Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
raffa
Barça B

2009.05.07. 12:03:49

Egy MU szurkoló írta:Előszőr is Üdv. mindenkinek.

Remélem nem gond ha néha írogatok és olvasgatok egy kicsit...?

Hát gratulálok.
Végre a döntőben fog találkozni -meggyőződésem szerint- Európa két legjobb csapata.
Megnéztem tegnap a meccset, és megmondom őszintén, ha e két találkozó alapján nézem a dolgokat (szigorúan mint kívülálló) akkor a Chelsea jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de (szerencsére) nem így történt. Én nektek szurkoltam, mert mondanom sem kell mit érzek, ha a Chelsea-re gondolok. (nagyon utálom őket.)

Nagy meccs lesz, ez biztos és talán jó meccs is. Bár azt hozáteszem, hogy egy döntőnek nem feltétlenül kell jó meccsnek lennie, gondolok itt arra, hogy ki mennyire fog kitámadni. Majd meglátjuk.
Igen, én is örülök, hogy összekerültünk:)
Nekem is van egy mu szurkoló barátom és már mióta vitatkozunk, hogy melyi ka jobb csapat:) a döntőbe valószínűleg kiderül, és remélem, hogy ti majd szeretnétek játszani is ellenünk, és akkor abból egy nagyon jó meccs kerekedhet!:)
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.07. 12:03:12

Egy MU szurkoló írta:Előszőr is Üdv. mindenkinek.

Hát gratulálok.
Végre a döntőben fog találkozni -meggyőződésem szerint- Európa két legjobb csapata.
Megnéztem tegnap a meccset, és megmondom őszintén, ha e két találkozó alapján nézem a dolgokat (szigorúan mint kívülálló) akkor a Chelsea jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de (szerencsére) nem így történt. Én nektek szurkoltam, mert mondanom sem kell mit érzek, ha a Chelsea-re gondolok. (nagyon utálom őket.)

Nagy meccs lesz, ez biztos és talán jó meccs is. Bár azt hozáteszem, hogy egy döntőnek nem feltétlenül kell jó meccsnek lennie, gondolok itt arra, hogy ki mennyire fog kitámadni. Majd meglátjuk.
Üdv a fórumon!

Normális hangnemű hozzászólást mindig szívesen veszünk :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.05.07. 12:02:28

PEEtör írta:...
Most azt hitted szellemeset írsz?
ejj-ejj barátocskám,nézd meg hol a csapatod minden fronton,és utána legyen nagy a szád...
Miért kell az ilyeneket megtűrni a fórumon :?:

Egyébként hogy világos legyen: nem törlődnek a lapok...unalmas erről szóló kérdéseket olvasni minden második HSZ-ben,főleg úgy hogy több Moderátor is beírta már kiemelve hogy nem törlödnek a lapok :!:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
raffa
Barça B

2009.05.07. 12:00:57

menczel írta:
shevy írta:
gekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.

Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.
teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerül
Jól látjátok, annyit hozzátennék hogy én a fakó Botíát is játszatnám akár most rögtön Villareál ellen csereként aztán kezdőként. Védőcserének mindenféleképpen kell lennie a padon Rómában.
De kérem az Urat,hogy nehogy az a szomorodott Victor Sanchezt próbálja Pep berakni mert ilyet is hallottam már, sőt azt hiszem ősszel a Sevilla ellen, játszott is belsőbekket, gólt is kaptunk róla rögtön.
Az addigi meccseket mostmár felkészülésnek kell venni, a Madrid sorsolása sokkal nehezebb, szóval a sztárokat pihentetni is lehet a védelmet meg próbálgatni.
az a baj, hogy hiába van elég védőnk szerintem, csak vagy maródiak listáján vannak, vagy el lesznek tiltva:S és így a BL döntőben -4 védő:S
vd17
Barça B

2009.05.07. 12:00:14

PEEtör írta:
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!
Sőt...plussz ha még
Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.
Azt meg hagyjuk h mennyi talált kaput, lényeg a kapuralövés meg a labdabirtoklás, és a megérdemelt BL döntö.
Nem törlik a sárgákat??
Dehogynem.Laporta/Guardiola pacsizik/vacsizik egyet Platinivel, aztán eltörlik Abidal pirosát, Alves sárgáját, söööt, ha ha 5sárgalapos szabálytalanságot követ el a döntöben, akkor a Barcának adnak egy gólt, vmint a MU keretéböl eleve mindenki 1 sárgával indul fejenként.Ferguson is.A szurkolók is.

Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.07. 12:00:08

Előszőr is Üdv. mindenkinek.

Hát gratulálok.

Manchester United
raffa
Barça B

2009.05.07. 11:59:25

PEEtör írta:
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!
Sőt...plussz ha még
Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.
Azt meg hagyjuk h mennyi talált kaput, lényeg a kapuralövés meg a labdabirtoklás, és a megérdemelt BL döntö.
Nem törlik a sárgákat??
Dehogynem.Laporta/Guardiola pacsizik/vacsizik egyet Platinivel, aztán eltörlik Abidal pirosát, Alves sárgáját, söööt, ha ha 5sárgalapos szabálytalanságot követ el a döntöben, akkor a Barcának adnak egy gólt, vmint a MU keretéböl eleve mindenki 1 sárgával indul fejenként.Ferguson is.A szurkolók is.
hát hogy te mennyire szánalmas vagy!
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:59:05

shevy írta:
gekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.

Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.
teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerül
Jól látjátok, annyit hozzátennék hogy én a fakó Botíát is játszatnám akár most rögtön Villareál ellen csereként aztán kezdőként. Védőcserének mindenféleképpen kell lennie a padon Rómában.
De kérem az Urat,hogy nehogy az a szomorodott Victor Sanchezt próbálja Pep berakni mert ilyet is hallottam már, sőt azt hiszem ősszel a Sevilla ellen, játszott is belsőbekket, gólt is kaptunk róla rögtön.
Az addigi meccseket mostmár felkészülésnek kell venni, a Madrid sorsolása sokkal nehezebb, szóval a sztárokat pihentetni is lehet a védelmet meg próbálgatni.
raffa
Barça B

2009.05.07. 11:58:05

Kalap1988 írta:
Bapszi írta:Na valami szakértő szóljon már hozzá!!:S
Nem törlik a sárgákat??
Szerintem nem fogják törölni, mégpedig azért,mert az angolok az általuk vélt 4 meg nem adott tizenegyes miatt nagy hangzavart fognak csapni és az UEFA nem meri meglépni, ha már azokat úgysem lehet visszacsinálni, akkor ezt sem fogják. Nekem ez a véleményem,de ne legyen igazam.
szerintem se, viszont a pirosat lehetne fellebbezni szerintem, arra lenne esély!
PEEtör
Barça B

2009.05.07. 11:56:54

Sőt...plussz ha még
Nem törlik a sárgákat??
don gamper
Capitá del Barça

2009.05.07. 11:56:24

Nem törlik a sárgákat??
Nem.maradnak a szerzett lapok,ezért is kampányolt(sikerrel)
Ferguson az Arsenal meccs előtt hogy egy kis toleranciát kér
a bírótol hogy az idény legfontosabb meccsét ne hagyják ki a
játékosok sárgalap miatt.Nekünk ez nem sikerült.... :cry:
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:55:58

Aláirom, hogy Hiddink egy ász, de most eltektikázta magát. Barcelonában jól szervezte a csapatát, bár minimum 1 golt benne maradt a Barcában. De tegnap rajta uszott el a meccs mert a Chelsea igenis jó cspat, de gyáván és hatástalanul játszottak. Bármilyen szép volt is Essien golja, ezt még edzésen, ellenfél nélkül sem lövi fel oda még egyszer. Mi azt játszottunk amit tudunk, ők uj utra léptek-ráment a döntöbejutás. Egyetértek Drogba játék helyett dobálta magát és csak egy 11-t akart elérni. Többen emlitették Alvest egy kicsit durva néha, bár sokat is kap, de nincs nagy formában. A beadásai nem jók, a gól elötti sem volt jó, csak a szerencsével vette át Etoo és a szadrugásai sem jönnek be. Talán kicsit fárad a csapat most keményebben kellene rotálni. És még ott a kupadöntő is. Végül már az idény elején is irtam - kevés a 4 csatár még ebbe a vonalba igazolni kell. Cak sérülés ne legyen már több.
Fecó
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.05.07. 11:54:33

Nem törlik a sárgákat??
Szerintem nem fogják törölni, mégpedig azért,mert az angolok az általuk vélt 4 meg nem adott tizenegyes miatt nagy hangzavart fognak csapni és az UEFA nem meri meglépni, ha már azokat úgysem lehet visszacsinálni, akkor ezt sem fogják. Nekem ez a véleményem,de ne legyen igazam.
raffa
Barça B

2009.05.07. 11:54:08

Minden szavaddal egyet értek!

Titinho írta:Na akkor elkezdeném én is... :wink:

Először is gratulálok a csapatnak, hogy kitartással és nem kevés hittel végre tudták hajtani a továbbjutást! Itt azért megjegyezném, hogy köszönetet mondhatunk a bírónak is, bár ez annyira de annyira nem izgat most engem, hogy az valami hihetetlen, de az illedelemből megköszönöm.

Igazából én már nem hittem a továbbjutásban Abidal (jogtalan) kiállítása után, ezt bevallom. De jött a 93. perc ahol megszületett előbb Alves első JÓ beadása, aztán Messi egyetlen értelmes passza és persze Iniesta gólja ami persze az első kaput eltaláló lövésünk is volt! :) Életemben nem örültem még ennyire gólnak! Valami elképesztő feszültség tört ki belőlem, szó szerint őrjöngtem, ordítottam!
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!! A Chelsea-nek idegenben volt 3 otthon meg 8 vagy 9. Az össz-vissz 11-12 kapuralövés 2 meccsen. Sőt...plussz ha még hozzávesszük, hogy kb. 27-28 percig emberelőnyben játszottak és a kiállítás után 3 perccel Drogba helyett beküldi Belletti-t, akkor nem is tudom mit vártak a Chelsea-nél. :? Pedig ha ott elkezdtek volna nyomni, (és itt nem arra a 2 kontrára gondolok) akkor simán nyerhettek volna 3-0-ra is és egy szavunk nem lehetne.

Ha már említettem Drogbát is, akkor csak ennyit fűznék hozzá: Egy akkora vadbarom vagy barátom, hogy az már fáj! Olyan eltiltást fogsz kapni Bosingwa-val és Ballack-al egyetemben, hogy csak nézhetsz hülyegyerek!

Ezt a BBC egyik labdarúgó-szakírója, Phil McNulty írta a blogjában:

„Övrebö egyértelműen kevésnek bizonyult ehhez a meccshez, de emlékezzünk rá, hogy Abidal kiállítása is szigorúnak tűnt. De bármit is tett a játékvezető, semmi sem jogosította fel Drogbát a magánszámára, hogy berohanjon a gyepre a kék mezében és papucsban, mint valami dühtől szétrobbanó nyaraló, majd eszét vesztve üvöltözzön, és fenyegesse a bírót. Az, hogy képtelen az önuralomra, ismét kiderült a tavalyi BL-döntő után. Valószínűleg súlyos büntetést kap az UEFA-tól, és teljesen meg is érdemli. (…)A legszomorúbb, hogy a hiszti elvonta a figyelmet a Chelsea kitűnő teljesítményéről” – írta.

Ezért utálom ezt az "embert"!

Ha már felvetettem a bírót is akkor ehhez is hozzáfűznék valamit:
1. Tényleg nem adott meg minimum 1 (Piqué) tizenegyest.
2. Mi sem kaptunk meg egy jogos tizenegyest az első meccsen. Bosingwa-Henry:
Kép
3. Abidal kiállítása legalább akkora szégyen volt, mint a meg nem adott büntető(k).

