Normandia írta:mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
ami pedig a bekapott gólt illeti, egy hiba jár a védelemnek is
örüljünk az újabb rekordnak!!
Nos, ha nem fújták be lesnek, márpedig nem, akkor a szabály szerint kiállítás és 11-es. Itt nincsen mit mérlegelni, nem ebben hibázott. Az első is véleményes, mert ugyan a labdát rúgta el, de keményen beleszált Rakétába, ez igencsak veszélyes játék volt, de ezen lehet vitatkozni, hogy ért e pirosat.
nem vagyok nagy szabálykönyves, de ennyit tudok. nem erről beszéltem, pontosabban nem úgy értettem, ahogy te.
utaltam is rá az élö topikban, hogy a TV.-ben az volt az eset minősítése (első ügy) hogy Rakitic szabálytalankodott!!
a bíró minősít egy adott szituációt tehát nevezzük bárhogy mérlegel ! lát valamit és eldönti, hogy az mi volt és ennek megfelelően ítél.
a második esetben tehát már mögötte volt egy kiállítás, amikor látta az esetet mérlegelve a szituációt dönthetett volna úgy is hogy az eset nem ér büntetőt! gondolom ez evidens.
erről beszéltem. hogy az nagyobb melléfogás lett volna? lehet. ez már a mi nézőpontunk ütközete.