Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:27:24

Én nem is kívánok komolyabban beleszólni, de a véleményem az, hogy egy madrid drukker csak ne magyarázzon. A dinamo londont még meg is érteném, de olyan dolgokba kapaszkodnak és lovagolnak rajta, amik ha nem is pont így de megvoltak az első meccsen. 180 perc alatt mi voltunk a ajobbak, ők csak is csak próbálkoztak, de az főleg esetlen volt.
Egy jól eltalált Essien lövésre tudott Ini válaszolni, szintén egy jól eltalálta lövéssel! (végre nekünk is lett egy ilyen) Nem mellesleg megjegyezném, hogy azok akik Messit ócsárolják, ne tegyék, mert 3 védő fogta jobbára és fizikálisan tolták kifelé folyamatosan, de így is volt amikor lepattant róla 2-3 védő, erről ennyit. Ja és adott egy gólpasszt, akkor amikor kellett, annak akinek kellett.
A cselszki felrakta főni a barcat egy taktikával, aminek a levébe ők főttek bele, pont akkor amikor már forró volt a dolog.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.07. 14:25:27

De srácok, tény h 1 azaz egy jogos tizit nem kapott meg a Chelsea, és ez Piqué kezezésénél volt. Amikor Alves és Malouda rángatták egymást, akk a mezrántás jóval a tizenhatoson kívül kezdődött, az más h a francia csak azon belül esett el. Azt meg ne várja senki, hogy a magát 10 támadásnál 8x eldobó Drogbának bárki is bármit lefújjon.

Kedves Chelsea drukkerek, ha tényleg megvettük a meccset akkor Abidalt mért állította ki a bíró a 75. percben hazai vezetésnél??? Hidjétek el nem volt itt semmi csalás, csak a bíró kezéből kicsúszott a meccs. Bosingwat is ki kellett volna állítani, mert volt 3-4 tiszta sárga lapot érő belépője.
Elhiszem h fáj a vereség, és tudom h ebbe a bíró is benne volt, de erről nem a Barca és nem mi Barca drukkerek tehetünk!!!

Am meg azért nem kell mindent a bíróra fogni, az első meccsen is kihagyta Drogba a 100%-os helyzetet a visszavágón is, egyszer vihette vna kapsura a lasztit még az elején , csak nm tudta átvenni, ha ezekből egyet berúg akkor nem lett volna miröl beszélni!

Peace!!!:roll: :roll:
Bocs kicsit hosszu lett...
dekor
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:23:58

El kell ismerni hogy azért sokat köszönhetünk Valdesnek. Végre nem a bakija miatt kell beszélnünk róla... De Iniesta gólja a háttérbe szorította azt hogy remek bravúrjai voltak...
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:17:45

Valljuk be, Ballack se volt semmi a meccs végén, amikor futott a bíró után és ordibált a fülébe :lol: :lol: :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:11:19

Az angolok maguknak köszönhetik a végeredményt. Nekik elég volt 1 gól is ami mindig élet veszélyes. Most ráfizettek. Ahogy Barcelonában az angoloknak fújt a bíró Londonban pedig nekünk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:10:05

Devid16 írta:ismerősöm msn kiírása..."Barca 1 kaput elalált lövés->bunda meccs->11-esek, a foci [auto_cenzúra] igazságtalan"---mellesleg arsenal szurker :lol: lenne mit mondani neki de nem süllyedek a szintjére :lol:

Más:
sztem meg igenis igaza van a népnek annyiban hogy Dani feleslegesen áll oda a szabikhoz...nem igaz hogy ezt csak mi vesszük észre innen és ott senki :) na mind1...remélem a döntőbe azért majd rámcáfol és bever egyet 30ról :lol: amúgy meg nem érdekel semmi csak hogy bennt vagyunk meg hogy helyt álljunk...ami ezek után számomra nem is kérdés :)

písz
Alves sárgák miatt nem játszik a finálén...
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2009.05.07. 14:09:56

na mind1...remélem a döntőbe azért majd rámcáfol és bever egyet 30ról
Alves eltiltás miatt nem játszhat a döntőben.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:09:11