És itt belinkelném a 2005. március 8-ai Chelsea-Barcelona összefoglalóját valamint a meccs utáni nyilatkozatokat: (ezt elsősorban azoknak ajánlom akit még akkor nem tudták, hogy mi az a Chelsea-Barca, vagy esetleg olyan madridistáknak akik erre nem emlékeznek, majd ezután kérnék reagálást tőlük)
Fájdalmas búcsú Európától:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3127
A játékosok csalódottak:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3129

És egy részlet belőle:
A 76. percben egy szöglet után nem meglepő módon Terry fejelt kapura, s szép mozdulattal a jobb sarokba talált. A szituáció szépséghibája csupán az volt, hogy Ricardo Carvalho egyszerűen megfogta (átölelte) Victor Valdés kapust, aki így nem tudott elmozdulni a hosszú sarok, és a labda felé. Azonban sem Collina játékvezető, sem az asszisztense nem ítélte meg a teljesen egyértelmű szabálytalanságot, így a Chelsea ismét lépéselőnybe került. 4-2!...
Pár sorral lejjebb:
A találkozó után a nagy bírói tévedés miatt nem csak Rijkaard edző, de az általában igen nyugodt Ronaldinho is nagyon idegesen viselkedett, melyet ezúttal meg lehet érteni. Egy ilyen párharc során, miután a Barcelona fölállt a padlóról, nehéz megemészteni, hogy egy szabálytalan góllal esik ki az együttes.
4 évvel ezelőtt a bíró fosztott meg minket a továbbjutástól, tegnap meg pont fordítva! Akkor is elismerte a bíró, hogy hibázott, meg most is. Most egállban vagyunk...úgyhogy nekem ne jöjjön itt senki azzal, hogy megvettük a bírót, meg ilyen csalás, olyan csalás! Igen...ilyen érzés kiesni egy BL-ből ha az ellenfélnek fúj a bíró! Kicsit sajnálom a Chelsea-sekeket, mert mi Barcások tudjuk, hogy milyen érzés így kiesni!

A Madridistáknak meg üzenem, hogy azért kicsit visszább vehetnének az arcból, meg az ítélethozó szerepéből! Ha valakitől, hát pont egy madridistától nem fogadom el ezeket az elítélő szavakat meg csalózást, meg mákosozást! Remélem tudja az a személy, hogy kinek ment. De azért leírom: Realista24 vagy mi. Átjössz ide és osztod az észt, hogy milyen gyökér a Barca meg a világ szégyene? Hát barátom, akkor el se tudom képzelni, hogy mit mondhatsz a saját csapatodról...gondolkozz mielőtt írsz, vagy inkább ne írj. A Chelsea fórumán nincsenek így felháborodva, mint itt a madridisták...na ez a szégyen!

Na nem tudom, hogy mit hagytam még ki, valamit még akartam. :wink:

Egy biztos: ez egy vérbeli Chelsea-Barcelona párharc volt! Volt itt minden: kiállítás, rugdosódás, meg nem adott büntető, majdnem bírólincselés, az utolsó percig izgalom. Mellettünk állt Fortuna is, de hát ahogy a mondás tartja: Jó csapatnak, szerencséje van! Vagy: A BL győzelemhez egy nagy adag szerencse is szükséges! A szerencsénk már megvolt, már csak a BL győzelem hiányzik! :wink:

Na ennyit akartam, jó hosszú lett, de fel akartam hívni egy pár dologra a figyelmet illetve aktiválni egy kicsit a memóriát!

