Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a hozzászólás elég is a meccshez, zárhatjuk a topicotgekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.
Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.
Magunknak köszönhettük, de ez van.
Kiemelhető: Piqué, Alves, Yaya
Hát ennyi idő alatt nehéz megváltani a világot... Korábban hoztam volna. Nekem az nem tetszik, hogy elöl valami nincs meg, ami tavaly megvolt. Nemtom pontosan mi, de talán a tökéletes gól veszéyl, ami egyelőre hiányzik Ibrából, de még Messiben és Henryban sem érzem annyira. Ibra nem lő kapura, túl sokat passzol, de amikor lő, akkor sem jól.danikaa10 írta:Ez a meccs vicc kategória, esküszöm sajnálom hogy leültem megnézni mert amúgy örültem volna ennek az eredménynek de így?![]()
Nem is tudom értékelni ezt a meccset, mert annyira gyenge volt ez az Inter főleg a második félidőben hogy az csak na.
AZ meg, hogy Iniesta bejött az utolsó 10 percre, jó kis húzás volt.
Ez a bíró meg.. Ha lerepül Messi feje talán befújja, de akkor is csak azért mert a játékosok ott hőzöngenek.