A szégyen az amit művelt, fetrengés és időhúzás a 60. perctől, emberelőnyben...maguknak köszönhetik, volt nem kevés sanszuk...a barca meg köszönte szépen jobb csapat annál mint, hogy ezt szerencsétlenkedést ne használja ki, még így is, hogy megölték a bunkerral a játékunkat. A MU más lesz, támadniuk kell és az fekszik nekünk, de nekik is...micsoda döntő lesz te szent isten... :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Devid16
Jugador d'estrella

2009.05.07. 14:08:29

ismerősöm msn kiírása..."Barca 1 kaput elalált lövés->bunda meccs->11-esek, a foci [auto_cenzúra] igazságtalan"---mellesleg arsenal szurker :lol: lenne mit mondani neki de nem süllyedek a szintjére :lol:

Más:
sztem meg igenis igaza van a népnek annyiban hogy Dani feleslegesen áll oda a szabikhoz...nem igaz hogy ezt csak mi vesszük észre innen és ott senki :) na mind1...remélem a döntőbe azért majd rámcáfol és bever egyet 30ról :lol: amúgy meg nem érdekel semmi csak hogy bennt vagyunk meg hogy helyt álljunk...ami ezek után számomra nem is kérdés :)

písz
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2009.05.07. 14:07:13

Egyszerűen nem hiszem el. Olvasgatom a madridista fórumot, és tegnap este óta megállás nélkül bizonygatják egymásnak, hogy micsoda csalással nyertünk...De tényleg nonstop. Pár érv amiért ugyanúgy megérdemeltük:
1. Abidal kiállítása után a Chelsea rég el kellett volna döntse a meccset
2. Abidal kiállítása sem volt teljesen jogos, megnézhetjük, nemvolt az olyan súlyos hogy pirosat érjen.
3. Az első meccsen mi sem kaptunk tizit Henry buktatásáért
4. Ez ugyan nemszép: 2005-ben a Chelsea milyen góllal jutott tovább? (ezt már sztem írták is)
5. Madridosoknak: Nem lehetek egy szavatok sem, mert Capello érában megéreztétek milyen az utolsó percbekben sírból visszahozni meccseket :)
Akkor egy szóval sem mondtátok magatokra hogy szerencsefoci. Kérlek most se tegyétek ezt velünk...

Nem akartam bántó lenni senkivel, csak pár érvet akartam felsorolni, mert nagyon bosszant hogy bármilyen fórumra felmegyek, ott a köbö 14-15 éves korosztály gyepálja egymást gyermeteg hülyeségeivel...Ja és mégvmi? A madridistán miért folyik nagyobb vita a tegnapi meccsről mint akármelyik más fórumon? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcelinho_5 2009.05.07. 14:08:52-kor.
gombosmario18
Barça C

2009.05.07. 14:00:37

hát vlmi oasmit kiabált,hogy...."ez szégyen!ez 1 kib.szott szégyen!és közben integetett mint vlmi gyépés :D
Kép

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
darmian
Jugador del Barça

2009.05.07. 13:55:34

Lehet már elhangzott, de mit mondott a meccs végén Drogba? 8) Csak annyit hallottam belőle akkor hirtelen, hogy fuck, és érdekelne a többi része is.. :P Gondolom elmeszelik érte pár meccsre, szépen kikelt magából. Pedig ő is dobálta magát, mint egy rossz r.banc :oops:
Xavi001
Jugador d'estrella

2009.05.07. 13:47:28

Némelyikőtök akkora LOW nem tudom miért kell mindig bántani a Barca játékosait?:hmmm:Lehet mindenkinek rossz napja nem?mikor nem hibáznak meg lőnek gólt(okat) akkor jajj de jók.mikor meg 1 pici hiba esetleg nagyobb akkor meg igazoljanak el :-/ igaz?

Keita: volt meccs ahol az ő góljával nyertünk nem igaz?
Alves:ugy senkisem tud beadni mint ő amikor jó passzban van

És még sorolhatnám.

Ha valami bajotok van valamelyik játékossal mennyetek már föl ti a pályára és csináljátok már azt amire az Edző utasít + világsztárok ellen mutassátok meg mit tudtok na erről ennyit!
Inkább ne valljátok magatokat Barca drukkereknek ha így szembe szúrjátok őket!!!!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.07. 13:46:37

most jöttem az nsoról :D ott szószerint háború volt(van) hihetetlen, komolyan!

nade, nem ezért írtam:

------------------Valdés-------------------
Caceres----Puyol----Piqué-----Sylvinho
------------------Touré--------------------
-------------Xavi------Iniesta-------------
Messi--------------------------------Henry
------------------Eto'o--------------------

ez sztem megfelelne a bl döntőnek! csak akkor cacerest játszatni kell addig, hogy szokja az érzést :D habár, egy bl döntő hangulata nem sok mindenhez hasonlítható!

de Pep mester ezt is megoldja...
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2009.05.07. 13:44:27

Nem tudom, a Chelsea-sek közül emlékszik-e valaki, hogy 2005-ben milyen góllal mentek tovább?
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
noname
Llegenda del Barça

2009.05.07. 13:37:58

Toure helye a védelemben azért volt nagyon jó döntés, mert az alternatívája, Caceres pont helyezkedésben nyújtott legtöbbször rossz teljesítményt, márpedig a cselzi ellen öngyilkosság olyan védővel felállni aki rosszul helyzekedik. Keita pedig egy védekező típusú játékos. Nemtom mit vártok tőle. Tölteléknek jött, meg hogy a nehezebb mecseken ne tudjanak könnyen átmenni a kp-n. Ezt megoldja.
Caceres pedig ne játsszon még véletlenül se az MU ellen középül. Caceres gyors, ezért szlen elvan, de rosszul helyezkedik, ez pedig nagy gond lehetne.
A Fifa egy szégyen
gombosmario18
Barça C

2009.05.07. 13:36:12

hupsz.....ezt nem tudtam :oops: :oops: akk nem szoltam semmit :P
Kép

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
Basti
Barça C

2009.05.07. 13:34:15

Noha ápr 8-án úgy elvertetek minket, mint szódás a lovát, akkor is gratulálok a Barcának, hogy megszabadított minket ettől az Antifoci FC-től és egy újabb angol döntőtől. :)

Hajrá Barcelona! (a döntőben is)

Egy Bayern-fan!
madmax87
Jugador del Barça

2009.05.07. 13:32:58

Csak tudnám mit keres keita a csapatban!
Touret vissza a közeéppályára caserest meg a védelemben puyolt meg jobb oldalra....ha nincs henry is iniesta megy fel vmelyik oldalra akkor sem játszatnám keitat sztem bűn gyenge játékos...kb gudjonsenhez tudom hasonlitani...mindig rajtuk akad el a gyorspasszos jatek.
Hajrááá FIÚÚÚK! :D
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.07. 13:32:13

gombosmario18 írta:
barca6 írta:Na gyerekek!Ez volt ám a foci!Amikor essien golt lott azthittem belehalok,es a 90.percben már csak hulyultem hogy rugunk egy golt.Es igy is lett Iniesta nagyon jol lott kapasbol es akkor tudtam hogy ha dontetlen akkor továbbjutás!már azon izgultam hogy a chelsi még cech is ment fejelni ne hogy szogletbol rugjon még egyet!de nem így lett hála az égnek ées ott vagyunk a dontoben!kár hogy Alves kiesik!
es Abidal is!a hatvedsor nem lesz annyira jo de a támadó foci a specialitásunk csak ne hogy a MU ugy vedekkezzen mint a cselzi mert akkor nehez dolgunk lesz.
Addig is irány a villareal elleni bajnoki es nyerjuk meg a bajnoksagot a
Bl-t is a spnyol kupat is !Messié az aranylabda Eto´o-jé az aranycipo!!! :D :wink:
Csak csendben megjegyezném,hogy messi több golt rugott mint eto'o,szal az aranycipö is az övé :D :D :D
Csak a bajnoki gólok számítanak csendkirály! :D
gombosmario18
Barça C

2009.05.07. 13:32:01

hát igen.....nagyon sajnálom alvest amiér ki kell hagynia a döntö,végülis nagyon nagy szerepet vállalt abban ahol most a barca tart!!!megérdemelné,hgy ott legyen és játcon is!!biztos rox lehet neki amiér csak a lelátorol nézheti a meccset :cry:
Kép

Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.07. 13:28:06

Én inkább nem bíznám Cácerest Ronaldora. Szerintem okosabb lenne egy: Puyol, Cáceres, Piqué, Sylvinho felállás. Pirosat, sárgát úgytudom a BL-ben nem törölnek el, csak a bajnokságban. Így nem bízhatunk ebben. Alves nagyon fog hiányozni. Mégha nemis a beadásai és a szabijai azok ami miatt hasznos, de az összjátékban rengeteget vállalt az egész szezonban és védekezésben is megkérdőjelezhetetlen a fontossága.

