menczel írta: ↑2025.02.07. 00:54:37
bence0330 írta: ↑2025.02.06. 23:26:32
Torres nagyon komoly szintet tol. Remélem bennragad végre a kezdőben. Sokkal jobban illik a rendszerünkbe, és sajna sokkal gólerősebb is a lengyelnél.
Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.
Egyébként szimpatikus játékos és az egész csapat jó volt. De ez egy kiesőhelyen levő Valencia, tehát kezeljük a helyén.
Ha csak megvernénk, oké, de 12-t hintettünk két meccsen nekik, a Reál alig gyűrte le őket, a 7-1 előtt verték a Socit, utánunk a Celtát, stb, kifejezetten jó sorozatban vannak ha a mi meccseinket nem vesszük. A mi érdemünk, hogy iskolásfiúknak tűnnek a csapat mellett.
Dehogy hiszem, hogy halálos ösztönökkel megáldott játékos. De jelenleg azért elég jó formában van, már nem is csak kis ideje. Nem ezt írtam, csak hogy sokkal jobb, és sokkal ideillőbb, mint Lewy. Pl. az első gólnál is kijött ez, ahol Lewy meg se próbált volna futni. Ha nincs Ferran, Rapha az egyetlen kiugratható játékosunk, az meg hát eléggé gond, mert ő aztán nem gyilkos ösztönű. De ahol Rapha visszaadta neki (3. gól?), hát ha ott a lengyel áll, világgá pattan tőle a labda, látjuk minden meccsen.
Élőben behoztam a statot, az elmúlt 3 hónapban majdnem 3-szor olyan gólerős Ferrán, mint Lewy. Ez a rideg tény. Ferrán 45 percenként rúg gólt november vége, a visszatérése óta, Lewy 124. Ilyen döbbenetes a különbség kettejük közt a hónapokból. Nincsenek egy szinten, sajnos, Lewy teljesen kifújt, 6 akciógólt lőtt 3 hónap alatt minden sorozatban. A mostani éles, magabiztos Ferrán polcokkal van a fáradt lengyel felett.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy