A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ez a Yamal fóbia, zseniális. Igen, kevesebbet kéne kezdetni, igen, le lehetne cserélni, ezeket még el is fogadom, sőt azt is, hogy hibázik, sok labdát elszór. De rajta kívül senki, hangsúlyozom senki nem képes egy váratlant húzni, megbontani a védelmet, forintos labdákat adni. Tegnap is volt egy kiváló passza külsővel Ferminnek, utána Rapha ziccerben rontott. Az egész csapat, meccsek óta siralmas, Ferminnek meg Olmonak 1 jó meccsére jut 5 rossz, Torres bottal veri a labdát, Lewa inkább elvesz, mint hozzáad. Kreativitás nulla. A védelemről nem is beszélek inkább, mert annyira szinten aluli az egész.
Martinnak volt két beadása, amit a támadók elszórakoztak. Na már most ez a két beadás is több volt mint amit Baldé tud produkálni akár 10 mérkőzésen keresztül.FCBsteve írta: ↑2026.02.17. 08:43:20És az a vicc, hogy a két gól nem is a lestaktika miatti ziccer következtében alakult ki, hanem kvázi felállt védelemmel...
Azért kvázi, mert a 11-es 16-os között mindig van üres ember (már Xavi alatt is sok gól jött ebből), illetve üresen mindig van ellenfél, akit pár méterről figyel egy-egy hátvéd, miközben másokon meg 3 ember lóg...
De, a koordinált védekező mozgás is kifejezetten hiányzik, mindenki össze-vissza rohangál.
Nem tudom, védelmi taktika keretében miket elemeznek, miket gyakorolnak edzésen - de a lesvonal felrajzolásán túlmenően lehetne mást is.![]()
A kezdőt is Flick rakja össze.
Nem tudom, ki mit várt az egyes emberektől, de GM a támadó térfélen talán egyszer rúgta előrefelé a labdát, és talán kétszer adott be - egyiket épp hogy a pálya másik széle mellett érte el Yamal.
Yamal, akit bőven le lehetett volna cserélni, mindenkinek jobb lett volna - főleg a hátvédeknek, akik rohanhattak a róla induló kontrák során.
Szóval: taktikai finomhangolások, keretb összeállítása, cserék...![]()
És az a vicc, hogy a két gól nem is a lestaktika miatti ziccer következtében alakult ki, hanem kvázi felállt védelemmel...
+1
Hibának nem lehet nevezni szerintem, mert ha valaki mindenáron menni akar, azt nem tudod megakadályozni, a klub nem tudott volna semmit tenni ellene. De ettől még gyengültünk vele, az tuti.
Abban egyetértünk, hogy jelenleg valami hiányzik, ennek sok oka lehet. Néha szimpla pech, mint a Soci ellen (25 idei toronymagas európai listavezető kapufából megint csattant kettő, a Soci ellen mennyi volt, 4? 5?), fáradtság, hiányzók, félremenedzselt keret, vagy épp a jelenlegi állapotunknak nem megfelelő edzés-regenerációs ütem (nekem utóbbi ilyenkor mindig gyanús, mikor 1-2 meccsen egymás után kb minden mezőnyjátékosunk egyszerre zuhan meg, ha meg ez 2 idegenbeli meccs, mint most akkor még esélyesebbnek tartom, hogy valami férlesiklott).
Mindamellett, hogy egyetértek veled, de 15 perc alatt eldönhettük volna a meccset, és akkor teljesen mindegy lenne, hogy milyen a védelmünk. Sociedad ellen ugyanez volt. Meg azinte az összes többin is, de most ismét pontokba került. A támadók gólképtelenek...

Mármint melyik előző meccsre gondolsz, bajnokira? Ott lehet.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.15. 18:41:07
Ennyit hagyok benne, volt ennél rosszabb.
Ha a másik topicban felhozod a büntetők jogosságát, legalább 4-5 nálunk is elmaradt, csak az előző meccsen kettő
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -126864260
Nemrég még Soto Gradoval negatív volt a Barca mérlege
Most 7 győzelem 3 döntetlen 6 vereség
https://www.transfermarkt.com/cesar-sot ... t/spieltag
Ez azt hiszem egy élcsapatnak elég rossz statisztika, kérdés, hogy miért.
Személyes véleményemet többször leírtam a Real
Madrid bírókra tett nyomásgyakorlásáról, ami rendesen bejött nekik, nekünk pedig rendesen visszaütött.
Ez a nyomásgyakorlás nem csak az én véleményem, hanem a Real Madrid szurkoló Tebas véleménye is, amit többször lenyilatkozott.
Az, hogy egy hivatalos levél után ez legyen a bíróküldők válasza (Soto Grado), az különösebb magyarázatot nem ígényel