Szerk.: Remélem Henry harcra kész lesz a Manchester ellen. Egész ütös kis kezdő lehet ez: Valdés,- Puyol, Cáceres, Piqué, Sylvinho,- Touré, Iniesta, Xavi,- Messi, Henry, Eto'o
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gombosmario18
Barça C

2009.05.07. 13:28:02

barca6 írta:Na gyerekek!Ez volt ám a foci!Amikor essien golt lott azthittem belehalok,es a 90.percben már csak hulyultem hogy rugunk egy golt.Es igy is lett Iniesta nagyon jol lott kapasbol es akkor tudtam hogy ha dontetlen akkor továbbjutás!már azon izgultam hogy a chelsi még cech is ment fejelni ne hogy szogletbol rugjon még egyet!de nem így lett hála az égnek ées ott vagyunk a dontoben!kár hogy Alves kiesik!
es Abidal is!a hatvedsor nem lesz annyira jo de a támadó foci a specialitásunk csak ne hogy a MU ugy vedekkezzen mint a cselzi mert akkor nehez dolgunk lesz.
Addig is irány a villareal elleni bajnoki es nyerjuk meg a bajnoksagot a
Bl-t is a spnyol kupat is !Messié az aranylabda Eto´o-jé az aranycipo!!! :D :wink:
Csak csendben megjegyezném,hogy messi több golt rugott mint eto'o,szal az aranycipö is az övé :D :D :D
Kép

noname
Llegenda del Barça

2009.05.07. 13:22:51

Most hogy aludtam egyet a meccsre, leírnám én is a véleményemet.
Először kezdeném a bíráskodással, azon belül a 11esekkel. Drogba és Anelka műesései nemvéletnnül nem értek tizit. BL- elődöntőben először is nehezen adnak tizit, test-test elleni küzdelemért végképp ritkán, tizi szándékos buktatásért szokott lenni. Esetünkben test-tet elleni küzdelmek voltak, ez az egyik ok, amiért nem kapott a cselzi tizit, a másik h Drogba a 2 meccs alatt kb félórát a földön színészkedett, szóal garantálom h ez is benne volt abban h nem volt tizi. Ha nem dobálta volna fel magát minden apró lökdösődésnél, hanem megy tovább, akkor simán szerezhetett volna gólt.
Pique kezezése ugyan 11est ért, de előtte azért megemlíteném h már az bírói hiba volt h nem fújta le az Alves elleni szabálytalanságot, akit azért nemkicsit ellöktek a levegőben. :roll:

A 2. meccsen ugyan a csezli tűnt jobbnak, de ne feledjük h ez azért volt mert muszáj volt támadjunk felállt sorfal ellen, ez pedig csakis azért volt mert egy nagyon szerencsés gólt szerzett a cselzi, egy megpattant passz után kapufás gól. :roll:
Összeségben a jobbik csapat nyert. A cselzi csak azért tudott jól játszani,mert szerzett egy szerencsé gólt, az első meccsen mi is rúghattunk volna -23 gólt ha szerencsénk van.

Érdekel mi lesz az MU ellen a felállás. Abidal pirosát sztem el kéne törölniük, de ha eltörlik, akkor se játszatnám, hanem Sylt tenném be kezdőnek. Mégpedig azért, mert Alves hiányában valszeg Caceres lesz a jobbhátvéd, ezesetben pedig kell egy támadószellemű játékos a másik oldalra. Így végülis csak annyi történne h a jobb oldal helyett bal oldalról jönnének a beívelések, ráadásul Syl sztem most sokkal jobban is tudna játszani mint Alves tette az utóbbi meccseken.

Szóal én a védelmet így állítanám fel: Caceres-Puyol-Pique-Syl.
A Fifa egy szégyen
vd17
Barça B

2009.05.07. 13:20:17

„Néha a futball nagyvonalú az erkölcsös csapatokkal, és kegyetlen a gonosztevőkkel szemben. (...) Erről volt szó tegnap a Barca szerencséjére és a mérkőzés nagy részében passzív Chelsea kárára” – értékelt az El País.
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Válasz küldése