Hihetetlen, hogy mindig egyet értek veled, sztem is pont így csinálták volna...csababarca írta:Az nagyon szép gól volt.
Mondjuk Vidal és Gomes pont így megoldották volna ezt a szitut.

Hihetetlen, hogy mindig egyet értek veled, sztem is pont így csinálták volna...csababarca írta:Az nagyon szép gól volt.
Ugyan, Gomes Xavit megszégyenítő módon tartotta volna magánál a labdát miközben átrohan a fél csapaton, aztán 35 méterről ráverte volnacsababarca írta:Az nagyon szép gól volt.
Dembele újabb gólpassz, Cou meg zseni.
Piros Malaganak, eldőlni látszik.
Csak hogy pörögjön a chat fal semmi fikázás,.csababarca írta:Tunyacsap73 írta:Az azért tisztán látszik, hogy Iniesta és Messi játéka lassítja a többiekét. Most pörgés van.![]()
Csak meccs utánra vártam ezeket a kommenteket, hogy a legjobbunk és Iniesta nélkül jobbak vagyunk, de elég hamar jött.
Mondjuk az is lehet hogy azért van mert az idei legkönnyebb ellenfelünkkel játszunk akik kellőképpen kitámadnak.Tunyacsap73 írta:Az azért tisztán látszik, hogy Iniesta és Messi játéka lassítja a többiekét. Most pörgés van.
Tunyacsap73 írta:Az azért tisztán látszik, hogy Iniesta és Messi játéka lassítja a többiekét. Most pörgés van.