mess2009 írta:Mikaos írására reagálnék: csak a lényegét nem láttad annak amit írtam: Iniesta középpályás csak tűzoltásként játszik időnként szélen és mint ilyen a világ egyik legjobbja, de az utóbbi öt-hat meccsen szinte mindég a Barca legjobbja volt!
ezzel szemben akinek a posztja alapján a gólokat (főleg a nagyon fontos gólokat!!) kellene rúgni - Eto'o - az ugyanezeken a meccseken igencsak gyengén muzsikált!
Azt nem hallottam hogy Guardiola tőle kérte volna számon az elmaradt gólokat!! ezért bátorkodtam szóvá tenni a dolgot. amúgy pedig van szemem, láttam hogy Ini mennyi gólt lőtt.
OK, akkor rendben van, csak -szerintem- nem voltál egyértelmű. Természetesen Eto'o rossz formában van, de Guardiola (elmondásod alapján) egy olyan dologról beszélt, ami közismert, hogy Iniesta kevés gólokat lő, ezért nagyon jól jött ez a gól.
Megértem a problémádat, de szerintem a két dolog különbözik egymástól, és Guardiola sosem szidta egy játékosát sem (nem fogja Eto'o-t), és most sem szidta Init, hanem dicsérte (hisz gondolom Ini is látja, h eddig kevés gólt rúgott).
+ ahogy fogalmaztál, abból is az jön le, hogy ez nem Guardiola véleménye, hanem a kritikusoké, akiknek most megfelelően válaszolt Iniesta.