Vigyázz MU, jön a BARCA!!!!!!!!!
Bapszi
Jugador del Barça

2009.05.07. 11:49:46

Na valami szakértő szóljon már hozzá!!:S
Nem törlik a sárgákat??
shevy
Capitá del Barça

2009.05.07. 11:48:25

EsoxXxl
Barça B

2009.05.07. 11:46:46

Ember! egy másik örök igazság: egy gól, nem gól!..miért? ez a meccs tökéletes példa volt. Bármikor lehet találni egy gólt, a semmiből is. Sokaknak teljesen igaza van, mert ha a Chelsea nyert volna ezzel a taktikával, egy szavunk nem lehetett volna, de hát csodálatos futballistáink vannak, akik ilyen fontos meccseken nem esnek el akármitől (pl. Messi az egyik bajnokin, amikor egy védő a levegőben lökött rajta nem kicsit, ott művészet volt nem elesni), és 9 emberrel is támadnak. A kékek pedig nem tom melyik a helyes kifejezés ide, de vagy tisztelték, vagy annyira tartottak a Barcától, hogy még emberelőnyben sem nyíltak ki. Nem kockáztattak semmit. Drogbát pedig lehozta...ez a csere is jelent vmit. A Barca nem rúg 2 meccs alatt egy gólt sem...erre apellálni....majdnem bejött (helyzetkihasználás).
+a döntőhöz: CR-hoz hasonló gyorsaságú védőnk van?
Ui: sztem SAF sem fogja megkockáztatni a nyílt játékot, ha ezt tenné...emlékezetes döntő lenne.
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
raffa
Barça B

2009.05.07. 11:45:36

igen, én is ezt hallottam ,vagyis olvastam, és ha jól emlékszem, akkor ez Messi esetén került szóba, mert jogtalan sárgát kapott a Bayern ellen és nem törölték el neki, és erre fel mondták, hogy nem számít, mert csak akkor nem játszhat egy játékos a döntőben, ha az előtte levő meccsen tiltották el..
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.07. 11:44:21

Na akkor elkezdeném én is... :wink:

Először is gratulálok a csapatnak, hogy kitartással és nem kevés hittel végre tudták hajtani a továbbjutást! Itt azért megjegyezném, hogy köszönetet mondhatunk a bírónak is, bár ez annyira de annyira nem izgat most engem, hogy az valami hihetetlen, de az illedelemből megköszönöm.

Igazából én már nem hittem a továbbjutásban Abidal (jogtalan) kiállítása után, ezt bevallom. De jött a 93. perc ahol megszületett előbb Alves első JÓ beadása, aztán Messi egyetlen értelmes passza és persze Iniesta gólja ami persze az első kaput eltaláló lövésünk is volt! :) Életemben nem örültem még ennyire gólnak! Valami elképesztő feszültség tört ki belőlem, szó szerint őrjöngtem, ordítottam!
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!! A Chelsea-nek idegenben volt 3 otthon meg 8 vagy 9. Az össz-vissz 11-12 kapuralövés 2 meccsen. Sőt...plussz ha még hozzávesszük, hogy kb. 27-28 percig emberelőnyben játszottak és a kiállítás után 3 perccel Drogba helyett beküldi Belletti-t, akkor nem is tudom mit vártak a Chelsea-nél. :? Pedig ha ott elkezdtek volna nyomni, (és itt nem arra a 2 kontrára gondolok) akkor simán nyerhettek volna 3-0-ra is és egy szavunk nem lehetne.

Ha már említettem Drogbát is, akkor csak ennyit fűznék hozzá: Egy akkora vadbarom vagy barátom, hogy az már fáj! Olyan eltiltást fogsz kapni Bosingwa-val és Ballack-al egyetemben, hogy csak nézhetsz hülyegyerek!

Ezt a BBC egyik labdarúgó-szakírója, Phil McNulty írta a blogjában:

„Övrebö egyértelműen kevésnek bizonyult ehhez a meccshez, de emlékezzünk rá, hogy Abidal kiállítása is szigorúnak tűnt. De bármit is tett a játékvezető, semmi sem jogosította fel Drogbát a magánszámára, hogy berohanjon a gyepre a kék mezében és papucsban, mint valami dühtől szétrobbanó nyaraló, majd eszét vesztve üvöltözzön, és fenyegesse a bírót. Az, hogy képtelen az önuralomra, ismét kiderült a tavalyi BL-döntő után. Valószínűleg súlyos büntetést kap az UEFA-tól, és teljesen meg is érdemli. (…)A legszomorúbb, hogy a hiszti elvonta a figyelmet a Chelsea kitűnő teljesítményéről” – írta.

