Valamelyik másik topikban épp ezt pedzegetik, az interneten olvasni erről egy ideje.Vakmacska írta:Ez ugye csak vicc?Cestus írta: . Jó lesz ez a streamelős életmód, ha a spílerre átmegy a LaLiga.
Élő közvetítések
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Ez ugye csak vicc?Cestus írta: . Jó lesz ez a streamelős életmód, ha a spílerre átmegy a LaLiga.
Pár gólnak örülnék azért egy ilyen hokimeccsen.
A hivatalos oldalas stream nekem nagyon akadozott, átmentem youtube-ra, az meg lefagyott kétszer. Jó lesz ez a streamelős életmód, ha a spílerre átmegy a LaLiga.

A hivatalos oldalas stream nekem nagyon akadozott, átmentem youtube-ra, az meg lefagyott kétszer. Jó lesz ez a streamelős életmód, ha a spílerre átmegy a LaLiga.
"It is what it is."
Nem lehet köze a cserének a főoldalon levő cikkhez, hogy 45 perc után számít egy lejátszott meccsnek D-S szerződésében és 10 meccs után fizetünk még a citynek mindig.
Ezt tartom a legvalószínűbbnek
Ezt tartom a legvalószínűbbnek
Csoda eredmény született:)
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
húzta a lábát már percek óta.
Az ütközés óta húzta a lábát.
Na ezt bajnokin nem fújták volna le
Na ezt bajnokin nem fújták volna le
DS-t miért hozta le?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
le is kapta Denist.Vakmacska írta:
Kezdem érteni EV-t. Neki az első a biztonság. DS inkább bevállal egy cselt és eladja a labdát, AG meg inkább biztonsági hátrapassz
lehet megsérült, bár nem láttam hogy baja lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- westerngom
- Entrenador del Barça
ez a csere most mi volt a 44. percben?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára westerngom 2018.03.07. 19:35:20-kor.
Hát számomra eddig a cserék bizonyítják , hogy mért cserék. Alena mozgása tetszik Mina se rossz bár olyan sok dolga nincs.
AG meg még egy ilyen meccsen sem tud kiemelkedni
Kezdem érteni EV-t. Neki az első a biztonság. DS inkább bevállal egy cselt és eladja a labdát, AG meg inkább biztonsági hátrapassz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2018.03.07. 19:33:26-kor.
- csababarca
Alena is látszik hogy barca dns.
bárhol kapja a labdát, hátrafelé kezd el nézelődni, meg forgolódni.
bárhol kapja a labdát, hátrafelé kezd el nézelődni, meg forgolódni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Erősnek erős. A lövése és a beadása is a belső udvarban esett le.Slither írta:Eddigiek alapján nem a bal lába az erősebb Dembinek.

Amúgy Denis simán lepasszolhatta volna ziccernek...
- csababarca
lassan el kéne dönteni, és akkor rágyúrni valamelyikre.Slither írta:Eddigiek alapján nem a bal lába az erősebb Dembinek.

iszonyat szertelen a gyerek még, mondjuk ez látszott Dortmundban is.
Denis ezt letehette volna balra, teljesen üresen volt Dembele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2018.03.07. 19:26:16-kor.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ma is látszik, hogy a tehetség meg van Denisben, de egyszerűen nem tudja megmutatni a nagy meccseken. Egy szinttel lejjebb van a kelleténél fejben.
Espanolos csávónak meg gratulálni tudok. Egy sörmeccsen is odarúg...
-
- Entrenador del Barça
Nem gondolom, hogy Valverde sokkal többet várna el a nagy csapat kerettagjaitól egy sörmeccsen úgy, hogy szombaton meccs. Vagy inkább ez volt a kérése, nem tudom.Slither írta:Mondjuk elég 0 a mezőnymunkája Dembinek. 20 perc után már jól látszik hogy ez a C csapat akik pár edzésen játszottak együtt eddig.
Egyébként igen, nem teljesít túl mezőnyben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2018.03.07. 19:16:10-kor.
- westerngom
- Entrenador del Barça
hálás köszönet!!!!Petr írta:westerngom írta:most estem haza... valakitől esetleg egy működő linket kérhetek?![]()
http://www.sport365.live/en/main" target="_blank -on nem találtam!visca el barca az egyéb meccsek topicban írta:itt a youtube link
https://www.youtube.com/watch?v=prVw9XN5ZMA" target="_blank

-
- Entrenador del Barça
westerngom írta:most estem haza... valakitől esetleg egy működő linket kérhetek?![]()
http://www.sport365.live/en/main" target="_blank -on nem találtam!
visca el barca az egyéb meccsek topicban írta:itt a youtube link
https://www.youtube.com/watch?v=prVw9XN5ZMA" target="_blank
- westerngom
- Entrenador del Barça
most estem haza... valakitől esetleg egy működő linket kérhetek?

-
- Entrenador del Barça
Várok a pillanatra, hogy kiderüljön, milyen lábas is ő. Hogy melyiket preferálja inkább a kettő közül. Egyszer ugye lett volna lehetősége tisztázni, de az nem sikerült a legjobban.Slither írta:Dembele a baloldalon sokkal tetszetősebb.

*A Dortmundban ha jól emlékszem, volt egy jobbal lőtt szabadrúgása.