Ezért utálom ezt az "embert"!

Ha már felvetettem a bírót is akkor ehhez is hozzáfűznék valamit:
1. Tényleg nem adott meg minimum 1 (Piqué) tizenegyest.
2. Mi sem kaptunk meg egy jogos tizenegyest az első meccsen. Bosingwa-Henry:
Kép
3. Abidal kiállítása legalább akkora szégyen volt, mint a meg nem adott büntető(k).

És itt belinkelném a 2005. március 8-ai Chelsea-Barcelona összefoglalóját valamint a meccs utáni nyilatkozatokat: (ezt elsősorban azoknak ajánlom akit még akkor nem tudták, hogy mi az a Chelsea-Barca, vagy esetleg olyan madridistáknak akik erre nem emlékeznek, majd ezután kérnék reagálást tőlük)
Fájdalmas búcsú Európától:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3127
A játékosok csalódottak:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3129

És egy részlet belőle:
A 76. percben egy szöglet után nem meglepő módon Terry fejelt kapura, s szép mozdulattal a jobb sarokba talált. A szituáció szépséghibája csupán az volt, hogy Ricardo Carvalho egyszerűen megfogta (átölelte) Victor Valdés kapust, aki így nem tudott elmozdulni a hosszú sarok, és a labda felé. Azonban sem Collina játékvezető, sem az asszisztense nem ítélte meg a teljesen egyértelmű szabálytalanságot, így a Chelsea ismét lépéselőnybe került. 4-2!...
Pár sorral lejjebb:
A találkozó után a nagy bírói tévedés miatt nem csak Rijkaard edző, de az általában igen nyugodt Ronaldinho is nagyon idegesen viselkedett, melyet ezúttal meg lehet érteni. Egy ilyen párharc során, miután a Barcelona fölállt a padlóról, nehéz megemészteni, hogy egy szabálytalan góllal esik ki az együttes.
4 évvel ezelőtt a bíró fosztott meg minket a továbbjutástól, tegnap meg pont fordítva! Akkor is elismerte a bíró, hogy hibázott, meg most is. Most egállban vagyunk...úgyhogy nekem ne jöjjön itt senki azzal, hogy megvettük a bírót, meg ilyen csalás, olyan csalás! Igen...ilyen érzés kiesni egy BL-ből ha az ellenfélnek fúj a bíró! Kicsit sajnálom a Chelsea-sekeket, mert mi Barcások tudjuk, hogy milyen érzés így kiesni!

A Madridistáknak meg üzenem, hogy azért kicsit visszább vehetnének az arcból, meg az ítélethozó szerepéből! Ha valakitől, hát pont egy madridistától nem fogadom el ezeket az elítélő szavakat meg csalózást, meg mákosozást! Remélem tudja az a személy, hogy kinek ment. De azért leírom: Realista24 vagy mi. Átjössz ide és osztod az észt, hogy milyen gyökér a Barca meg a világ szégyene? Hát barátom, akkor el se tudom képzelni, hogy mit mondhatsz a saját csapatodról...gondolkozz mielőtt írsz, vagy inkább ne írj. A Chelsea fórumán nincsenek így felháborodva, mint itt a madridisták...na ez a szégyen!

Na nem tudom, hogy mit hagytam még ki, valamit még akartam. :wink:

Egy biztos: ez egy vérbeli Chelsea-Barcelona párharc volt! Volt itt minden: kiállítás, rugdosódás, meg nem adott büntető, majdnem bírólincselés, az utolsó percig izgalom. Mellettünk állt Fortuna is, de hát ahogy a mondás tartja: Jó csapatnak, szerencséje van! Vagy: A BL győzelemhez egy nagy adag szerencse is szükséges! A szerencsénk már megvolt, már csak a BL győzelem hiányzik! :wink:

Na ennyit akartam, jó hosszú lett, de fel akartam hívni egy pár dologra a figyelmet illetve aktiválni egy kicsit a memóriát!

Vigyázz MU, jön a BARCA!!!!!!!!!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.05.07. 11:51:05-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:44:20

Tegnap elég nagy volt itt kapkodás a fórumon, jobbnak láttam inkább két lépéssel hátrébb állni. Ma egy kicsit nyugisabb a helyzet, leírom most a véleményemet. Ahogyan az várható volt, a Chelsea Londonban ugyanazzal a mentalitással fogadott minket, mint ahogyan nálunk játszottak. A különbség annyi volt(mint ahogyan a stúdióban is említették), hogy most támadóbb felfogású, kreatívabb játékosok voltak a pályán. Ha nincs az a hatalmas gól Essientől, valószínűleg ugyanolyan szépen csordogált volna végig a meccs mint a Camp Nouban.
Bármennyire is hányingerem van ettől a játéktól, megfogtak minket, ez nem kérdés. Egy koncepciójuk volt. Ne kapjanak gólt. Minden mást alárendeltek ennek. Majdnem megcsinálták. A bíró kritikán aluli volt, de emellett is simán eldönthették volna a továbbjutásukat, a helyzeteik megvoltak a kiállítás után. Az volt az érzésem, hogy jobban szeretnének 11-eshez jutni mint gólt rúgni. Az 5-6 kétes szituációból 2 simán megadható lett volna. Amiből 1nél többet egy bíró sem fúj be egy ilyen meccsen egy BL elődöntőben. Ő egyet sem fújt be. Hiba volt. Nagy hiba. Örülhetünk a döntőnek, a mutatott játékra viszont nagyon büszkék nem lehetünk, ami kétségkivül a Chelsea érdeme elsősorban, bízom benne, hogy a Mu majd focizni akar Rómában.
A játékosok közül igazán csak Iniestat Piquét és Valdest tudnám kiemelni, akiknek tetszett a játékuk. Piqué utolsó 10 percben amit művelt, hihetetlen volt. Milyen érzések lehettek benne?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.07. 11:43:31

visca el barca írta:még amugy van olyan lehetoseg is, hogy syl kimarad és akkor, a két szélen caceres meg puyol... az a baj h ronaldo ellen a keto egyutt is keves :?
Tavaly egynek is sikerült(Zambrotta).

Nem tudom miért aggodalmaskodik mindenki. :) Az nyilvánvaló tény,h nagyon nehéz meccs lesz.De tavaly egy ennél gyengébb csapattal(mentálisan,morálisan és játékban is) sikerült felvenni a M.U-val a harcot...Tudom,h más meccs lesz meg minden de azért egy kicsit optimistábban.(üzenem ezt azoknak akik temették ezt a csapatot már vagy 3 hete)Ráadásul ez az M.U nem a tavalyi M.U és ez a Ronaldo nem a tavalyi Ronaldo.

Szerintem féljen a United és gondolkozzanak ők azon,h hogyan állítanak meg minket.Fel fogják áldozni Ronaldot is...még Ő is védekezni fog én azt mondom.. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bapszi
Jugador del Barça

2009.05.07. 11:41:08

Nem arrol volt szó,h a döntőre törlődnek a sárgalapok!?!?!?:S
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.07. 11:38:38

Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:38:37

Touret nem szabad elvinni a középpályáról, mert sok labdát szerez nem helyetesithető egy erős csapat ellen mert MU. támadni fog. Iniesta is sokkal kreativabb középen, kár balszélre tenni. Ebből következik, hogy Bojannak többet kellene jászania, Henrynek amugy is kelll a pihenés. Ja és Caserest a döntőig beépiteni - mégiscsak született középső bekk. Remélem a Reált veri a Valencia és akor többeket lehet pihenetni ha megvan az arany.
Fecó
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.07. 11:34:12

még amugy van olyan lehetoseg is, hogy syl kimarad és akkor, a két szélen caceres meg puyol... az a baj h ronaldo ellen a keto egyutt is keves :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése